../images/Emo41.gifטוב אז כמה דברים../images/Emo41.gif
*<לא בטוחה לחלוטין> מינימום 15 נקודות בשאלון 003 ובשאר מינימום 5., בכל מצב לא להגיש בחינה ריקה...ממ ולפחות תפתרו חצי שאלה נכון, זה כבר 16-17 נקודות.. *מי שנבחן פעם ראשונה ולא יודע, וגם מי ששכח..טיוטה רק בצד ימין של הבחינה, ומומלץ ביותר לכתוב בגדול בראש הדף: טיוטה וכשסיימתם את הבחינה למחוק באיקס גדול את כל מה שאתם לא רוצים שיבדקו לכם..כדי שלא יווצר מצב שבודקים לכם משהו שהוא טיוטה (וגם בודקים לפי הסדר שפתרתם את השאלות, ככה שאם פתרתם 4 ובסוף החלטתם לוותר על הראשונה ולא מחקתם, יבדקו רק את ה3 הראשונות..) *דפי נתונים יביאו לכם בבחינה.. *כל שאלה בדף חדש.. *אין שימוש בטיפקס (יוצר חדש להעתקה..) אז אל תמהרו בשרטוטים (נדמה לי שאפילו אפשר לשרטט בעיפרון אבל לא כדאי..) *מממ לא לדבר ולהסתובב ולהעביר דברים וכל זה..הבוחנים מעבירים בסוף הבחינה רשימה של הערות למשרד החינוך והם רושמים מי ומתי עשה משהו חשוד, אז אפילו אם אמרתם "בהצלחה", הבוחן לא כותב בדיוק מה אמרתם אלא שדיברתם.. ואז יכול להיות חשד להעתקה והלכה הבחינה..<סגן המנהל ז**ן לנו על זה אחרי מועד חורף שהיה חשד להעתקה באיזו בחינה> נראה לי שזהו, תקראו את ההוראות,תביאו מחשבונים, אל תילחצו ובמקרה הכי גרוע..יש את מועד ב' (אלא אם אתם מתגייסים לפני המועד ב'..אבל לא נראה לי שיש פה כאלה) בהצלחה רבה לכם