שאלון

קשש ידעתי שתגיד את זה אז הכנתי

תגובה מראש: קפוץ!!!
זה אמור להיות קרמבו כי זה דומה למשהו אחר... לך!

Hezi The One

New member
להלהלהלה

שאלות כלליות: שם:חזי גיל: 15 וחצי מזל:סרטן המילה הראשונה שעולה לך בראש:זדיינו מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:איך לכבות את השעון המזדיין 2. ולפני שאתה הולך לישון:איך א ני נרדם בלי לחשוב על כלוםXD 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? ים של דברים 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כנראה 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לאO_O צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?נחמדO_O 7. מה הצבע האהוב עלייך?כחול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?כחול 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?לבן או משו 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?לוידע 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?מדי פעם 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?ג'חנון. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?ג'חנון 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?דגים. אבל כל הדג,כולל הכל. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכלכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?מה ריבה כאילו? 18. למה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?הכל 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?בהחלטוש 22. אתה מבצע אותם טוב?משתדל 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?אולי לשירXD 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?צופים זה סוגשל התנדבות ועוד משלם 25. אתה עובד?אין לי זמן 26. מוסיקה אהובה:רוק 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? תלוי עם מי אתה 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מוועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה?כן זה בסדר 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?מה שיוצא מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?רייפר,ריינס,כדורי,תומר,פאק יש הרבה שאין לי כח להוסיף 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?XD 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?כדורי מה,אבל בצחוק 34. הכי חסר אחריות?לוידע 35. הכי נודניק?רייפר 36. הכי תינוקי...?רייפר נו אבל הוא אחחחחחח 37. הכי יפה/חתיך?אני מה 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?החברים הטובים שלי משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כן בערך 40 למי יותר, אמא או אבא?יש ויש 41. יש לך אחים או אחיות?אח 42. ואם אין לך, היית רוצה?מסתפק במה שיש 43. מה אתה אומר על אימוץ?שיהיה בכיף 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?חיית המחחמד שלי באמת חלק מהמשפחה 45.מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אח שלי[?] 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן סוג של סתם שאלות : 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: גרין דיי-באסק קייס 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:טל 49. בושם אהוב:יש הרבהXD 50. תכשיט אהוב:לוידע 51. התמכרות כלשהיא:צופים 52. יש חבר/ה?נפרדנו לפני יומיים 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):צופים בכיתה ה' ראסמי לא התכוונתי ללכת 54. חלום שחלמת והתגשם:לוידע 55. ושאלה אחרונה....נהנת?בשאלון?היה נחמד

B a m b o o k

New member
../images/Emo163.gif

שאלות כלליות: שם: צליל גיל: 15
מזל: דגים המילה הראשונה שעולה לך בראש: יומולדת מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: שאני רוצה להמשיך לישון... 2. ולפני שאתה הולך לישון: על כל מה שעבר עליי באותו יום 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? שמשעמם לי בטירוף 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? בוודאי 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? נחמד 7. מה הצבע האהוב עלייך? צהוב וכתום 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אמממ בין ורוד לסגול 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? ירקרק 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פיצה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? מעדן 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? טונה וקטשופ 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? אמ יכול להיות 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא נראה לי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? בתקווה להיות צמחונית 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? למה לי?
18. למה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? של אימא וסתבא 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן 22. אתה מבצע אותם טוב? לפעמים 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה וניגון 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: רוק ישראלי 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסיקה מרגיעה 29. ריקוד עושה לכם את זה? לפעמים 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? לא מתה על טלויזיה.. אבל לפעמים יוצא מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? יש כמה 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? אממ לאדעת 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אני משתדלת לא לריב עם אנשים 34. הכי חסר אחריות? חחח יש מלא 35. הכי נודניק? הרבה 36. הכי תינוקי...? לאדעתתת 37. הכי יפה/חתיך? דיי 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? יש כמה משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? מספרת מה שצריך... 40 למי יותר, אמא או אבא? אותו דבר 41. יש לך אחים או אחיות? יש לי משניהם.. 42. ואם אין לך, היית רוצה? יש לי מספיק תודה 43. מה אתה אומר על אימוץ? בכיף 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אם היה לי נראה לי שכן 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אממ אחיות גדולות ובנדוד שלי 46. יש לך משפחה בחו"ל? עוד חצי שנה תהיה בשוויץ סתם שאלות : 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: מכשפות-מכשפות 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: טל 49. בושם אהוב: אין 50. תכשיט אהוב: השרשראות שלי 51. התמכרות כלשהיא: לדיסקים
52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): אממ לאדעת 54. חלום שחלמת והתגשם: לאדעת 55. ושאלה אחרונה....נהנת? מאוד

