פינתי היקרה :].

Tin Doll

New member
חחח מה יש לך כל הזמן

עם השיערות ברגליים?! ועידן אתה מפחיד מי איפר אותך כ"כ עקום?!

animal bar

New member
הם מטפלים בך בכפפות של משי.../images/Emo211.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): לב מפלסטיק. - שיר השבוע (כללי): בובה מפח- קספר. - אלבום השבוע: ללא שם[?] של קספר. [לדיסק אין שם. :| ] - האדם שעשה לכם את השבוע: מוצ!!!!!!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת!!!!! לי.
" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל השיחה שלי עם מאי, שחשבתי שהיא מאי אחרת. >< - דבר שהשגתם השבוע: שני דיסקים ובוקסר, ועוד דברים קטנים ולא משמעותיים.
- מאכל השבוע: סוכריות צבעוניות לקישוט! D: - משהו שעשה לכם את השבוע: כל השבוע.
- משהו שהרס את השבוע: לא יודעת. :| - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני בת 14, ואני קטנה. :( השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיער באס ומפגש!!!! D: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודעת. :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת. :| -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פורום שייגעצ ויואב [המורה לבאס. ] . סתם: - תמונה: אני לא יכוה להעלות תמונות.

freaky cow

New member
אני פה מידי פעם. עברתי תאוריייההה!!

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): הפוסי של לוסי- VODKA >< - אלבום השבוע: המפ.. פארל ג'אם, זה עם הגמלOם - האדם שעשה לכם את השבוע: כלמיני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): היה נורמלי מידי סורי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) נו מה אני לא זוכרת:( - דבר שהשגתם השבוע: חגורה...? ו.. וודקה... ו..ים. ולמדתי לשחק משחק קלפים רוסי - מאכל השבוע: סושיייייייייייייייי ושאריות ממקדונלדס ומרמת אביבOם - משהו שעשה לכם את השבוע: עברתי תיאוריה!!! - משהו שהרס את השבוע: המפ.. אזכרה למישהו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו יפים ותשתקו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יגיע יום שישי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו של הסקס פיסטולס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: :'( סתם: - תמונה:

ManRed

New member
איף איי הד דה מאני איי ווד ביי איי פק אוף ביר

וודקה וודקה וודקה ווקה

nitzan lei

New member
חדשה :)

היי :] קוראים לי ניצן בת 14 וחצי... מאיזור המרכז.. נאמ...אוהבת את שייגעצ ... ולא יודעת מה אני אמורה לכתוב?>< XD
-שיר השבוע (של שייגעצ): את יפה D: - שיר השבוע (כללי): מוניקה סקס-על הרצפה - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: אירית3> - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): >< - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ששחף התקשר אלי ב2 בלילה ביום אהבה ואמר שהוא אוהב אותיD: - דבר שהשגתם השבוע: נאמ....לא זוכרת >> - מאכל השבוע: פסטה... - משהו שעשה לכם את השבוע: נאמ נפגשתי עם ילדי הסאמר סקול ובילינו יום שלםD: וכולה שבוע לא התראינו ^^ - משהו שהרס את השבוע: נאמ אחותי שומרת על תינוק והוא מעיר אותי כל יום ב9 בבוקר;; - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין כמו חבריםD: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נאמ כפר המוזיקהD: 12.8 שייגעצ ומוניקה סקס קולולוP: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות את מעיינ ניקול ושחף...!! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: [ניראלי>< ] i'm not okay-MCR -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קילי :)

AvtipuS

New member
ברוכה הבאה

נראה לי היית פה פעם לא? ומה זה איזור המרכז? תני מיקום מדוייק.
אני רז, 17, קרית מוצקין.

nitzan lei

New member
../images/Emo9.gif

שאאלוםD: נאמ כן הייתי כאן אבל לא ממש כתבתי>< אני גרה במושב בית עוזיאל[חור]שהוא נימצא במרכז ליד ראשון,רמלה,רחובות ...עוזר?XDD

animal bar

New member
ברוכה! D:../images/Emo65.gif../images/Emo211.gif

אהבתי את התמונה.
אני פעם שמתי מדבקה של "מגיל 4 ומעלה" שם. ועל הציצי שמתי "ילדים מתחת לגיל 4 חייבים בלווי הורה". חה.

nitzan lei

New member
^^^^

נאמ שיר עמרם... עידן קטה... דור הלחמי... בועז ברג... ועוד כמה שאני לא ממש זוכרת את השם משפחה... אה וגם חבר של אחותי מפ"ת השם משפחה שלו זה גואטה.... מכירה מישו' ?XDD

mafins

New member
גמאני רוצה

וואי זה הרבה אין לי כוח לפחות לשים תמונה?

למעלה