יאללה... סופשבוע.

מיכמיך3

New member
בגלל זה יתקיים בעזרת השם מפגש בחופש הגדול

ותכירי את החצי השני של הפורום ויהיה סבבה לגמרי :)

../images/Emo121.gifאעעעעעע

איך אני מתגעגע לחולצה הזאת!!!
פאק, עמדתי כמעט שעה בשוק שומם בפוקט והתווכחתי עם איזו זקנה זעפנית על המחיר של החולצה... בהתחלה היא רצתה עליה אלף בהט! (בשער הבהט והדולר של לפני ארבע שנים זה היה 10 בהט לשקל) ובסוף קניתי אותה ב600 בהט בלבד!! ואחרי שכמעט שנתיים לבשתי אותה כ---ל פעם שהלכתי להופעה/מסיבה/מפגש/אנאערף.. היא הייתה כלכך בלויה שהיא פשוט נקרעה יום אחד כשלבשתי אותה
מסתבר שהיה חור פיצפון בגב שלה, וכשמתחתי את האיזור <תנסו ללבוש חולצה בלי למתוח אותה
> היא נקרעה לגזרים
תהיהיה נשמתה צרורה בצרור הכביסות הנצחי (מה? אני? רכושני? לא לא לא... איפה?)

הבן של הפיל, קונטאקט אחד שתיים שלוש

פילה!!
- שיר השבוע (של שייגעצ):
נו באמת - שיר השבוע (כללי):
stir it up - אלבום השבוע:
וואי... אין - האדם שעשה לכם את השבוע:
רוי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
:) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
רק מי שמכיר את המשחק קונטאקט יבין: זה חרק כזה קטן וחום ומגעיל כמו חומני! קונטאקט אחד שתיים שלוש: חומייני!!!!!!!!!! - דבר שהשגתם השבוע:
רוי קטן שלי - מאכל השבוע:
ממממ מה אכלתי ביומיים האחרונים?? הרבה תפוצ'יפס גריל! - משהו שעשה לכם את השבוע: כינרת עם רוי - משהו שהרס את השבוע: שנגמר הסופ"ש - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין צדפים בחוף סוסיתא!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעברו הבגרויות והמתכונות. יגמר היסטורי!!!!1 -שיר שפתחתם איתו את השבוע: סוזאן לאונרד כהן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא.. סתם: - תמונה: נההההההההההה

אה כן, ועוד דבר קטן שהשגתי...

פאקינג חולצה של ג'ק ספארווווווווווווווווווווווווווווו

moran916

New member
יש להכניס נושא להודעה

- שיר השבוע (של שייגעצ):את יודעת - שיר השבוע (כללי):המכתב אביב גפן - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:אבייי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):___ - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)___ - דבר שהשגתם השבוע:200 שקל - מאכל השבוע:פיצההה - משהו שעשה לכם את השבוע:אממ כול השבוע הזה היה ממש טוב =] - משהו שהרס את השבוע:כלום
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:כולם שמנים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לעבור תבגרות בהיסטוריה@#$$%^& - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהיה טובב -שיר שפתחתם איתו את השבוע:השבוע עוד לא נגמר..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אבי סתם: - תמונה:

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי):המון אנשים-אביתר בנאי - אלבום השבוע:תומר יוסף-תגידו משהו - האדם שעשה לכם את השבוע:אביק
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "המון אנשים דומים לי, רק אני לעצמי לא דומה" וגם-"soon i'll be free" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"צליל, שמת לב איזה צורה יש לזה?"
- דבר שהשגתם השבוע: אממ חצאית חדשה ויפה
ושנגרמו עוד שתי בגרויות
- מאכל השבוע: סוכריות גומי - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שני עם אביק וכל הימי סמילנסקי
- משהו שהרס את השבוע: אממ הבצפר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ג'ק ספארו לשלטון!
השבוע שבפתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שתעבור המתכונת בלשון וגם הבגרות בהיסטוריה... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהשבוע יעבור מהר, כי שבוע הבא בנדוד שלי מגיע לארץ:]]]]]]]] -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מישבא ברוך הבא
סתם: - תמונה:

ManRed

New member
חחחחחחחחחחח אל תחכי שהבגרויות יעברו

אחריהם יבואו רק עוד בגרויות

dannnnni

New member
../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): מממממ לא יודעת אין אחד מתאים - שיר השבוע (כללי): כנ"ל - אלבום השבוע: נו הזה של טוקיו הוטל. (עזבו אותי, התחרפנתי) - האדם שעשה לכם את השבוע: נטי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): איייי אין - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) גם אין - דבר שהשגתם השבוע: חזיות, סיגריות, מייקאפ, שרשרת ונראה לי זהו - מאכל השבוע: אורז חח - משהו שעשה לכם את השבוע: כל הסופשבוע בכללי - משהו שהרס את השבוע: שהייתי חולה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא צריך לחשוב פעמיים תמיד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול שנתי 2 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לנסוע לעשות ביקור חולים לאח -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אה השבוע התחיל? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת. מניחה שאת נטי סתם: - תמונה: אוותר

