רעז. לא להרוג.

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifרעז. לא להרוג.

זו פינה שבועית
. לנוחיותכם, המדגישומטיק
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo204.gif../images/Emo41.gifיאלללללללללללה :]

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של שייגעצ):מממ...אין.
שיר השבוע (כללי): The Veronicas - 4ever Snow Patrol - Run Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby Hawthorne Heights - This Is Who We Are Goo Goo Dolls - Iris
אלבום השבוע:RHCP
מאכל השבוע:אבטיח
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא בהכרח מאפיין את השבוע שלי אבל קטע מגניב שאהבתי.. Let me take you on the ride of your life" That's what I said alright They can say what they wanna say "...Cause tonight I just don't even care
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)לא'דעת
צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):סגול
אמוטיקון השבוע:
?
משהו שעשה לכם את השבוע:מממ..כלמיני דברים קטנים..היה לי אחלה שבוע :]
משהו שהרס את השבוע:המטומטמת. לא כזה נתתי לזה להרוס לי ת'שבוע אבל זה עיצבן.
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:ליומרביעי! שאני אצא אם חברותשלי לא יבריזו לי!!
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אצא..^ חחח..ושאני אסתדר בשתי העבודות החדשות
שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא'דעת
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ממ..מיש'ו. [לא כזה משתוקקת אבל יהיה נחמד לראותותו
]
סתם:
תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):קיי..

../images/Emo204.gifאוי שיט ../images/Emo122.gif

אחרי כל הבלאגן שהיה פה...הייתי צריכה לשרשר אתזה לאוף ?

dsol

New member
נאאאא_../images/Emo189.gif

זה פינה קבועה לא נראה לי שזה צריך להיכנס לאוף

dsol

New member
../images/Emo13.gif_../images/Emo189.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אין - שיר השבוע (כללי): אביב גפן - סוף העולם - אלבום השבוע: אממ לא יודע.... - מאכל השבוע: גם כן - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זהו סוף העולם, סוף העולם" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): -- - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): ירוק אפרפר - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ה-הופעה - משהו שהרס את השבוע: אחרי זה מי מתייחס לשאר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים את הבגרויות, ואילת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: נעבור את הבגרות האחרונה בהצלחה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בלאקפילד - בלאקפילד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל כך הרבה ! טוב לא כל כך, אבל יש כמה
כולל גם איזו
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ססילייה

New member
אביק היא קונבנציונלית.../images/Emo108.gif

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של שייגעצ): אבא עורך דין
שיר השבוע (כללי): Sugarcolt - Memory Rise Against - Swing Life Away Rise Against- paper wings
אלבום השבוע: לאדעת.
מאכל השבוע: ענבים!
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הייתי נותן לך שק של סנטימנטים"
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "מה את מקשיבה את זה??" "שלום היא מילה חיפושית!שלום" "סבתא בישלה דייסה, הבית של פיסטוק מלא הפתעות, סבתא בישלה דייסה" "פטיש מסמר.ניקח מהר.סוכר לבנות." "סוכתי הסוכר." "חיה לא מוגדרה." "סטנלי בוא הנה!!!מה אתה ישן שמן דובון בלע סבון יאדה יאדה יאדה". אביק כפרעליך| מאוהב|
צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): סגול.
אמוטיקון השבוע:
<אם חשבתם שהוא ישתנה.באסה.>
משהו שעשה לכם את השבוע: עזבו
משהו שהרס את השבוע: אתמול! \: השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: איפרתי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רחוק מהבית זה מספיק טוב.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: Jesse Spencer - Molly Smiles
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:גלעד

ססילייה

New member
עוד משפטים:

אני:"אביק, הגידי נא לי, האם את בת דודתה האובדת של טייגר לילי?" אביק:"מה לא?אני בת דודה של מולאן.אה רגע.היא סינית.נו מופסא איך קוראים לה, אה פוקהונטס!" 3 דקות אחרי. אני:"חכי אני לוקחת כדורים." אביק:"איזה כדורים?סמים?" אני(בשיא הרוגע.)"כדורים שעושים 'Happy Happyw' שהווטרינר אמר לי לקח" אביק:"~מתה מצחוק~" אני:"מה?!לא!לא וטרינר!פסיכיאטר!!!"

סבתא שלך קונבנציונלית

מה את מקשיבה את זההההההההה לפחות לי הוטרינר לא נותן כדורים שעושים האפי האפי.

