Famous Last Week

TicketToRide

New member
ניו וויק ! ../images/Emo129.gif

שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע?
לאוהבי 30STM - מגיעים להופעה?
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

TicketToRide

New member
יופי תפוז.לשלוח ריק גמני יכולתי לעשות../images/Emo69.gif

&
שיר השבוע של MCR? אמממ נראלי פשאן סטייטמנט.. שיר השבוע בכללי? נייטמר , באריד אלייב , סוו פאר אוואי , גירל איי נואו - אוונג'ד
אירפליינס - בי או בי והיליי וויליאמס .. פשוט נדבק אליי
אמן/אלבום השבוע? נייטמר - אוונג'ד ! סיטי אוף איבל - אוונג'ד ! ואוונג'ד - אוונג'ד ! גאונות ! סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ממ ראיתי ביוטיוב את המייקינג של כל השירים מהאלבום אוונג'ד סבנפולד ואול אקסס !!
זוהי סדום והתחלה .. -סרטים .. דבר טוב/רע שקרה השבוע?
עבדתי והיה נחמד ..
היה יום הפוך לילדים ובאנו לעזור באש ( או עש ? ) לילה .. צחוקים .
הייתי בקולנוע יומיים ברצף
ציטוטי השבוע?
היום היינו אצל סבתא שלי ודודה שלי אמרה לאח שלי , לאמא שלי ולי : דודה שלי : אני עובדת דירה שוב .. בתוך פתח תקווה ... אחשלי :את יודעת יש עוד מקומות חוץ מפתח תקווה (פעם שלישית שהיא עובדת דירה שם) דודה שלי :כן אבל אני עובדת בפתח תקווה .. אח שלי : אני מאוד מצטער .
אותי זה ממש הצחיק XD
מה שדיד אמרה לי לפני מלאנתאלפים שנה ונזכרתי בזה היום
תכנונים לשבוע הבא? שינה בשטח עם החברים מהקיבוץ..מחר שופינג קל .. תמונת השבוע? הוא מ-ו-ש-ל-ם- !
לאוהבי 30STM - מגיעים להופעה?
לצערי לא
אבל תהנו מושלמווות ! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
תודה יקירי מה הייתי עושה בלעדייך .

אמג, ממתי יש לו שיער ארוך? ../images/Emo12.gif ../images/Emo223.gif

הוא עכשיו עם גלח ככה שזו לא תמונה חדשה.. חח האמת לא הכי מתאים לו ככה. אני אוהבת את הגלח
כמובן אבל שהוא עדיין יפה
והציטוט מצחיק

TicketToRide

New member
כה אני יודעת שהיא לא עדכנית חחח ../images/Emo129.gif

אבל מזה יפה לו ככה ! ..
חחחח דיד מנסה להצדיק את עצמך שלא יחשבו לרגע שאת חושבת שהוא לא חתיך .. דיד אנחנו יודעים !

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif דע אותי דע אותי דע אותי דע אותי!

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? Crazy Town - Butterfly Desaparecidos - Follow You Fly Project - Mandala Velile & Safri Duo - Helele B.o.B & Hayley Williams - Airplanes Eminem & Rihanna - Love The Way You Lie Enrique Iglesias & Pitbull - I Like It Flo Rida & David Guetta - Club Can't Handle Me Ludacris - How low Roll Deep & Jodie Connor - Good Times Robert M & Nicco - Dance Hall Track Taio Cruz - Break Your Heart Yolanda Be Cool & Dcup - We No Speak Americano Katy Perry & Snoop Dogg - California Gurls אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- זוהי סדום. דבר טוב/רע שקרה השבוע?
מפגש! היה לי ממש כיף ואני שמחה שנשארנו ביחד.
נעם הביאה לי פוסטר של A7X. *-* + תלשתי מהרחוב את הפוסטר של ההופעה של 30STM.
קניתי את החדש של BFMV.
שישי בנזונה!
משכורת. ציטוטי השבוע? עדי כתבה XD תכנונים לשבוע הבא? הופעה!!!!!!!!
עבודה ולצאת :) שמאל| תמונת השבוע? אנוכי
לאוהבי 30STM - מגיעים להופעה? אכן!

אהאהאה, יפיופה שלי../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif

חחחח ובדיוק כשקראתי את הכותרת שלך שרתי את זהXDDDDDD 'דדדע אותייייי' גרסת הרמיקס.
אני כלכך שמחה שאת באה להופעה.
אמרת לאימך מה שביקשתי להעביר?

NoAmItA ChAn

New member
שבוע טושששש!

