שירי השבוע

s t a

New member
../images/Emo204.gifשירי השבוע../images/Emo204.gif

שיר השבוע של אליס- שיר השבוע לא של אליס- אלבום השבוע- ציטוט השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- משהו לא טוב שקרה השבוע- להקת/אמן השבוע- תמונת השבוע-

s t a

New member
יככעמלךףגכףךן

שיר השבוע לא של אליס- Chris Cornell - Follow My Way Dire Straits - Telegraph Road Eric Clapton - Change the World Eric Clapton - Three o'clock blues Rufus Wainwright - Hallelujah אלבום השבוע- Gentle Giant-Octopus

Aline In Chains

New member
אני..

שיר השבוע של אליס- אין. שיר השבוע לא של אליס- דיסוננטXD אלבום השבוע- אין. ציטוט השבוע- אמאשל גור לי:"אלין.. ראית איך הם גדלו?!" *אני וגור מסתכלים על הציצים שלי", אמאשל גור:"כשמתקרבים אליהם הם עושים פסססס" אני וגור נקרעים מצחוק, היא דיברה על החתולים XDDDD . ....... . . . משהו טוב שקרה השבוע- המממממממממממ, קוקי:] ומחר אילת
. משהו לא טוב שקרה השבוע- שומדבר.תכלס. להקת/אמן השבוע- דיסוננט. תמונת השבוע- >

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif:}

שיר השבוע של אליס- Rooster שיר השבוע לא של אליס- Twist and Shout - Beatles אלבום השבוע- לא יודעת ציטוט השבוע- "ילדה רוצה ניהול במוזיקה הורדות???" XD משהו טוב שקרה השבוע- מפגשמפגשמפגש משהו לא טוב שקרה השבוע- נגמר המפגש
להקת/אמן השבוע- כל מיני תמונת השבוע->

יכול להיות!!!!!!!!!!!!

שיר השבוע: 99 דרכים למות-סופר מוות (מגדף) וקח את הזמן- חלום תאטרון? :O אלבום השבוע: אין ציטוט השבוע: 1. "תמיד קוף נתלה על ענף כשהוא נופל" 2. אורטל: "מה קורה עם אחותך?" נריה: "בתור מה את שואל אותי? בתור אח שלה?" -לאחר דקה- נריה: "מה זה, גזר?" (נריה מצביע על גזר) אני: "בתור המ אתה שואל אותי? בתור אח שלו?"
(רמז להבנת הבדיחה: אני ג'ינג'י) משהו טוב שקרה השבוע: מתכונת נחמדת בהסטוריה משהו רע שקרה השבוע: חרישה אינטנסיבית להסטוריה אמן השבוע: סופר מוות שבת שלום

nothingman1

New member
כמה דברים

1. אני לא מבין למה זה הצחיק אתכם שאמרתי שהוא תמיד נתלה, זה נכון וזה ידוע! ראיתי על זה פרק בתוכנית 'עולם החיות' לפני כמה שנים
2. נראה לי שצריך להגיד אם כבר 'תיאטרון חלום' 3. הקטע עם הגזר היה ממש טוב 4. הרסתם את הסרט עם ה-"יכול להיות" שלכם

4 דברים

1. קשה להגדיר למה זה הצחיק, אמרת את זה בצורה של עובדה, והמקרה הוא די הזוי- תנסה להפוך את המשפט ואז זה יצחיק יותר "תמיד כשקוף נופל, אז הוא נתלה על ענף" ( כן כן, זה חוק ידוע שכשקופים נו]לים אז הם יתלו על ענף).. נו זה מצחיק וזהו! דרך אגב, זה שאפשר להפוך את המשפט זה אומר שזה משפט מורכב
2. בהתחלה תרגמתי את המילה "דרים" ל"חלום" ואז נתקעתי כזה ואמרתי לעצמי "שיט, מה זה טיאת'ר?" ואחרי כמה שניות אמרתי "אה זה בטח תאטרון" אז כתבתי את זה בלי לשים לב שזה אמור להיות הפוך. 3. תודה 4.לדעתי הסרט היה ממש קיטשי וגרוע, וזה שאנחנו אמרנו "יכול להיות" ושדובבנו את הקוף זה מה שהחזיק אותי ער! מה שכן היה מיותר זה ה"מה??" שתקעתי כל שנייה, אבל באמת שזה שיגע אותי!! אולי במצב אחר ולא אחרי יום מתיש ב-1 בלילה, זה היה מעניין אותי יותר ונראה פחות פלצני.

