פרק 65 יצא

Goggle Girl

New member
טבח דמויות >:

רנג'י, ליים. איצ'יגו, ליים. ממתי איצ'י צריך את צ'אדו לפרוץ לו דלתות? וצ'אדו הפך לאלים. מעניין אם איצ'י אוהב את זה

AyameSan

New member
הפרק באמת היה מוזר מידי...^^

וההוא, שיחד עם ריןרין, מפחיד, הזה עם הכובע..T_T

Mugen bla

New member
פרק בסדר

לא אוהב את הכיוון של הפילר הזה. הזה עם שני צבעים בשיער מזכיר את הזאת מהלסינג. ואני לא ממש אוהב את הציור של בליץ' במיוחד אחרי שראיתי אתמול את שני הפרקים האחרונים של סמוראי צ'מפלו ונזכרתי עד כמה גאוני הציור שם :>

הציור שם באמת גאוני,

ראיתי את כל העונה השנייה שלשום. אבל מה- היו שם כמה פרקים אידיוטים לחלוטין!

Mugen bla

New member
כן אבל שני הפרקים האחרונים

כופלים ברמה שלהם כל אנימה אפשרית

המפ יחסית לפילרים זה בהחלט../images/Emo58.gif

לא רע. ובחלק הראשון של הפרק, מתי כשהילדה ההיא שיגעה אותם בטלפון, והם שיתפו איתה פעולה- זה ממש הזכיר לי סרט אחד, אבל שכחתי את שמוP: אני כ"כ שמחה שרנג'י נמצא! (ועוד בחנות של אורהארה!!) ובכלל, רוב הקטעים עם רנג'י-איצ'י מעלים חיוך. והקטע בסוף עם אורהארה ורנג'יXD! אני ממש אוהבת את שניהם, ולכן אני חושבת שזה גאוני שהם גרים ביחד! אז עד כה אין לי תלונות על הפלירים.

Fay Wood

New member
אני לא אוהבת פילרים ;; ../images/Emo168.gif

למרות שזה היה פרק די חביב
אבל אני עדיין מעדיפה עלילה. נורמלית. עם אנשים מסולסוסייטי. ואייזן. אייזןן ;--; לארוצה פילרים ;; הם גורמים לאיצ'י להיראות נורא עילג וחלש ;.; ופאק, הציורים היו כלכך עילגים X_X;; ריןרין הזאת חמודה ^^ מזכירה את יאצ'ירו~ יאצ'ירו ;; סולסוסייטיי ;----; ולונר מתו או מה? 0.0; גשםגשם D= ^^~

Kakashi Sensei

New member
פרק משעשע +, הקטע עם הקפטנים

היה באמת נחמד, מצחיק היה לראות את איצ'יגו מדי פעם עצבני(מושימושי? מושימושי!!!). אורהרה פשוט קורע, בסוף הפרק נפלתי על הריצפה XDDDD ורנג'י, אממ... נשאר רנג'י. עוד משהו, מה הקטע של אישידה שהוא מיומן בצורה מחשידה בעבודה עם מחטים? יש מצב שהוא נרקומן לשעבר?

המ ../images/Emo58.gif

הדמויות הפילריות האלו עונות בהחלט על הציפיות שלי. םם; האנימצייה ממש גרועה, כמו שציינו לפני. לדמויות המקוריות עשו ממש רצח אופי ובעיקר צרמה לי ההתנהגות של רנג'י - מהפעמים המעטות שיצא לנו לראות אותו בסיטואציות דומות, ההתנהגות שלו לא הייתה כל כך מגוחכת. זהו, מעכשיו אני עושה רשימת נקודות ורודות בכל תגובה על פרק - מתוך נקודת המבט הפסימית שזה לא ישתפר בעתיד הקרוב: כשרצו אל הטלפון בחנות של אורהרה.XD ריןרין צובטת לאיצ'יגו את הלחי[?]. רנג'י עם צמה, למרות שזה היה בפרק הקודם. אני לא מוצאת עוד כרגע. אגב, השער גיהנום הזה שהראו גם בפרקים המוקדמים יותר - הוא פילר, או לא?

למעלה