שאלון

../images/Emo204.gifיאללה../images/Emo8.gif

שאלות כלליות: שם:
געלוש
דגים
המילה הראשונה שעולה לך בראש:
"צליל" [אני שומעת את "צליל מכוון"
]
מחשבות:
1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:
"למה לעזאזאל אני אף פעם לא מתעוררת בזמן?!"
2. ולפני שאתה הולך לישון:
"מחר אני חייבת לקום בזמן!"
3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?
ממממ...תלוי...הרבה דברים 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?
כמובן 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?
לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?
מממ...צבע נחמד כשהוא בגוון הנכון 7. מה הצבע האהוב עלייך?
שחור, סגול.. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?
שחור! חחח...סתם נו.. אפור [ערבוב של שחורלבן
] 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?
סגול בהיר/תכלת
10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?
מממ...נראלי שהיה מש'ו עלזה בשיעורי פיזיקה
אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?
מממ...נראלי חביתה.. אבל אמא אמרה שעכשיו עדיף ביצה קשה בגלל שפעת העופות [גם בגלל שאני, בתור פרנואידית מוצהרת חשבתי שישלי שפעת העופות
] 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?
כשאני מספיקה 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?
מינז
14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?
מממממ...לא'דעת אם זה נחשב אבל פעם הייתי חולת קרמבו עד שבאיזה גיל 6 אחוי דחפה לי אחד לאף והקאתי ומאז אנ'לא אכלת אתזה יותר..בעיקרון כל דבר שאני מקיאה אחריו-אני לא אוכל יותר. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?
לא נראלי..אע בעצם ידיד שלי לא סובל חביתות וביצים ואנ'לא מבינה איך! 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?
אני בעייתית באוכל... לא אוהבת הרבה דברים 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?
לא 18. למה?
כי כלבה אני עדיין לא או ש..כן?!
] 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?
כלמיני 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?
כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?
כן 22. אתה מבצע אותם טוב?
מממ...דיי 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?
לדעת לנגן בגיטרה יותר טוב ממה שאנ מנגנת 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?
לא 25. אתה עובד?
כרגע לא 26. מוסיקה אהובה:
פאנק,רוק 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?
בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?
נממ... אם מדובר על המועדונים שאני יוצאת אליהם אז מוזיקת מועדונים
29. ריקוד עושה לכם את זה?
לגמרי 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?
כלמיני מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?
כלמיני.. כה, אפי.. 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?
כה! מעופפת רצח
33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?
מעיין
אבל לרוב זה לא ברצינות 34. הכי חסר אחריות?
מממ...לא'דעת 35. הכי נודניק?
אין 36. הכי תינוקי...?
לא'דעת 37. הכי יפה/חתיך?
מממ...סוג של ידיד שלי...
38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?
אף, מעיין, כה, אוריש, טולי, רונית... משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?
כן 40 למי יותר, אמא או אבא?
קצת יותר לאמא 41. יש לך אחים או אחיות?
אחות 42. ואם אין לך, היית רוצה?
יש! 43. מה אתה אומר על אימוץ?
נמ. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?
פחחחח..אינלי חיה 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?
אחותי? 46. יש לך משפחה בחו"ל?
מממ...כן סתם שאלות: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:
השיר שאני שומעת עכשיו: מאור כהן / "הכי יפה בעולם" 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:
עומר
49. בושם אהוב:
אולטרה ויולט 50. תכשיט אהוב:
הכל! חולת תכשיטים 51. התמכרות כלשהיא:
קוק[הקולה]?
52. יש חבר/ה?
נופ 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):
נממממ...לא'דעת.. 54. חלום שחלמת והתגשם:
שמיש'ו מסויים דיבר איתי
55. ושאלה אחרונה....נהנת?
כה

אפרת P

New member
חחח../images/Emo112.gif

שאלות כלליות: שם: איפרת גיל: 14 מזל: דגות
המילה הראשונה שעולה לך בראש: זיויד מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מי חושב בבוקר?! 2. ולפני שאתה הולך לישון: תלוי באיזה יום 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? הרבה יותר מדי דברין
4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? להגיע לירח.. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? אם הייתי אומרת הכל זה לא היה נגמר.. הרוב צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? סבבה מה איתכם 7. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק(וכחול ולבן) 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? פפפ לא דעת... כחול
9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבן וקיר אחד כחול :) 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אולי אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פיייצצצה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא ממש 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? לא דעת 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? כן 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? מממ הפרוזן של גלעד ושלי? למה כולם לא אוהבים אותו כסילים. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צמחוניה 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא 18. למה? כי זה אוכל של כלבים. 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? פיצה פסטה וגלידה 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן 22. אתה מבצע אותם טוב? לא 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? הממ לאדעת 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? בבצפר קצת.. נונו זה חצי יום בגן שתקו 25. אתה עובד? לא
26. מוסיקה אהובה: רוק ורוק ישראלי 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? איכ סרט. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסיקה כאילו דה. 29. ריקוד עושה לכם את זה? בטח. פעמיים. (
) 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? משחק מכור מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? קורליןגלעדעונגזיו 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? המפ? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אין 34. הכי חסר אחריות? אמא טוענת שאני ("לצאת מהבית ליומיים בלי להודיע כלום ולא לענות לטלפון?") 35. הכי נודניק? אמ. אני אשמור את זה לעצמי. (זוווווריק
יוקנואווואטאיימין) 36. הכי תינוקי...? גם אתזה אני אשמור לעצמי:] 37. הכי יפה/חתיך? אותו אני אשמור לעצמי
סתם לא, עונג ומיכ! כוסונים אש מגיל שש 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? גלעד זיו קורלין ועונג משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לא. 40 למי יותר, אמא או אבא? אבא 41. יש לך אחים או אחיות? כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? לא 43. מה אתה אומר על אימוץ? בו! 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? בארור. סבאג'ימבו! גלעד שוש.
45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחות גדולה 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן סתם שאלות : 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: מכה אפורה
48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: קורלין 49. בושם אהוב: איכ. 50. תכשיט אהוב: שרשרתרגל 51. התמכרות כלשהיא: ממ
52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): הבאר של חברים שלי. 54. חלום שחלמת והתגשם: ממ כל מיני 55. ושאלה אחרונה....נהנת? לא

בא לי...

