פינתי היקרה :].

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifפינתי היקרה :].

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה: לנוחיותכם, המדגישומטיק
.

B a m b o o k

New member
עוד שבוע חלף לו

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): אט אט שוועיה שוועיה-התקווה6
- אלבום השבוע: שלומי שבן הראשון (אני רוצה כבר את השני!!!
) - האדם שעשה לכם את השבוע: הבנות
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "האם אתה כועס על כל אדם שחזר בשאלה?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)" :התחרטתי! פעם הבאה תבואו בלי שערות ברגליים! אתן דוקרות אותי" - דבר שהשגתם השבוע: עבר תשעה באב סוף-כל-סוף
- מאכל השבוע: פשטידת תירס שאני הכנתי
- משהו שעשה לכם את השבוע: יום חמישי אצל סבתא קרול
- משהו שהרס את השבוע: אממ תשעה באב. בערך - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגש
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף, כרגיל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אט אט שוועיה שוועיה (זה הצלצול של ההודעה שלי...) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אתכם
סתם: - תמונה: אני לא מוצאת

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif"על הכינרת קצת לאחר השקיעה.."

-שיר השבוע (של שייגעצ):רוצה ללכת
- שיר השבוע (כללי):|סדגשהרבה... Biffy clyro - Folding stars BenLaVain - The Same Ashlee Simpson - Pieces of me Arctic Monkeys - Florescent Adolescent The Used - Cut Up Angels בן ארצי - קרוסלה ועוד...
- אלבום השבוע:אין
- האדם שעשה לכם את השבוע:החברות :]]]]
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"על הכינרת בזריחהההה..."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)כלכך הרבה.
- דבר שהשגתם השבוע:סטלה טובה
בפאב מגניב
- מאכל השבוע:חטיפים, שימורים,פסטה, אורז וכאלה.
- משהו שעשה לכם את השבוע:היכנרת. ללא ספק!
- משהו שהרס את השבוע:העבודה..אפשר לומר
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:כינרת זה כיף.אבל חםםםםםםם!!!!!@$#$
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:סופ"ש, לסיים ת'עבודה.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה נורמלי בעבודה
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:נועם כניאל - גלי
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:הבנות
סתם:
- תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifBlack Devil ורוד.

סיגריה מהממת.טעם מגעיל.ריח דובדבן/תות/משו כזה. [האפור יותר שווה3>]

Tin Doll

New member
חח יש דבר כזה? בלאק דויל ורוד?

ואם זה מגעיל למה את מעשנת את זה

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifחחח בדיוק.../images/Emo45.gif

חח סתם לא, חברה שלי ואני קנינו ת'קופסא במחשבה שזה עם טעם של תות/דובדבן ואז הסתבר לנו שזה רק ריח..וזה ממש יפה אז עישנו כמה סיגריות [ועשינו בוּק] ומה שנשאר נתתי לחברים שלי כשהיינו בכינרת וקניתי לי ת'נקסט, כרגיל

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifחחחח ../images/Emo3.gif.+אתם חייבים לראות!!!

השקיעה מהכינרת...
מהמם, הא?

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif

זה כדאי לך להגיד שלא כלכך. ועוד לשים סמיילי.

עדי D

New member
חייכו. זה בריא.

-שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): The Killers- When You Were Young - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: ממ.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא ידעה מה היא מחפשת.. רק קיוותה שהיא תמצא. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)- - דבר שהשגתם השבוע: האמ. משו. חשוב. אבל הוא לא בטוח שלי - מאכל השבוע: סיני. - משהו שעשה לכם את השבוע: יום חמישי. - משהו שהרס את השבוע: הציפיה. היא הורגת. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פלפאון זה דבר חשוב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראותאותו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראותאותו. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Rise Against - Give It All-Ap -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: האמ.
סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
אהלן :)

-שיר השבוע (של שייגעצ): אין. - שיר השבוע (כללי): רונה קינן-מי מפחד מהזריחה. - אלבום השבוע: קרח 9. - האדם שעשה לכם את השבוע: השוויצרים מהפאב
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "פתחתי פה לשטן אף אחד לא ענה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לא ליצור עליי לחץ!!!" "Shuzen!Suzen!!Polizei!!" "אתם באים לפאבוש?" - דבר שהשגתם השבוע: גרתי בגלויה, באמאשלי. - מאכל השבוע: צ'יפס ווינאי. - משהו שעשה לכם את השבוע: הפאבים בקירברג
- משהו שהרס את השבוע: שנתקעתי בטרמינל במינכן 9 שעות!!!!!!!!
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גרמניה זה כיף! כולם בלונדיניים עם עיניים כחולות
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:עבודה באנקורי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: עבודה באנקורי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: קרח 9-אחד מהטובים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסתי.אבל בעצם ראיתי אותה שעתיים עכשיו.
סתם: - תמונה: אני ואחי בדרך לפאב XD [כן, האיכות גרועה כי המצלמה נפלה
]

למעלה