הייתי היום במפעל של במבה אוסם!!../images/Emo6.gif
הינו בדרך לאנשו, ואז עברנו כמו הרבה פעמים ליד המפעל של במבה, רק שהיום, בשונה מפעמים קודמות שמנו לב לקבוצה שיוצאת עם שקיות במבה וזה, ואז אמא שלי יצאה מהאוטו לברר לשאול אם אפשר גם להכנס לסיור וזהXD ואז אמרו לה שכולם פה חיכו בתור של לפני 3 חודשים, ואז היא ביררה ואמרה שיש לה מקום בשבילנו[!] חח אז החננו וזה, הביאו אותנו למקום שיושבים בו על ספסלים ליד שולחנות, והיו שם על השולחנות קערות עם במבהה יאמיי
[חח מישו זוכר את הדחף לבמבה שהיה לי בזמן האחרון?] קיצור, נכנסנו למפעל, הראו לנו סרטון חופר שכולל פרסומות של כל מוצרי אוסם המגוונים, אנחנו באנו למפעל של במבה, ודוחפים לנו פרסומת של "פתיתים של אוסם, הטעם שמחזיר אותם הביתה." -_- אז אחרי הסירטון חילקו לנו חוברת פעילויות, לעבור על הקיוקווים של ציור של התינוק של במבה, תפזורת וזהXD וחילקו לנו כובעי אמבטיה כזה שכולם שמו גם העבודים בשביל הטיול במפעל חח זה היה מוזרXD וראינו במבה בכמויות, וגם יצרו שם במקום פופקורן מתוק הזה והיה כל כך ריח של זהה*חולמת בהקיץ* והיה במבות בשקיות ענק כזה, רארר אז יצאנו, העפנו את הכובעים לעזאזל, חלקו לנו שקית קטנה של במבה ביציאה+מחזיק מפחות של התינוק של במבה [איזה קמצנים הם! אנחנו במפעל רואים במבה בכמויות ענק והם מביאים לי שקית פיצית?!!] אז זללתי לי, וגם לקחתי את השקית של אבא שלי חחחחחח היה טעים
ואגב, זה לא עולה כסף
חח הייתי רוצה לחזור שוב רק בשביל לקבל את הבמבה, הסירטון פירסומות היה מציק רצח.. שיצאנו, ביקשתי מאבא שלי שנלך למפעל של עלית