סופשבוע רגוע [בתקווה
]

Hezi The One

New member
בוםבום

שיר השבוע של שייגעצ שלכם:קשה לי לחשוב שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם:מרגיש אחר-סינרגיה קליפ השבוע:חום יולי אוגוסט-שלמה ארצי...ראיתי ככה כמה סינרגיה עשו את השיר יותר טוב אלבום השבוע:לוידע עצבון השבוע:מלחמה->מחנה הפתעת השבוע:אם יהיה מחנה. תמונת השבוע:

Felix dude

New member
סבא של משה חולם על צבים

שיר השבוע של שייגעצ שלכם:
שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: one of a kind של פלסיבו קליפ השבוע: ממ.. לוידעת אלבום השבוע: משו של דיפרפל עצבון השבוע: מלחמה. הפתעת השבוע: פגשתי את בנצי ^^ תמונת השבוע: ו..תמונה שלכם : התמונה הכי עדכנית שיש לי...

Felix dude

New member
חח כן זה בחוף ירושלים ><

מתי זה עיר הבירה? לא נראה לי שאני אהיה.. ביומרביעי אני טסה לשבועיים

סופשבוע רגוע בגלגלגל"צ

שיר השבוע של שייגעצ שלכם: קשה לי לחשוב שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: fallen angel - king crimson קליפ השבוע: איי מאסט בי אימווו זה אדירר אלבום השבוע: In the wake of posiedon עצבון השבוע: נחשו. הפתעת השבוע: סטנלי סמל מין תמונת השבוע: ו..תמונה שלכם : ווווווו... לא :]

../images/Emo204.gifחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

איזה קליפ ענקקקק!!!!!11 איפה,איפה טל?!
שיר השבוע של שייגעצ שלכם:אין
שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם:הוו..מממ :
America - A Horse with No Name
AFI - The Leaving Song
Hawthorne Heights - Decembers
Trapt - Bleed Like Me
תמוז - ככה את רצית אותי
Red hot chili peppers - Cmon girl
קליפ השבוע:מממ..לא זוכרת, אבל היה מש'ו..
אלבום השבוע:אין
עצבון השבוע:הפאקינג בלאגן שיש! בעע
הפתעת השבוע:המממ..ביומרביעי - אחת המסיבות בריכה [אצל חברהשלי] הטובות ביותר שהייתי בהן!!
תמונת השבוע:הממ..
ו..תמונה שלכם :הממ..טוב. חברהשלי ואני

קליפ אדיייייייייר

my life are just black abyss...so dark חחחחחחח איי סטול מיי סיסטר מאסקרה אנד נאו איים גראונדד פור אה וויק :]

../images/Emo204.gifחחח..לפני איזה שבוע כשראיתי

אתזה אשכרה התחלתי לכתוב ת'קטע של "סטופ מיי ברידי'נג אנד סליט' מיי ט'רואו-איי מאסט בי אימו, איי דונט ג'אמפ אראונד וואן אי גו טו שואוז..אי מאסט בי אימו..." ואני זוכרת אתזה בע"פ
חחחח...וואי זה באמת אדיר

חחח ובקטע על ההופעה

כזה מופיע כוכב אדום ענקי שכתוב כזה נוט ג'אמפינגגגגגגגגגג

../images/Emo121.gif../images/Emo99.gifככה את רצית אותי

קחי אותי ככה אני עם כל מה שיש בייייי

למעלה