הפינה הכוסית שלי :]

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo42.gifהפינה הכוסית שלי :]

- שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה: לנוחיותכם, המדגישומטיק
.

אל תטוסי רחוק מידי...

אין גבול בשמיייייייייים
- שיר השבוע (של שייגעצ): המממ... אין?
- שיר השבוע (כללי): אוזו ולוקוס - קנגרו
- אלבום השבוע: איאם - מילים פילים
- האדם שעשה לכם את השבוע: המון
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): גם אני רוצה לעוף אל מעל הכוכבים!!
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שימי מוזיקה!!! שחורה.
- דבר שהשגתם השבוע: חיוכים
- מאכל השבוע: אוכל וזה
- משהו שעשה לכם את השבוע: נסיעה לים
- משהו שהרס את השבוע: שום דבר!
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תחפשו רחוק מידי..
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שתעבור הבגרות האחרונה..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה פנאןןן
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאדעת חח
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם:
- תמונה: נההה אין צורך וזה.

ססילייה

New member
ליל.רוצה.פרילנד.ובירה.../images/Emo72.gif../images/Emo11.gif../images/Emo7.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): לקפץ בכל העיר - שיר השבוע (כללי): מיליון פעם- מלכת הפלקט - אלבום השבוע: אין. - האדם שעשה לכם את השבוע: אנאערף XD - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יכולתי גם לחזור על זה מיליון פעם, זה לא היה הופך הכל נכון." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אף פעם לא באתי לציפור ואמרתי לה :תעשי הא!!"
- דבר שהשגתם השבוע: הרבה זמן איכות בפרילנד והופעה אתמול :] - מאכל השבוע: גרבר
- משהו שעשה לכם את השבוע: יום ראשון ואתמול !! :] - משהו שהרס את השבוע: היום.
לאף אחד אין אוטו זמין ואני רוצה לנסוע
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: החיים זה לא משהו רציני D: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות בסוציולוגיה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: עבודה במשמרות נוחות
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: מלכת הפלקט-מיליון פעם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולםכולםכולם D: סתם: - תמונה

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo42.gifשבתשלום.

- שיר השבוע (של שייגעצ):---
- שיר השבוע (כללי): 3 Doors Down - Kryptonite דנה עדיני - הסודות Panic! At The Disco - Build God Then Well Talk madina lake - True Love
- אלבום השבוע:אין.
- האדם שעשה לכם את השבוע:מאמי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "every moment spent with you is a moment I treasure"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא משפט, יותר צרחה... "אהההההההה" בום>*כאפה*
- דבר שהשגתם השבוע:טוניקה מהממת.
- מאכל השבוע:פיצה.בעבודה
- משהו שעשה לכם את השבוע:שמאמי היה אצלי שבוע!
- משהו שהרס את השבוע:שהוא הלך
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:א נ י צ ר י כ ה ר י ש י ו ן !!!!!!!!131$!@%
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:יומרביעי-שחר חסון+3 חודשים לולד ולי :]
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאצליח בלשון ושאתחיל ללמוד למתמטיקה.בלאט.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:Lighthouse Family - Free
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יש כמה. |
סתם:
- תמונה:אני רוצה שיער כזה שוב

animal bar

New member
"אולי אשיר לך כך את השיר הדנדילייט.."../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): חמישה רבעים - שיר השבוע (כללי): סע לחו''ל- מאור כהן
- אלבום השבוע: הרגלים רעים- יוני בלוך - האדם שעשה לכם את השבוע: לאיור
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "..ואולי מחר יהיה יותר טוב.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "שחור!!!!!!"
- דבר שהשגתם השבוע: טלפונים
- מאכל השבוע: במבה!! - משהו שעשה לכם את השבוע: הייתי אצל לאיור
- משהו שהרס את השבוע: פספסתי שתי הופעות!!
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: המדגישומטיק זה אחלה של דבר
השבוע שבפתח: ווהו - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שני מפגשי פורום
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שפיטר ושייגעצ יבואו למפגשים
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: נחיה ונראה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פיטר ושייגעצ
סתם: ווהו - תמונה: תמונה נורא יפה לדעתי, שאני צילמתי הודגש באמצעות מדגישומטיק

גוטשה

New member
../images/Emo151.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): Zero 7- Futures - אלבום השבוע: שיהיה zero 7 האחרון - האדם שעשה לכם את השבוע: קוקי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אי(יייייי)ן מה לעשו(וווו)ת, אפילו בהוט אין מה לראות" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "זאת חוויה מתקנת" - דבר שהשגתם השבוע: חיים - מאכל השבוע: בורקס שאני ואמא הכנו לבד - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעות וחזרות - משהו שהרס את השבוע: יותר מדי חזרות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: קונצרטים בסוף שנה זה כל כך נורא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם הקונצרטים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיודיעו לי כבר - שיר שפתחתם איתו את השבוע: הוא עוד לא התחיל ם: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני מאוד מקווה שאת ברברה ואלישע אבל יש לי הרגשה שלא :< סתם: - תמונה:

kfxz

New member
יו.

