שירי השבוע

זה יכול להיות מאוד נחמד,

אבל זה שהוא עוסק במסרים פוליטיים ובקריאות נגד חלקים מסוימים מהעם ומחוצה לו זה כבר לא בסדר. לדעתי, כמובן.

brass monkey

New member
גזעניות?! איפה ראית אותי מדבר על גזענות?!

אני בכלל נגד גזענות! חס וחלילה, להפגוע במשהו בגלל שהוא נולד שונה! חס וחלילה. אני יודע שאנשים אינם שווים - אני לא עיוור. דינו של מוגבל לא כדינו של אדם מן השורה. אבל הכל בצורה החיובית של תמיכה. כל אחד ומה שמגיע לו - גם אם מגיע יותר מן השני בעניינים מסויימים, כי זה מתקזז עם משהו אחר - ורק אחרי השינוי הזה, באמת מגיעים לשויון. תראי, אני לא יודע מה איתך, אבל אני מוכן לדבר על מה שאני מאמין בו בכל מקום. ואני לא אשתוק כאשר צריך לדבר. ואם את חושבת שבמקום מסויים לא צריך להעלות את הבעיות של העולם, ונסיון לשנות בשביל עולם טוב יותר - אז את עוד ילדה קטנה, שחושבת שמן האמת אפשר לברוח. הולכים לאיזו פינה קטנה בפורום אליס אין ציינס שם לא יוכיחו אותך על טעויות כמו התנתקות, או ששם ישקרו כדי שזה ישמע לך לעניין. לא השמצתי. אמרתי אמת. ותדעי לך שאפילו לשון הרע לא היה פה! את חושבת שלתת נשק לערבים - שהיום ב100% מגיע לחמאס(בגלל שהוא בראש הממשלה) - ושקורא להרוג אותנו - היה דבר טוב?! ושאלה לא אויבים?! או שמא, את יודעת את האמת, אך כל פעם שאת שומעת טיעון ימני את רגילה להתקומם במקום להקשיב?? תקומת ישובים ערביים פוגעת בתקומתנו. ארץ ישראל היא ארצנו וארץ אבותינו. לא של הערבים. הם לא רוצים שלום, לפחות לא רובם המוחץ. ואם הם יגדלו כאן - רק הרס והרג זה יביא לנו. אבל כמובן שהשמאל עונה על הפס' "עיניים להם ולא יראו אזניים להם ולא ישמעו", שכתוב בתהילים, שנאמר על עבודת אלילים. לצערי השמאל במדינה הפך לעבודת אלילים - תומכים בו בלי מחשבה(לרוב).

everynormal

New member
טוב מתן די עם זה,

אם אתה רוצה לדון על דת, ערכים ותוכנית ההתנתקות, תהייה אובייקטיבי לפחות ובלי שטיפות מוח

brass monkey

New member
אני מאוד אבייקטיבי. אין לי מושג על מה את מדבר

תצטטי את הדברים שאת חושבת שאני לא בסדר בהם, ותקבלי תגובה. שטיפת מוח לא היתה ולא תהיה. אני רק מדבר אמת. דעותי לא חייבות להיות אובייקטיביות, למרות שלמעשה במקרה כאן הן כן.

הנה אני אשמח לצטט

את זה אתה אמרת: "תקומת ישובים ערביים פוגעת בתקומתנו. ארץ ישראל היא ארצנו וארץ אבותינו. לא של הערבים. הם לא רוצים שלום, לפחות לא רובם המוחץ. ואם הם יגדלו כאן - רק הרס והרג זה יביא לנו. אבל כמובן שהשמאל עונה על הפס' "עיניים להם ולא יראו אזניים להם ולא ישמעו", שכתוב בתהילים, שנאמר על עבודת אלילים. לצערי השמאל במדינה הפך לעבודת אלילים - תומכים בו בלי מחשבה(לרוב)." ציטוט ביקשת וקבלת.

brass monkey

New member
../images/Emo3.gif למען האמת

המשפט האחרון שמשווה לעבודת אלילים חצי לא ברצינות באמת. אבל אני עדיין מדבר בראייה לעבר בסה"כ, עד היום לא היה דבר אחד טוב שיצא מהסכמי השמאל. רק נשק נתנו להם, שטחים והרבה מוות לנו. ואם תסתכלי אחורה תראי גם שהערבים באמת מביאים עלינו הרס וחורבן. הנה, רק היום המוני קטיושות על שדרות, דבר שלא היה לפני ההתנתקות. ומה עם הקטיושות על אשקלון? זה אפילו לא היה בחלום הלילה(או יותר נכון בסיוט) לפני ההתנתקות. אז כל זה רק מראיה אוביקטיבית לעבר. ולמען האמת, גם אם היא לא אובייקטיבית - זה לא משנה אם היא נכונה. כי אם היא נכונה - אז גם אובייקטיבי אמור להגיע למסקנה הזאת.

