סיפורי סינגלס ב
אנשים

DoLi it is Me

New member
1.גמני בלי העין הרע לא סובלת

ברוך ה' בחיים שלי לא סבלתי [חח זאת רק הפעם החמישית שלי XD ] אבל כשלבת דודה שלי היה מחזור אז כאב לה ואני כזה אמרתי לה "לי אף פעם לא כואב אני אף פעם לא סובלת" ועכשיו אני כן סובלת >< 17 יום אחרי הפעם האחרונה כנראה פתחתי פה
... 2. יומיםם וחצצייי O.O??? ביץ'''!!ל יזה חמישה ימים [בלי עין הרע XD ]

butbut

New member
חחחחחחXDDDDDDD..גאש,קחי אדויל או משהו

כזה..זה מה שאחותי עושה... ויש לי חברה שיש לה 9 ימים..אז אני חושבת שבאמת צריך להגיד על 5 ימים בלי עין הרע:]] LMAO!

kelly7i

New member
תהיני!

ותביאי לי מזכרת משם, אם לא אני לא נותנת לך לחזור לפורום

a little fairy

New member
חזרתי חזרתי חזרתי חזרתי חזרתי

חזרתי ממודיעין סופסוף חזרתי לפני איזה שבןע אבל המחשב נדפק... לא משנה אני מתרגשת חחחח אהה ופתחתי מייספייס אז תגיבו.. פריטי פליז..=] גרר פליז שזה יעבוד

butbut

New member
חח ברוכה השווה!!אממ הוספתי אותך למייספייס LOL

השם שלי זה Bat-el פשוט תאשרי:]] נהייתי מכורה למייספייס,זה לא טוב XDD

a little fairy

New member
עבדתי...

עזרתי לאישתו של בן דוד שלי עם הילדים שלה הם כאלה חמודים אחד בן 3 ואחד בן 10 חודשים כשיהיה לי כבל לפלאפון אני יעלה >< אהה וקיבלתי 1000 שקל!!! איזה כיף לי!! =]

kelly7i

New member
ואו!

חח איזה כייף לך! הית צריכה להביא לי עבודה שכזאת

McSon of Busted

New member
ברוכה השבה D:

*מצטרפת למכורי המייספייס..גם אניי!!!1 הוספתי אותך
[BrownEyedGirl......]

kelly7i

New member
שלווומיייייייי../images/Emo7.gif

כמה שראיית תוכניות ספורות מהכוכב מופלץ הזה, אני כל כך אהבתי את שלומי, היום הלכנו לחברה כמה אנשות ראינו את הגמר על מסך כזה מבד, נו עם מקרן חח באיכות טובה והכלXD אב תקשיבו, שלומי לא מספיק שהוא היה הכי טוב שם, הוא היה היחידשטוב שם!!!! מארינה הזאת מחברת את כל המילים ומפהקת אותם, לא מבינים אם היא שרה עברית בכלל, והבועז הזה סתם חמוד אבל לא יותר בגרוש! הוא משעמם אותי מוות, פשוט משעמם, ושלומי.. הוא כזה חומדדדדדדד הוא הכי טוב שם! אני מתה עליוP: ואיזה מגניב הסקאזי שהיה איתו היום, איך היה באלי להיות שם לקפוץ וזהXD שלומי מעולה, אולי אפילו היתי קונה איזה דיסק שלו הוא כל כך חמוד.. וחתיך=] ויש לו אחלה ביצועים והקול שלוP:

Yu vi

New member
כלכך מסכימה איתך ];../images/Emo85.gif

הוא היה צריך לזכות !!!! מרינה גרועה.. ומה שכתבת עליה כלכך נכון בועז משעמם גמאותי ! לדעתי, הוא לא יצליח בעתיד ><' הוא לא יצליח לפרוץ ...... שלומי היה צריך לקחת !!!!!! הוא היה מעולההההההההההה

m o r 1 0 2

New member
מסכימה ומחזקת../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|../images/Emo7.gif../images/Emo168.gif

זה ממש לא פייר
|
לא הבנתי מילה ממה שמארינה הזאת שרה
אחח...שלומי נתן ביצועים כל כך טובים
במיוחד על ה-
...גאש

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif מסכימה!

למרות שבועז תותח וסחטיין שניצח ועדין נשמע משלומי ואני לא סובלת את מרינה..הרגשתי שאנשים שכחו משלומי..כל הגמר הוא הסתובב עם פרצוף של "אני יודע שאני אקח מקום 3.." (ולפחות צביקה עודד אותו כשאמר לו שהוא מקבל חוזה הקלטות) אבל באמת,בכל מקום דיברו רק על בועז ומרינה ושכחו את הלוחם הרוקיסט-שלומי! זה ממש עיצבן.. בכל מקרה הוא זמר מעולה,רוקיסט מהנשמה ומנגן מדהים-הוא מלך
ועוד נשמע ממנו-אל תדאגו!!

למעלה