שאלון.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo42.gifשאלון.

סליחה.פשוט משעמם לי אש. לא מדי חופר אז זרמו... באמאשכם... לעשות פירסינג באף או בלשון? להיות רצינית או מצחיקה? לשתות חלב רגיל או חלב רזה? לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? פרחים או ממתקים? אפור או שחור? תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שקיעות או זריחות? להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? את הירח או את השמש? סתיו או חורף? ימין או שמאל? שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? שמש או גשם? גלידת וניל או גלידת שוקולד? כל מיני מה השעה? איך קוראים לך: שם חיבה? תאריך יומולדת: איך היית רוצה לקרוא לבת? איך היית רוצה לקרוא לבן? את יכולה להפוך את הלשון? את יכולה להרים גבה אחת? את יכולה לפזול? את מסדרת את המיטה כל יום? בחודש האחרון היה לך חבר? קנית משהו? התגעגעת למישהו? הסתפרת? בכית? שיקרת? מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? בלימודים? ולפני שאת הולכת לישון? כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? צבעים מה דעתך על ורוד? מה הצבע האהוב עלייך? איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? את אוכלת ארוחת בוקר? מה הדבר שבחיים לא תאכלי? האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: טעמת פעם אוכל של כלבים? קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? פנאי יש לך תחביבים כלשהם? איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? את מתנדבת בגוף כלשהו? את עובדת? מוסיקה אהובה: מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? ריקוד זה כיף? משפחה אתה קרוב להורים שלך? יש לך אחים אחיות? מה אתה אומר על אימוץ? אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: איזה שיר אתה שומע עכשיו: בושם אהוב: תכשיט אהוב: יש חבר? ושאלה אחרונה....נהנת?

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifאה.הערה.

את ה"לא מדי חופר אז זרמו... באמאשכם..."-לא אני כתבתי. -לקוח מפורום מוניקה-

משעמם כן??

לעשות פירסינג באף או בלשון? בלשון הכי סקסי, אבל כואאבב להיות רצינית או מצחיקה? תלוי.. לשתות חלב רגיל או חלב רזה? איכס רזה לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? חח וואי שתקו פרחים או ממתקים? פרחים אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? תלוי.. אחרי שנה במגמה עם תמונות רק בשחור לבן אז.. צריך קצת צבע בחיים!! שקיעות או זריחות? שניהם.. להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? שניהם טוב. כל עוד לא משתעממים את הירח או את השמש? תלוי מתי.. סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים שמש או גשם? שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד כל מיני מה השעה? 15:48 איך קוראים לך: אביטל שם חיבה? שש... תאריך יומולדת: 26.6 איך היית רוצה לקרוא לבת? קורין איך היית רוצה לקרוא לבן? עומרי את יכולה להפוך את הלשון? לא את יכולה להרים גבה אחת? כן את יכולה לפזול? לא את מסדרת את המיטה כל יום? לא בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? לא בכית? כן שיקרת? כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? לאדעת.. בלימודים? לאדעת? ולפני שאת הולכת לישון? :) כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא.. צבעים מה דעתך על ורוד? בחייף מה הצבע האהוב עלייך? ירוק איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ורוד נוצץ? האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן, אללה יסודות העיצוב!!!!!!!!1 אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? אוכל בעיקר.. את אוכלת ארוחת בוקר? לא מה הדבר שבחיים לא תאכלי? חצילים האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? תרד האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: ברוקולי? טעמת פעם אוכל של כלבים? לא חח קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן פנאי יש לך תחביבים כלשהם? לא, משעמם לי. איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור.. את מתנדבת בגוף כלשהו? שנה הבאה.. את עובדת? עובדת על הקיבוץ בעיקר.. מוסיקה אהובה: הכל מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? תלוי.. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? תלוי מתי.. ריקוד זה כיף? הכי משפחה אתה קרוב להורים שלך? לא יש לך אחים אחיות? כן מה אתה אומר על אימוץ? בחייף אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? הכיייייי מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אילה לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: [ק]רוקקקקקקקקקקסןןןןןןןןןןןן איזה שיר אתה שומע עכשיו: שום דבר.. בושם אהוב: האלווין תכשיט אהוב: צמידים שלא יורדים לי מהרגל, יש להם ערך סנטימנטלי נו!!! יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת?

