שירי השבוע

everynormal

New member
אתה יודע

דרים ת'יאטר זה בכלל שם של בית קולנוע הרוס שממנו הם לקחו את השם (אם אני לא טועה כי קראתי את זה ממש מזמן)

everynormal

New member
עונה

שיר השבוע של אליס- Died שיר השבוע לא של אליס-ג'ף באקלי- הללויה בליינד מלון-טיים כריס קורנל- פולאו מיי ווי ווינגר- מיילס אווי טונדר- ריבר אוף פיין קיס- פסיכו סירקס לא זוכרת עוד אלבום השבוע- אין ציטוט השבוע- לא זוכרת משהו טוב שקרה השבוע- נדחתה המתכונת בלשון ועכשיו יש טיפה זמן פנוי משהו לא טוב שקרה השבוע- מלא תיגבורים, מתכונת בהסטוריה להקת/אמן השבוע- אין אחד ספציפי תמונת השבוע-אין

MiMiMor

New member
שבת שלום :)

שיר השבוע של אליס- BROTHER. שיר השבוע לא של אליס- Because של אליוט סמית'. אלבום השבוע- - _ - ציטוט השבוע- - _ - " משהו טוב שקרה השבוע- מתכונת אחרונה בביולוגיה, והו. משהו לא טוב שקרה השבוע- מתכונת בלשון יקיריי. להקת/אמן השבוע- אליוט סמית'. תמונת השבוע- הדבר הזה .. היה לי במטבח.... =O

MiMiMor

New member
זה נקרא,

נדל. איזה מבצע היה פה להרוג אותו, הדבר הזה לא מת..!

MiMiMor

New member
לשכנה שלי,

יש גינה, בדיוק מתחתנו, (אני רציני שוקלת לעשות את הביודע שלי על הגינה שלה, אין חיה שאין שם) ויש לה מטפס, וההמשך מובן מאליו. - _ - '

everynormal

New member
וואי אמאל'ה

איך זה הגיע לך למטבח??? אם דבר כזה היה נכנס לנו למטבח, אבא שלי היה משתעשע בזה כדי להפחיד אותנו.....

MiMiMor

New member
כפכף מהשוק,

ושכנה עצבנית. זה לא מת, רק שיהיה ברור. הוא המשיך לזוז גם כשהורדנו אותו באסלה. (סיכויים שהוא עדיין חי, מואהאהאה.)

shani judd

New member
../images/Emo107.gif

שיר השבוע של אליס- אין שיר השבוע לא של אליס- Kaiser Chiefs - Everyday I Love You Less And Less The Used - The Bird and The Worm LostProphets - Lately Pink Floyd - Is There Anybody Out There Papa Roach - Blood Brothers אלבום השבוע-האי פי של לוסטפרופטס ציטוט השבוע-אני אף פעם לא זוכרת גם ככה משהו טוב שקרה השבוע- - משהו לא טוב שקרה השבוע- שאני מרגישה כמו שק שינה וישנה יותר מבול עץ, זה לא נעים להקת/אמן השבוע- אמ..אין מישהו מיוחד תמונת השבוע-

למעלה