שאלון.

ManRed

New member
רעז!

אל תתן לתפוז לנצח אותך! הבעיות הטכניות של תפוז מוציאות את הרע מאנשים!

AvtipuS

New member
תפוז אוהב אותי.

בד"כ
אתה לא זוכר כמה פעמים בצ'אט הוא לא העיף אותי?
[ישמצב שלא תזכור זה היה ממש מזמן]

../images/Emo153.gif"הוא יחבר את החלומות הקשורים שלי.."

לעשות פירסינג באף או בלשון? אף.
להיות רצינית או מצחיקה? רצינית.
לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל S:
לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? עם אמא.
פרחים או ממתקים? פרחים.
אפור או שחור? אפור הוא גוון של שחור.
תמונות צבעוניות או בשחור לבן? גם וגם.
שקיעות או זריחות? גם וגם.
להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ערה עד מאוחר.
את הירח או את השמש? ירח..
סתיו או חורף? חורף.
ימין או שמאל? ימין.
שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים? חבר אחד טוב.
שמש או גשם? גשם.
גלידת וניל או גלידת שוקולד? וניל עם פצפוצים. כל מיני
מה השעה? 23:18
איך קוראים לך: נופר.
שם חיבה? נאפ/ערסקול/פיצ/פיסטוק/שמנ/נופרץ/היפו.. ואו יש הרבה.
תאריך יומולדת: 14.9-עוד מעט:)
איך היית רוצה לקרוא לבת? יש לי זמן.
איך היית רוצה לקרוא לבן? כנ"ל.
את יכולה להפוך את הלשון? קצת.
את יכולה להרים גבה אחת? לא.
את יכולה לפזול? לא.
את מסדרת את המיטה כל יום? כל חודש.. בחודש האחרון
היה לך חבר? לא.
קנית משהו? כן.
התגעגעת למישהו? כן,היום בעיקר.
הסתפרת? סיפרתי את עצמי.
בכית? הרבה.
שיקרת? לעצמי. מחשבות
הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? כמה טוב שיש חופש..
בלימודים? כיף שאני הולכת לראות אותם.
ולפני שאת הולכת לישון? עליו..
כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? מה שלא יפגע בסובבים. צבעים
מה דעתך על ורוד? תלוי איזה גוון.
מה הצבע האהוב עלייך? כולם.
איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אפור-לבן..
האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? מגניב.. אוכל
מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? סלט!
את אוכלת ארוחת בוקר? לא.
מה הדבר שבחיים לא תאכלי? סושי ובשר.
האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? עוף,מאז אני צמחונית.
האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: טוסט עם אלף איים,אני לא מוזרה! P:
טעמת פעם אוכל של כלבים? לא, יערה כן!
קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? כן. פנאי
יש לך תחביבים כלשהם? גיטרה,לשיר,לכתוב,תופים. מוזיקה!
איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? משחק [ויש כאלה שאומרים שיש].
את מתנדבת בגוף כלשהו? לא,אבל אני משצ"ית :}
את עובדת? בינתיים לא\:
מוסיקה אהובה: רוק ישראלי.
מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע. ובבית לפעמים.
מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה? משהו מרגיע..
ריקוד זה כיף? מאוד,משחרר. משפחה
אתה קרוב להורים שלך? לא\:
יש לך אחים אחיות? כן.
מה אתה אומר על אימוץ? אלה שמאמצים הם מדהימים.
אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? התוכית שלי כפרעליה,ברור!
מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אף אחד. לסוף
תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: מישהו לרוץ איתו..
איזה שיר אתה שומע עכשיו: מישהו לרוץ איתו..
בושם אהוב: מה שמריח טוב.
תכשיט אהוב: צמיד..
יש חבר? לא,רוצה?
ושאלה אחרונה....נהנת? כן זה חביב:)

