סיפורי סינגלס ב
אנשים

LironPoynter

New member
לא כיף>:

שלומי היה צריך לזכות. למרות שבכלל לא ראיתי תגמרXD אבל הקלטתי
שלומי החתיך!

מאיושSP

New member
שלומי באמת שר יפה וגם חתיך.. אבלל מי שהיה

צריך לזכות זה בכלל אדיר!!!!!!! הוא פאקינג בנאדם מוכשר! אני לא מאמינה עדין שהוא עף. כ"כ לא הגיע לו!! אבל סחטיין לבועז, יש לו קול מדהים.. למרות ששלומי פשוט יותר מתאים לתחרות הזאת, ואני גם חולה עליוD:

LironPoynter

New member
אבל אדיר עשה את שלו בתכנית והוכיח את עצמו,

והוא חתם בהליקון אומשהו, לא? זה כבר מראה שהם לא זורקים את ה'כוכבים' שם ומי שבאמת מוכשר זוכה לכבוד גם בלי להגיע לגמר. חוצמזה שבטוח ישמעו ממנו. <:

Yu vi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif

זה כבר לא משנה שאדיר לא הגיע לגמר .. תכלס הפרס הכי גדול של הגמר זה החוזה לאלבום, והוא כבר קיבל אתזה. ובאמת הכי מגיע לו בעולם, הוא אחד המוכשרים

Bleed for Me

New member
את החוזה הקלטות

קיבלו השלישייה+אדיר וחן אהרוני..סחטיין לכולם!

DoLi it is Me

New member
כן גמני אהבתי את אדיר אבל אני יגיד לך משו

אני די מבולבלת . לאחשלי יש חברה טוב מאוד שהחבר הכי טוב שלו זה אדיר! והוא אומר שהוא הבנאדם היחידי המוכשר שם בכוכב והוא יוצר מוסיקה כזאת טובה![הוא ממש צודק
] אבבבלל... כשהייתי בתוכנית בתור קהל רק מלפני שבוע [בספיישל הזה]. אז אדיר הופיע וכשהוא עלה לבמה אני ועוד כמה אנשים התחלנו לצעוק לו "אדיר אדיר" והוא לא הקשיב הוא היה עסוק בלכוון את הגיטרה שלו ואז כשהוא סופסוף הסתכל הוא היתסכל עלי! ועל עוד מישי שעמדה לידי וגם צעקה. בקיצור הוא כזה שאל ביזלול "מה?" ולי לא היה מה להגיד O.O אז אמרתי לו "הי מה קורה??" והוא ענה לי שוב בזלזול "הי" וחזר לגיטרה שלו! מזה נעלבתי וכ"כ התאכזבתי כאילו הוא הגיע למקום שהוא הגיע רק בגללנוו!! בגלל האסמסים שלנו! וככה הוא מחזיר לנו... טוב אני חפררררררררתתתתתתתתתתתתתייייייי O.O

tzuf jones

New member
צודקת לגמריי !

ששששששששלומיייייי שלומיייייייי שלווווווווומייייייייייייי 3> 3> עאעאעעאעא |מזילה ריר|

GalJudd

New member
אוקטביוס שתקי את! בועז מעודה מלךך!

הוא שר ככ יפהה!! מרגש לשמוע אותו והגיע לו לזכות.. הוא אולי לא חתיך כמו שלומי אבל אין מסביבו שום צלצולים ופוזה כמו האחרים.. הוא כזה צנוע וחמודי.. וחוץ מכל זה- הוא שר הכי טוב מכולם.. כל הכבוד למי שהצביעה..!

DoLi it is Me

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif כ"כ צודקת!! וחוצמזה בועז חתייךך

את ראית את כ להקוביות שלו
ואת כל השריריים??????

m o r 1 0 2

New member
נכון...../images/Emo7.gif רציתי ששלומי יזכה...../images/Emo168.gif

הוא כזה חתיך
לפחות יש לו חוזה

DoLi it is Me

New member
../images/Emo207.gif יש יש יש אני עוזבבתת D:

סוף כל סוף אני יכולה גם לכתוב את זה D: . בקיצור אני עוזבת לחמשוש O.O [כמו שכתבתי בפינה של הטוב והרע אבל אף אחד לא קרה אז.. בקיצור אני נוסעת לצימרים על הים] ביצור אני מקווה שיהיה טוב
האמ.. אני די בטוחה שלא תרגישו בחסרוני ^_^ אבל נו מילא ... חח אתגעגע

butbut

New member
תהני לגמריי בובה:]]ותספרי חוויות אח"כ ^^

גם אני רוצה להגיד "עוזבת!" מתישהו..רק שאין לנו שום נסיעות\טיולים או דברים דומים לזה..><.

DoLi it is Me

New member
חח אל תדאג ימתיחשהו זה יהיה ^_^

וחוצמזה בטח יהיה לכם טיול שנתי השנה אז זה גם ניחשב ^^ וחשבתי שאנחנו יוצאים עכשיו אבל אנחנו יוצאים ב1 ><. האמ.. כן אני בטוחה שאם אני יספר חוויות אז זה יהיה על הסבל של המחזור [
] והים . אבל בטח יהיה לי כיף

butbut

New member
חחחחחחחחח סבל של מחזור XDD

רק אני לא סובלת מזה? כולם סביבי מספרים כמה שזה כואב וזה..7-4 ימים..גאש. לי יש רק 2 ימים וחצי בכול חודש:]]

למעלה