שיר השבוע של MCR? Give 'Em Hell Kid, I'm Not Okay, Famous Last Words, Helena, Prison, Mama.. ונראה לי שזהו D: שיר השבוע בכללי? Fiction - A7X Nightmare - A7X Escape - 30STM Dead Or Alive - Bon Jovi I Did It For You - David Cook Life On The Moon - David Cook אמן/אלבום השבוע? פינק פלויד XD הממ.. אוונג'ד, Erreway.. סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "זוהי סדום", למרות שממש לא התלהבתי, ו-"ספיידרמן" <: ספר - סופסוףףף סיימתי את "עשו", ועכשיו אני קוראת בקצב את "ברייקינג דון" ובמקביל את המארז מנגה של אזומנגה דייהו 3>~ D: תוכנית - המורדיםםםם, אלא מה
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הלכתי לחברה שלי שלא באתי אליה שנים, והיה כל כך כיף והזמן פשוט טס לנו!
הלכתי לעוד חברה וגם היה כיף XD
מפגש פורוםםםםםם!!! היה כל כך כיף!!! אני אוהבת אתכן 3333333333333333333>!
שיעור נהיגה D:
שיעור גיטרה אחרי שבועיים שלא היה XP
שיעור נהיגה שני - הוא נתן לי לרדת את הירידה הכי מפחידה בעולם שיש בגבעתיים ("המכתש") - ירידה פשוט מאונכת, וזה היה כל כך כיףףףף!
הלכתי לבריכה עם אחי ועם בני דודיי והיה ממש כיף! D: ואפילו השתזפתי בפנים XP
באותו יום אחרי הבריכה חזרתי הביתה, התקלחתי והלכתי לישון אצל בני הדודים האלה XD וישנתי 12 שעות!!! מ-11 עד 11 XDDDDDD
היו לי שם חלומות הזוייםםםם X__X
הלכתי ל-"זוהי סדום" עם חברות טובות שלי והיה כיף איתן D:
בסוף כנראה שלא ניכנס להופעה של 30סטמ ממד"א >: אבל עדיין יש כרטיסים!
אבא שלי, אמא שלי ואח שלי חולים .___. ואני מסתגרת כל היום בחדר כדי לא להידבק מהם - אני לא אהיה חולה לפני ההופעה @!<%?@!#<%#
יש סיכוי שאולייייייי אני אוכל לפגוש את 30סטמ <: ציטוטי השבוע? היו עם אליס, אבל אני לא זוכרת <: כל שיחה איתה זה ציטוט בפנים עצמו! תכנונים לשבוע הבא? היום ביקורת של מסעדת נודלס עם אמא שלי ועם אח שלי, מחר שיעור נהיגה ואולי ללכת לחברה\לידיד, בשלישי ללכת לחברה\לידיד (XD זה מתחלף כזה, עד שהם יחליטו), ברביעי ההופעה, בשלישי עטר מתגייסת, בחמישי חברה שלי מתגייסת ואני נפגשת עם חברה אחרת עד לשיעור גיטרה, ובשישי מסיבת יום הולדת לידיד טוב שלי ולחברה שלו :) תמונת השבוע? אוהבת אתכן 3> לאוהבי 30STM - מגיעים להופעה? דההההההה!!

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אעאעאעעאT.T

כולם הולכים כזה ורק אני בביתXD יש סיכוי שתפגשי אותם ?!
אומגגגגגגגגג לטו

PUMPKIN juice

New member
עוד שבוע עבר.. ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של MCR? שמעתי אתמול את כל TC והתאהבתי מחדש בסליפ, היה כייף :)
שיר השבוע בכללי? Violently Delicate-Eatliz Of Scorpions And Bells-Asaf Avidan & The Mojos ניצוצות-ברי סחרוף ורמי פורטיס מיליון כוכבים-עמית פרקש
אמן/אלבום השבוע? Eatliz
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית-בונז. אני רשמית מאוהבת בסדרה הזאת.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הלוויה הייתה קשה כ"כ.
קשה להתמודד עם הידיעה שזהו, נגמר.
ההשפעה שזה עושה על כל דבר שאני עושה, אני לא נהנית כ"כ.
יש לי חברים טובים.
ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא? לעבוד, לצאת היום ליוגורט אולי, לנקות את הראש, שאורי תבוא ולצחוק כמה שאפשר :)
תמונת השבוע? מהרפסודיה :) אני עם הלבן..
לאוהבי 30STM - מגיעים להופעה? ת'אמת שרציתי, לראות את ג'ארד מקרוב זה בהחלט מפתה, אבל אני לא יכולה..

STEMINEM

New member
להתווכח עם בחורה זה כמו לקרוא עיתון ברוח

שיר השבוע של MCR? Demolition Lovers Famous Last Words Helena I'm Not Okay Teenagers Welcome To The Black Parade לא כי רציתי... היה ת'קליפים בטלוויזיה שיר השבוע בכללי? Yolanda Be Cool & Dcup - We No Speak Americano Stromae - Alore On Dance LTWYL אמן/אלבום השבוע? Eminem סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? צוות לעניין !!!! דבר טוב/רע שקרה השבוע? עוד שבוע לחופשה היפה הזאת :) אתמול פינק אלפנט בנמל.. הרגשתי שאני במועדון בצרפת ציטוטי השבוע? אחי קבל את הכוסית בשעה שלוש... עזוב אותך קבל את השמנה בשעות 9 עד 12 תכנונים לשבוע הבא? לישון ים תמונת השבוע? מחפש... לאוהבי 30STM - מגיעים להופעה? אולי.. עובדים על זה

למעלה