nothingman1

New member
3 דברים

1. (בקשר ל-4:) אין הבדל בין ה"יכול להיות" ל-"מה??", כשאתה מתאר את מה שאתה רואה ואומר עליו "יכול להיות" זה כמו שתגיד "מה??" רק יותר ארוך... ההערות האחרות והדיבובים באמת היו מצחיקים, וטוב שהיו
2. מעצבן אותי שיש אנשים ששמים נקודה בסוף משפט רק כשהם מציגים טיעון כלשהו בויכוח או מגוננים על עצמם (הערות 2+4) כי ככה זה כאילו גורם למשפט להראות "מתוחכם" יותר! 3. זה כיף לעשות את הויכוחים הקטנוניים שלנו על גבי הפורום

חח לגבי 3, אתה צודק

כי זה באמת מאוד מאוד מאוד קטנוני.. זה אחד הויכוחים הכי קטנוניים שהיו לנו, כי אתה מתווכח על נקודה!!! ולא, יש הבדל בין "מה?" ל"יכול להיות" יכול להיות=מה זה החרא הזה, מבחינת הפסיכולוגיה של הבמאי\תסריטאי.. כאילו, כשאני אומר "יכול להיות" שיש איש חול בספיידרמן אני מתכוון "על מה לעזאזל חשבו היוצרים של הסרט שהחליטו שיהיה איש חול??" מה??=מה זה החרא הזה, מבחינת הפסיכולוגיה של הדמות.. כאילו, כשאני אומר "מה??" על זה שהבלונדינית עולה על האמפייר סטייט ביולדינג, אני מתכוון: "מה לעזאזל עובר לה בראש שהיא מסכנת את החיים שלה בגלל קוף ענק??" ואל תגיד לי שאין הבדל, כי יש הבדל! זה באמת ההבדל!.. ושים לב גם ש"יכול להיות" אמרתי במשך כל הסרט (שהדינוזאורים לא מעכו כמעט אף אחד, שהיו יצורי-אדם כושים וכ'ו..) אבל את ה"מה??" אמרתי לקראת הסוף (כשהבלונדינית כל הזמן דאגה לקינג קונג)

nothingman1

New member
מה??

יכול להיות שיש הבדל בין הדברים! ...מה שניסיתי להראות לך עכשיו זה שזה אותו הדבר- גם בעצם זה שאני אומר "מה??" וגם בעצם זה שאני חוזר על הדברים שלך ב-"יכול להיות" אני מפקפק באמיתות או בהיגיון של הדברים שלך! אני יכול להשתמש הפוך בדוגמאות שהבאת וזה ישמע נורמלי לגמרי: "יכול להיות שהיא תסכן את החיים שלה בגלל קוף!" או: ניקח מצב שאני רואה שהדינוזאורים לא מעכו אף אחד ואני אומר על זה "מה??" -זה הגיוני לגמרי כמו שאמרתי- ההבדל היחיד בין הדברים הוא האם אני מפרט את המצב שבו אני מפקפק ("יכול להיות") או לא ("מה??") הפסיכולגיה של הבמאי תסריטאי=הפסיכולוגיה של הדמות... הבמאי/תסריטאי מכתיב כל מהלך של הדמות ההסבר הזה לא היה טוב, נסה שוב
ועוד תיקון קטנוני: לא אני מתווכח על נקודה, אנחנו מתווכחים על נקודה! אתה זה שהפריד בין המצב של "מה??" ל-"יכול להיות!"

