שאלון

../images/Emo204.gifשאלון ../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

שאלות כלליות: שם: גיל: מזל: המילה הראשונה שעולה לך בראש: מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: 2. ולפני שאתה הולך לישון: 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? 7. מה הצבע האהוב עלייך? 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? 18. למה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? 22. אתה מבצע אותם טוב? 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? 25. אתה עובד? 26. מוסיקה אהובה: 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? 29. ריקוד עושה לכם את זה? 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? 34. הכי חסר אחריות? 35. הכי נודניק? 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך? 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? 40 למי יותר, אמא או אבא? 41. יש לך אחים או אחיות? 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? 46. יש לך משפחה בחו"ל? סתם שאלות : 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: 49. בושם אהוב: 50. תכשיט אהוב: 51. התמכרות כלשהיא: 52. יש חבר/ה? 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): 54. חלום שחלמת והתגשם: 55. ושאלה אחרונה....נהנת?

פרקשון

New member
אני עונה רק כי זה שאלון שלך

שאלות כלליות: שם: עידן גיל: 18 מזל: גדי המילה הראשונה שעולה לך בראש: אה הא מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "מה השעה?" "נועם אני תופס אותך את מתה!!!" 2. ולפני שאתה הולך לישון: "אוף מחר בית ספר" 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? "חבל שאין לי דיסקמן" 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? להיות מיליונר 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? חמוד 7. מה הצבע האהוב עלייך? כחול? 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? שחור :) 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבן 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פיצה\חביתה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? כן 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? פטריות 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? פטריות 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? מלח בכמויות 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכל כשר 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? של חתולים 18. למה? אמת או חובה.. 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? חלבי 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן מחלה פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן 22. אתה מבצע אותם טוב? בערך 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? כח רצון 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? כדורמים מכבי קרית אונו (באמת נזקקים!) 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: רוק ישראלי 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה? כן 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מה שמעניין מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?
32. החבר הכי מנותק מהמציאות? בנטל 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? לא רב עם אנשים כבר 34. הכי חסר אחריות? אנערף 35. הכי נודניק?
36. הכי תינוקי...?
37. הכי יפה/חתיך?
38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?
משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? עכשיו כן 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא 41. יש לך אחים או אחיות? 2 אחיות 42. ואם אין לך, היית רוצה?
43. מה אתה אומר על אימוץ? אדיר!! 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? בערך 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי 46. יש לך משפחה בחו"ל? לא חושב סתם שאלות : 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: מועדון החולמים של פורטיסחרוף! מרגש! מומלץ! כולם יאהבו אותו 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: סיגל 49. בושם אהוב: אדם 50. תכשיט אהוב: אין לי 51. התמכרות כלשהיא: סיגריות
52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא הבנתי 54. חלום שחלמת והתגשם: לעבור את משבר גיל 18 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כן

כתם ../images/Emo23.gif פיצי ../images/Emo23.gif

מזה לאדע אם יש לך קרובים בחו"ל.. והכוונה בשאלה שלא הבנת, היא, אם יש משו שהלכת אליו כזה סתם.. ובסוף כזה יצאת נגיד עם חברים חדשים [אוווווווו] וכאלו..

פרקשון

New member
סטנלי../images/Emo21.gif

יכול להיות שיש קרובי משפחה אני לא זוכר וכן! הייתי בטיולים של החברה להגנת הטבע בראשון הכרתי חברים אחרי זה כבר ידעתי שאני הולך להכיר

../images/Emo204.gifחחחחח ../images/Emo3.gif

אנ'לא רגועה, אני פשוט אדישה.. אבל לאחשוב, לא ניכנס לזה

LiLdon

New member
ווי.בא לי.

