שאלון.

ManRed

New member
MR. Akabulbul For You

לעשות פירסינג באף או בלשון? אף להיות רצינית או מצחיקה? מצחיק לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? הורים פרחים או ממתקים? ממתקים אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוני כמה שיותר שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? עד מאוחר את הירח או את השמש? ירח! סתיו או חורף? חורף ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים שמש או גשם? גשם גשם בוא! גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל! כל מיני מה השעה? המחוג השמן על שבע והמחוג הרזה והשחור(בוא נקרא לו עידן) בין 9 ל10 איך קוראים לך: דני שם חיבה? דנידונה תאריך יומולדת: 29.10.88 איך היית רוצה לקרוא לבת? עוד לא חשבתי על זה איך היית רוצה לקרוא לבן? פטריק את יכולה להפוך את הלשון? יא את יכולה להרים גבה אחת? אפילו 2 את יכולה לפזול? בערך את מסדרת את המיטה כל יום? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? מאוד הסתפרת? לא בכית? לא שיקרת? קצת מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? איזה צ'עמום, מה אני אעשה עכשיו? בלימודים? אפשר להבריז משעתיים ראשונות גם ככה אני אאחר ולפני שאת הולכת לישון? על כל היום שהיה כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? מה פתאום.. צבעים מה דעתך על ורוד? קצת כהה יותר יהיה מושלם מה הצבע האהוב עלייך? אדום איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? בורדו האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כמובן
דני ילד מחונן אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? צ'יפס והמבורגר את אוכלת ארוחת בוקר? כשאני מתעורר בבוקר ויש לי זמן מה הדבר שבחיים לא תאכלי? משהו חי האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? אמממ לא שזכור לי האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא שידוע לי טעמת פעם אוכל של כלבים? כן, יאמי, שוקולד של כלבים רולז!!!1111 אחד אחד אחד עשרה קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? לא פנאי יש לך תחביבים כלשהם? כן איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? לעוף, לירות כדורי אנרגיה כמו בדרגון בול את מתנדבת בגוף כלשהו? NOP את עובדת? כן, לצערי מוסיקה אהובה: רוק טראנסים וכו' מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? קולנוע!
מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? מועדונים! ריקוד זה כיף? כששיכורים אז כן משפחה אתה קרוב להורים שלך? דיי יש לך אחים אחיות? כע מה אתה אומר על אימוץ? מאוד נחמד אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן
צ'רלי שלי! מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אמממ אולי אחותי הקטנה לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Break it off איזה שיר אתה שומע עכשיו: השיר שלי בושם אהוב: לאדע, מה שאמא קונה לי תכשיט אהוב: ? יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? קצת...

ManRed

New member
אבל השנה לקחת אחריות

וקניתי בדיוטי פריי בושם בעצמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל מהכסף של אמא..

ManRed

New member
הרי גררר גם לך ../images/Emo23.gif

אינני עצמאי עוד, אולי הצבא לא יקחו אותי בגלל זה?

keeeren

New member
שקרןןןן

אני שונאת אותך!!! אני גם רציתי אבל אני נמוכה מדי בלה בלה בלה..

ManRed

New member
דיי לא יפה!

ואני אמרתי שהעננים זזים, זה לפני שידעתי שכדור הארץ זז!!

Hezi The One

New member
מה שתבקשי מה שרק תרצי אם את עודך עודך שלי

לעשות פירסינג באף או בלשון? לאדע...לשון זה מגעיל,אז אף להיות רצינית או מצחיקה? תלוי תלוי לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל מה לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? חחח הורים פרחים או ממתקים? ממתקים אפור או שחור? אנערף תמונות צבעוניות או בשחור לבן? צבעוני שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ער עד מאוחר את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? חברים טובים... שמש או גשם? שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל כל מיני מה השעה? 19:51 איך קוראים לך: חזי שם חיבה? חז...אנערף תאריך יומולדת:26.6.90 איך היית רוצה לקרוא לבת?לאדע נו איך היית רוצה לקרוא לבן? " את יכולה להפוך את הלשון? חחח כע את יכולה להרים גבה אחת? כע את יכולה לפזול? לא ממש את מסדרת את המיטה כל יום?חחחחחח בטח בחודש האחרון היה לך חברה כן קנית משהו? ברור התגעגעת למישהו?כן הסתפרת?לא...באמת אני צריך בכית?לא שיקרת? כע מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? איך לחזור לישון בלימודים? חחחח לחזור לישון וכמה זמן נש אר לי ולפני שאת הולכת לישון? יותר ממדי דברים כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא צבעים מה דעתך על ורוד?לא ממש יפה מה הצבע האהוב עלייך?כחול איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? לאדע מזה השטויות האלה האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כע מנסרה אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? פיצה,רנבורגר אנערף את אוכלת ארוחת בוקר? לרוב לא מה הדבר שבחיים לא תאכלי?לא יודע האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר?חחח ג'חנון האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: דגים...יש הררבה שלא אוהבים טעמת פעם אוכל של כלבים? חחחחחחח לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כע פנאי יש לך תחביבים כלשהם?יש אין לי כח לכתוב איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? תמיד רציתי לדעת לשירD: את מתנדבת בגוף כלשהו?צופים נחשב? את עובדת? לא...פסיכומטרי מוסיקה אהובה: הרבה מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? תלוי עם מי מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?מועדונים ריקוד זה כיף?סבבה משפחה אתה קרוב להורים שלך?לא יותר מדי יש לך אחים אחיות? אח אחד מה אתה אומר על אימוץ? סבבה אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?חחח אין מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?לאדע דודה שלי לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: הופ הופ הסתובבתי והיא נעלמהD: איזה שיר אתה שומע עכשיו: הופ הופ בושם אהוב: יש הרבה תכשיט אהוב:אנערף יש חברה? כן ושאלה אחרונה....נהנת?ממה? שאלון? לא ממש