ממש ממש לא

ידעתיט שעכשיו אתה תשווה את זה כמו שעשית עכשיו אז אני אומר לך שלא, זה לא תירוץ! זה באמת מה שאני התכוונתי אליו כשאמרתי את זה. זה נכון שאשפר להפוך את זה אבל כאני אומר את זה, אז זה הסדר שלי! וזה נכון שהתסריטאי מחליט מה הדמות תעשה, אבל אתה יודע שיש הבדל.. אתה פשוט לא רוצה לתת לי לנצח בויכוח. כי יש הבדל בין תסריט "לא הגיוני"(=יכול להיות) כמו איש שנופל למטחנה ונהיה איש חול, ואיש שמזיין אישה והבולבול שלו נתקע בכוס שלה. לבין "התנהגות לא הגיונית של הדמות"(=מה??), כמו למשל אישה, שזה הגיוני שהיא תרגיש קרבה אל יצור שהציל את החיים שלה (כמו ששוחט אמר, שהוא היה אוהב מאוד כלב אם הוא היה מציל לו את החיים), אבל מכאן ועד לסכן את עצמך!! דרך אגב, ה"מה??" הרבה יותר מטריף אותי. כשנאי אומר "יכול להיות" זה "ניחא" כזה, מה אכפת לי? תסריט לא הגיוני, אני אחייה עם זה, העיקר שאפשר לצחוק על זה. אבל כשאני אומר "מה??" זה "וואט דה פאק??" ואני כועס! פשוט כועס על התסריט!

nothingman1

New member
אתה חתיכת הומו, מצטער להגיד לך

זה נראה כאילו אתה מנסה להחלץ מהבור שחפרת לעצמך בעזרת תירוצים קלושים וחזרה על דברים שאמרת (מה היה הטעם להגיד פעמיים שבשבילך יש הבדל? זה מובן מאליו, על זה הויכוח) והשיא היה להגיד: "אתה יודע שיש הבדל, אתה פשוט לא רוצה לתת לי לנצח בויכוח" זה אולי הצעד הכי אומלל וילדותי שעשית בויכוחים שלנו אי-פעם, ממש נקודת השפל בקריירת הויכוחים... קדימה, תנסה לצאת מזה כמו תמיד ותגיד שזה היה בצחוק... רואים שלא זה מובן שזה מה שאתה התכוונת אליו, על זה אנחנו מתדיינים פה, וזה מה שאני מנסה להראות לך שההיגיון שלך מטופש כן כן, כשאתה אומר זה הסדר שלך... ובשבילך יש הבדל בין הדברים... תחזור על זה שוב, ילד גדול
במקום להגיד שוב ושוב שבשבילך יש הבדל בין הדברים, תתמקד בנקודה של הויכוח שהיא להראות לי מה ההבדל... בזה שאתה אומר שבשבילך יש הבדל אתה לא תורם לויכוח בשום צורה אני שוב יכול להפוך את הדוגמאות שלך וזה יצא תקין לגמרי ואפשר להחשיב את מה שאמרת בתור הפסיכולוגיה של הדמות לפסיכולוגיה של הבמאי- מה הוא חשב לעצמו שהוא החליט שהאישה תסכן את עצמה בשביל הקוף? זה כמו שאני אגיד לך שיש בשבילי הבדל בין שתי מילים נרדפות בגלל שאחת מהן גורמת לי להתחיל לרוץ ברחוב ולבעוט באנשים והשנייה גורמת לי לרעוד בצורה לא רצונית ולהוציא קצף מהפה... טוב שהבאת את הקטע הזה בצורה של "דרך אגב"

אוי אוי אוי ואני עוד הומו!!!