שאלות כלליות: שם:ליל (מולי) גיל: עוד 4 יום 18 מזל:טלה המילה הראשונה שעולה לך בראש:נעל מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:לישון 2. ולפני שאתה הולך לישון:לישון 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? על הקעקוע לעתיד שלי 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?ג'וליאן
5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לרוב.ולפעמים גם בטעות. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?
7. מה הצבע האהוב עלייך?אדום 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?זה בא בתקופות 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?כתום
10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?תפוחיםXD 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?כן 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?תמרים :X 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?תמרים:X 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?לא נראה לי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?לאדעת |: 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?חחחח למען האמת כן 18. למה?התערבות 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?כלמיני \: 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?ציור,שירה,נגינה וכאלה 22. אתה מבצע אותם טוב?יש הטוענים שכן. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לעוף. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?בערך 25. אתה עובד?כן 26. מוסיקה אהובה:מוזיקה של פריקים P: 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?גם וגם 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?קלאסיקה 29. ריקוד עושה לכם את זה?תלוי איזה 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?קומדיות XD מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?אסי 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?פרדי 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? מל 34. הכי חסר אחריות?מל 35. הכי נודניק?:X 36. הכי תינוקי...?עדי 37. הכי יפה/חתיך?אלכס
38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?מלא מפה למען האמת. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כן 40 למי יותר, אמא או אבא?אבא 41. יש לך אחים או אחיות?כן 42. ואם אין לך, היית רוצה?אחות?בטח ! 43. מה אתה אומר על אימוץ?מוזר 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? פחות או יותר... 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אחי הגדול 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן
סתם שאלות : 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:The Strokes-Jociebox 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:מולי,מלודי 49. בושם אהוב:לאדעת 50. תכשיט אהוב:טבעת כוכבים שרותמע הביאה לי
51. התמכרות כלשהיא:ג'וליאן.הופעות וכאלה. 52. יש חבר/ה?בערך...בעצם..לא. 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):איזו הופעה הזויה של להקה צעירה פה באיזור.לפני שנתיים >< 54. חלום שחלמת והתגשם:עוד לא. 55. ושאלה אחרונה....נהנת?ברור XD

../images/Emo190.gif

שאלות כלליות: שם: גיל: מזל: המילה הראשונה שעולה לך בראש: אוכל מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: 2. ולפני שאתה הולך לישון: 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? אהא. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? מהפתאום. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? אחלה של צבע 7. מה הצבע האהוב עלייך? הרבה 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? לבנים 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? פסים 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? יופי אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פריקסה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? חציל 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? חציל? 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? חריף 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? רגיל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? שהייתי קטנה אבל. 18. למה? היה נראה לי מגרה 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? טוניסאי 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן [ביום של המפגש] מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? הילה 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? קובי 34. הכי חסר אחריות? 35. הכי נודניק? 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך? 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? 40 למי יותר, אמא או אבא? 41. יש לך אחים או אחיות? אחיות ואח 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? הייתי מאמצת 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? ברור! נזקו שלי!@#$ 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אפחד 46. יש לך משפחה בחו"ל? סתם שאלות : 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: coldplay-fix you 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אריאל לבת 49. בושם אהוב: 50. תכשיט אהוב: 51. התמכרות כלשהיא: 52. יש חבר/ה? 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לפני 3 ימים. למרינה. האמ. 54. חלום שחלמת והתגשם: 55. ושאלה אחרונה....נהנת? לא