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifWe’ll runaway from everything you hate"

..."
לעשות פירסינג באף או בלשון? אף
להיות רצינית או מצחיקה?תלוי בסיטואציה
לשתות חלב רגיל או חלב רזה?רגיל
לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? מה השאלה? הורים כאילו..
פרחים או ממתקים?מממ לאדעת
אפור או שחור?שחור
תמונות צבעוניות או בשחור לבן?גם וגם.תלוי...
שקיעות או זריחות? גם וגם
להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ערה עד מאוחר
את הירח או את השמש? מממ...
סתיו או חורף?סתיו
ימין או שמאל?שמאל
שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2
שמש או גשם? תלוי
גלידת וניל או גלידת שוקולד?מוקה
כל מיני
מה השעה? 15:35
איך קוראים לך: לא קוראים לי אני באה לבד
חהחה.
שם חיבה? גלוש, גוש, נש, ממתק, גולגול, גלוס, סקה, סקי ועוד..
תאריך יומולדת:15/3
איך היית רוצה לקרוא לבת? איימי
איך היית רוצה לקרוא לבן? איליי
את יכולה להפוך את הלשון?אההא
את יכולה להרים גבה אחת? לא
את יכולה לפזול? אההא
את מסדרת את המיטה כל יום?חחח ממש לא
בחודש האחרון
היה לך חבר? אההא
קנית משהו?אההא
התגעגעת למישהו?אההא
הסתפרת?לא
בכית?אההא
שיקרת? אההא. לאיזה אחד שעובד איתי וחופר לי כל הזמן ורוצה שאני אבוא אליו.
מחשבות
הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? חופפפפפשששש@#@%@!$^!!!!!!!!1
בלימודים?שיהיה כבר חופששש
ולפני שאת הולכת לישון? תלוי..
כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא
צבעים
מה דעתך על ורוד?נחמד
מה הצבע האהוב עלייך?שחור, סגול
איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? שחור. *אפלהXD* חח לא סתם.לאדעת.זה בתקופות.
האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?אכן ידעתי.
אוכל
מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?חביתה
את אוכלת ארוחת בוקר?בתקופת ביצפר לא..בחופשים לפעמים
מה הדבר שבחיים לא תאכלי?מיונז
האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?מממ..לאדעת, לא נראלי
האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: תלוי, נגיד מישו שאני מכירה לא סובל חביתות וכאלה..
טעמת פעם אוכל של כלבים? לאא
קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן
פנאי
יש לך תחביבים כלשהם?כן
איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? מממ..לנגן בגיטרה ממשממש טוב
את מתנדבת בגוף כלשהו?לא
את עובדת? אכן
מוסיקה אהובה: רוק, Pאנק, רגאיי, אימו [
]
מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בבית
מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?מוזיקת מועדונים. [במועדונים שאני יוצאת אליהם יש מוזיקה טובה.חיחי]
ריקוד זה כיף?כלכך. |
משפחה
אתה קרוב להורים שלך?אפשר לומר.
יש לך אחים אחיות? אחות
מה אתה אומר על אימוץ? לאדעת.לא נראלי...
אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?אינלי חיית מחמד.
מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?סבאסבתא?
לסוף
תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Guns N Roses - Patience, כי אני שומעת אותו עכשיו
איזה שיר אתה שומע עכשיו: ^
בושם אהוב:אולטרה ויולט
תכשיט אהוב:הכל.וכמה שיותר
יש חבר? יש
ושאלה אחרונה....נהנת?אששששששששששששששששששששששששש. [סתם נו.היה פסדר.חח]

