הפינה הכוסית שלי :]

Gods Revenge

New member
../images/Emo8.gif

אני ליאור 17 מכפר יונה (ולאלו שממכם שאשכרה מכירים את כפר יונה- אני לא ערס!)

לאיור

New member
../images/Emo79.gifלהלהלהלה...../images/Emo79.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): לקפץ בכל העיר - שיר השבוע (כללי): לראות את האור - אפרת גוש - אלבום השבוע: גאולה - חמי רודנר - האדם שעשה לכם את השבוע: קרן
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : "but why's the rum gone?" - דבר שהשגתם השבוע: מזרק שוקולד [מקס ברנר]
- מאכל השבוע: קורנפלקס - משהו שעשה לכם את השבוע: מקס ברנר
- משהו שהרס את השבוע: שיעמום - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ג'וני דפ חתיך
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הופעה של מוניקה, -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה
סתם: - תמונה:

animal bar

New member
לאיווווור!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo211.gif

את באה למפגש?

week

- שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): אוטו זבל/הבילויים - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע: :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יש לי וירוס גולדה! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אני חייב להיות מכור למשהו אחרת לא יהיה לי בשביל מה לחיות - דבר שהשגתם השבוע: .. - מאכל השבוע: עגבניות - משהו שעשה לכם את השבוע: >< - משהו שהרס את השבוע: >><< - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכלטובה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אנערף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אנערף -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אנערף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף סתם: - תמונה:

אפרת P

New member
שה לה לה../images/Emo112.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): לאדעת - שיר השבוע (כללי): לא תתפוס אותי - מאיר אריאל - אלבום השבוע: המפ יחסים פתוחים - האדם שעשה לכם את השבוע: תמר
+ משפחה לדורותיה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה שלא תהיה נחמד, כמה שלא תבין אותי..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מי קורא ככה לדולפין? פיני הדולפין" - דבר שהשגתם השבוע: צבע, הנאה ושיחות עם תמר - מאכל השבוע: שימורים - משהו שעשה לכם את השבוע: כנרת!!
- משהו שהרס את השבוע: לא הרס אבל הציק, פינוק - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שכחו מהכל וסעו לכנרת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בת מצוה של אופיר ועידית - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו מסוים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "תגליייייייי לי מה הסוד שלךךךךך" -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גלעד סתם: - תמונה: אנלא במחשב שלי

keeeren

New member
מחר בגרות אחרונה שלי.. ../images/Emo9.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ):אין - שיר השבוע (כללי): שדות הבתולים לנצח של אביב.. סתם כי צחקנו עליו הרבה השבוע - אלבום השבוע:שוב אין - האדם שעשה לכם את השבוע: השכבה.. במסיבהוטקס סיום.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): עוף גוזלללל.. בהחלט:] חחחחח - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "חובה לחנוך את המחששה בפעם האחרונה" באחד הימים האחרונים בבצפר.. - דבר שהשגתם השבוע: 90 במתכונת בסוציולוגיה..:] - מאכל השבוע: וופל בלגי בקקאו - משהו שעשה לכם את השבוע: המסיבה וטקס סיום - משהו שהרס את השבוע: אין - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני כל כך אתגעגע לבצפררר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסוף הבגרות, לדעת שעשיתי את זה:] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמצא מה לקנות לאחי סוף סוףףף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יוני בלוך החדש.. עם האאאההה האאאההה אההה לא זוכרת איך קוראים לו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין מישו מיוחד סתם: - תמונה:איןלי כח

Hezi The One

New member
אי אייי

שיר השבוע (של שייגעצ):קשה לי לחשוב - שיר השבוע (כללי):לאדע... - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:חח כל החברים שלי...יומולדת הכי בת זונה בעולם - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:שיפודי חןD: - משהו שעשה לכם את השבוע:יומולדת - משהו שהרס את השבוע:היה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:עידן גיי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:כלום האמת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:זה יתבטל...אבל לא נראאהלי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יש... סתם: - תמונה:

Yaaraus

New member
D:

- שיר השבוע (של שייגעצ): נוי יורק רפיח - שיר השבוע (כללי): Evanescence - Missing - אלבום השבוע: The open door - Evanescence - האדם שעשה לכם את השבוע: נילה נרגילה D: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I dont love tou like I did yesterday - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)|סדגש "סתמי לצעוק לי באוזן!" - דבר שהשגתם השבוע:
- מאכל השבוע: צ'יפס [עזבו ,התחרפנתי] - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של אוונסנס P: - משהו שהרס את השבוע: קורס קיץ המתמטיקה . - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תן חיוך ,זה בחינם . - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שבת [לישון והרבה] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין משהו מיוחד . -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ממ..My Chemical Romance - Helena -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את אביב D: [חח ,מבין יבין] - תמונה:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה