אף מפגש לא יהיה כמו של פעם. המצלמה שלי
מ מכשפהקטנהזונה New member 11/6/07 #35 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוייש גלי אני כלכך מתגעגעת אלייך
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוייש גלי אני כלכך מתגעגעת אלייך
F Fallen Leaves New member 11/6/07 #36 פרפר|../images/Emo42.gifאוווווווו איזה חמודההההה... בואי אליי! בואי למסיבת סיומ שלי, היא תהייה מגניבה טוּס
פרפר|../images/Emo42.gifאוווווווו איזה חמודההההה... בואי אליי! בואי למסיבת סיומ שלי, היא תהייה מגניבה טוּס
פ פרקשון New member 11/6/07 #37 ../images/Emo9.gif חח ששש מי יודע אולי בחופש יחזור איזה מפגשון כמו של פעם
פ פרקשון New member 11/6/07 #38 ../images/Emo9.gif חח ששש ואולי בחופש הגדול יהיה מפגשון כמו פעם לכי תדעי
F Fallen Leaves New member 11/6/07 #40 ../images/Emo204.gif../images/Emo42.gifחחח לא אמרתי כלום ../images/Emo11.gif ויהיה!!!! חייב להיות! אפילו בלי המצלמה של רעז.
../images/Emo204.gif../images/Emo42.gifחחח לא אמרתי כלום ../images/Emo11.gif ויהיה!!!! חייב להיות! אפילו בלי המצלמה של רעז.
מ מכשפהקטנהזונה New member 12/6/07 #50 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif כמו פעם זה אומר שאני כן אהיה מוזמנת או לא?
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif כמו פעם זה אומר שאני כן אהיה מוזמנת או לא?
מ מכשפהקטנהזונה New member 12/6/07 #52 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif לא הבנת אותי... התכוונתי שאם הוא אמר שצריך לעשות מפגש כמו המפגשים הישנים (ז"א רק אם הוותקים) אז אם גמני אהיה שם... כאילו אם גמני נחשבת וותיקה כבר...
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif לא הבנת אותי... התכוונתי שאם הוא אמר שצריך לעשות מפגש כמו המפגשים הישנים (ז"א רק אם הוותקים) אז אם גמני אהיה שם... כאילו אם גמני נחשבת וותיקה כבר...
B B a m b o o k New member 12/6/07 #53 ברור שכן... אם אני נחשבת ותיקה../images/Emo9.gif היום יש לי שנתיים בפורום למרות שאז לא בדיוק הייתי חלק מהפורום, אבל זה היום שהצטרפתי
ברור שכן... אם אני נחשבת ותיקה../images/Emo9.gif היום יש לי שנתיים בפורום למרות שאז לא בדיוק הייתי חלק מהפורום, אבל זה היום שהצטרפתי
פ פרקשון New member 12/6/07 #54 מה פתאום הכנסת לי מילים לפה שכולם יבואו אבל אני רוצה שיבואו גם אלה שלא מתכוונים לבוא והיו באים פעם לא יפה לסנן
מה פתאום הכנסת לי מילים לפה שכולם יבואו אבל אני רוצה שיבואו גם אלה שלא מתכוונים לבוא והיו באים פעם לא יפה לסנן
מ מכשפהקטנהזונה New member 13/6/07 #55 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif שקרן../images/Emo6.gif אתה מת שיהיה מפגש רק של וותיקים! [אגב בוביק, תתקשר כשאתה יכול אני מתגעגעת ]
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif שקרן../images/Emo6.gif אתה מת שיהיה מפגש רק של וותיקים! [אגב בוביק, תתקשר כשאתה יכול אני מתגעגעת ]
ס ס ט י י ק New member 15/6/07 #60 יאאא גמני הייתי../images/Emo13.gif לשי היה שיער פייי באמת צריך מפגש כמו פעם... עכשיו אני לא מכירה כבר חצי מהפורום><
יאאא גמני הייתי../images/Emo13.gif לשי היה שיער פייי באמת צריך מפגש כמו פעם... עכשיו אני לא מכירה כבר חצי מהפורום><