animal bar

New member
"..ראי ראי שעל הקיר, מי הכי יפה?"../images/Emo211.gif

לעשות פירסינג באף או בלשון? באף
להיות רצינית או מצחיקה? מצחיקה! :C לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל
[מה זה חלב רזה?:-\] לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? ההורים פרחים או ממתקים? ממתקים D: אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שחור לבן שקיעות או זריחות? זריחות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להשאר ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? השמש סתיו או חורף? סתיו ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 חברים טובים שמש או גשם? שמש גלידת וניל או גלידת שוקולד?
כל מיני מה השעה? 20:26 איך קוראים לך: קרן מרקוביץ' שם חיבה? מרקוביץ' תאריך יומולדת: 28.7 איך היית רוצה לקרוא לבת? צליל או מיתר איך היית רוצה לקרוא לבן? שניר את יכולה להפוך את הלשון? כן את יכולה להרים גבה אחת? כן את יכולה לפזול? כן את מסדרת את המיטה כל יום? לא בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כן הסתפרת? לא בכית? כן שיקרת? כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? "מחשב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" בלימודים? "מחשב..
" ולפני שאת הולכת לישון? "מחשב? D: " כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא
צבעים מה דעתך על ורוד? איכסה
מה הצבע האהוב עלייך? ירוק
איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ירוק :p האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן! D: אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? במבה|ריר| את אוכלת ארוחת בוקר? כשיוצא מה הדבר שבחיים לא תאכלי? קטשופ
האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? זיתים האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא טעמת פעם אוכל של כלבים? כן ><" קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן :-\ פנאי יש לך תחביבים כלשהם? כן איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? נגינה בבאס ושירה את מתנדבת בגוף כלשהו? לא את עובדת? לא מוסיקה אהובה: רוק ישראלי מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?
ריקוד זה כיף? לא משפחה אתה קרוב להורים שלך? כן, נראה לי יש לך אחים אחיות? כן
מה אתה אומר על אימוץ? שזה אחלה של דבר
אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן!!! D: מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? לאקי D: לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Livin' on the edge- Aerosmith איזה שיר אתה שומע עכשיו: אין לי מושג, זה ממייספייס בושם אהוב:
תכשיט אהוב:
יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? כן

Dark chocolate

New member
:)

לעשות פירסינג באף או בלשון? אףאףאףאף! חוץ מזה לשון אמור להיות ממש כואב, ואם זה יכאב איך אני אמורה לקחת אופטלגין?! אבל אמרתם לא לחפור. *מיכל מביאה לעצמה כאפה במצח* להיות רצינית או מצחיקה? משו באמצע
לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל! חלב רזה מעודד אנורקסיה!! לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? ההורים של האויבים שלי
פרחים או ממתקים? לממתקים אני לא אלרגית. בעצם זה אולי הדבר היחיד שאין לי אלרגיה אליו אפור או שחור? שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שחור לבן, זה ממש אפל שקיעות או זריחות? גם וגם. להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? להישאר ערים עד 3 ואז לקום ב-5 וחצי בבוקר עם עיניים אדומות ושיחשבו שאני מסוממת@#$%^%$$%^ את הירח או את השמש? ירח סתיו או חורף? חורף D: ימין או שמאל? ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? זאת שאלה בכלל? שמש או גשם? גשם גלידת וניל או גלידת שוקולד? שוקולד כל מיני מה השעה? 7:54 איך קוראים לך: מיכל
שם חיבה? ניסים תאריך יומולדת: 25.11 איך היית רוצה לקרוא לבת? לאדעת
איך היית רוצה לקרוא לבן? לאדעת
את יכולה להפוך את הלשון? יאפ את יכולה להרים גבה אחת? כן את יכולה לפזול? לא
את מסדרת את המיטה כל יום? כל יומיים
בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו? כן התגעגעת למישהו? כןכןכןכןכן
הסתפרת? לא בכית? כמעט ולא שיקרת? לא מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? שיט, לא הפציצו אותנו עדיין? בלימודים?מה איתם? ולפני שאת הולכת לישון? על איך אני אקום מחר בבוקר
כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא
צבעים מה דעתך על ורוד? צבע בתמצווה
. תראו לי בת אחת שלא לבשה ורוד בבת מצווה שלה! מה הצבע האהוב עלייך? ירוק, צהוב, שחור איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? לאדעת
האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן, חפרו לנו על זה אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? הממ. צ'יפס? שוקולד? מילקשייק תמר-בננה!@#$^%$#$%^%$%^
[אל תסתכלו עליי ככה, זה באמת טעים!
] את אוכלת ארוחת בוקר? כשישלי זמן.. מה הדבר שבחיים לא תאכלי? מאכלי ים למיניהם.. בחייאת, תראו לי מישו שאכל דיונון וחושב שזה טעים :X האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? מג'דרה של אימא
האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא נראה לי..אבל יש לי שילוב טעמים מוזר
אחרי מלוח אני חייבת מתוק טעמת פעם אוכל של כלבים? לא, אבל זה נשמע ממש קשוח ואפל. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? לא
פנאי יש לך תחביבים כלשהם? הכל
איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? לצייר ולנגן בגיטרה ;[ את מתנדבת בגוף כלשהו? לא את עובדת? מובטלת גאה! מוסיקה אהובה: רוק-פאנק-מטאל-קלאסי-סקא-ג'ז מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? קולנוע מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? תלוי באיזו סיטואציה ריקוד זה כיף? מאוווווווווד! משפחה אתה קרוב להורים שלך? בערך יש לך אחים אחיות? לא מה אתה אומר על אימוץ? פצצות! אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי חיית מחמד ;[ מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אמא לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Dumb - Nirvana איזה שיר אתה שומע עכשיו: Misery Business - Paramore בושם אהוב: ריח של בואש. סתם נו מה נראה לכם אני עושה פה פרסומות סמויות?!
תכשיט אהוב: טבעי זה הכי אחי יש חבר? לא:) ושאלה אחרונה....נהנת? אחולשלוקי!

