שיר השבוע של אליס-הד קריפס, נאטשל תמיד. שיר השבוע לא של אליס-masterplan-into the light edguy-sacrifice אלבום השבוע-masterplan (סלף טייטלד) משהו טוב שקרה השבוע-סיימתי עם 5 יח' פרוייקט באלקטרו' ממ גיליתי שאני לא גרועה בבאולינג, אוה סיימתי עם תנך עד סוף חיי.. משהו לא טוב שקרה השבוע-לא חושבת שהיה להקת/אמן השבוע-מאסטרפלאן ואדגאיי שיהיה לכם שבוע מצויין, בהצלחה באזרחות ואחרים
(אני במשתמש של קרוב משפחה כי אני מנצלת את זה שהוא שכח להתנתק לפני שהוא עזב XD) שיר השבוע של אליס- Nutshell שיר השבוע לא של אליס- Dissonant - Lust אלבום השבוע- Megadeth- United Abominations ציטוט השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- מצעד הגאווה וההופעה של דיסוננט!
משהו לא טוב שקרה השבוע- ההופעה של סון אין היר והיום שאחרי. >< להקת/אמן השבוע- דיסוננט תמונת השבוע- התמונות ממצעד הגאווה אצל חברה
שיר השבוע של אליס- God AM או over now שיר השבוע לא של אליס- rage against the machine- sleep now in the fire אלבום השבוע- opeth- blackwater park ציטוט השבוע- לא יודע משהו טוב שקרה השבוע- למדתי לעשות sweeping בבס משהו לא טוב שקרה השבוע- מתכונת בלשון, ביטלתי הופעה בבארבי ודפקתי את הלהקה שלי... להקת/אמן השבוע- אופת', שמעתי שלושה אלבומים כמעט ברצף תמונת השבוע-
שיר השבוע של אליס- סלודג' פאקטורי. שיר השבוע לא של אליס- ממ. anathema - a natural disaster anathema - angelica אלבום השבוע- ציטוט השבוע-אריק:"הראש כואב לי !" רד: "זה המוח שלך, מנסה לחשב עד כמה אתה טיפש." שנות ה70 זו הסדרה. משהו טוב שקרה השבוע- רק התחיל לי השבוע
משהו לא טוב שקרה השבוע- נמ. הבגרות מתקרבת? להקת/אמן השבוע- ANATHEMA. תמונת השבוע- מה אור באמת עושה בשיעורי לשון? גוזרת אותיות
שיר השבוע של אליס-מאן אין דה בוקס שיר השבוע לא של אליס- walk-pantera mop-metallica killing in the name of-rage against the machin break on through-doors downlow-betzefer אלבום השבוע-אין משו מסוים ציטוט השבוע-אין משהו טוב שקרה השבוע-סבתא חזרה מצרפת
משהו לא טוב שקרה השבוע-חרישות להיסטוריה:/ להקת/אמן השבוע-הדורס ומטאליקה