בהתחלה חשבתי שאתה מתווכח על הדרך של ביטוי המילה. אבל אתה מתווכח על "דרל החשיבה שלי"! גם אם דרך החשיבה שלי נראה לך לא הגיוני, זה עדיין מה שעובר לי בראש, וזאת עובדה! זה שבעיניך זה מטופש (ואולי זה באמת מטופש לסייג בין "פיסכולוגית הבמאי" לבין "פסיכולוגית הדמות") זה לא אומר שאני מתרץ, וזה לא אומר שאני "טועה"! כי זאת עובדה, זה באמת מה שחשבתי.. אני לא מנסה לצאת משום בור! והדוגמא שנתת ממש גרועה, זה נראה כאילו אתה מנסה למצוא תירוצים מטומטמים כדי "לסתור" את דרך המחשבה שלי! זה כמו שאני אנסה לשכנע אותך שמשהי היא כוסית או שמאכל כלשהו הוא טעים. זה בלתי אפשרי! כי אם מאכל כלשהו לא טעים לך או אישה היא לא הטעם שלך, אז לא משנה אם אני אגיד לך "וואי אתה הומו, תראה איזה עיניים יפות יש לה" או "וואי יא הומו, תראה איזה קריספי ומתקתק המאפה הזה (וואי אני הומו
).. זה עדיין לא ישנה את דרך החשיבה שלך אם זה לא עושה לך כלום! אז אם בראש שלי יש הסתייגות בין "הכתבת פסיכולוגיית הדמות" ל"הכתבת עלילת התסריט", אז לא משנה כמה שתסביר לי "אבל זה על אותו עיקרון" אז זה לא ישנה! אותי לא מעצבן (אלא רק מצחיק) כשהתסריט העלילתי כתוב בצורה לא הגיונית. וכן מעצבן אותי שהתסריט האישי של אותו הדמות גורם לה להתנהג בצורה מטומטמת ועלובה (=קיטש, קקה פיפי).

nothingman1

New member
כן, אתה עוד הומו

ואתה ממשיך להתעקש במשך כל ההודעה האחרונה הארוכה שלך על אותה נקודה שברורה כבר מזמן אתה מתעקש לקחת שני ביטויים בעלי משמעות דומה ואומר שבשבילך לכל אחד מהם יש משמעות שונהו זה לא עניין של טעם כמו מראה של מישהי או טעם של מאכל זה לא שאמרתי שזה לא נכון שבשבילך יש לכל אחד משמעות שונה, אמרתי שבכלליות יש לביטויים האלה אותה משמעות שונה ואתה טועה בזה שאתה מנסה לשייך כל אחד למשמעות שונה מצידי תעשה את זה אם בא לך ואם זה עושה לך את זה והדוגמה שהבאתי בסדר גמור כמו שאתה לוקח שני ביטויים דומים לשני כיוונים שונים, ככה אני לוקח שני ביטויים דומים לשני כיוונים שונים אין לי עניין לסתור את דרך המחשבה שלך המעוותת שלך
ועוד דבר שלא קשור לעניין- תפסיק להתווכח כמו ילד בן 12... אתה מוציא את כל הכיף שבעניין בהודעה הקודמת שלי גם אני הייתי קצת ילד קטן, וזה היה בגלל שעצבנת אותי עם סגנון הכתיבה של ההודעה הקודמת שלך בוא אני אגיד לך מה מציק לי הכותרת בהודעה הקודמת- במקום להסביר לי למה אני טועה אתה יוצא בהכרזה שכל מה שאמרתי שטויות (טרחת לכתוב "ממש פעמיים", סחתיין על ההשקעה...) מילא אחרי שאתה דוחה את הדברים שלי, בהתחלה זה סתם מכער את הדיון כמו שאמרתי כבר- "אתה יודע שאני צודק, אתה רק לא רוצה לתת לי לנצח בויכוח" ובהודעה האחרונה- "והדוגמא שנתת ממש גרועה, זה נראה כאילו אתה מנסה למצוא תירוצים מטומטמים כדי "לסתור" את דרך המחשבה שלי!" הדוגמה "גרועה", התירוצים "מטומטמים"... אפשר להבין למה השתמשת במילים האלה אם היית מראה לי למה זה ככה (כמו שאני עשיתי בפתיחת ההודעה הקודמת שלי), אבל במקום זה אתה שוב בוחר לזרוק הצהרות ש"יקטלו" את הדברים שלי בלי להסביר למה פשוט מיותר בהודעה השנייה בסוף כל משפט כמעט שמת סימן קריאה... זה באמת הכרחי? זה סתם מעלה את הטונים