Viva La France

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של שייגעצ): ברור שקשה לי לחשוב
- שיר השבוע (כללי): מתים משעמום-אביב גפן
- אלבום השבוע: עדין RHCP-Stadium Arcidum
- מאכל השבוע: גרעינים
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):תסתכלו אלינו ותראו אנו מתים משעמום...
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)זה שיר שלא ניגנו הרבה זמן; היפ היפ...
- צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): כתום:-
- אמוטיקון השבוע: התשובה בתוכן השאלה
- משהו שעשה לכם את השבוע: ברזיל הפסידה
, ויומלדת, ונגמרו הבגרויות
- משהו שהרס את השבוע: אנגליה הפסידה
וגם ארגנטינה
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעורי נהיגה ולוידע מה עוד
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לויודע
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: אלפי אנשים-אביב גפן
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליבי
סתם- תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): עשיתי חיפוש 'בנצי', זה הדבר הראשון שקפץ
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Hezi The One

New member
פולופולופופו

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):אינטרקום - שיר השבוע (כללי):מקום אחר-היהודים - אלבום השבוע:משקאות חריפים (אני רציני לחלוטין) - מאכל השבוע:לוידע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אין - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אין - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):אדום - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:לוידע ממש - משהו שהרס את השבוע:הלך המחשב שלי... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יש דברים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:או אה,עזבו -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לוזוכר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע::X

ניסים תשמעעע

- שיר השבוע (של שייגעצ): כל המילים. מזמזמת אותו מיום רביעי! - שיר השבוע (כללי): אביב גפן- שתיקה - אלבום השבוע: לאדעת. ממ משקאות נראלי - מאכל השבוע: לאדעת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): עזוב אותי באמאשך' - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) עוד אחד? עזבו אותיייי - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): כתוםD: - אמוטיקון השבוע: שו? - משהו שעשה לכם את השבוע: שייגעצ נו. והים. - משהו שהרס את השבוע: כמו שבוע שעבר. הורים:/ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מקווה שלא יקרה כלום שיהרוס את הימים האחרונים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאדעת נו! אבל תראו 24! יש רצף מטורף של שירים אדירים!!!!!!!11 אני סוגדת למי שערך את התוכנית הזאת. עכשיו יש עברי- ניסים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הוא וזה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): יאמי

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

השבוע שעבר: שיר השבוע (של שייגעצ): מרלין מונרו- בגלל ההופעה בלונה פארק שיר השבוע (כללי):Aerosmith - Pink אלבום השבוע:---- מאכל השבוע: תפוחי אדמה. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): And I think everything is going to be all right No matter what we do tonight משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אנחנו לא נצא ביום שישי כי את עובדת. וכשאת לא באה לא כייף".
צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): תכלת אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: סיימית את הבגרויות, את כולן.
משהו שהרס את השבוע: הבגרות בפיזיקה. השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפגוש אנשים מסוימים. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לפגוש את אותם אנשים. שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא היה. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

ManRed

New member
הדגש סדגש!!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): התחרות האולימפית - שיר השבוע (כללי): הדורבנים -עוד לילה - אלבום השבוע:-- - מאכל השבוע: טוסט עם גבינה צהובה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אם לא היא אז אף אחת, יותר טוב כלום מכמעט.. טאבון
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "נגמר הוודקה" - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): שחור! - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: וודקה - משהו שהרס את השבוע: וודקה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: קרן באה לארץ!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאנשים יסלחו לי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הכוס הכחולה, עברי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קרן! סתם: עבודה מסריחה בקרלו צריך לעבוד - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): המפ. נחפש.. אפילו שזה שבוע שעבר, הנה אני! הנה אלעד, הנה איש שדומה לעידן.. ההופעה של יוסלס בבארבי הודגש באמצעות מדגישומטיק

AvtipuS

New member
זה לא יגמר!? ../images/Emo46.gif

שלא יגמר
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):אין. - שיר השבוע (כללי): נראה לי comortably numb של פינק פלויד אבל בגרסה של איזו סימפונית משו, זאת רק מנגינה משהו מדהים! - אלבום השבוע: אממ לא יודע. - מאכל השבוע: אוכל. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני מרגיש כמו שזיף" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)-לא יודע. - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): כחול כהה. - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: חופש!!!!!!!!!!!11111 - משהו שהרס את השבוע: כאב גרון. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אינשאאלה יום חמישי אני טס... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמטוס לא יתרסק. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: זיינתי את בת שבע-קוקו בלוף והיתושים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טרנס ופיליפ בקנדה!!!11 סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): סיסטם בדמויות סאות' פארק.

ME../images/Emo198.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):אין לי כוח - שיר השבוע (כללי):just a girl של no doubt - אלבום השבוע:no doubt האוסף - מאכל השבוע:פלאפל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):".And I don't. want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)לא משנה כמה חברים יש לנו בחיים תמיד אנחנו נשארים בסוף היום עם הבעיות של עצמנו, לבד. וההתמודדות הכי קשה.. - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:המסופע סיום - משהו שהרס את השבוע:נאבדו לי עגיל וטבעת.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חופששששששששששששש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא יהיה משעמם -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לוידעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליב סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

B a m b o o k

New member
להלהלהלה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): גשם-שילה פרבר
- אלבום השבוע: אין
- מאכל השבוע: מילקי אגוזים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שירותים בתוך הבית, המצאה גאונית!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):אפור-חום - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: יומולדת של חברה - משהו שהרס את השבוע: השיעמום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של אינפקציה בב"ש
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לצאת מהבית וכמה שיותר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אממ לא זוכרת איך קוראים לו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יותר מד
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): נונונו אין לי כוח אני לא מוצאת

למעלה