פרקשון

New member
וויש מי לאק

לעשות פירסינג באף או בלשון? אף להיות רצינית או מצחיקה? לאזן את זה לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רזה לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? ההורים! פרחים או ממתקים? פרחים אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוני שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? מוקדם את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 טובים שמש או גשם? שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד כל מיני מה השעה? 4 איך קוראים לך: עידן שם חיבה? חפשן תאריך יומולדת: 27.12.87 איך היית רוצה לקרוא לבת? סיגל\ורד נגיד איך היית רוצה לקרוא לבן? עמוס את יכולה להפוך את הלשון? היא קשורה את יכולה להרים גבה אחת? כן את יכולה לפזול? כן את מסדרת את המיטה כל יום? חחח רק בצבא בחודש האחרון היה לך חבר? יש לי חברים... קנית משהו? כן הרבה התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? כן בכית? כן שיקרת? כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? עוד יום לפזם בלימודים? במה?! ולפני שאת הולכת לישון? אני כזה שיכור כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא צבעים מה דעתך על ורוד? מתאים לדני מה הצבע האהוב עלייך? כחול? איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? שחור האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? שנוי במחלוקת את אוכלת ארוחת בוקר? כן מה הדבר שבחיים לא תאכלי? תמנון האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? פטריות האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: סנדויץ' עם שוקולד וקוטג' טעמת פעם אוכל של כלבים? כן באמת או חובה קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן הייתי חולה פנאי יש לך תחביבים כלשהם? כן איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? לשתות בלי להקיא את מתנדבת בגוף כלשהו? צה"ל? את עובדת? לא מוסיקה אהובה: רוק ישראלי מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? קולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? קלסיקה ריקוד זה כיף? כן משפחה אתה קרוב להורים שלך? חצי חצי יש לך אחים אחיות? יש מה אתה אומר על אימוץ? של כלב? סבבה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? לא מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: כהן את מושון איזה שיר אתה שומע עכשיו: אתתתת כמה שיותר גבוההה בושם אהוב: זה עם התנין שכחתי מה השם שלו, נופר קנתה לי תכשיט אהוב: דיסקית חחחחח יש חבר? יש לי חברים ושאלה אחרונה....נהנת? לא

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif היא לא תדע שאני אוהב אותה../images/Emo23.gif

אוהב אותההההההה כל חיי%^*#%^*#&@$
לעשות פירסינג באף או בלשון?
לשוןןן
להיות רצינית או מצחיקה?
מצחיקה
לשתות חלב רגיל או חלב רזה?
רגילD: לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?
הוריםD: פרחים או ממתקים?
פרחים משוקול DDD: סתם.. פרחים OO: אפור או שחור?
שחור
תמונות צבעוניות או בשחור לבן?
תלוי מתי:) שקיעות או זריחות?
שקיעות
להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?
להשאר ערה עד מאוחר
את הירח או את השמש?
ירח3> סתיו או חורף?
חורףףף(:) ימין או שמאל?
שמאלD: שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?
D: 2 חברים טובים. שמש או גשם?
גם וגם
. גלידת וניל או גלידת שוקולד?
לא אוהבת גלידות/:
כל מיני מה השעה?
16:06 איך קוראים לך:
מיכלי שם חיבה?
מיכליD: תאריך יומולדת:
5.8 איך היית רוצה לקרוא לבת?
אביגיל איך היית רוצה לקרוא לבן?
יונתן, יואב. את יכולה להפוך את הלשון?
כן!!!!!!!!111111 את יכולה להרים גבה אחת?
בערך. את יכולה לפזול?
אהא. את מסדרת את המיטה כל יום?
ממש לאDD:
בחודש האחרון היה לך חבר?
כן.. ><
קנית משהו?
כן
התגעגעת למישהו?
כן/: הסתפרת?
לא. בכית?
כן. שיקרת?
ישמצב.
מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?
לישוןן
בלימודים?
ת מה? לימודים? מצלצל לי מוכר
ולפני שאת הולכת לישון?
כל היום שעבר. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?
לפעמים..D:
צבעים מה דעתך על ורוד?
צבע?D: מה הצבע האהוב עלייך?
כחול סגול שחור. איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?
פייההההה לאדעתD: האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?
כן
למדתי על זה בפיזיקהD:
אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?
ממ.. ברוקולי? את אוכלת ארוחת בוקר?
לעפמים. מה הדבר שבחיים לא תאכלי?
חילזון? גוייאבה? האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?
כן. סושי. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול:
פירה עם קטשופ? עוגה עם שוקולד ואחכך צ'יפס?D: טעמת פעם אוכל של כלבים?
לאD: אבל התערבתי עם אחותי והיא הספידה אז היא אלכהDD: חהחה! קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?
כן >.>
פנאי יש לך תחביבים כלשהם?
לעשות ביד. איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?
לעוף*______________*
את מתנדבת בגוף כלשהו?
אני אהיה מדיכרה בשמו"ץ בקרוב
את עובדת?
אהא:) מוסיקה אהובה:
רוק. מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?
בבית:) מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?
מועדוניםDD: ריקוד זה כיף?
ברור
משפחה אתה קרוב להורים שלך?
אהא. יש לך אחים אחיות?
יש:) מה אתה אומר על אימוץ?
אחלהD: אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?
אינלי]; מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?
בת דודה שלי.
לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:
רקוויאם לבלונדינית- מוניקה סקס. איזה שיר אתה שומע עכשיו:
לכבוד הקיץ- גזוז. בושם אהוב:
פלאוור של קנזו. תכשיט אהוב:
לאדעת. יש חבר?
אין.]; ושאלה אחרונה....נהנת?
אהא... כייפחייםD: מי שקרא, שיעשה-

