שבוע טושששש!
שיר השבוע של MCR? Give 'Em Hell Kid, I'm Not Okay, Famous Last Words, Helena, Prison, Mama.. ונראה לי שזהו D:
שיר השבוע בכללי? Fiction - A7X Nightmare - A7X Escape - 30STM Dead Or Alive - Bon Jovi I Did It For You - David Cook Life On The Moon - David Cook
אמן/אלבום השבוע? פינק פלויד XD הממ.. אוונג'ד, Erreway..
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "זוהי סדום", למרות שממש לא התלהבתי, ו-"ספיידרמן" <: ספר - סופסוףףף סיימתי את "עשו", ועכשיו אני קוראת בקצב את "ברייקינג דון" ובמקביל את המארז מנגה של אזומנגה דייהו 3>~ D: תוכנית - המורדיםםםם, אלא מה
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הלכתי לחברה שלי שלא באתי אליה שנים, והיה כל כך כיף והזמן פשוט טס לנו!
הלכתי לעוד חברה וגם היה כיף XD
מפגש פורוםםםםםם!!! היה כל כך כיף!!! אני אוהבת אתכן 3333333333333333333>!
שיעור נהיגה D:
שיעור גיטרה אחרי שבועיים שלא היה XP
שיעור נהיגה שני - הוא נתן לי לרדת את הירידה הכי מפחידה בעולם שיש בגבעתיים ("המכתש") - ירידה פשוט מאונכת, וזה היה כל כך כיףףףף!
הלכתי לבריכה עם אחי ועם בני דודיי והיה ממש כיף! D: ואפילו השתזפתי בפנים XP
באותו יום אחרי הבריכה חזרתי הביתה, התקלחתי והלכתי לישון אצל בני הדודים האלה XD וישנתי 12 שעות!!! מ-11 עד 11 XDDDDDD
היו לי שם חלומות הזוייםםםם X__X
הלכתי ל-"זוהי סדום" עם חברות טובות שלי והיה כיף איתן D:
בסוף כנראה שלא ניכנס להופעה של 30סטמ ממד"א >: אבל עדיין יש כרטיסים!
אבא שלי, אמא שלי ואח שלי חולים .___. ואני מסתגרת כל היום בחדר כדי לא להידבק מהם - אני לא אהיה חולה לפני ההופעה @!<%?@!#<%#
יש סיכוי שאולייייייי אני אוכל לפגוש את 30סטמ <:
ציטוטי השבוע? היו עם אליס, אבל אני לא זוכרת <: כל שיחה איתה זה ציטוט בפנים עצמו!
תכנונים לשבוע הבא? היום ביקורת של מסעדת נודלס עם אמא שלי ועם אח שלי, מחר שיעור נהיגה ואולי ללכת לחברה\לידיד, בשלישי ללכת לחברה\לידיד (XD זה מתחלף כזה, עד שהם יחליטו), ברביעי
ההופעה, בשלישי עטר מתגייסת, בחמישי חברה שלי מתגייסת ואני נפגשת עם חברה אחרת עד לשיעור גיטרה, ובשישי מסיבת יום הולדת לידיד טוב שלי ולחברה שלו
תמונת השבוע? אוהבת אתכן 3>
לאוהבי 30STM - מגיעים להופעה? דההההההה!!