איייי../images/Emo13.gif

שאלות כלליות: שם:ערן גיל: 16 ו4 חודשים(אני חושב
) מזל:קשת המילה הראשונה שעולה לך בראש:אוכל
מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:לא בזין שלי לקום 2. ולפני שאתה הולך לישון:הלוואי שמחר לא יהיה בצפר
3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?למה אין פה מישהו שיעסיק אותי 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?ברור
5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?אאאאמממממ לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?צבע 7. מה הצבע האהוב עלייך?כחול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?כחול
חחחחחח 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?קרם....אבל הבית שלי צבוע כבר בצבע הזה
10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?אממממ כן=\ אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?אוכל
12. אתה אוכל ארוחת בוקר?קוקומן 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?אבוקדו 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?לא שזכור לי 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?מאיפה אני יודע מה אחרים לא מסוגלים לאכול ?! 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכל הכל......חוץ מעבוקדו
17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא
18. למה?ככה................... 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?אוכל של אמא
20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?אממממממממ אני רוב הזמן אוכל אז כנראה שלא פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?ספורט
22. אתה מבצע אותם טוב?אני חושב שכן
23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?אממממ לשיר
24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?התנדבתי פעם 25. אתה עובד?יאפ
|כסףףףף|אני תקליטן 26. מוסיקה אהובה:האוס 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?תלוי עם מי.....עם חברה בבית....חברים בקולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה?סלסה
והכי קטע זה שאני יודע לרקוד את זה
30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?כלום חחח מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?שי 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?סוירי 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?שי או חרפק 34. הכי חסר אחריות?לא יודע 35. הכי נודניק?שי? 36. הכי תינוקי...?לא יודע 37. הכי יפה/חתיך?אנעארף ?! 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?אמממממ אולי שי משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?יאפ
40 למי יותר, אמא או אבא?אמא 41. יש לך אחים או אחיות?אח ואחות 42. ואם אין לך, היית רוצה?אבל יש לי אז מה השאלה הזאת ?! 43. מה אתה אומר על אימוץ?אין לי דעה 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?אין לי=\ 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אחי הגדול
46. יש לך משפחה בחו"ל?אמממממ כן..... סתם שאלות : 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:D.J.Farhi-Hold me baby+First time REMIX ובמקרה הוא שלי
48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:ניצן 49. בושם אהוב:אנג'ל,אימפריו ארמאני...... 50. תכשיט אהוב:אין 51. התמכרות כלשהיא:ספורט
.....טריאתלון 52. יש חבר/ה?לא=\ 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):גדנ"ע....יצא לי משם משהו ממש ממש טוב
54. חלום שחלמת והתגשם:דברו איתי עוד 4 שנים ואני אודיע לכם אם הוא התגשם או לא 55. ושאלה אחרונה....נהנת?אממממממממ בואו נשאיר את זה ככה פשוט ?

אאאאוווווייייייי תיקוווןןןןן לשאלה

תיקון לשאלה 33 !!!!! לא שמתי לב למילה "רב" באמצע ! 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?אממממ זיו או נועם

JALULA2

New member
אני

שאלות כלליות: שם:מור גיל: 15 וחצי מזל:גדי המילה הראשונה שעולה לך בראש:בעעעע מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:איזה שיעורים להבריז היום.. 2. ולפני שאתה הולך לישון:אמממ כלום.. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?כל מיני דברים מוזירים על החיים 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?בטח 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?לא הטעם שלי 7. מה הצבע האהוב עלייך?שחור 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?אמממ בורדו (?!) 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?כחול כהה 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?לא אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?שוקולד 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?בדרך כלל כלום 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?בשר 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?לא נראלי 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?אממממ לא 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?צמחונית 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא 18. למה?לא יצא לי 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?אני אוהבת המון סוגים 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כה פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?לנגן:) 22. אתה מבצע אותם טוב?נראלי 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור אולי.. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?התנדבתי פעם בצער בעלי חיים 25. אתה עובד?כה 26. מוסיקה אהובה:רוק 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?-?- 29. ריקוד עושה לכם את זה?לא 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?ממממ... מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?אסתי 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?אממממ.. 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?דיאנה 34. הכי חסר אחריות?ליהי בעעע 35. הכי נודניק?מאור 36. הכי תינוקי...?מאור 37. הכי יפה/חתיך?אמממ דניאל 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?אסתי משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?לאמא 40 למי יותר, אמא או אבא?אמא 41. יש לך אחים או אחיות?אח 42. ואם אין לך, היית רוצה?הייתי רוצה אחות 43. מה אתה אומר על אימוץ?לא אכפת לי 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?בטח 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אף אחד... 46. יש לך משפחה בחו"ל?לא סתם שאלות : 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:חזרתי מהעולם התחתון של אהבה... 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:אביב 49. בושם אהוב:כל בושם עם ריח טוב 50. תכשיט אהוב:שרשרת פיס 51. התמכרות כלשהיא:עישון 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):לא יודעת.. 54. חלום שחלמת והתגשם:אין 55. ושאלה אחרונה....נהנת?קצת..

למעלה