a d i 8

New member
"ועם הזמן אתה אומר זה רק ילך ויסתדר

מחר בבוקר נתעורר ליום חדש ניפלא" לעשות פירסינג באף או בלשון? באף להיות רצינית או מצחיקה?תלוי מתי...בכללי...מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה?רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך?עם ההורים פרחים או ממתקים?פרחים
אפור או שחור?שחור
תמונות צבעוניות או בשחור לבן?בשחור לבן...זה יותר אומנותי ועמוק... שקיעות או זריחות?שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר?להשאר ערה עד מאוחר את הירח או את השמש?הירח
סתיו או חורף?חורף... ימין או שמאל?ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד?שוקולד
כל מיני מה השעה? 16:11 איך קוראים לך: עדי שם חיבה? נבוטה תאריך יומולדת:21.4 איך היית רוצה לקרוא לבת? מלודי[melody] איך היית רוצה לקרוא לבן? דניאל את יכולה להפוך את הלשון?
את יכולה להרים גבה אחת?
את יכולה לפזול?
את מסדרת את המיטה כל יום?אני..?..לא...אמא?...כן..
בחודש האחרון היה לך חבר?
קנית משהו?
התגעגעת למישהו?
הסתפרת?
בכית?
שיקרת?
מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?כיף! בלימודים?לא לקום...לישון! ולפני שאת הולכת לישון?משתנה כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?
צבעים מה דעתך על ורוד?לא משו... מה הצבע האהוב עלייך?סגול
איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?סגול האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כן
אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?פסטה את אוכלת ארוחת בוקר?לפעמים מה הדבר שבחיים לא תאכלי?חרגולים האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?גבינה כחולה[זה דוחה!] האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול:שרימפס טעמת פעם אוכל של כלבים?לא חחחחחח קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?כן פנאי יש לך תחביבים כלשהם?גיטרה,לשיר... איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?ציור את מתנדבת בגוף כלשהו?נופ את עובדת?נופ מוסיקה אהובה:רוק,פאנק,ג'אז...וכל דבר שנישמע לי טוב מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?בקולנוע! מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?תלוי מתי ריקוד זה כיף?כן
משפחה אתה קרוב להורים שלך?סוג של..לאבא כן..לאמא קצת פחות יש לך אחים אחיות?אח מה אתה אומר על אימוץ?
אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?ברור! מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אח שלי לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:יום חדש ניפלא-אריק ברמן איזה שיר אתה שומע עכשיו:כלום בושם אהוב:משו שקניתי בשנקין
תכשיט אהוב:טבעת מדהימה ממיכל נגרין[פרח סגול כזה..
] יש חבר?
ושאלה אחרונה....נהנת?מאוד

a d i 8

New member
../images/Emo11.gif

שלי... אני כבר שלוש שנים עם השם הזה בראש..... מתה על השם הזה...

Yaaraus

New member
הוו...

