סיפורי סינגלס ב
אנשים

butbut

New member
חחח נכון שזה מצחיק?ג'ניפר קונלי..איך אפשר

לנחש עליה? ><.

m i c k e y 15

New member
בחיים לא הייתי מנחשת...היא לא נראית

אני קוראת עכשיו על כמעט כל אחד לראות מאיפה זה הגיעה לו.. למשל שרה מישל גלר בכלל לא ממש מודה שהיא יהודייה..היא אומרת שהיא לא משתייכת לשום דת! ו-2 ההורים שלה יהודיים..לא אחד..

Bleed for Me

New member
היא גלר..ישר יודעים..

גם מישל משהו-ברג (נו ההיא מיורו טריפ,נסיכת הקרח,דון מבאפי) יהודייה ודווקא כן גאה בזה..וזה מה שחשווב! כמו אמנדה ביינס שהיא למשל חצי יהודיה ועדין אומרת שהיא יהודייה ומשייכת את עצמה ליהדות..קיצר סיימתי לחפור

m i c k e y 15

New member
כן אמנדה אמרה

רשום שהיא חצי יהודייה אבל מתייחסת לעצמה כיהודייה..יעני יותר XD וכן גלר ישר יודעים..כמו בחברים..רוס גלר XD והוא באמת יהודי חח [מישל טרכנברג משו כזה חח] ואני חולה על אדם סנדלר! הוא כזה חמוד...שמעתי על מה שהוא עשה במלחמה וזה..הוא ממש יהודי גאה.. הוא אפילו כתב שיר על חנוכה XDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאדם ברודי../images/Emo99.gif!!!

yael0000

New member
אממ לא רוצה להישמע רעה וכל זה

ארבל כאילו איך אתם יכולים להגידר איך יהודי נראה?

kelly7i

New member
הייתי היום במפעל של במבה אוסם!!../images/Emo6.gif

הינו בדרך לאנשו, ואז עברנו כמו הרבה פעמים ליד המפעל של במבה, רק שהיום, בשונה מפעמים קודמות שמנו לב לקבוצה שיוצאת עם שקיות במבה וזה, ואז אמא שלי יצאה מהאוטו לברר לשאול אם אפשר גם להכנס לסיור וזהXD ואז אמרו לה שכולם פה חיכו בתור של לפני 3 חודשים, ואז היא ביררה ואמרה שיש לה מקום בשבילנו[!] חח אז החננו וזה, הביאו אותנו למקום שיושבים בו על ספסלים ליד שולחנות, והיו שם על השולחנות קערות עם במבהה יאמיי
[חח מישו זוכר את הדחף לבמבה שהיה לי בזמן האחרון?] קיצור, נכנסנו למפעל, הראו לנו סרטון חופר שכולל פרסומות של כל מוצרי אוסם המגוונים, אנחנו באנו למפעל של במבה, ודוחפים לנו פרסומת של "פתיתים של אוסם, הטעם שמחזיר אותם הביתה." -_- אז אחרי הסירטון חילקו לנו חוברת פעילויות, לעבור על הקיוקווים של ציור של התינוק של במבה, תפזורת וזהXD וחילקו לנו כובעי אמבטיה כזה שכולם שמו גם העבודים בשביל הטיול במפעל חח זה היה מוזרXD וראינו במבה בכמויות, וגם יצרו שם במקום פופקורן מתוק הזה והיה כל כך ריח של זהה*חולמת בהקיץ* והיה במבות בשקיות ענק כזה, רארר אז יצאנו, העפנו את הכובעים לעזאזל, חלקו לנו שקית קטנה של במבה ביציאה+מחזיק מפחות של התינוק של במבה [איזה קמצנים הם! אנחנו במפעל רואים במבה בכמויות ענק והם מביאים לי שקית פיצית?!!] אז זללתי לי, וגם לקחתי את השקית של אבא שלי חחחחחח היה טעים
ואגב, זה לא עולה כסף
חח הייתי רוצה לחזור שוב רק בשביל לקבל את הבמבה, הסירטון פירסומות היה מציק רצח.. שיצאנו, ביקשתי מאבא שלי שנלך למפעל של עלית

just chenis

New member
אווי המפעל של עילית../images/Emo99.gif

לכי לכי יש שם מלאמלא כאלה -->
.. חלומי... ואממ.. אני לא אוהבת במבה..
אני בחיים לא יאכל את זה מרצוני החופשי..

kelly7i

New member
חח לא לזלזל, במבה זה טעים../images/Emo3.gif

יאמי יאמי כמה שוקולדים יחקו לי בעילית?
ואיפה זה, וזה גם בחינם?XD

just chenis

New member
לא זוכרת הייתי קטנה

אבל אם אני לא טועה זה עולה כסף וזה בנצרת O__O אבל שווה ללכת לשם היה ממש טעים.. נותנים לך לטעום כל שוקולד אפשרי שקיים שם..

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifאנשיםם

אני עפה לי לשלושה ימים בווליום כנרתתתתת
יהיה הכי כיףףף ואואו XDD ולראות את בועז שלי
לא שלומי הזה פיכס
ואמממ אני אתגעגע..שוב..
למקפליי בכלל כי כי האמפי שלי שבת..
אז אז תתנהגו יפה
XDD אוהבת את כולןןןןן
[ואור אני מקווה שאני אראה אותך גם שם
וגם עדי
]

butbut

New member
../images/Emo24.gifתהני שם בובה:]

אני בכלל לא שומעת מוזיקה בעברית,אז אין לי עיניין בהופעות של זמרים בארץ=]]

kelly7i

New member
חח גמאני ככה

אני לא יתלהב מאיזה הופעה של מישו ישראלי כזהXD

McFly rullz

New member
כהה גמניXDD

שונאת שירים בעברית...>< ועוד כוכב נולד?אני שונאת..XD אניוואי מיכלווו אלכסס אורר ועדדייי ת ה נ ו ! ! !

למעלה