שירי השבוע

brass monkey

New member
אני עושה התפלגויות

אבל "אחרי רבים להטות", הרוב בחר, הרוב החליט, יש רוב ברור(אני לא "מאמין" שיש רוב, אלא אלה הוכחות ברורות, עשו בחירות), ואם הרוב בחר בדבר שיביא לו סבל - כל העם יסבול, גם החלשים שזו לא אשמתם, כי ככה היא דמוקרטיה, לרוב, לא צודקת. "דמוקרטיה היא רעיון טוב, חבל שהיא לא עובדת במציאות". רוצה דוגמא לרוב שבחר דבר רע - והמיעוט סובל? לא בשמיים הדבר! אלא פה בארץ!. התנתקות, הסכמי אוסלו, הוצאת הצבא(שעכשיו כשיחזירו אותו בשביל להפסיק את התקפותיהם - יהיו (אני מתפלל שלא) הרוגים כי מלכדו הכל...) מעזה, הוצאת הצבא בבריחה מלבנון - מה שהביא למלחמה(הרוב בחר בברק שהביא עלינו את הרעה הזאת), הרוב רצה להביא את פרץ - ולהרוס לגמרי את הכלכלה...ויש עוד המון... הרוב בוחר ובהמיעוט סובל. ככה זה.

everynormal

New member
גם לי יש התלבטות בנושא הזה

מצד אחד, מה שאמרת הוא נכון, כל מה שמדינתנו עשתה ו-וויתרה עליו, הערבים עדיין לא מרוצים ולא מוכנים להגיע לפשרה, אבל מצד שני אני עדיין מאמינה שיש ערבים שגם נמאס להם והיו רוצים שלום, כך שדעתי בנושא ההתנתקות ובכללי היא נייטרלית, אבל עדיין אני נגד זה שיש עוד עכשיו עדיין מתנחלים שמתעקשים לחזור לשטחים, גם אם ההתנתקות הייתה טעות זה כבר קרה, והמתנחלים שעכשיו עדיין ממשיכים להילחם עם החיילים יוצר קרע בעם וזה ממש מיותר להמשיך להתעקש על זה

brass monkey

New member
אתם קרעתם את העם לגזרים

וטוענים שהמתנחלים עושים זאת?! על מה את מדברת??? בשביל האמונה שלך ש"אולי יש ערבים שרוצים שלום", שגם אם נכונה הם מיעוט רציני(עובדה לאור הסקרים של העיתונים(שמשום מה כבר לא מופיעות בעיתון, בגלל השטיפת מוח שלהם), והבחירות ברשות), את מוכנה לעקור אלפי יהודים מבתיהם, להרוס בתי כנסת(!!!!!!!)( שאני יכול לכתוב ספר על כמה בתורה זה אסור, וכמה זה לא יאומן - ורק ספר בגלל שאינני בקי), לבזבז מליארדי דולרים(!!!!) במקום להשקיע אותם בחינוך בעניים ובניצולי שואה, ולגרום לקרע בעם???? גם בשביל שלום אני בספק אם זה שווה. רק שלום של 100% אולי שווה כזה מחיר. מי היה מאמין שעם ישראל, במדינת ישראל יעקור בתי כנסת. זה יותר גרוע מסיוט.

everynormal

New member
אני לא אמרתי שאני מוכנה לעקור

יהודים מבתי כנסת ולהוציא אותם מבתיהם, אני נגד זה, אבל אתה מסתכל רק על צד אחד, אתה לא רואה את זה שיש מתנחלים שכבר ממש הגזימו עם העקשנות שלהם ושלא מבינים שההתנתקות כבר הייתה, למרות שמצד אחד אפשר להבין אותם, ככה שאני נייטרלית בנושא, ואני מפסיקה לדון בזה עכשיו

brass monkey

New member
טוב, אבל תביני

שאין צד אחר, ההתנתקות לא היתה דבר טוב, אז אם נתייחס אליה ולא תעקש כנגד - זה כאילו לא עשינו כלום בנושא. וב"ה בזכות המתנחלים יש לנו מדינה, אז רכשו כבוד, אל תקבלו את המידע המוטעה מהתיקשורת שמשקרת והופכת את המילה "מתנחל" לקללה. אשריך.

