Famous Last Week

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifשוקולד../images/Emo23.gif

XDD כן הייתה שיחה הזויה ברמות
כיף D: וברור שלשיר ולקפוץ XP לאדעת אני נניח בהופעה של ט"ה ניצלתי חברות גבוהות יותר שיצלמו בשבילי במצלמה שלי כשלא הצלחתי לראות את ביל טוב... אבל לא הייתה לי בעיה הבן אדם פאקינג גבוה. O_ם [אומו הייתה הופעה כיפית;; חבל שאני כבר לא אובססיבית אליהם חח הם היו אובססיה כלכך רנדומאלית~}

חח זהו? עבר לך? ../images/Emo223.gif

האמת שאני ממש מתגעגעת אליהם! לטוקיו הוטל. אני צריכה ככה איזה שעה נוסטלגיה בשבילם. סידרתי כמה דפים במגירות ומצאתי את הליריקס שהדפסתי של ורגנסה קינדר ו-ספרינג ניכט. אני בהלם שאני בכלל זוכרת.
ובהופעה של סימפלאן לא צילמתי בכלל.. הפעם אני אצלם! בכל זאת, להקה אחת האהובות. אני אצלם ממש תמונות בודדות, אני לא מההיסטריות.XD

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני שומעת שירים פה ושם,

כשהגעתי למסקנה שאני לא יכולה לרסן את הפלייליסט שלי באייפוד [יש לי 1000+ שירים...] החלטתי לוותר ולשים גם דברים שאני כבר פחות שומעת, כגון MCR וטוקיו הוטל ובאולינג פור סופ- זה די נחמד^^ אבל כבר לא אובססיבית אליהם בכלל... הפעם האחרונה ששמעתי דיסק שלם שלהם היה כשקניתי את היומאנואיד והתלהבתי ממנו חח כאילו אחלה אלבום והכל אבל סתם לאדעת, די עבר לי. >: הם היו ממש חמודים אבל

TicketToRide

New member
דיד את מהממת !! ../images/Emo129.gif

אחחחח עטלף כפרי
! את יודעת במה נזכרתי היום ? שדיברנו במסנג'ר לפני מלא זמן .. יותר משנה נראלי , ודיברנו על זה שאומרים שמאט לא יכול לצרוח יותר .. ואת אמרת שאת לא יודעת אם זה נכון או לו , או משהו כזה , ופתאום את כותבת כזה - "שאני אבדוק את מיתרי הקול ? |גבות|" וווואייי זה היה אחד הדברים המצחיקים !!

חחחחחחחחחחחחחחח וואי! ../images/Emo223.gif

איך את זוכרת את זה?! ממש לא זכרתי..
אני ממש מתגעגעת לימי המסן והמפגשים שלנו ביחד..
אין מצב שאת בת''א החודש?

TicketToRide

New member
אני לא אשכח את זה בחיים ! ../images/Emo129.gif

גמני מתגעגעת אלייהם אבל אין בלפטופ של אמא מסנ והמחשב בבית מת -__- . יש מצב אני שם לקראת סוף החודש ! תגידי לי מתי את שם .. אבל רק אחרי ה22 כי מיום שלישי עד ראשון הבא אני לא אהיה על המחשב ולא על הפלאפון כי אני נוסעת ..

האמת דווקא אחרי ה-22 אני לא יכולה ../images/Emo223.gif

אני צריכה לשמור על אחיין שלי... טוב, נראה כבר~

okep

New member
../images/Emo40.gif כיף לך@$#

שאת הולכת להופעה וזה . ציטוטים חמודים
את יפה

תודה../images/Emo9.gif ../images/Emo223.gif

ו2 הציטוטים האחרונים זה מ'זוהי סדום'. בא לי לראות שוב.XD

okep

New member
../images/Emo40.gif הו באמת ?

