שירי השבוע

s t a

New member
../images/Emo204.gifשירי השבוע../images/Emo204.gif

שיר השבוע של אליס- שיר השבוע לא של אליס- אלבום השבוע- ציטוט השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- משהו לא טוב שקרה השבוע- להקת/אמן השבוע- תמונת השבוע-

בופה

שירי השבוע- בכיף-אינפקציה, טמפון עם דם-אינפקציה, מה לך-שגיב כהן, ואולי-מורן אהרוני אלבום השבוע- בכיף ציטוט השבוע- מישהו: "תקרא תהילים, קהלת ועמוס" אני: "מה? אבל תהילים זה בכלל לא בחומר!" מישהו: "כדי להצליח במבחן הזה אתה תצטרך לקרוא תהילים
" משהו טוב שקרה השבוע- מתכונת קבוצתית בתנ"ך, ומגישים אותי על 90 ב-005 ו-95 ב-003
, תיקנו לי את האימיול והיה טעים בשבועות משהו רע שקרה השבוע- התחשמלתי מעצם בלתי מזוהה להקת\אמן השבוע: אינפקציה

shani judd

New member
חחח אויי ../images/Emo12.gif

אני זוכרת שבכיתה ז' מזה אהבתי את השיר מה לך של שגיב כהן
איזה תקופותXD

חח זה אף פעם לא היה הסגנון שלי

אבל בפעם בכמה זמן יוצאים שירים מזרחיים יפים ו"מה לך" הוא אחד מהם ולאותו זמר יש עוד שיר שאני אוהב

Girl In The Box

New member
...

שיר השבוע של אליס-סאנשיין שיר השבוע לא של אליס- grace-jeff buckley in my life-beatles one last time-dream theater אלבום השבוע-Grace-Jeff Buckley ציטוט השבוע-אין משהו טוב שקרה השבוע-92 במגן במתמטיקה:] משהו לא טוב שקרה השבוע-לא יודעת להקת/אמן השבוע-ג'ף באקלי תמונת השבוע-

everynormal

New member
עונה:

שיר השבוע של אליס- היו כמה, האחרון זה Would שיר השבוע לא של אליס- מאדר לאב בון- סטארדוג צ'מפיון אלבום השבוע- לא זכור לי שהיה ציטוט השבוע-"מה אתה שלוחי?!" XD משהו טוב שקרה השבוע- חופש שבועות משהו לא טוב שקרה השבוע-שבחופש היה צריך ללמוד למתכונת מועד ב'... להקת/אמן השבוע- בליינד מלון תמונת השבוע- אין

Shemesh161

New member
מימימי.

שיר השבוע של אליס- No Excuses שיר השבוע לא של אליס- dire straits - romeo&juliet dire straits - money for nothing led zep - carouselambra אלבום השבוע- אמ. לאדעת. ציטוט השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- חופש,קיבלנו חמוס בשם קוז'ה והוא כזההההההה מקסים :). משהו לא טוב שקרה השבוע- מתכונת שבטח קיבלתי בה 0, והחופש הזה. לא בא לי בטוב. להקת/אמן השבוע- dire straits. תמונת השבוע-

shani judd

New member
סופ"ש D:

שיר השבוע של אליס-סאנשיין שיר השבוע לא של אליס- Gothic - lostprophets a.f.i. - miss murder Blake Lewis - You Give Love A Bad Name Kaiser Chiefs - Everyday I Love You Less And Less nickelback - if everyone cared אלבום השבוע-ליבריישן טרנסמיישן ציטוט השבוע-לא זוכרת משהו טוב שקרה השבוע-קיבלנו את המתכונת במתמטיקה:) ושבועות משהו לא טוב שקרה השבוע-לא יודעת..אהה, רבתי עם ידיד להקת/אמן השבוע-לוסטפרופטס תמונת השבוע-:)

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif

שיר השבוע של אליס- דאון אין אה הול שיר השבוע לא של אליס- מרי לו של סונטה ארקטיקה אלבום השבוע- כלום ציטוט השבוע- "את יודעת מה, נעשה לך מבצע, 2 ב100!" - "וכמה עולה אחד?" - "50" אה וכמובן "קיצר ענו לך נעול" משהו טוב שקרה השבוע- מפגש משהו לא טוב שקרה השבוע- דביבון להקת/אמן השבוע- סונטה תמונת השבוע- תגובה מהירה

למעלה