nothingman1

New member
הפסקה הראשונה שלי יצאה נוראית

כי תוך כדי מחקתי דברים והעברתי משפטים ממקום למקום והתחרבש לי... אני אעתיק את זה עם קצת תיקונים, ובדרך אוסיף כמה דברים ואתה ממשיך להתעקש במשך כל ההודעה האחרונה הארוכה שלך על אותה נקודה שברורה כבר מזמן- אתה מתעקש לקחת שני ביטויים בעלי משמעות דומה ואומר שבשבילך לכל אחד מהם יש משמעות שונה זה לא שאמרתי שזה לא נכון שבשבילך יש לכל אחד משמעות שונה, אמרתי שבכלליות יש לביטויים האלה אותה משמעות ואתה טועה בזה שאתה מנסה לשייך כל אחד למשמעות שונה מצידי תעשה את זה אם בא לך ואם זה עושה לך את זה, אבל מה שניסיתי להבהיר זה שיש לביטויים האלה אותה משמעות ובקשר לדוגמה שלך- היא מפספסת את הנקודה זה לא עניין של טעם כמו מראה של מישהי או טעם של מאכל, אלה שני ביטויים שמוגדרים בעלי אותה משמעות דוגמה נוספת שתמחיש את המקרה שלך- זה כמו שאני אגיד שבמקרים מסויימים אני שואל "מדוע?" ובמקרים מסויימים אני שואל "למה?", כשבעצם המשמעות של שניהם דומה לכן אין שוך היגיון בחלוקה של כל אחד למקרים שונים והדוגמה שהבאתי עם הבעיטה באנשים והרעידות הלא רצוניות בסדר גמור כמו שאתה לוקח שני ביטויים דומים לשני כיוונים שונים, ככה אני לוקח שני ביטויים דומים לשני כיוונים שונים אין לי עניין לסתור את דרך המחשבה שלך המעוותת שלך

אז כמה דברים

אני מבין שהגענו למסקנה בויכוח, אבל אני אסביר את עצמי רק עוד פעם אחרונה, כי לא הבנת אותי עד הסוף: לפי דעתי אין הבדל בין שני הביטויים! אבל פשוט מסביר לך מתי "יוצא לי" "מה?" ומתי "יוצא לי"-"יכול להיות!". ה"יכול להיות" הוא באמת די מאולץ, פשוט כבר התרגלנו להגיד את הצירוף הזה כשיש משהו לא הגיוני. אבל (ופעם אמרתי לך את זה)ה"מה??" יוצא לי בלי שאני שם לב! פשוט שאני שומע\רואה משהו בסגנון הזה, אז נפלט לי "מה???" צווחני כזה. אז אין טעם שתסביר לי למה אני לא רציך להגיד את ה"מה??" הזה. לגבי מה שאמרת על הריב הילדותי שלי, שים לב שכל זה התחיל מזה שהצהרת שכיף לעשות את הריבים הקטנוניים שלנו על גבי הפורום. אז לקחתי את זה כ"ריב לא רציני".. ז'תאמרת, הרשתי לעצמי להגיד שאתה דפוק וכאלה. חוצמזה שאתה לא יודע בדיוק מה היה טון הדיבור שלי אם הייתי מסביר לך את זה בדיבור, אז הייתי חייב להוסיף הכפלות או סימני קריאה במקומות שאני רוצה להדגיש שאני רציני. (כי בהרבה חלקים במה שכתבתי לא הייתי רציני, כמו שאמרתי שאתה סתם עושה את זה כדי שאני לא אנצח). אז מסקנות: 1. אתה מתעצבן מה"מה??" שלי, אבל אין מה לעשות, תצטרך לסבול את זה כמו שאתה סובל את זה שאני אוכל בפה פתוח
2. אתה מתעצבו מה"יכול להיות", ועל זה אני באמת צריך לעבוד על עצמי
3. או שאתה באמת הבנאדם הכי קטנוני בעולם, או שסתם לא הבנת שמדי פעם הייתי ציני ומדי פעם הייתי רציני. זהו