בעוום

שאלות כלליות: שם: אביטל גיל: 14 ומשו מזל: סרטן המילה הראשונה שעולה לך בראש: מכונה מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: בעעע 2. ולפני שאתה הולך לישון: גררר 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? מה עושים עכשיו? 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? נו וודאי 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? סדר 7. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק? שחור? 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? צהוב נוצץ? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? בז' XD 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? יופי אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? סלט!
12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? קישוא, בשר 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא? 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? בצל XD 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צמחוני 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא ממש 18. למה? לאכול את האוכל של סטנלי[
] למה לי? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? אוכל אכיל. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן... כשאני במפגשי פורום פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? יא 22. אתה מבצע אותם טוב? מאיפה לי? 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? נייט 25. אתה עובד? כן ולא 26. מוסיקה אהובה: נו רוק מטאל פאנק. אני אפלה אש מגיל שש? 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? שו? 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא ממש 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? האמת, כיום? כמעט כלום מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? אויש נו! 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? לי 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? ליבנה 34. הכי חסר אחריות? ליבנה? 35. הכי נודניק? רועיייץ 36. הכי תינוקי...? XD 37. הכי יפה/חתיך? תווווווום 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? רוי משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? הממ 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא 41. יש לך אחים או אחיות? דא 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? סבבה 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? סטנלי? ברור. הוא הבן שלי
[זה אומר שאני ביץ'?!] 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי 46. יש לך משפחה בחו"ל? יא סתם שאלות : 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: דיייינה 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: תום 49. בושם אהוב: כלמיני 50. תכשיט אהוב: טבעת מסבתא רבה 51. התמכרות כלשהיא: מוזיקה 52. יש חבר/ה? נייט 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): הופעה 54. חלום שחלמת והתגשם: תאונת רכבות! באמאשלי.. חלמתי שאני נוסעת לאביג[גוטשה] ואז כזה הרכבת נופלת לטהום 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כן קצת XD

גוטשה

New member
תפסיקי לחלום כבר!

ובואי לפה. :) ולא יקרה לך שום דבר בדרך, אני שומרת עלייך.

LiLdon

New member
עידן, קישטה !

אביגיל מעדיפה אמריקאים P: [אני מקווה.
]

מהמהמהמהמהמה נסגר?

חלום שלי וכמה שזכור לי לא הייתם בו. והיא הזמינה אותי אז קישטה!

LiLdon

New member
אביק...ששש

את הרי יודעת שאת חולמת חלומות רטובים. ובדרך כלל נוהגת לארגן אורגיות הזויות ב2 בלילה. אז למה להתכחש, הא?

