רעז. לא להרוג.

B a m b o o k

New member
נאמ אין הופעה של אינפקציה בגלל

המונידאל המזדיין הזה
אז עכשיו בכלל אין לי מה לעשות כל השבוע

B a m b o o k

New member
יופי יופי... ואי נשארת פה בבית

אני אומרת לך אני אמות משיעמום בסוף;[ אני לא רוצה למות ככה

ססילייה

New member
יויו צליל!

"ראיתי מיד שקר לך ישבתי שם לא רחוק ראיתי מיד שקר לך מכל מקום יכולתי לראות הוא דיבר אלייך נראה לי בכלל לא הקשבת כל הזמן חייכת אבל חיוך כזה לא נחשב.."

|באג../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo99.gif

המכשפותהמפחידותעםעיןאחת:"בעוד 18 שנים, מהיום כוכבי הלכת יסודרו בשורה כמו חלום. הזמן לפעול יהיה אז מתאים תעיר מרבצם את הטיטאנים המאיימים וזאוס המתנשא סופסוף יפול ואתה הדס, תמשול בכווווווווול!" הדס: "כן!!!1111111111 הדס ימשול!!!!111111" ממעע"א [מכשפות מגעילות עם עין אחת
]: "מילת אזהרה- ואל תתרשל." הדס: "אע?!" ממעע"א: "אם הרקולס יתערב- אתה תכשל. מוכאכהכעכעכעכעכעכעכע"*פוף נעלמות בתוך העין.* הדס: "מה?!! אה?!?!?! כאבבבבבבב!!!!!111111 פחד!!!!!!!!!1111111 עכשיו תגידו לי, איך הורגים אל?" ובלהבלהבלה

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif שכחתי כמה דברים../images/Emo7.gif

ממעע"א: "בעוד 18 שנים, מהיום כוכבי הלכת יסודרו בשורה כמו חלום." הדס: "נו באמת." ממעע"א: "הזמן לפעול יהיה אז מתאים תעיר מרבצם את הטיטאנים המאיימים." הדס: "כן, מעניין." ממעע"א: "וזאוס המתנשא סופסוף יפול ואתה הדס, תמשול בכווווווווול!" הדס: "כן!!!1111111111 הדס ימשול!!!!111111" ממעע"א: "מילת אזהרה- ואל תתרשל." הדס: "אע?!" ממעע"א: "אם הרקולס יתערב- אתה תכשל. מוכאכהכעכעכעכעכעכעכע"*פוף נעלמות בתוך העין.* הדס: "מה?!! אה?!?!?! כאבבבבבבב!!!!!111111 פחד!!!!!!!!!1111111 עכשיו תגידו לי, איך הורגים אל?"

B a m b o o k

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פחד: הוא לא יהיה מרוצה כשיצא משם כאב: כוונתך אם הוא יצא משם פחד: אם.. אם זה טוב הם כאלה מלכים

אני חושבת עלייייך אבל שוכבת עם כולם

שיר השבוע (של שייגעצ): את דומה לכלב - שיר השבוע (כללי): הראל מויאל - כמו אוהבים - מאכל השבוע: גלידהקרפרוזן[זה מה שקורה שטוחנים עבודה] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של עברי ואבבייבב - משהו שהרס את השבוע: בן זונה אחד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אהא.האמ. נוסעת לקריית אונו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהנסיעה שלי לשם תעבור בשלום[האמ.האמ..] -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הראל מויאל - כמו אוהבים [פאק אני מכורה?] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מורי..לייק דהה.. (נראה לי שאני פשוט אשב ליד המחשב ואעדכן כל שתי שניות לראות אם עידן קרא את השאלון הזה..וכולנו נדע מתי הוא קרא אותו..תתכוננו לטרור!!1) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הכפרה היפה שלי!

פרקשון

New member
רואים שלא אכפת לך

כל הזמן רק מקללת ושניה אחת שכואב לי, והפכתי לנקבה

למעלה