רעז. לא להרוג.

אני מקללת אותך?

עידן, שים לך לעצמך לפעמים. בעצם..אתה כל הזמן שם לב רק לעצמך אולי בגלל זה אתה ככה.

פרקשון

New member
מי את חושבת שאת??

שתגידי לי שאני חושב על עצמי חשבתי רק עלייך שתדעי הבנתי איזה טעות מגעילה עשיתי סוףסוף אני זוכה להכיר את הפרצוף האמיתי שלך, והוא לא כל כך יפה!!

וואו..לזה לא ציפיתי.

סבבה..נחמד לגלות שהבן אדם שהכי סמכתי עליו בעולם דופק לי סכין. אבל בסדר..רק לומדים מזה.. נתתי לך הכל, ועזוב את זה שאתה לא נותן כלום אתה אפילו לא אומר תודה.

פרקשון

New member
תגידי תודה שזה רק סכין

יש לי רצון לעוד הרבה דברים בסגנון נתת לי הכל? חבל שבשביל מישהו שהכרת חצי יום נתת הרבה יותר!! זולה!

עידן אני ממש נגעלת ממך כרגע.

אתה יודע מה, אולי אם הייתי כמוך..הייתי פותחת פה עוד כמה עיניינים אבל לי יש איזשהו גבול. כבוד. שמעת על המילה הזאת? אז סתם בשביל הקטע, המישהו הזה שהכרתי חצי יום- הכרתי למעשה חודש. ואני מצטערת שיש לך אופי רכושני. אבל אני לא שייכת לך, ואני אכיר, ואבלה עם מי שאני רוצה. וסתם לצורך העניין, הוא נתן בשבילי מה שאתה בשנה שלמה לא נתת.

פרקשון

New member
תיגעלי כמה שבא לך

אולי גם תקיאי על עצמך קצת, אבל לא תהיי יותר מטונפת ממה שאת עכשיו אל תשחקי לי אותה נחמדה, אין לך עוד דברים רעים להגיד עליי ואת יודעת את זה בדיוק כמוני רכושני את אומרת? לכי לכי לכל הגברים שלך שמתעלקים עלייך כמו חתיכת בשר אחרי יום כיפור, כל אחד מהם יתן מה שאני לא נתתי. מתחיל בז' נראה אם תנחשי

אם רק היית יודע כמה אני שומרת בפנים

בכלל לא היית מעז להגיד לי את זה. אתה חושב רק על עצמך. לא אכפת לך בכלל, אתה סתם משחק אותה כל הזמן. כל מה שאתה רוצה זה שלא יישארו לי חברים. כי אתה רכושן מגעיל ואכפת לך רק מעצמך. ובקשר לכל הגברים ש"מתעלקים עליי". מצטערת שיש לי ידידים שאכפת להם ממני. בניגוד אלייך. מה לעשות, יש לי חיים חוץ ממך. אני צריכה לבקש ממך סליחה על זה? לא ידעתי.

AvtipuS

New member
נו מישהו חייב להתערב פה

באמאשלכם, תמשיכו באייסיקיו,במסנג'ר,בצ'אט,בהודעות פרטיות, בקרית ים עם סכינים וגרוזינים, אבל למה פה?

Felix dude

New member
חח כאילו שמישו האמין

כאילו שתגידו כאלה דברים... לכו קחו קורס לדרמה

ידעתייייייייי

ידעתי ידעתי ידעתיייייי אתם יותר מידי נשמות בשביל להגיד דברים כמו שאמרתם.

dsol

New member
מואה../images/Emo25.gif מואה../images/Emo25.gif מואה../images/Emo25.gif_../images/Emo189.gif

בדיוק היה את השיר הזה ב"שיר שלנו" עלק פרק מותח מרתק בלא בלא... הכל היה צפוי

AvtipuS

New member
חח נכון ../images/Emo6.gif

הקטע ה"מותח" הוא יעני הסוף, מה רני יעשה
חח סוף כזה מתאים לפרק של יום חמישי לא של שני...

למעלה