שירי השבוע

shani judd

New member
את שלוש יחידות?

וממ הולך בסדר, במתכונת האחרונה הלך טוב וקיבלתי 87 מקווה שילך טוב גם בבגרות\: איך הולך לך?

Shame in you

New member
כן, שלוש

אני לא יודעת אפילו מה המגן שלי. צריך לברר. בהצלחה מותק

everynormal

New member
דווקא המורה שלנו אמרה משהו אחר

היא אמרה שכעיקרון מי שמקבל 70 ומעלה בשאלון 005 יכול להמשיך בחמש יחידות

everynormal

New member
אני עושה שאלון 005

ונכון כעיקרון אחרי הבגרות אמורים לסיים ללמוד מתמטיקה לשנה, אבל המורה שלנו כבר רוצה להתחיל טריגונומטריה לשאלון 006!!! איזה באסה לא פייר

MiMiMor

New member
רק אני עושה 006? ../images/Emo10.gif

התכוונתי כמובן ל-16.7, זה המספרים והסינוסים שמעוותים לי את המוח.

everynormal

New member
איך זה 006? קשה?

בקבוצה שלי מתחילים כבר אחרי הבגרות ללמוד טריגונומטריה המורה שלנו אמרה שהיא מעדיפה לא לדבר על הנושא לפני הבגרות כדי לא להפחיד אותנו...

mary06

New member
תאמיני שזה רק לטובתכם.

גם אצלנו התחילו מיד אחרי 005 ללמד ל006, אולי לא זכרנו כלום עד השנה הבאה אבל בכל זאת הבנו יותר..פשוט ב006 כמות החומר גדולה יותר (אפילו יותר מ007) לכן הוא נחשב "הקשה" מכולם..הוא לא כזה קשה..בטריגו הדבר היחיד שמעצבן זה זהויות טריגונומטריות (ולי לפחות זה עף במיקוד)...מממ חוץ מזה זה מין גיאומטריה של 005 פלוס כמה נוסחאות ופונקציות קוסינוס/סינוס שבשבילן קיים מחשבון :) מממ מה עוד יש שם..אינדוקציה חפיף, בעיות מילוליות תלוי מה ילמדו אתכם..חקירות פונקציות זה לזכור כמה חוקים ונגזרות..סתם תרגילים ארוכים אבל ברובם קלים..תהני מאינטגרלים כל עוד הם קלילים (הם חוזרים ב007) וממ..הנדסה במרחב..ממ טוב זאת מכה. וכשתסיימי עם זה תסתכלי אחורה כמו שאני עושה עכשיו ותגידי שהכל שטויות :)

MiMiMor

New member
=O

ירדו לך הזהויות הטריגונומטריות במיקוד?! (סוגדתלךלעולמים.) בגדול, זה השאלון הכי קשה של 5 יחידות, אני מקווה שיהיה טוב.

mary06

New member
לול

והיו רק פירמידות בהנדסה במרחב XXD בהצלחה לך :)

למעלה