|באג../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ><

- שיר השבוע (של שייגעצ):
- - שיר השבוע (כללי):
בובה מפח - מהשד"ק, רק בשביל לקבל חיבוק - איפה הילד [ואיגי וקסמן] - אלבום השבוע:
אלג'יר - מנועים קדימה - האדם שעשה לכם את השבוע:
אין... אולי רעז שדיבר איתי כשהייתי צריכה מישו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"קומי קומי את נרדמת, לאט שוקעת וחולמת. ארמון מחול בנית לך, הוא יטבע עד השקיעה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
מישו: "מה? איפה גליה?" אני: "הי אלי בוריס פה..." שני: "מה הקשר בין בוריס לגליה?"
- דבר שהשגתם השבוע:
כלום. - מאכל השבוע:
ג'חנון. - משהו שעשה לכם את השבוע:
הפרפקט. - משהו שהרס את השבוע:
מעניין...
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
תחשבו פעמיים לפני שאתם נפרדים ממישו.. /: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
כלום... היומולדת של שני, רעז. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
עוד וודקה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
קול גלגל - שוטי הנבואה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אנשים /: סתם: - תמונה:
-

animal bar

New member
סופ''ש../images/Emo13.gif../images/Emo211.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): אינטרקום - שיר השבוע (כללי): מה שאני רוצה- שרון הולצמן - אלבום השבוע: Get a grip- Aerosmith - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מחר יהיה יותר טוב, בשבילי..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - - דבר שהשגתם השבוע: 300 ש''ח
- מאכל השבוע: עוגה P: - משהו שעשה לכם את השבוע: 300 ש''ח!!! - משהו שהרס את השבוע: דודים שלי
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: עוגות שוקולד זה טעים וקפה זה לא טעים P: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של פיטר ומאור כהן, ללכת ללאיור גיחה [דאמ
שכחתי כמעט P: ] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני אצטלם עם מאור ופיטר
[דמיינו שאני מזילה ריר
] -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נראה כבר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פיטר, מאור ולאיור
סתם: - תמונה: אודי הניס גבר

עדי D

New member
..Tell me why its always the same

- שיר השבוע (של שייגעצ):
- - שיר השבוע (כללי):
pixies- hey - אלבום השבוע:
קיל דה דרייב
- האדם שעשה לכם את השבוע:
- - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
מה שבכותרת... אינפקטד - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
- - דבר שהשגתם השבוע:
כלום - מאכל השבוע:
ס-י-נ-י! סוףסוף
- משהו שעשה לכם את השבוע:
גאלה. - משהו שהרס את השבוע:
לא יודעת.. באסות כאלו. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
גאלה זה הכי, אחי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לעבור כבר תבגרות בהיסטוריה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
האמ. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
wheatus- Teenage Dirtbag -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אמ. אפחד מיוחד. סתם: - תמונה:

המ

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין - שיר השבוע (כללי): מקסימום בסוף ניפול-תמיר חיטמן - אלבום השבוע: מקסימום בסוף ניפול - האדם שעשה לכם את השבוע: ליבי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני מדבר לציפורים ולעצמים כשהם לא עונים אני מעט תמהה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לאזכר - דבר שהשגתם השבוע: כלום - מאכל השבוע: גולדסטאר - משהו שעשה לכם את השבוע: מפגשג'מבורי - משהו שהרס את השבוע: חזרות ובלגאנים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פאק הולץ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור הטקס סיום, טיול - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגמר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין עדיין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין סתם: - תמונה:

Big Joni1

New member
נמקיטפה

- שיר השבוע (של שייגעצ): המילים הכי יפות - שיר השבוע (כללי): Mika - Grace Kelly - אלבום השבוע: אריק ברמן - הראשון - האדם שעשה לכם את השבוע: חברה שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "משתכשך ברדוד, לא נכנס לעמוק" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שרמוטה זאת אחת שנותנת לכולם. כלבה זאת אחת שנותנת לכולם חוץ ממך" - דבר שהשגתם השבוע: 100 בעבודה בכימיה שלא עשיתי. - מאכל השבוע: הספגטי בולונז של שישי. - משהו שעשה לכם את השבוע: צמחה לי אצבע שישית בכף רגל ימין. - משהו שהרס את השבוע: צמחה לי אצבע שישית בכף רגל ימין. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אוכל זה נחמד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ללכת לים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פקיד אפרורי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אביב סתם: - תמונה:

טולייצ

New member
You can stand under my umbrella ../images/Emo176.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): המילים הכי יפות - שיר השבוע (כללי): מרי לנצח (גרסת הופעה) - אלבום השבוע: עברי לידר LIVE - האדם שעשה לכם את השבוע: מור!!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מאמי מה נהיה ממני צוחקת ובוכה תמיד אהיה אחרת בשבילך.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - אממ.. - דבר שהשגתם השבוע: שרוך ודרגה!! יו הו! סיימתי את הקורס סופסוף!! - מאכל השבוע: עוגיית קוקוס - משהו שעשה לכם את השבוע: סוף מסלול קמ"ת 010
- משהו שהרס את השבוע: דווקא היה שבוע לא רע. אולי הבכי בלי סוף ביום חמישי,היה שבוע טעון רגשות
לא קל לעזוב בסיס.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חברים מהצבא הם חברים לחיים!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להגיע לבסיס החדש,ושיקבלו אותי יפה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה הרבה כיף בבסיס החדש! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Rihanna Feat. Jay-Z - Umbrell -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ..אין מישהו כזה כרגע סתם: - תמונה: הענקת דרגה ושרוך בטקס סיום!

Hezi The One

New member
מודיעין זה חרא

- שיר השבוע (של שייגעצ):אין - שיר השבוע (כללי):מרגול-אז מה - אלבום השבוע:לאדע מרגול - האדם שעשה לכם את השבוע:מרגול כפרעליה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אז מה אם קנית לי אז מה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע:וואלה לאדע - מאכל השבוע:קינדר בואנו - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:הרס... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מרגול! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לאדע נראה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:נראה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לאזוכר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

למעלה