keeeren

New member
שבק ס' אימפריההה../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif

לעשות פירסינג באף או בלשון? לשון להיות רצינית או מצחיקה?תלוי בסיטואציה לשתות חלב רגיל או חלב רזה?רזה, תמיד לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? ההורים פרחים או ממתקים? פרחים אפור או שחור?שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן?צבעוניות שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ערה עד מאוחר את הירח או את השמש? וואו... ירח נראה לי, יותר רומנטי סתיו או חורף?חורף ימין או שמאל?ימין שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? 2 טובים שמש או גשם? שמד גלידת וניל או גלידת שוקולד?שוקו כל מיני מה השעה? 21:30 איך קוראים לך: קרן שם חיבה? שוקטה,פיבי...
תאריך יומולדת:8.9 איך היית רוצה לקרוא לבת? וואו.. לא יודעת.. שחר, נוי.. איך היית רוצה לקרוא לבן? שחף או מורן את יכולה להפוך את הלשון?לא את יכולה להרים גבה אחת? לא את יכולה לפזול? כן את מסדרת את המיטה כל יום?ממש לא בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו?כן התגעגעת למישהו?כן הסתפרת?לא בכית?כן שיקרת? כן מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? אהמ.. מה יש לי לעשות היום ועוד משו אבל לא משנה.. חחחח בלימודים? לימודים? מזה?
ולפני שאת הולכת לישון? לא יודע.. כל מיני.. לפעמים משו ספציפי אני יודעת כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא ממש לא צבעים מה דעתך על ורוד?סבבה אני יודעת מה הצבע האהוב עלייך?אדום.. שבט דן כמובן איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? מממממ הרבה לחץ.. מה הצבע של לחץ? אה ואני במחזור אז גם אדום.. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? הרבה.. לזניה, אגאדיר.. תלוי במצברוח את אוכלת ארוחת בוקר? תלוי במצברוח מה הדבר שבחיים לא תאכלי? גם אם אני אחזור לאכול מתישהו בשר בחזיר אני בחיים לא אגע, זה פשוט נשמע לי גועל נפש האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? כן, בשר.. חחח האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: לא נראה לי... טעמת פעם אוכל של כלבים? לא קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן.. היום אכלתי כל היום רק ארטיק קרח, וקמתי ממש מוקדם.. פנאי יש לך תחביבים כלשהם?לא ממש... איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור את מתנדבת בגוף כלשהו? צופים נחשב? את עובדת? לא מוסיקה אהובה: וואו.. המון.. כמעט הכל.. חוץ ממזרחית ודיכאון.. הכל תלוי במצברוח מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בבית בהחלט מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? מועדונים ריקוד זה כיף? מאוד!! משפחה אתה קרוב להורים שלך? תלוי באיזה יום יש לך אחים אחיות? כן, אחד מה אתה אומר על אימוץ? דבר מדהים.. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? חחחח כן מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחי לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: שבק ס'-יהיה פיצוץ איזה שיר אתה שומע עכשיו: אביב גפן-מיליארד טועים בושם אהוב: סנסי-ג'ורג'יו ארמאני תכשיט אהוב: אין יש חבר? לא ושאלה אחרונה....נהנת? העביר את הזמן האמת

למעלה