שירי השבוע

MiMiMor

New member
O_O

שיר השבוע של אליס- FROGS
שיר השבוע לא של אליס- Jambi של TOOL. אלבום השבוע- אממ.. ציטוט השבוע- "אני הולך להיות היטלר הבא! אני הולך להרוג את כל היהודים וארנב" "למה ארנב?" "אתה רואה, לאף אחד לא אכפת מהיהודים." משהו טוב שקרה השבוע- סוג של חופש וזה.. :) משהו לא טוב שקרה השבוע- שבוע הבא יקרה משהו ממש לא טוב שנקרא בגרות במתמטיקה. ^^' להקת/אמן השבוע- טול בלב ובנשמה. תמונת השבוע-

s t a

New member
יחכידלגםמחלףךהיקםו

שיר השבוע לא של אליס- Blind Melon - Soak The Sin Led Zepplin - Tea For One Led Zeppelin - No Quarter The Doors - People Are Strange The Doors - Love Street The Doors - Hello, I Love You להקת/אמן השבוע- The Doors תמונת השבוע-

Aline In Chains

New member
אני.. :]

שיר השבוע של אליס- לא שמעתי השבוע.. שיר השבוע לא של אליס- דיסוננטטטטטט.. אלבום השבוע- אין. ציטוט השבוע- "בווווזזזזזזזים" משהו טוב שקרה השבוע- שלישי רביעי חמישי ת"א, שישישבת גור כאן:) ואנחנו 5 חודשים
:) משהו לא טוב שקרה השבוע- בצפר. להקת/אמן השבוע- דיסוננט. תמונת השבוע->

nothingman1

New member
../images/Emo152.gif

שיר השבוע של אליס- דמו של סאנשיין שיר השבוע לא של אליס- Tool- Parabola הוא זוכה בתואר בכבוד... שמעתי את הדיסק במיטה ונרדמתי תוך 2 שירים, אבל כשהתחיל הריף שפותח את השיר הזה (שהוא אחד האהובים עליי שלהם) מיד התעוררתי והתחלתי להשתגע מהשיר העצום הזה אלבום השבוע- Porcupine tree- In absentia ציטוט השבוע- "כנראה שלמשמעות הזה אין עלה בשבילך" קצת התחרבש לי המשפט... משהו טוב שקרה השבוע- שבוע סטלני לגמרי... כמו חופש משהו לא טוב שקרה השבוע- מגן נמוך משרציתי במתמטיקה להקת/אמן השבוע- אליס תמונת השבוע-

everynormal

New member
חחחחחחח אהבתי את התמונה!

וואי יש לי חברה שתאהב את זה כל כך

MiMiMor

New member
נצל"ש.

אני לא אהיה פה עד יום שלישי ורציתי לאחל לכל הנבחנים במתמטיקה בהצלחה, אז, בהצלחה :) מועד ב' ב-16.6 היר איי קום.

everynormal

New member
אוי די אמאל'ה אל תזכירי לי את זה....

זאת הבגרות הראשונה שלי, וזה מפחיד רצח, למרות שהקבוצה שלנו לומדת יותר מחודש ועשיתי כבר שלושה מבחנים(!)...... יאאאא אמא בהצלחה גם לך במועד ב' שהוא ב-16/07

mary06

New member
ט'נקיו :)

ובהצלחה לכם, ואל תלכו בגישה של "יש מועד ב'..", אגב, אתם מודעים לכך שאתם חייבים לעבור את החסם? אבל נראה לי זה רק 15 נקודות.. בקיצור, בהצלחה :)

mary06

New member
../images/Emo41.gifטוב אז כמה דברים../images/Emo41.gif

*<לא בטוחה לחלוטין> מינימום 15 נקודות בשאלון 003 ובשאר מינימום 5., בכל מצב לא להגיש בחינה ריקה...ממ ולפחות תפתרו חצי שאלה נכון, זה כבר 16-17 נקודות.. *מי שנבחן פעם ראשונה ולא יודע, וגם מי ששכח..טיוטה רק בצד ימין של הבחינה, ומומלץ ביותר לכתוב בגדול בראש הדף: טיוטה וכשסיימתם את הבחינה למחוק באיקס גדול את כל מה שאתם לא רוצים שיבדקו לכם..כדי שלא יווצר מצב שבודקים לכם משהו שהוא טיוטה (וגם בודקים לפי הסדר שפתרתם את השאלות, ככה שאם פתרתם 4 ובסוף החלטתם לוותר על הראשונה ולא מחקתם, יבדקו רק את ה3 הראשונות..) *דפי נתונים יביאו לכם בבחינה.. *כל שאלה בדף חדש.. *אין שימוש בטיפקס (יוצר חדש להעתקה..) אז אל תמהרו בשרטוטים (נדמה לי שאפילו אפשר לשרטט בעיפרון אבל לא כדאי..) *מממ לא לדבר ולהסתובב ולהעביר דברים וכל זה..הבוחנים מעבירים בסוף הבחינה רשימה של הערות למשרד החינוך והם רושמים מי ומתי עשה משהו חשוד, אז אפילו אם אמרתם "בהצלחה", הבוחן לא כותב בדיוק מה אמרתם אלא שדיברתם.. ואז יכול להיות חשד להעתקה והלכה הבחינה..<סגן המנהל ז**ן לנו על זה אחרי מועד חורף שהיה חשד להעתקה באיזו בחינה> נראה לי שזהו, תקראו את ההוראות,תביאו מחשבונים, אל תילחצו ובמקרה הכי גרוע..יש את מועד ב' (אלא אם אתם מתגייסים לפני המועד ב'..אבל לא נראה לי שיש פה כאלה) בהצלחה רבה לכם

everynormal

New member
נו דיי זה מלחיץ!!!

שמישהו יסביר לי מה ז''א דפי טיוטה? מחלקים דפים בכלל?

shani judd

New member
נראה לי שבטופס המבחן יסבירו הכל על הדפים האלה

אז תקראי טוב טוב בעיון |:

mary06

New member
חח בייב תירגעי :)

מחלקים לך חוברת עם דפים משובצים שעליה כתובות ההוראות ומדבקה עם הת.ז שלך (אוה שכחתי תבדקו תמיד שהמספר ת.ז נכון אבל זה הבוחנות גם אומרות לכם) בתוך החוברת הזאת את פותרת את הבחינה, עכשיו בתוכה יש צד ימין וצד שמאל. הדף הראשון שבו אפשר לכתוב יוצא דף שמאל, ממנו את מתחילה. אם את רוצה להשתמש באחד הדפים כדף טיוטה אז בצד ימין של המחברת ולרשום מלמעלה טיוטה או למחוק אחר כך באיקס שלא יבדקו. אם את לא רוצה טיוטה אז את ממשיכה חופשי לפתור את התרגילים (גם אם זה גולש לצד ימין..) כלומר אם את משתמשת בטיוטה אז רק בצד ימין, אחרת את פותרת איפה שבא לך. ובפשטות: כל מה שאת מוחקת באיקס, לא יבדקו :) אה וכמה דקות לפני הבחינה מחלקים מין חוברת של 2-3 עמודים בד"כ צבעונית שהיא חוברת הבחינה ובה כתובים התרגילים..בסוף הבחינה בד"כ אפשר לקחת אותה איתך. זה נשמע מלחיץ אבל זה שטויות והבוחנות מסבירות הכל..לפחות אמורות. בהצלחה רבה :)

למעלה