פינתי היקרה :].

פרקשון

New member
../images/Emo197.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): את דומה לכלב - שיר השבוע (כללי): ג'רפות-קשה לי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: בירה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני הבנתי כבר מזמן...יודעים את ההמשך נכון? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: עצבים - מאכל השבוע: פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: שתיה - משהו שהרס את השבוע: בחורות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שיר קוראת בהודעות שלכם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: דני מתגייס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: היא התווכחה איתו שעות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
"הייתי רחוק ועכשיו זה קרוב..."

-שיר השבוע (של שייגעצ): משקאות. - שיר השבוע (כללי): יוני בלוך-חמאה. - אלבום השבוע: יוני בלוך-הרגלים רעים. - האדם שעשה לכם את השבוע: וואלה לא יודע. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "גם אני מיוחד כמו כל אחד אחר" [יוני בלוך-הרגלים רעים] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אנערף. - דבר שהשגתם השבוע: אנערף. - מאכל השבוע: אנערף. - משהו שעשה לכם את השבוע: חתונה. - משהו שהרס את השבוע: אנערף. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "שכחתי כמה להרגיש זה כואב" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בלוך ברביעי,שייגעצ בשישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתהייה חלוקה לבלוך ברוק ישראלי
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: יוני בלוך-נפוליאון. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בלוך!

oFka7

New member
../images/Emo207.gifבואו הצטרפו לקומונות מאותגרי שינה../images/Emo207.gif

משעמם לכם בלילה? מוצאים את עצמכם משוטטים ברחבי תפוז? [במקרים הגרועים גם ישראבלוג] בואו לקומונה "מאותגרי שינה" ותחסכו מעצמכם זוועות מיותרות בשיטוט אחר תעסוקה
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=23471&smsMsg=
*קרן יאכוסית

ManRed

New member
לא רוצים לישון רוצים להשתגייע!

-שיר השבוע (של שייגעצ): לקפץ בכל העיר(דווקא כי אף אחד פה כבר לא שומע שייגעצ!) - שיר השבוע (כללי): השמחות - היו לי פעם חברים - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: נופר שבאה לחגוג איתי את מסיבת הגיוס - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אניייייייייי לא צריך שמרטף! חבל לך על האף! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : דני בוא רואים שרק... אהה מה רועי עושה פה? - דבר שהשגתם השבוע: כבד ספוג באלכוהול - מאכל השבוע: המבונגר - משהו שעשה לכם את השבוע: מסיבת גיוס - משהו שהרס את השבוע: שביטלו לי תוכנית - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בואו לטורקיה וווואו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני מתגייס =( - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אהנה המון לפני הגיוס -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שוטי הנבואה - פנאן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את כולם בגיוס שלי סתם: - תמונה: מורידים לי שיערות מהרגליים

ManRed

New member
וסתם כי בא לי לשים גם תמונה של עידן

אחרי לילה קשה של בירה

פרקשון

New member
חחחחחח

לא לא עדיף להיראות ככה ראינו לחברות שלך את התחתונים כשהן הקיאו לא צנוע בכלל

למעלה