יאללה... סופשבוע.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo42.gifיאללה... סופשבוע.

- שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo42.gifכואב לי הגרון ברמות!@#../images/Emo7.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ):כוחות הרשע
- שיר השבוע (כללי): דנה עדיני - הסודות the_used-smother_me a static lullaby - The Shooting Star that Destroyed Us All ועוד..
- אלבום השבוע:---
- האדם שעשה לכם את השבוע:שי3>
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I'm becoming insane!!!!@"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) פוּצ על מישו שדומה לעוז בפנים: "ישלנו פנעוז"
- דבר שהשגתם השבוע:מכנס וחולצה יפייפים :]
- מאכל השבוע:לא יכולה לאכול
- משהו שעשה לכם את השבוע:יומהסטודנט כנראה
- משהו שהרס את השבוע:הכאב גרון המזדיין הזה!!!!$!$ אנלא יכולה לאכול/לשתות/אפילו לבלוע רוק.בלאט
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:חיים אלמקיס תעשה לי ילד!!!!@$ ועברי מעולה.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:שהוא ייגמר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאצליח באזרחות ובסוציו'.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:עברי לידר - על קו המים
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:נו.תחשבו טיפהטיפה.
סתם:
- תמונה:

ססילייה

New member
XOXOXOX

יש לי פוליאליסים!
שיר השבוע (של שייגעצ): משקאות חריפים
שיר השבוע (כללי): שילה פרבר-טוב תשלח אליי את המטומטמת אלבום השבוע: שילה פרבר-מתוק שחור האדם שעשה לכם את השבוע:עדי, כשהיא הודיעה לי על ההופעה של יוזלס בבארבי ב22!
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Tatto my name into your heart and smile...obssesion is your only way. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "הוא הומו!הוא משחק עם תריסים!" XD דבר שהשגתם השבוע:קצת שכל. מאכל השבוע: סנפרוסט שאסתי הכינה לי.<עקרת בית קשוחה שלי.
> משהו שעשה לכם את השבוע: שיש הרבה ימים בבית, והרבה חזרות :] משהו שהרס את השבוע: ריב עם ההורים. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אני רוצה לעוף כבר מהבית הזה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חזרות. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שלא יצחקו על מה שהקלטנו XD שיר שפתחתם איתו את השבוע:The Devlins-waiting האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מי שבא :] סתם: - תמונה:

AvtipuS

New member
הוא באמת הומו

למקרה שלא אמרתי לך את זה מספיק פעמים אתמול.

a d i 8

New member
And if you ever need someone

שיר השבוע (של שייגעצ):ניורפיח -שיר השבוע (כללי):Give Me Novacaine-GREEN DAY - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:מי שקבע את ההופעה של יוסלס ב22!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):And if you ever change your mind, You know I'm hard to find - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"עדי,ממש התגעגעתי אלייך כבר.." - דבר שהשגתם השבוע:שעות שינה - מאכל השבוע:קונפלקס-שבוע שלישי ברציפות!!!!
- משהו שעשה לכם את השבוע:שזה היה שבוע חופש,ושנפגשתי עם החברה הכי טובה שלי,שמלא זמן לא ייצא לנו ממש לדבר..והשלנו פערים
- משהו שהרס את השבוע:האמת..כלום
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:החיים יפים!תביעו משאלה... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סרט
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אין משו ספציפי -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Wake Me Up When September Ends -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה:

a d i 8

New member
../images/Emo122.gif

- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):And if you ever change your mind, You know I'm not hard to find

AvtipuS

New member
STFU

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין. - שיר השבוע (כללי): אביב גפן-בוקר טוב אירן. - אלבום השבוע: החדש של וויט סטרייפס. - האדם שעשה לכם את השבוע: אין. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בראש מעוך רואים שהעולם יפה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין. - דבר שהשגתם השבוע: כאפה מליל. - מאכל השבוע: אין. - משהו שעשה לכם את השבוע: כלום. - משהו שהרס את השבוע: אנערף. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יאללה עוד שבוע וחצי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שום דבר כואב לי הראש. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אףאחד. סתם: - תמונה:

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): Gwen Stefani- 4 In The Morning אלבום השבוע: Minuts to midnight האדם שעשה לכם את השבוע: שמעון =) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Un-break my heart Say you'll love me again Un-do this hurt you caused When you walked out the door And walked outta my life Un-cry these tears I cried so many nights Un-break my heart, my heart משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המפקד שלי: "יש לי חיילת חדשה? נעים מאד, אני המפקד שלך, טל"- אחרי שהוא ראה את הצבע בשיער... דבר שהשגתם השבוע: שיזוף ;) מאכל השבוע: סלט משהו שעשה לכם את השבוע: יום גף בים =) משהו שהרס את השבוע: תורניות =\ מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ים בחיפה זה מעולה =) השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגיע הסופ"ש? משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנחזור לדבר. שיר שפתחתם איתו את השבוע: hilary duff - with love האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו. סתם: תמונה: -->

לאיור

New member
../images/Emo9.gifעונה..

- שיר השבוע (של שייגעצ): רק את הוידיאו "הבא בתור הוא סוס" - שיר השבוע (כללי): עוד קצת,מסתובבים, להתעטף בעצב לכבודך- איגי וקסמן. Red Hot Chili Peppers - Road Trippin, - אלבום השבוע: Stadium Arcadium - Red Hot Chili Peppers - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד..
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "פינצ'ר- זן מטומטם" - דבר שהשגתם השבוע: כלום - מאכל השבוע: שניצל תירס - משהו שעשה לכם את השבוע: כלום.. היה לי שבוע מעפאן.. - משהו שהרס את השבוע: לא הלכתי להופעה של חמי רודנר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: רישיון זה דבר נהדר!! [הלוואי ויהיה לי כבר] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיות בת"א - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל יילך שם טוב, ... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה
סתם: - תמונה:

נמחקו פה כמה הודעות....

ראו הוזהרתם....אני מזכיר קראו את תקנון הפורום שוב, ולפני שאתם מקלידים שקלו מילים.... מכוון במיוחד לקרן ולעדי... ורז אתה יפה נפש....

ManRed

New member
מה מחקת מה מחקת?!?!

לא הספקתי לקרוא... אין פה ריבים רציניים מאז הריב שלי עם בר!

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה

- שיר השבוע (של שייגעצ): ערוץ הילדים [שיר ענקקקקקקק
] - שיר השבוע (כללי): don't stop me now- mcfly - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ האחיינים שלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני רוצה להיות מנחה בערוץ הילדים [חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)- ^^ - דבר שהשגתם השבוע: אממ מתנות ליומולדת
- מאכל השבוע: אממ עוגה - משהו שעשה לכם את השבוע: היומולדת שתהיה מחרררררררררררר - משהו שהרס את השבוע: כלוםם - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מחר יש לי יומולדת
ואני אהיה בן 14 השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יומולדת -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יומולדת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יומולדת סתם: יומולדת - תמונה: -

פרקשון

New member
אין קץ לג'

- שיר השבוע (של שייגעצ): שזיף - שיר השבוע (כללי): רמי מואשם באחזקת סמים קלים - אלבום השבוע: מנועים קדימה - האדם שעשה לכם את השבוע: תמשיכו לנסות
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: המבורגר - משהו שעשה לכם את השבוע: גימלים - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מישהו רוצה נשיקה? לנוח בבית הרבה? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד גימלים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: the offspring-hit that -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חבר אולי יבקר סתם: - תמונה: זוכרים?

פרקשון

New member
חיובי

חח ששתינו וודקה בגן המשולש מאחורי עזריאלי חחחח איזה יום זה היה

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifחחחח נכון!!!!!#!#!$

יואו איזה כיף היה
שכתבת לי ת'מכתב הראשוןןןן [שאגב שניהם נמצאים בארנקי עד היומ]
אני רוצה מפגש כמושלפעם

למעלה