ממממ
שאלות כלליות: שם: אביגיל. גיל: 13 וחצי. מזל: עקרב. המילה הראשונה שעולה לך בראש: מלפפון. מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: אם יש היום מבחן או לא. :/ 2. ולפני שאתה הולך לישון: אני בחיים לא ארדם ככה. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אוף. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? לא אוהבת מי יודע מה. 7. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? חום 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבן או קרם 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? עכשיו כן. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פסטה. 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? עוגיה. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? ביצים של דג. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כן, איזה משהו איטלקי בטם של פלסטלינה. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא חושבת. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צימחונייה. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא. 18. למה? כי זה מדמה טעם של בשר. נו באמת. 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? אין סוג מסוים. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן. פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן. 22. אתה מבצע אותם טוב? ברור. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? אה... וואלה. שאלה טובה. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? נוער מרצ? 25. אתה עובד? לא. 26. מוסיקה אהובה: רוק, בלוז, ג'אז, קלאס, פרוג, פסיכדלי.. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסיקה מרגיעה. 29. ריקוד עושה לכם את זה? בדרך כלל לא. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? השמינייה. מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? ממ.. 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? גילעד. 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? חחחח, ספיר 34. הכי חסר אחריות? .. 35. הכי נודניק? 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך? גילעד 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? ככה. 40. למי יותר, אמא או אבא? ברור שלאבא... 41. יש לך אחים או אחיות? חצי. 42. ואם אין לך, היית רוצה? לא. P: 43. מה אתה אומר על אימוץ? סחטיין. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כרגע אין לי אחת, אבל כשהייתה, כן. 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? בת דודה. 46. יש לך משפחה בחו"ל? יותר מדי. סתם שאלות : 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: ג'ולין. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: עלמה. 49. בושם אהוב: לא מבינה בזה.. 50. תכשיט אהוב: עגילים. 51. התמכרות כלשהיא: מחשב אני מניחה. 52. יש חבר/ה? לא. 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא עולה לי דבר כזה. 54. חלום שחלמת והתגשם: שאני טסה לקנדה. פעמיים. (3 בחופש הגדול.) >< 55. ושאלה אחרונה....נהנת? לא, כואב לי עכשיו הצוואר.