- שיר השבוע (של שייגעצ): מממ... לב מפלסטיק. :ם - שיר השבוע (כללי):מממ... No time for me to be a teenager של Useless I.D. - אלבום השבוע: Redemption של Useless I.D. - האדם שעשה לכם את השבוע: .אין. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אם זה יגמר נגמור את זה יפה" או משהו כזהXD - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני הולכת בית עכשיו" - דבר שהשגתם השבוע: בלהלה - מאכל השבוע: |: טוסט? - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: נאאאה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תאכלו ספגטי לא מבושל |: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:כלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עברי לידר - פלמרו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודע. |: סתם: - תמונה:

בולבול

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין - שיר השבוע (כללי): הרגלים רעים-יוני בלוך - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לכולם יש מלאך ששומר עליהם ואת כולם הוא אוהב ואותך הוא לא.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אין - דבר שהשגתם השבוע: דיקסי - מאכל השבוע: דיקסי - משהו שעשה לכם את השבוע: יומולדת, טסט, נשף - משהו שהרס את השבוע: אין - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בולבול השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת יומולדת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כסף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
../images/Emo6.gif אתה כבר לא קטין, אתה יכול להרשות לעצמך

להגיד בולבול XD בנצ' WTF?! <התמונה, התמונה.>

ססילייה

New member
אה, כן!ועל מי אתה עובד?אתה משתוקק לראות אותי!

היום.בפרילנד! אני מקווה.

AvtipuS

New member
איך קרה שנפלו השמיים?

- שיר השבוע (של שייגעצ): אבא עו"ד גרסאת הופעות. - שיר השבוע (כללי): חמי-אולי בכל זאת סאלי. - אלבום השבוע: חמי-חמלה. - האדם שעשה לכם את השבוע: חמייייייייי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש לי יום יום חג יש לי חג יום יום" [כל יום הופעה ><] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מאיזה גלות אתה?" - דבר שהשגתם השבוע: 2 הופעות של שייגעצ והופעה ע-נ-ק-י-ת של חמי וירמי. - מאכל השבוע: אוכל. - משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול חמי וירמי. - משהו שהרס את השבוע: לא הרס אבל היה נפילה-הרצליה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תלכו לאותה הופעה יום אחרי יום. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: וואלה כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: וואלה כלום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: חמי-מכונת השירים הגדולה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: וואלה לא יודע. סתם: - תמונה:

a d i 8

New member
בלהבלהבלה

שיר השבוע (של שייגעצ):קשה לי לחשוב
שיר השבוע (כללי):אחרי שאפרת התאבדה-יוני בלוך
אלבום השבוע:הרגלים רעים-יוני בלוך
האדם שעשה לכם את השבוע:יגאל
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ועם הזמן אתה אומר זה רק ילך וישתפר,מחר בבוקר נתעורר ליום חדש ניפלא"
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אפעם לא באתי לציפור ואמרתי לה תעשי אהההה"
דבר שהשגתם השבוע:לשבת בבר עם חצי מתעשיית המוזיקה הישראלית
..והגשמת החלום התל-אביבי!
מאכל השבוע:שרימפס
משהו שעשה לכם את השבוע:יום ראשון וההופעה בהרצליה
משהו שהרס את השבוע:עזבו...
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:יותר מידי בירה זה לא כיף
...ועוד יותר מזה..לריב עם מישו שביכלל לא שווה את זה השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שמה שאני מחכה לו יעבור בהצלחה
שיר שפתחתם איתו את השבוע:נוף אחר-יוני בלוך
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את הפורום!
..אני מתגעגעת
סתם:
תמונה:

אין זמן תחת השמש..

- שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): כלום לא עצוב/אביתר בנאי. - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: קלימרו וסליל:) - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אפילו שעכשיו זה נראה רחוק מזה אבל תתחילי מהדברים הקטנים,הם אלו שיעלו אותך למעלה..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הא יש לה היום בת מצווה? בת כמה היא?" - דבר שהשגתם השבוע: השתזפתי. O: - מאכל השבוע: לא יודעת S: - משהו שעשה לכם את השבוע: השיחות העמוקות:) - משהו שהרס את השבוע: שלא יצאתי לקורס\: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אם יש אנשים מציקים,תציקו להם חזרה! זה כיף. :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי לטרון! עאעא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להתחיל לעבוד סוף סוף. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אבא תרנגול/אביב גפן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את המשצ"ים בלטרון!:) סתם: - תמונה (תתפרעו.): האמ..

חוחין בא לי^^../images/Emo194.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ):
חח אין
- שיר השבוע (כללי):
אחריות - יוני בלוך
- אלבום השבוע:
אין
- האדם שעשה לכם את השבוע:
גל :]
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
אין
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
אמממ
- דבר שהשגתם השבוע:
כסף?
- מאכל השבוע:
אגוזי
- משהו שעשה לכם את השבוע:
ספר מחזור
- משהו שהרס את השבוע:
מכת שמש ;[
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
אל תלכו לים
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:
סופ"ש
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיהיה נחמד
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:
אין
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
חברה

B a m b o o k

New member
רמי מואשם

- שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): ידיים למעלה-כנסיית השכל - אלבום השבוע: אביתר בנאי הראשון - האדם שעשה לכם את השבוע: כל הבנות
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "היא אומרת זה טוב, זה ההפך מרע" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ואוו היו מלא מלא מלא בים אבל אני לא זוכרת
- דבר שהשגתם השבוע: ים, כיף - מאכל השבוע: אבטיח
- משהו שעשה לכם את השבוע: טיול בראשון-שני אחרי הבגרות בלשון
וים ביום חמישי - משהו שהרס את השבוע: נשרפתי בים
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: למרוח קרם הגנה!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיהיה כיף, ומפגש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משו של דנה עדיני
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את בר
ואתכם כמובן סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
צליל....אין מקום שהוא רחוק מידי ../images/Emo99.gif

אני מקעקעת אותו בתחילת אוגוסט <כנראה>. <ואני מתה שתבואי איתי
>

למעלה