גוטשה

New member
ממממ

שאלות כלליות: שם: אביגיל. גיל: 13 וחצי. מזל: עקרב. המילה הראשונה שעולה לך בראש: מלפפון. מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: אם יש היום מבחן או לא. :/ 2. ולפני שאתה הולך לישון: אני בחיים לא ארדם ככה. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אוף. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? לא אוהבת מי יודע מה. 7. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? חום 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבן או קרם 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? עכשיו כן. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פסטה. 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? עוגיה. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? ביצים של דג. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כן, איזה משהו איטלקי בטם של פלסטלינה. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא חושבת. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צימחונייה. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא. 18. למה? כי זה מדמה טעם של בשר. נו באמת. 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? אין סוג מסוים. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן. פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן. 22. אתה מבצע אותם טוב? ברור. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? אה... וואלה. שאלה טובה. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? נוער מרצ? 25. אתה עובד? לא. 26. מוסיקה אהובה: רוק, בלוז, ג'אז, קלאס, פרוג, פסיכדלי.. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסיקה מרגיעה. 29. ריקוד עושה לכם את זה? בדרך כלל לא. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? השמינייה. מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? ממ.. 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? גילעד. 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? חחחח, ספיר 34. הכי חסר אחריות? .. 35. הכי נודניק? 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך? גילעד 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? ככה. 40. למי יותר, אמא או אבא? ברור שלאבא... 41. יש לך אחים או אחיות? חצי. 42. ואם אין לך, היית רוצה? לא. P: 43. מה אתה אומר על אימוץ? סחטיין. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כרגע אין לי אחת, אבל כשהייתה, כן. 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? בת דודה. 46. יש לך משפחה בחו"ל? יותר מדי. סתם שאלות : 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: ג'ולין. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: עלמה. 49. בושם אהוב: לא מבינה בזה.. 50. תכשיט אהוב: עגילים. 51. התמכרות כלשהיא: מחשב אני מניחה. 52. יש חבר/ה? לא. 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא עולה לי דבר כזה. 54. חלום שחלמת והתגשם: שאני טסה לקנדה. פעמיים. (3 בחופש הגדול.) >< 55. ושאלה אחרונה....נהנת? לא, כואב לי עכשיו הצוואר.

בהלבלהלבלהללבללההלבלהללבלהלבהלה

שאלות כלליות: שם:אסנת גיל: 16 מזל: פיש המילה הראשונה שעולה לך בראש: שיטטט מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: לא רוצה לקום 2. ולפני שאתה הולך לישון: מה היה במשך היום .. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? "איי איזה שיעמום הלוואי שזה וזה יבוא" 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? להגיע לרמת תיפוף כמו של טראוויס מבלינק
5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? חח לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? נחמד אבל תלוי 7. מה הצבע האהוב עלייך? כחול ושחור ואדום 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אדום או משהו 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? שחור חחח 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? וואי אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? שווארמה או במקדולנס 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? כן 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? פירות ים.. תולעים וכל מה שנראה מגעיל 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? תה מצמחים מיוחדים שמקל על הכאבי מחזור EWWWWWWWWW 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? בשר, חברים צימחוניים לא מסוגלים לאכול את זה
16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? הכלהכלהכלהכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? עדין לא 18. למה? כי דבר ראשון יש לזה ריח של כלבים וזה קצת מסריח. ודבר שני זה לא נראה לי טעים 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? הכל..... חוץ מדגים 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? יש מצב פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? מוזיקה מוזיקה מוזיקה 22. אתה מבצע אותם טוב? יש מצב 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? כישרון כתיבה וכישרון ציור 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? חחחחחחח לא 25. אתה עובד? גם לא 26. מוסיקה אהובה: מטאל רגאיי ופסיכודלי ופאנק רוק 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? תלוי..אבל תכלס יותר כיף בקולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? פיפי 29. ריקוד עושה לכם את זה? שאנשים אחרים רוקדים כן..חחח 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? ניקולדיאון או ערוץ הילדים או משו בוי או די מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? סיון ונופר 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? חח לא יודעת 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אממ 34. הכי חסר אחריות? סיון 35. הכי נודניק? יו יש מלא 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך? 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לא 40 למי יותר, אמא או אבא? אף אחדD: 41. יש לך אחים או אחיות? כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? ח-ר-אאאאאאאאאא (מניסיון) 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כשהם היו בחיים ,כן 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחיות שלי ואח שלי 46. יש לך משפחה בחו"ל?אחות וגם בני דודים סתם שאלות : 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:Nightwish - The Carpenter 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: יובל 49. בושם אהוב: 50. תכשיט אהוב: 51. התמכרות כלשהיא: 52. יש חבר/ה? 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): הפוך על הפוך 54. חלום שחלמת והתגשם: תופיםםםםםםםםםםםםםם ארגגגגגגג...... 55. ושאלה אחרונה....נהנת ? לאאאאאאאאאאאא

למעלה