אני צריכה לראות את זה . נמנמ .XD

../images/Emo6.gif נזכרתי בעוד ציטוט! ../images/Emo223.gif

"הלווו, יש לי ציצים!!" חחחחחחחח יובל מדברת ממש מהר אז אני לא זוכרת את הציטוט המלא, משהו על דתיים שהסתכלו עליה וחשבו שהיא בן בגלל השיער הקצוץ.

okep

New member
../images/Emo40.gif דיס .איז .וור .../images/Emo99.gif

שיר השבוע של MCR? לשם שינוי , וגם אני מאוד מופתעת , צפיתי בDVD כדי לבדוק את הלפטופ . אז האוס אוף וולבס , דה אנד ,דד ,נמנמאיימ נוט אוקי ופיימוס
שיר השבוע בכללי? וואו .כל מארס .פשוט הכל .חרשתי בטירוף . Wake Up Call - Maroon 5 This Love - Maroon 5 The Sun - Maroon 5 Harder to Breathe - Maroon 5 Come As You Are - Nirvana On A Plain - Nirvana Smells Like Teen Spirit - Nirvana Rape Me - Nirvana Milk It - Nirvana Perfect - Simple Plan I'm Just A Kid - Simple Plan Shut Up! - Simple Plan What If - Simple Plan I Can Wait Forever - Simple Plan Welcome To The Family - Avenged Sevenfold
אמן/אלבום השבוע? מארס
, סימפל נירוונה ומארונ ששנים לא שמעתי
.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - אגדה עירונית ,עם לטו
.דווקא סרט חמוד .נרדמתי באמצעXD ספר - כן ,בנוגע לזה.
תוכנית - דקסטר
. וידאו - אעאע ראיתי מלא של אוונג'ד ומארס ,אבל המקום ראשון ,המוכר והידוע :: http://www.youtube.com/watch?v=aezsvM0g37w
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ראיתי את קיפוד
.
חם
קניתי סוףסוף לקיפוד מתנה .
נגמר לי הכסף .
מצברוח יותר טוב
אמא .
החלפתי עגיל לסמיילי .בשעה טובה .
ציטוטי השבוע? סיניסטר
' פינק איז דה ניו בלאק .פינק איז דה ניו בלאק .פינק איז דה ניו בלאק . וואט ווי אול נואו דה פאקינג בלאק איז דה ניו בלאק
. ביי דה וואי ,רד אנד גריי ,נוט דה ניו בלאק . פינק איז ,לייק איי טולד הימ .' אעאע
תכנונים לשבוע הבא? - לשבת בבית בזמן ההופעהT.T - לקנות דברים לבצפר . - להפגש עם קיפוד ועם בראדש . - עוד משו ששכחתי ואני חייבת לעשות~
שמאל| תמונת השבוע? סאב אהובי
סתם לא קשור בשיט אבל אני כלכך אוהבת את התמונה הזאת . אעאעאעעא
לאוהבי 30STM - מגיעים להופעה? בשביל מה להזכיר לי .? לא .מרוצים ?
הצילו .אני משתגעת .אני רוצה לראות את לטו קופץ מהבמהT.T ולא אכפת לי מהבלונד שלוT.T הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

חבל שאת לא באה ../images/Emo10.gif ../images/Emo223.gif

אני מאוד מקווה שהם יתרשמו לטובה מישראל ומההופעה והם יחליטו לחזור לכאן בעתיד! סאם
היית בהופעה של סימפלאן?

okep

New member
../images/Emo40.gif גם אני מקווה;;

אני חייבת לראות את לטו
תצלמי לי כמה תמונות שלוD; אכנ סאמ
ולא ,לא הייתי .זה עוד היה בתקופה שלא שמעתי אותם כלכך .אבל חברות שלי היו אם זה מעודד אותךXD יש לי מלא תמונות משם .

Wrath Within

New member
I've got a tight grip on reality.../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR? נואופ.
שיר השבוע בכללי? The Only Exception - Paramore
אמן/אלבום השבוע? Eminem
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר: הנסיכה האפריקנית- דן בראון סרט: Tenderness - הרכות שלפני החשיכה
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
אני פשוט לא יכולה להתנתק מזה, לא משנה כמה אנסה.
ציטוטי השבוע? נעם:" אל תציבי לעצמך את זה כמטרה, בבקשה.. זה לא.. לא.. לא." אני: "לא מה?" נעם: " לא נאה ולא יאה."
תכנונים לשבוע הבא? להשתבז!
תמונת השבוע? נמנמ כאן D:

למעלה