everynormal

New member
לא נכון, הדעה שלך ממש לא אובייקטיבית

אתה טוען שכל מי שלומד בבית ספר חילוני הוא גודל להיות אדם חסר ערכים, ושכל עם ישראל חייב לחזור בתשובה כי זאת בעצם האמת, וזה לא נכון! אני מבינה שאלו התפיסות שלך, אבל מי אמר שזה נכון וכולם צריכים להיות ככה? אתה צריך לכבד את זה שיש אנשים לא דתיים בעם, וזה שהם חילוניים לא אומר שהם פחות טובים ו"חסרי ערכים"

brass monkey

New member
זה לא נכון? את לא מאמינה בבורא עולם ובתורה?

אם תמצאי רב שיאמר לך שאין זו מטרה לחזור בתשובה, אז תתרחקי ממנו, אלא אם כן פשוט לא הבנת אותו. מה שאני טוען זה לא שאנשים שגדלים בבית ספר חילוני גדלים בלי ערכים בגלל שהם עם בעיה מסויימת, אלא, אין להם ערכים כי הם לא יכולים להתקיים בלי תורה אבסולוטית. הם יסתרו ערכים אחרים ולא תהיה מסקנה שווה בין 10 אנשים לעולם. מי אמר? רבש"ע. ה' אלוקי ישראל אמר. אם תפתחי את התורה ולא תראי בכל הספר המוני פעמים את המסקנה הזאת, את לא קוראת את הספר הנכון. כל התורה מושתתת על כך. חילוניים הם לא פחות טובים. מה בשבילי הוא אדם חילוני? אדם שפשוט קיבל חינוך טוב, אבל בלי העיקר. העיקר היא המסורת, וזה עוד תלוי בו - הוא יכול להשלים את מה שהחסיר. חילוני לא פחות טוב מדתי, הוא פשוט התחיל את הדרך לאותו מקום מהתחלה שונה.

everynormal

New member
אבל כל הקטע הזה

להגיד שאדם שחזר בשאלה יילך לגיהנום זה כבר ממש שטיפת מוח, ולא באלי לדבר על זה יותר

brass monkey

New member
לא שטיפת מוח. אלא - אמירת האמת בפנים.

אדם שלא מסוגל להתמודד עם הדרך בה הוא בוחר - שיחליף את הדרך. אבל לומר לאדם שהדרך שהוא בחר בה - בסופו של דבר תיקח אותו רק רחוק יותר, זו לא שטיפת מוח! זו אמירת אמת בתקווה לעזור לאדם...

בדיוק כמו ששאלת אותי קודם,

איך את היכול לקבוע שזו האמת? אתה סותר את עצמך. ויתרה מזאת: "אני בכלל נגד גזענות!" "תקומת ישובים ערביים פוגעת בתקומתנו. ארץ ישראל היא ארצנו וארץ אבותינו. לא של הערבים. הם לא רוצים שלום, לפחות לא רובם המוחץ. ואם הם יגדלו כאן - רק הרס והרג זה יביא לנו." שני אלה ציטוטים שלך שבאו אחד אחרי השני. לפי דבריך רק אנחנו חשובים, ולא משנה מה יקרה לעמם אחרים. זה מה שמביא לדברים כמו הנאצים או אפילו הרצח בדרפור. ולזה אתה לא קורא גזענות?
וכן, אני ילדה קטנה. מה הקשר?

«Jimmy Page»

New member
היי,

רק עכשיו נתקלתי בציטוט המדובר. זה כל כך בולשיט. מתן, כשתעשה סקר בין כל הערבים בנוגע לשלום ותראה כמה אחוזים נמנים עם כל דיעה, תדבר. בינתיים אין מה להגיד על רוב מוחץ, כי אין לך באמת מושג.

brass monkey

New member
וואו אתה ממש מצחיק. תגיד לי, ובוא נאמר ויעשו

בחירות, זה יותר טוב מסקר. כי זה כולל את כולם. ונחש מה?? חמאס עלה לשלטון כשהוא קורא להרוג אותנו. אז למי מאיתנו אין מושג?? או יותר נכון - עיוור ששוכח את מה שסותר את דעותיו. תאמין לי, אם הרוב היה רוצה שלום הוא לא היה מסתיר את המחבלים בבתים שלהם.

«Jimmy Page»

New member
תגיד לי אתה.