לעשות פירסינג באף או בלשון? לשון להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה? זה באמת משנה? לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? ממ ..לא יודעת . פרחים או ממתקים? ממתקים אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שחור-לבן שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להשאר ערה עד מעוחר את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף? חורף ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל כל מיני מה השעה? 16:42 איך קוראים לך: יערה שם חיבה? פריקא תאריך יומולדת: 29.1.1992 איך היית רוצה לקרוא לבת? איימי [כבר אמרתי שאני מכורה לאוונסנס?] איך היית רוצה לקרוא לבן? פיט [סתם הקרצתי שם O:] את יכולה להפוך את הלשון? לא עד כמה שידוע לי . את יכולה להרים גבה אחת? כנ"ל את יכולה לפזול? כן D: את מסדרת את המיטה כל יום? כשיש לי כוח . בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? בערך . הסתפרת? לא בכית? כן שיקרת? לא . מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? דאמט ,קורס קיץ במתמטיקה . בלימודים? למה אני צריכה את זה? ולפני שאת הולכת לישון? לילה טוב [?!] כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא ,פאדיחות רצח . צבעים מה דעתך על ורוד? לא אוהבת אותו ,בכלל ,שמח מידי כזה ... מה הצבע האהוב עלייך? שחור ואדום איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ממ ..אפור כזה.. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? ת'אמת?! לא . אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? ספגטי . את אוכלת ארוחת בוקר? לא תמיד מה הדבר שבחיים לא תאכלי? חצלים ,איכס . האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? לא.. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא חושבת.. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא ,איוו [נופר ?! חיחי] קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן פנאי יש לך תחביבים כלשהם? לשמוע מוזיקה ,מחשב ,טלויזיה . איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? אין . את מתנדבת בגוף כלשהו? לא.. את עובדת? לא . מוסיקה אהובה: מטאל ,רוק גותי ,קצת אימו ,רוק אלטרנטיבי [רושמים ככה?] . מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בבית מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? אני מעדיפה מועדונים ריקוד זה כיף? נחמד כזה. משפחה אתה קרוב להורים שלך? בערך כזה.. יש לך אחים אחיות? כן מה אתה אומר על אימוץ? אף פעם לא השקעתי בזה מחשבה . אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי חיית מחמד . מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי . לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Metallica - Fade To Black איזה שיר אתה שומע עכשיו: Metallica - Fade To Black בושם אהוב: CK תכשיט אהוב: הצמיד שלי . יש חבר? לא . ושאלה אחרונה....נהנת? כן ,נחמד משהו ..

../images/Emo121.gifשאלון מעצבן

תישלח כבר! לעשות פירסינג באף או בלשון? אף להיות רצינית או מצחיקה?מצחיקה! לשתות חלב רגיל או חלב רזה?איכ, אבל רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? חח הורים פרחים או ממתקים?פרחים אפור או שחור?שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?שחור לבן שקיעות או זריחות? זריחות, הכי כיף אחרי לילה בלי שינה.. שקיעה זה נדוש להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? גם וגם, להיות עייפים כל היום ואז לישון איזה 14 שעות את הירח או את השמש?את אור הירח סתיו או חורף?סתיו ימין או שמאל?שמאל קיצוני שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? אע? שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד?וניל כל מיני מה השעה?תסתכלו על השעון איך קוראים לך: ש. שם חיבה? גרבר תאריך יומולדת:27.8 איך היית רוצה לקרוא לבת? אמילי, רוני איך היית רוצה לקרוא לבן? תום, הדי (חחח רז יבין
) את יכולה להפוך את הלשון?
את יכולה להרים גבה אחת?
את יכולה לפזול?
את מסדרת את המיטה כל יום?
בחודש האחרון היה לך חברה?
קנית משהו?
התגעגעת למישהו?
הסתפרת?
בכית?
שיקרת?
מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש?אנערף בלימודים?לא יודע, בטח מה אני לומד היום ואם יש לי הרכב ולפני שאת הולכת לישון?לא יודע כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?
צבעים מה דעתך על ורוד?אין תגובה מה הצבע האהוב עלייך?כחול/אדום/שחור איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו?איזה צבע חסר משמעות? האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כל יום מגלים משהו בכלל לא חשוב חדש אוכל מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?אממ בשר אתה אוכל ארוחת בוקר?כשיוצא מה הדבר שבחיים לא תאכל?מה שלא טעים:) האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?כן, משהו לא טעים האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול:לא יודע טעמת פעם אוכל של כלבים?
קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? חחח אני גם ככה אנורקס פנאי יש לך תחביבים כלשהם?כן איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך?שירה, הלחנה, כתיבה את מתנדבת בגוף כלשהו?בגוף האדם את עובדת?
מוסיקה אהובה:רוק מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע?בית מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?קלאסית ריקוד זה כיף?יאפ משפחה אתה קרוב להורים שלך?
יש לך אחים אחיות?
מה אתה אומר על אימוץ?לא אומר אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?
מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אחי.. (אין עוד אפשרויות..) לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: סתמבאלישן/התקווה 6 איזה שיר אתה שומע עכשיו:
בושם אהוב: Echo של דוידוף, סבתא הביאה לי עכשיו עוד אחד כזה תכשיט אהוב:צמידים יש חברה?לא ושאלה אחרונה....נהנת?לא