nothingman1

New member
תראה את זה ותגיד לי אם זה לא נראה כאילו אתה

חושב שיש הבדל בין הדברים (פסקה מהודעה שלך): ולא, יש הבדל בין "מה?" ל"יכול להיות" יכול להיות=מה זה החרא הזה, מבחינת הפסיכולוגיה של הבמאי\תסריטאי.. כאילו, כשאני אומר "יכול להיות" שיש איש חול בספיידרמן אני מתכוון "על מה לעזאזל חשבו היוצרים של הסרט שהחליטו שיהיה איש חול??" מה??=מה זה החרא הזה, מבחינת הפסיכולוגיה של הדמות.. כאילו, כשאני אומר "מה??" על זה שהבלונדינית עולה על האמפייר סטייט ביולדינג, אני מתכוון: "מה לעזאזל עובר לה בראש שהיא מסכנת את החיים שלה בגלל קוף ענק??" אתה טוען כאן בבירור שיש הבדל! אני לא קונה את הקטע של ה"ריב לא רציני", תמיד התירוץ שלך לדברים מטופשים שאתה אומר זה שזה היה בצחוק כשרואים שבאמת התכוונת לזה אני יודע כבר לזהות מתי אתה לא רציני, וזה לא קרה כאן ובלי קשר ללהבין את הציניות שלך או לא, אני הבנאדם הכי קטנוני בעולם ואף אחד לא יקח את זה ממני!
עכשיו למסקנות האמיתיות: 1. אתה דפוק 2. אתה מפגר 3. אתה מטומטם 4. אתה גזר גמדי 5. יש מחר ב-10 וחצי לשון (חלוקת מבחנים ויום עיון עד למתכונת), אתה בא לזה או ישר למתכונת? 6. הויכוח הזה עשה אותי ממש רעב, אני הולך לאכול המבורגר 7. מהויכוח הזה לא נהניתי כל כך, נקווה שהבאים יהיו מוצלחים יותר 8. בעצם יותר כיף להתווכח בדיבור ולא לכתוב שנה... 9. לא היה אמור להיות היום יום כיף בפארק המים בשפיים?

אבל הסברתי לך כבר

שלא הסברתי את עצמי בהתחלה כמו שצריך, וזה הוצא מהקשרו והיה נראה כאילו לא עשיתי הבחנה בין המושגים. אבל בסוף אמרתי לך שהכל זה "בראש שלי", אז אל תחזור לי עכשיו לריב שכבר סגרנו! נראה לי שאני אבוא מ-10 וחצי, כדי לדעת אם עברתי את ה-70 במתכונת הקודמת
והיה אמור להיות שפיים, אבל אף אחד נראה לי לא בא. אני לא באתי בעיקר בגלל שבחוץ חם אש, וידעתי שאם אני אלך אני אחזור שרוף עם מיגרנה. ואוו, הגבתי רק ב-7 שורות! (עכשיו תהיה קטנוני ותספור לי את השורות)

למעלה