brass monkey

New member
../images/Emo45.gif רק תיקון קטן:

לא טווח יריה קרוב יותר אלינו, אלא, טווח יריה גדול יותר עלינו - משמעותית.

brass monkey

New member
../images/Emo3.gif

איך אני קובע מה היא האמת? האמת של העולם הזה - הכל כתוב בתורה. השאלה האם התורה אמיתית - היא אמת מכיוון שאי אפשר להוכיח אחרת, ורבים ניסו. תורה שנכתבה לפני 3000 שנה ידעה שאנשים לא יוכלו לחיות בלי דם, ידעו בדיוק אנטומיה של הדגים ושל בעלי החיים ועוד המוני דברים מעניינים... בלי התערבות של הבורא זה לא הגיוני. חוץ מזה, אין בספר הענק הזה אפילו טעות או שקר אחד! שזה ממש בלתי אפשרי! אם תחקרי טיפה לעומק, את תראי כי התורה אמת. למה? כי אי אפשר להשוות אותה לדברים אחרים - היא פשוט לא יכולה להיות שקר זה מורכב מידי. לגרום ל600000 איש(לא כולל נשים וילדים) לשקר, לכתוב תורה שכולה אמת, מוסר ודברים מסובכים, להעביר עוד תורה בע"פ כך שהיא תגיע עד לימינו, לכתוב נבואות במתקיימות אחת אחרי השניה - ויש עוד הרבה. זה לא יכול להיות שקר. לעומת זאת, אלף אלפי הבדלות, למשל יש"ו, אם הוא קם לתחיה - הוא לא יכל ללכת לעשות סיבוב בירושלים להראות לכולם שהוא חי? לא. הוא לא עשה את זה. רק מעטים ראו זאת. וזה אחד מהדברים היחידים שהוא עשה ושיכנע מס' מצומצם מאוד של אנשים(12 אם אינני טועה) להאמין לשקריו. יש בכל הסיפור סביב יש"ו כמות סתירות רצינית, למשל עם יחזקאל פרק כח' פסוקים ב'-ח'. רואה את ההבדל? אמת מול נסיון לשקר. אם תרצי עוד הסברים למה זאת אמת - אני אשמח. אבל הרבה יותר פשוט, תנסי למצוא שקר, ותביאי אותו ונראה אם הוא שקר או טעות של מי שהביא אותו. לא רק אנחנו חשובים, אבל בשביל לדאוג לאחרים צריכים קודם כל לדאוג לעצמנו. זה היופי בתורה, היא לא תשקר לנו ותתן לנו אוטופיה(שזה עולם דמיוני שאינו ניתן להגשמה) שכולם מחוייבים בה - כמו הנצרות להבדיל. קודם דאג לעצמך אח"כ לאחר. קודם שיהיה לך כסף, ורק אח"כ תתן לעני, אבל לא יותר מדי. רוצה לראות את הדבר הכי קרוב לאוטופיה שלך של כולם שווים ונהנים מהחיים? תראי את התקופה בה בית המקדש היה קיים - לפני תקופת החורבן. פעם בשבע שנים היית אמורה לעזוב את החווה שלך ולתת לעניים ממש שגדל. ואם אביון מבקש ממך אוכל אתה מחוייב מדין תורה לתת לו. - ושוב, יש עוד הרבה דוגמאות. הנקודה היא, אני רוצה שלערבים יהיה טוב, אבל קודם כל אנחנו. וחוץ מזה בדרך הזאת לאף אחד, גם לא להם יהיה טוב. עדיף לומר את האמת שהיא - אי אפשר לחיות איתם כאן. מאשר להאמין באוטופיה ולמות איתה.(זה ממש דת ששמאלנים עשו לעצמם). ילדים בורחים מן המציאות ע"י הגנה מהוריהם.

../images/Emo11.gif

שיר השבוע- קווסטשן-סיסטם אוף אה דאוון אלבום השבוע- מזמרייז-סיסטם אוף אה דאוון אמן השבוע- סיסטם אוף אה דאוון משהו טוב שקרה השבוע- יומולדת לאחותי משהו רע שקרה השבוע- 68 בבגרות בגמרא >< ציטוט השבוע- "יהי רצון.. שיצא כבר הקקי"

למעלה