Yaaraus

New member
O.0

נראה לך אכלתי את זה X: ?! , ירקתי את זה אחרי זה P:

shirki3

New member
אני אוהבת שאלונים. :p

לעשות פירסינג באף או בלשון? לשון.
להיות רצינית או מצחיקה? רצינות בפרופורציה וצחוקים בפרופורציה. לשתות חלב רגיל או חלב רזה? רגיל, איכסע רזה. לבלות עם ההורים או עם האויבים שלך? ההורים, ההורים שלי מסתבר נחמדים. :) פרחים או ממתקים?ממתקים (אוכל
) אפור או שחור?שחור תמונות צבעוניות או בשחור לבן? שחור לבן שקיעות או זריחות? שקיעות להשאר ערה עד מאוחר או לקום מוקדם בבוקר? ערה עד מאוחר, כל הדברים הטובים קוראים בשעות המוקדמות של הלילה. ^^ את הירח או את השמש? הירח. :p סתיו או חורף?סתיו (אהםיומהולדתאהם) ימין או שמאל?ימין רולזז שיהיו לך 10 מוכרים או 2 חברים טובים?2 חברים טובים. שמש או גשם? גשם. גלידת וניל או גלידת שוקולד?וניל כל מיני מה השעה? 10:24 איך קוראים לך: שירלי שם חיבה? שירקי, שירלה, שירה, שירבי. הרבה. תאריך יומולדת:15.9 איך היית רוצה לקרוא לבת? אממ, מאי, כרגע. איך היית רוצה לקרוא לבן? עידו 3> את יכולה להפוך את הלשון?כעכעכע
את יכולה להרים גבה אחת? לא.
את יכולה לפזול? כן. את מסדרת את המיטה כל יום? רק אם אמא מבקשת. בחודש האחרון היה לך חבר? לא קנית משהו? כע, ספר ללמוד גיטרה, מפרטים, סטנד לתווים של הגיטרה ו.. חולצה עם הסמל של פליי בוי. D-: התגעגעת למישהו?כע, עדיין. הסתפרת? לא. בכית? כן. הרבה. :-\ שיקרת? כעע מחשבות הדבר הראשון שאת חושבת עליו בבוקר בחופש? הם לא יכולים לדבר בשקט ולא להעיר אותיי?? בלימודים? "מה השעה? שיט אני הולכת להפסיד גם היום את האוטובוס!" ולפני שאת הולכת לישון? לפני שאני הולכת לישון יש לי הרבה מחשבות, הרבה מאוד. כל מה שאת חושבת את אומרת בקול? לא. :| צבעים מה דעתך על ורוד?קיימים צבעים יותר יפים מה הצבע האהוב עלייך?צהוב ושחור (בלי קשר לביתר. ) איזה צבע מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אממ אין לי מושג. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כע, למדנו בכיתה ד'. אוכל מה הדבר שאת הכי אוהבת לאכול? הכל. את אוכלת ארוחת בוקר? ברור. מה הדבר שבחיים לא תאכלי? משהו שכנראה באמת מגעיל, אולי חזיר. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה את לא אוכלת אותו יותר? כע, איזה מאכל של בוכרים שמורכב מבצק קצת בשר והרבה בצל. האם יש משהו שאת אוהבת ואחרים לא מסוגלים לאכול: צ'יטוס גבינה, כולם טוענים שזה מגעיל והם כל הזמן מקיאים מזה, רק אני לא. וגם שוקו בננה, לכולם זה גורם לשילשולים חוץ ממני. טעמת פעם אוכל של כלבים? יש גבול. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהו? חח רק לי. אני אוכלת 24 שעות ביממה. :| פנאי יש לך תחביבים כלשהם? גיטרה. איזה כשרון היית רוצה לקבל שאין לך? אמ, יש הרבה כישרונות שאין לי, אבל לא נראה לי שאני רוצה משהו ספציפי. את מתנדבת בגוף כלשהו? עוזרת מדריך בקייטנה (אולי) זה נחשב? את עובדת? אצל אבא שליי בעבודה. XD מוסיקה אהובה: רוק. מה עדיף,סרט בבית או בקולנוע? קולנוע. מוסיקת מועדונים או קלסיקה מרגיעה?תלוי במצב רוח. ריקוד זה כיף?אם הייתי יודעת לרקוד הייתי אומרת לכם. משפחה אתה קרוב להורים שלך? בערך.,סוג של קריבות, לא יותר מידיי, אבל גם לא ממש רחוקה. יש לך אחים אחיות? כע, אח ואחות. מה אתה אומר על אימוץ? זה מגניב.
אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כשיהיה לי אני יודיע לכם. מי הכי קרוב אלייך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי. לסוף תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: פקיד אפרורי, (אני שומעת את זה עכשיו.) איזה שיר אתה שומע עכשיו: פקיד אפרורי. בושם אהוב:אמור אמור. תכשיט אהוב: אין לי תכשיטים ^^ העא, בעצם יש לי 3 עגילים, חישוקים קטניםאני מניחה שהם אהובים עליי כי הם היחידים. יש חבר? לא. ושאלה אחרונה....נהנת? איך אפשר שלא?

למעלה