אילו אופציות אחרות יש להם? מסתירים מחבלים? נכנסים לך שישה אנשים גדולים עם מסכות ורובים הביתה. אתה הולך להגיד להם 'לא'?

brass monkey

New member
תגיד לי אתה

אם היו נותנים לאדם מולך נשק ואומרים לו רצח או תרצח - היית מחכה שהוא ירצח אותך? ומתנחם בטענה "לא היתה לא ברירה?" תדע לך שלפי התורה אסור לו לרצוח אותך בכזה מצב. ועכשיו המצב שלהם שונה לגמרי מזה, הקצנתי בדוגמא בכוונה. אופציות אחרות: 1) פתח 2) לא להצביע כלל ד"א, לפי הטענה שלך שחרר את יגאל עמיר, למה? כי הוא ראה את הערבים רוצחים ומקבלים נשק למטרתם - והנה הוא צדק. הוא למעשה הציל את העם ע"י רצח רבין. שחרר אותו, הרי לא היתה לו ברירה אחרת. (ולא, אני חושב שאסור לרצוח, אפילו לא את רבין שגרם למותם של רבים). אם תקח נשק או שתנעל את הדלת הם לא יכנסו. ואם הם נכנסים, כשהחיילים היהודים באים - תראה להם את הדרך והם יוציאו את הזבל במקומך.

«Jimmy Page»

New member
לפי התורה?

נראה לך שלמישהו מהם אכפת מהתורה שלך? הם הולכים ומתפוצצים בבתי קפה שורצי אזרחים וחפים מפשע. נראה לך שלא תהיה להם בעיה לירות באיזה בעל בית שמסרב להכניס אותם? כן, פתח זאת אופציה נהדרת. שונאים אותנו בדיוק באותה מידה. לא להצביע בכלל? לך תדע כמה בחרו באופציה הזאת. ולך תדע איך זה באמת מתנהל. ארץ בה יכול אדם חמוש להיכנס לבית, להרוג בנאדם ולהתבצר שם, ולקבל גיבוי מהרשויות, היא לא בדיוק הארץ בה יתקיימו בחירות חופשיות, דמוקרטיות ודיסקרטיות. תעלה בראשך את האופציה לקונספירציות. איך הצלחת לשאוב משלוש וחצי השורות המסכנות של ההודעה שלי שצריך לשחרר את יגאל אמיר? בחיי. עד עכשיו סבלתי את זה שאתה מכניס לי מלים לפה, אבל זה מתחיל להיות מציק. חחחחחחחחח, הרגת אותי עם הפסקה האחרונה. לקחת נשק? מאיפה, לכל הרוחות? לכל ערבי יש קלאצ'ניקוב בארון? ולנעול את הדלת? אתה צוחק? אתה רואה שישה חמאסניקים רצים ומנסים להיכנס לאיזה בית, הדלת נעולה, אז הם מתיישבים בכניסה ובוכים? קל לך לדבר, כל כך קל לך לדבר. יש אנשים שהחיים שלהם חשובים להם, וליצור קשר עם חייל יהודי=מוות, בין אם ע"י החמאסניקים שבפנים, או ע"י ההמון הזועם שיתלה אותך בכיכר העיר ויגרור את הגופה שלך במכונית אח"כ.

brass monkey

New member
כן לפי התורה!

ולא הבנת את דברי. מה שאמרתי, זה שהם אמורים לפי התורה(רק בתור דוגמא) למות - ורק לא להרוג. וואו, אחי, אני ממש מרוצה ממך, הגעת למסקנה שחשבתי שבתור שמאלן, לא תודה בה. המסקנה היא שהפתח והחמאס נגדנו, רק שהפתח עושה זאת בשקט, ומנסה להסתיר זאת, ולשקר, ככה הוא יקבל מהשמאל(למשל, כמו רבין) נשק/אדמה, ויחזור לפגוע בנו. נכון, המצב שם איום ונורא, אבל אתה שוכח, הם הביאו זאת על עצמם. וגם במקום כזה, אם יש כוח גדול ששומר על הבחירות - אז אפשר. וזה מה שהיה. נראה לך ששרון היה סומך על זה אם לא? איך הקשרתי ליגאל עמיר? כי גם יגאל עמיר ראה את עצמו מגן על עצמו, ועל המדינה. לדעתי הוא באמת היגן ע"י מה שעשה, אך זאת היתה טעות לעשות זאת(כי אם רבין היה ממשיך לבחירות הוא היה נופל בגדול...(וכמובן בגלל שאסור לרצוח)) שוב, יש צדק בדבריך, אבל הרוב הגדול תומך באויבינו. אם לא כולם. אתה מראה אותם כ"תמימים", אבל לך לכפר ערבי, ונראה אם תצא משם בחיים. ותראה גם את ה"תמימים" מכים בכוונה להרוג.

יא אללה. אתה מגזים.

זה מאוד לא מוסרי עם אתה בעד רצח רבין. את הדעות הדוחות הללו תשאיר לעצמך. שום דעה לא שווה רצח של אדם, ואתה עוד אומר שאני חסרת ערכים.

למעלה