B a m b o o k

New member
קוויקי

לעשות פירסינג באף או בלשון? לשון להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה לשתות חלב רגיל או חלב רזה? חלב רגיל
לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים פרחים או ממתקים? ממתקים אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוניות שקיעות או זריחות? זריחות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להשאר ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? ירח
סתיו או חורף? חורף ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 שמש או גשם? גשם!!! גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל כל מיני מה השעה? 17:01 איך קוראים לך: צליל שם חיבה? צלילית, צילי, צלילוש, סליל, ועוד כמה תאריך יומולדת: 20.3.1991 איך היית רוצה לקרוא לבת? רון איך היית רוצה לקרוא לבן? אופיר את יכולה להפוך את הלשון?
את יכולה להרים גבה אחת?
את יכולה לפזול?
בחודש האחרון היה לך חבר?
קנית משהו?
התגעגעת למישהו?
הסתפרת?
בכית?
שיקרת?
מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? מה אני אעשה היום בלימודים? מה אני עושה כאן? ולפני שאת הולכת לישון? על כל היום שעבר עלי כל מה שאת חושבת את אומרת בקול?
צבעים מה דעתך על ורוד? ורוד.... מה הצבע האהוב עלייך? אדום איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אנערף האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?
אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? פיצה את אוכלת ארוחת בוקר? בקטנה.. איזה מעדן או משו מה הדבר שבחיים לא תאכלי? עגבניות
האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? יש מצב האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לאדעת טעמת פעם אוכל של כלבים?
קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו?
איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה את מתנדבת בגוף כלשהו? ליצונער מתנדב
את עובדת?
מוסיקה אהובה: רוק ישראלי בעיקר מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? פעם זה היה קולנוע, עד שלפני שעתיים אחותי אמרה לי שמחיר כרטיס עולה 35 ש"ח!!!! זה גניבה לאור יום!!! אז זה הפך לסרט בבית
מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? קלסיקה מרגיעה ריקוד זה כיף? תלוי איזה משפחה אתה קרוב להורים שלך? אממ ככה יש לך אחים אחיות?
מה אתה אומר על אימוץ?
אחלה דבר אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?אם הייתה אז כן מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אמ בנדוד שלי לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: רמי מואשם איזה שיר אתה שומע עכשיו: הוציא מהמהפייכה-הג'ירפות בושם אהוב: 212 תכשיט אהוב: עגילים יש חבר?
ושאלה אחרונה....נהנת?ב-ט-ח