שאלות כלליות: שם: טובו'ש גיל: 17!! עוד יומיים [וואי אני גדולה] מזל: טלה
המילה הראשונה שעולה לך בראש: אהבה [כמה קטשית אני
] מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "רוצה לישון עוד" 2. ולפני שאתה הולך לישון: תלוי. כל מה שמטריד אותי. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? שעוד מעט זה ייגמר 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? שאהיה מאושרת תמיד תמיד 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? כן
[במחשבה שניה זה לא מצחיק] צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? נחמד עם שחור 7. מה הצבע האהוב עלייך? אדום 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כל הצבעים. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? תלוי איפה. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? וואלה?
אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? תפוחי אדמה, פסטה, דגים, בשר [מי אמר שמנה ולא קיבל?
] 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? מה זה? 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? חרקים למינהם 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? אני מניחה שכן 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? כן! מצה עם מיונז... [אני שונאת מיונז] זה כל כך טעים!!!!!!!!!!!! [אני כל כך מחכה לפסח רק בגלל זה] 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכל הכל מכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא 18. למה? לא יצא לי 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? כל הסוגים
20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן... פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? לא 22. אתה מבצע אותם טוב? לא מספיק 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? כישרון להרים משהו בלי שיפול! 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? - 25. אתה עובד? יאפ 26. מוסיקה אהובה: רוק, מטאל, פאוור מטאל, כל מיני 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? תלוי. בקולנוע נראלי 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? לא זה ולא זה
29. ריקוד עושה לכם את זה? ריקוד עם עצמי או ריקוד במיטה כן
30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? פרסומות מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? מורן 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? אממ 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? גיגי D: 34. הכי חסר אחריות? אממ 35. הכי נודניק? :X 36. הכי תינוקי...? :X 37. הכי יפה/חתיך? אלינור 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? מורן. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לא ממש 40 למי יותר, אמא או אבא? אבא 41. יש לך אחים או אחיות? 2 אחים 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? סבבה אבל אצל אחרים 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? סבתא 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן, דוד של אמא סתם שאלות : 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Creep 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: דניאל 49. בושם אהוב: אמור אמור 50. תכשיט אהוב: טבעות
51. התמכרות כלשהיא: אינטרנט 52. יש חבר/ה? בערך כן 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): ערן 54. חלום שחלמת והתגשם: לא זוכרת 55. ושאלה אחרונה....נהנת? ממה?

למה חשבת הפוך? ../images/Emo12.gif

את לא בת 18 או משהו כזה? את גם נראית יותר גדולה. מיי גאד!!!! היום אמרו לי שאני נראית אחרי צבא!!!!!! אני הבנאדם הכי מאושר בכל העולם!!!!!

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

עשית לי חיוך על הפנים וכרגע אני במצב רוח ממש רע [תשארי איתי מחר כל היום, נכון? :'(]

../images/Emo121.gifאת ניראית בת 30

עכשיו היא לא תעזוב אותי
אם אח שלי מחר לא בדירה שלו אז אני אשאר מאוחר:]

ס ט י י ק

New member
כנראה שבאמת משעמם לי אם אני עונה

שאלות כלליות: שם:הדר גיל:15 מזל:סרטן המילה הראשונה שעולה לך בראש:קאקי מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:איך יהיה היום>< 2. ולפני שאתה הולך לישון:נו מתי אני ארדם&^%^ 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?סקס 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כה 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?נייס 7. מה הצבע האהוב עלייך?כחול\שחור 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?עזבו אותי באמאש'לכם 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?ורוד פוקסיה...נו באמת. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?מה לא? 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?לפעמים 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?מוח של משו 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?דיונון 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?חצילים? 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?עזבו אותי באמאש'לכם 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא 18. למה?למה כן?!? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?ג'אנק 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?נגיד 22. אתה מבצע אותם טוב?נגיד 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?שירה 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא 25. אתה עובד?לא 26. מוסיקה אהובה:רוק 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?עזבו אותי באמאש'לכם 29. ריקוד עושה לכם את זה?לפעמים 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?24\ביפ מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?ליאת 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?נמ 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?ליאת 34. הכי חסר אחריות?אמ לא נראלי שיש 35. הכי נודניק?עזבוX: 36. הכי תינוקי...?עזבו 37. הכי יפה/חתיך?רפי\אייל 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?ליאת משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?קצת 40 למי יותר, אמא או אבא?אמא 41. יש לך אחים או אחיות?כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ?מה ישלי להגיד על זה? 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?לא 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?סבתא 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן סתם שאלות : 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:משו של ניקלבאק 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:ג'וני 49. בושם אהוב:ג'דור 50. תכשיט אהוב:כלמיני שטויות 51. התמכרות כלשהיא:סיגריות? 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):מה? 54. חלום שחלמת והתגשם:עזבו אותי באמאש'לכם 55. ושאלה אחרונה....נהנת?לא

למעלה