הפינה הכוסית שלי :]

../images/Emo121.gifאהמממממממממממממממממממ

1.למה להעניש את עצמך בקיעקוע בקיץ?
הרבה יותר נוח להתקעקע בחורף, את לא מזיעה אז קל לשמור על הגיינה, הוא לא חשוף לשמש כי את גם ככה עם ארוך.. 2.את מתקעקעת תחת ידיו של ליאור מגן מפסיכו, נכון? יופי:) 3.אני בא!

ססילייה

New member
אהממ

1. הגזמת..''להעניש''.סובלים :] 2.אני..כן, יש סיכוי.אם המחיר יהיה נורמלי וסביר-אז כן.
3.חופשי !

../images/Emo121.gifאאאהמ

1.כן קצת הגזמתי, אבל לא יותר כיף לעשות בחורף במקום לא להיחשף לשמש כל הקיץ? 2.טוב מאוד, אולי בגלל שהוא מכיר אותי וקיעקע אותי ואת אחי זה יעזור למחיר
3.יופי!

ססילייה

New member
אוי נו, באמת

1.אני לא הולכת הרבה בשמש בלאו הכי.אני אוהבת את עצמי לבנה. 2.אם זה יעזור לי לקבל מחיר סביר וחמדמד, חופשי!!
3.אחלה!

ordoron

New member
לא מכיר את הפינה ואני קצת באיחור אבל נזרום

שיר השבוע(של שייגעצ)-אין שיר השבוע(כללי)-ערן צור-rush time האדם שעשה לכם את השבוע-חבר שלי מבנימינה שבא לבקר וסטיבי וונדר(הופעתי עם שני שירים שלו). משפט השבוע-(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם)"לא בא לי לנצח כבר העיר הזאת"(מוניקה סקס-הפוך בשמש) משפט השבוע(משפט משיר שהצחיק/ריגש אותכם)-"its' a rush time בבית המרזח של הסבא של ביאליק" דבר שהשגתם השבוע-פאטץ' של מטאליקה(סוף סוף...) משהו שעשה לכם את השבוע-תכנתתי 2 שירים של מוניקה על הגיטר פרו(אם מישהו רוצה הוא יכול לבקש),ביליתי בקניון עזריאלי כמו בימים הטובים של פעם אחרי הרבה זמן שלא הייתי שם והכי חשוב-הופעת בכורה עם הגיטרה והמורה שלי במתנ"ס בשכונה. משהו שהרס את השבוע-הנשיא החרמן והמושחת שלנו... מסקנה מהשבוע/מסר לאומה-תתפננו. השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע-טיול של החו"ס לגליל ומפגש יום אחרי. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע-שהמפגש יצליח ולבלות שיר שפתחתם איתו את השבוע-metallica-motobreath. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע-שחר הרכז מהחו"ס,בטיול... וכמובן סוף סוף את הפורום,פעם ראשונה שלי במפגש פורום שייגעצ(זה גם נופל יחד עם הייד פארק) תמונה-פעם אחרת...

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif שה לה לה לה לה...

שיר השבוע (של שייגעצ): --- - שיר השבוע (כללי): Gwen Stefani- 4 In The Morning - אלבום השבוע: ---- - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד מיוחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I’d give you everything that I am I’m handin over everything that I’ve got 'Cause I wanna have a really true love Don’t ever wanna have to go and give you up Stay up 'til four in the morning and the tears are pouring And I wanna make it worth the fight But what have we been doing for all this time Baby if we’re gonna do it come and do it right - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): נטע: "שיט!!!!!! נקרעה לי החזייה!!!" יהל: "אז יאללה, בואו כולנו נוריד חזיות ונתפרע." - דבר שהשגתם השבוע: כולם טוענים ששיזוף.. - מאכל השבוע: לחם קל - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של שון פול - משהו שהרס את השבוע: הוא חזר ללשעבר שלו. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בנים סאקס. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Amy Winehouse - You Know I'm No Good -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד מיוחד. סתם: - תמונה:

מיכמיך3

New member
תסתדרו בלי נושא להודעה...

שיר השבוע (של שייגעצ):
שיר השבוע (כללי): Girlfriend של אבריל לאבין.
אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד...
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין..
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אפילו השירותים הם אטרקציה.
דבר שהשגתם השבוע: משקפיי שמש מגניבות.
מאכל השבוע: פיצה.
משהו שעשה לכם את השבוע: נסיעה לאילת.
משהו שהרס את השבוע: השיעמום.
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לשתות זה חשוב. השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנסוע לים.
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה יותר טוב.
שיר שפתחתם איתו את השבוע: וואלה לא זוכרת...
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד... סתם:
תמונה:

K i p

New member
המדגישומטיק הזה גאוני! ../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין... - שיר השבוע (כללי): צחוק הגורל - פיטר רוט - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: הדר! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני חייב, להפסיק לאכול עוגות - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: עוד כאב ראש בנוסף לשבוע הקודם.. - מאכל השבוע: המון שניצלים... צריך דיאטה! - משהו שעשה לכם את השבוע: ראיתי את הדרי ^^ - משהו שהרס את השבוע: שגיליתי שהדרינקה מתגייסת בקרוב
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתלהבו שנגמרו הלימודים, אתם עוד תתגעגעו... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שגיורא הטיפש יבין שאין לי כוח כבר... עד מתי ספטמבר 05.... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא שמעתי עדיין שירים
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: זה לא ברור? הדר! ^^ וגם לאה... אבל אראה אותן ביום ראשון ושני כנראה
סתם: - תמונה: אין

פרקשון

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): אין קץ - אלבום השבוע:האחר - האדם שעשה לכם את השבוע: סבא שיכור באלנבי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני פה מצטערררר אני מצטעררר ברגע של בדידות הפכתי לאחררר - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: אידיוטיות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: עדיף לשתוק, תמיד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:עוד גימלים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל אותם -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נראה מחר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נופר סתם: - תמונה:

Gods Revenge

New member
חדש פה... וכללית בתפוז ../images/Emo3.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): אם את בעיניין
- שיר השבוע (כללי): slipknot-Duality - אלבום השבוע:Good Charlotte-Good Morning Revival - האדם שעשה לכם את השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Don't it always seem to go That you don't know what you've got Till it's gone " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני גבר אתה שומע!" - דבר שהשגתם השבוע: את החיים שלי בחזרה! - מאכל השבוע: אוכל של בית, לא משנה איזה! - משהו שעשה לכם את השבוע: לחזור הביתה אחרי 3 שנים בפנימיה - משהו שהרס את השבוע: בגרויות.... לא משנה איזה! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "השעה החשוכה ביותר ביממה, היא השעה לפני הזריחה" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים את הבגרויות סוף סוף! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: the fray- over my head -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ימה (שמוליקית קטנה) לפני שהיא טסה.

למעלה