ססילייה

New member
והמדרכווווות מצופוווווות זההההההב!!!11../images/Emo99.gif

לעשות פירסינג באף או בלשון? לשון. להיות רצינית או מצחיקה?תלוי.. לשתות חלב רגיל או חלב רזה?מי שותה חלב?:X לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים. פרחים או ממתקים?תביאו לי דיסק, והכל יהיה בסדר.
אפור או שחור?שחור. תמונות צבעוניות או בשחור לבן?צבעוניות, ברור. שקיעות או זריחות? זריחות. להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להשאר ערה עד מאוחר. את הירח או את השמש? ירח. סתיו או חורף?חורף. שיהיו לך 10 מכרים או 2 חברים טובים? שניי מכרים טובים, כמובן. שמש או גשם? גשם.
גלידת וניל או גלידת שוקולד?שוקולד. כל מיני מה השעה? 17:23 איך קוראים לך: ליל שם חיבה? Oli\לולה\לילו\ליש\לילצ'\מולי ועוד. תאריך יומולדת:14.4 איך היית רוצה לקרוא לבת? מלודי. איך היית רוצה לקרוא לבן? ג'יימס. את יכולה להפוך את הלשון?
את יכולה להרים גבה אחת?
את יכולה לפזול?
בחודש האחרון היה לך חבר?
[אסתי, לא מחשיבים את תום
] קנית משהו?
התגעגעת למישהו?
הסתפרת?
בכית?
שיקרת?
מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? "מה עושים היום?" בלימודים?מה זה?
ולפני שאת הולכת לישון? רוב הזמן זה איזה שיר שנדבק. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לאחרונה, כן
צבעים מה דעתך על ורוד?סימפטי. מה הצבע האהוב עלייך?סגול\שחור איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? סגול האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כן :] אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול?חביתה את אוכלת ארוחת בוקר?אם יוצא לי, אז כן. מה הדבר שבחיים לא תאכלי?תמרים או חצילים. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?המאכלים הנ"ל. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא שידוע לי. טעמת פעם אוכל של כלבים? כן, אין לזה טעם מי-יודע-מה סימפטי קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כ
פנאי יש לך תחביבים כלשהם?לשיר, לכתוב ושיטים דומים. איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? לעוף. את מתנדבת בגוף כלשהו?לא. את עובדת? כן.
מוסיקה אהובה: רוק\פאנק\צ'יק פאנק. מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע, אבל אין כסף.אז בבית
מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?לא זו, ולא זו. ריקוד זה כיף?תלוי..
משפחה אתה קרוב להורים שלך?כן יש לך אחים, אחיות? שניים אחים. מה אתה אומר על אימוץ? בכיף. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? החתול מחשיב אותנו כחיית המחמד שלו, ברטי[הכלבה ז"ל] הייתה פחות סנובית..
מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?האחים שלי. לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: שרון הולצמן-זהב
איזה שיר אתה שומע עכשיו: שרון הולצמן-מחכה לאיש שלי. בושם אהוב:212 תכשיט אהוב:צמיד שאחי הגדול הביא לי. יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת?ברור, היה תענוג.

מיכמיך3

New member
הכוווווווווווווווווווווווווולל יהיה בסדר..

לעשות פירסנג באך או בלשון? באף.
להיות רצינית או מצחיקה? כמה שיותר מצחיקה, שונאת להיות רצינית.
לשתות חלב רגיל או חלב רזה? חלב רגיל.
לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? עם ההורים, אני צריכה לסבול.. ? לבלות עם האויבים.. ? בחיים לא.
פרחים או ממתקים? פרחים.
אפור או שחור? שחור.
תמונות צבעוניות או בשחור לבן? תלוי מה מצולם...
שקיעות או זריחות? אפשר את שניהם? שניהם זה דבר נפלא.
|בדגש|להישאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להישאר ערה עד הבוקר..
את הירח או את השמש? ירח.
סתיו או חורף? חורף.
ימין או שמאל? שמאל.
שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? ברור ש-2 חברים טובים.
שמש או גשם? גשם.
גלידת וניל או גלידת שוקולד? גלידת שוקולד. כל מיני
מה השעה? 16:54
איך קוראים לך? מיכל.
שם לחיבה? מיך, מיכי, שמיך מיך...
תאריך יומולדת? 15.6.91
איך היית רוצה לקרוא לבת? נעמה.
איך היית רוצה לקרוא לבן? אייל.
את יכולה להפוך את הלשון? כן.
את יכולה להרים גבה אחת? לא.
את יכולה לפזול? לא.
את מסדרת את המיטה כל יום? לא. בחודש האחרון
היה לך חבר? לא.
קנית משהו? כן.
התגעגעת למישהו? כן.
הסתפרת? לא.
בכית? לא.
שיקרת? כן. מחשבות
הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? "שיט... מה אני אעשה היום.. ?"
בלימודים? אוף... עוד פעם להתעורר מוקדם.... ?
ולפני שאת הולכת לישון? "מממ.. מעניין על מה אני אחלום.."
כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא הכל. צבעים
מה דעתך על ורוד? נחמד אבל יותר לפאקצות..
מה הצבע האהוב עליך? כחול.
איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול.
האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? וואלה.. ? אוכל
מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? פתיתים
את אוכלת ארוחת בוקר? לא.
מה הדבר שבחיים לא תאכלי? המבורגר.
האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו בחיים? כן, המבורגר.
האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא יודעת...
טעמת פעם אוכל של כלבים? לא ואני גם בחיים לא אטעם.
קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? לא יצא לי.. פנאי
יש לך תחביבים כלשהם? ברור.. לנגן בגיטרה, תנועת נוער, לבלות עם חברים הרבה, ים..
איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? קריאת מחשבות.
את מתנדבת בגוף כלשהו? כרגע לא..
את עובדת? לא, אבל רוצה לעבוד..
מוזיקה אהובה? אוהבת הכל חוץ מדיכאון ומזרחית..
מה עדיף, סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע.
מוזיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? תלוי..
| הדגש|ריקוד זה כיף? ברור שכן.. משפחה
את קרובה להורים שלך? יותר לאבא.
יש לך אחים אחיות? כן.
מה אתה אומר על אימוץ? נחמד ביותר.
אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אם היה לי אז כן.
מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אמממ... לא יודעת.. לסוף
תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: הנה אני בא - הדגש נחש.
איזה שיר אתה שומע עכשיו: שוטי הנבואה - פאנן.
בושם אהוב: אמממ... לא יודעת.. כל מיני..
תכשיט אהוב: צמיד על הרגל, צמידים כל היד ימין ושרשראות.
יש חבר? אין.
ושאלה אחרונה.... נהנהת? כן..

