פרק 65 יצא

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif אממ. אוקיי. ם.ם

זה היה נחמד. אבל עילג. מאוד מאוד עילג. זה מזכיר לי את הסרט "תא טלפון", כל הזמן רצים ממקום למקום ועונים לטלפונים. יאי. י.י;; אבל לריןרין יש קול כזה חמוד!!11 כפרעלייה. אני לאהוב אותה. כשאוריהימה התחילה לחנוק את צ'אד עם העיניים האדומות המפחידות אני הייתי כזה "O__O;;; |התקףלב|", זה היה ממש מגניב. XD ואז לקחו גם את צ'אד, ואנחנו בדיוק מאיפה שהפסקנו בפרק הקודם מינוס ענק מקסיקני אחד. יאי. האנימציה כל כך, כל כך מכוערת, חוץ מאיזה חמישה קטעים. במיוחד אוראהארה. היו עליו שני קלוזאפים ושניהם היו איומים עד שצעקתי "אמפ"ג הכיעור!!!11". <.<

keep smiling

New member
../images/Emo58.gif|כותרתשנונה|../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

היה חביב. היה איזה קטע שצ'אדו נראה לי כמו ארון גדול עם חולצה וראש. וקטע שבו איצ'יגו נראה כאילו מתחו את המסך כלפי מעלה, זתומרת, מעוות שכזה. >: וריןרין באמת חמודה. O: אבל היא נראתה מטרידה ביותר. ._.; המ. [:

הלו, הלו, ילדה! ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אל תתחילי איתי או שאני אגמור איתך.
[כן, אני מודעת למשמעות הנורא גסה של זה.
] ואני באמת מחכה. כפו את זה עליי. ם_ם; וגם לא הבנתי כלום, הבנתי רק שצ'אדו נראה כמו ארון עם ראש וחולצה. ._.;

shui chan

New member
שקר וכזב!!1~

לא לימדו אותך שדתיים צריכים להיות דוברי אמת בלבד? >; אלוהים רואה הכל מלמעלה O:

לבנדר א

New member
מוזר X_X

שלושת הליצנים בעלי חוש האופנה הגרוע האלה ממש מפחידים. X_X ומי הם לעזאזל? הם מעצבנים ומרטיטי עצבים ומצמררים. והם עושים לי עיוות אצבעות. ואני רוצה שרנג'י ילבש שוב את הבגדים המעגניבים! *0*

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif כן, אני מניחה

שאמא שלי היא אמא שלי. י.י;;; אמאש'ך... לא סגידה!!!!!1111 ;;

Hinamori

New member
|ברוגז| ריןרין היא אלוהים.

אלוהים, את שומעת ? אלוהים.

JeeChan

New member
היה פרק טוב ^_^ D: ../images/Emo58.gif

רציתי לכתוב את הביקורת בצהריים כשראיתי, אבל הלכתי לחוג יפנית :S היה פרק טוב D: כמו שחששתי מקריאת ביקורת האנימציה אכן מידרדרת מדי פעם, אבל לשמחתי נהניתי מהפרק וצחקתי הרבה D: (החלק בסוף עם רנג'י ואורהארה, היה שווה את כל הפרק D:). הרעיון של לשים את רנג'י בתור האחראי על העיר ולא את היטסוגאיה (ככה עשו במנגה), היה פשוט רעיון מבריק ומתאים כל כך ^_^. כל פעם שאני רואה את רנג'י ואיצ'יגו רבים זה קורע אותי מצחוק =] הרעים החדשים מגניבים :] הבחורה יש לה את הקול של רין *________* לאיש עם הכובע, יש מבט בריטי אפל כזה D: והאיש עם השיער החבוי נראה ענק כל כך D: בקיצור אני עדיין מאמין שזה יתקדם טוב, אלא אם הם רק ישארו אם הומור, הומור זה מושימושלם, אבל צריך גם אקשן ודרמה, שזה הרי חלק חשוב בבליץ' D:

למעלה