שיר השבוע של אליס- Died שיר השבוע לא של אליס-ג'ף באקלי- הללויה בליינד מלון-טיים כריס קורנל- פולאו מיי ווי ווינגר- מיילס אווי טונדר- ריבר אוף פיין קיס- פסיכו סירקס לא זוכרת עוד אלבום השבוע- אין ציטוט השבוע- לא זוכרת משהו טוב שקרה השבוע- נדחתה המתכונת בלשון ועכשיו יש טיפה זמן פנוי משהו לא טוב שקרה השבוע- מלא תיגבורים, מתכונת בהסטוריה להקת/אמן השבוע- אין אחד ספציפי תמונת השבוע-אין
שיר השבוע של אליס- BROTHER. שיר השבוע לא של אליס- Because של אליוט סמית'. אלבום השבוע- - _ - ציטוט השבוע- - _ - " משהו טוב שקרה השבוע- מתכונת אחרונה בביולוגיה, והו. משהו לא טוב שקרה השבוע- מתכונת בלשון יקיריי. להקת/אמן השבוע- אליוט סמית'. תמונת השבוע- הדבר הזה .. היה לי במטבח.... =O
שיר השבוע של אליס- אין שיר השבוע לא של אליס- Kaiser Chiefs - Everyday I Love You Less And Less The Used - The Bird and The Worm LostProphets - Lately Pink Floyd - Is There Anybody Out There Papa Roach - Blood Brothers אלבום השבוע-האי פי של לוסטפרופטס ציטוט השבוע-אני אף פעם לא זוכרת גם ככה משהו טוב שקרה השבוע- - משהו לא טוב שקרה השבוע- שאני מרגישה כמו שק שינה וישנה יותר מבול עץ, זה לא נעים להקת/אמן השבוע- אמ..אין מישהו מיוחד תמונת השבוע-