שאלון

לעשות פירסינג באף או בלשון? שניהם.. או לשון להיות רצינית או מצחיקה?כל דבר בעיתו לשתות חלב רגיל או חלב רזה?רגיל! לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים מה פרחים או ממתקים?פרחים אפור או שחור? שחור ואפור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוניות שקיעות או זריחות? זריחות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להישאר ערה את הירח או את השמש? הירח סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? שמאל! שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? הכל :) שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? לא אוהבת גלידה כל מיני מה השעה? 17:31 איך קוראים לך: מאיה שם חיבה? אשל תאריך יומולדת:26/7 - >>><<< איך היית רוצה לקרוא לבת? אנערף איך היית רוצה לקרוא לבן? אנערף (שם דו מיני) את יכולה להפוך את הלשון?
את יכולה להרים גבה אחת? ככה אומרים אבל אני לא מרגישה את יכולה לפזול? בערך את מסדרת את המיטה כל יום? אני לא מסדרת את המיטה בחודש האחרון היה לך חבר?
קנית משהו?
התגעגעת למישהו?
הסתפרת?
בכית?נראה לי לא זוכרת שיקרת?
מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? שיט כבר 5 בלימודים? שיט פיספסתי שעתיים ראשונות ולפני שאת הולכת לישון? שיט איך הגעתי ל6 בבוקר כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? הרוב צבעים מה דעתך על ורוד?סבבה מה הצבע האהוב עלייך?אין איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? לבן האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כה אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? עגבניות את אוכלת ארוחת בוקר?לא מה הדבר שבחיים לא תאכלי? אנערף האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? קגלביץ/!@#! האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: אממ. עגבניות פרוסות מחוממות במיקרוגל, אבל כל מי שאני נותנת לו לנסות לא מפסיק... טעמת פעם אוכל של כלבים? טעמתי טבק>< קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? XDDDDDDDDDDDDDDD
איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה את מתנדבת בגוף כלשהו?בגוף שלי את עובדת? בייביסיטר וקייטרינג בקרוב מוסיקה אהובה:ישראלי מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בית! עוד 5 ימים אני חוגגת שנה ללא קולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? קלסית אהובתי ריקוד זה כיף? לפעמים משפחה אתה קרוב להורים שלך? לאמא יש לך אחים אחיות? 2 אחיות מה אתה אומר על אימוץ? יופי אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? הנמלים בחדר? מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחות קטנה לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:האנג אובר בלוז איזה שיר אתה שומע עכשיו: הדפוק הזה בושם אהוב: me תכשיט אהוב: טבעת החברות יש חבר? לא כל כך ושאלה אחרונה....נהנת? תענוג

למעלה