בשבילי
יש חינוך שזה שווה למילה אילוף יש הסברה שזה להוות דוגמא ונתינת כלים כל אחד יכול לילמוד מה שהוא רוצה לביאה לא "מחנכת" את הגורים לצוד הם לומדים לבד רק מעצם ההיסתכלות על מעשי האם וכמובן הם משפרים את יכולת הציד שלהם עם הזמן ואם היו לי שני ילדים, הכי פשוט, אני אשאל את הגדול למה הוא הכה את הקטן ואני אטפל בבעיה עצמה ולא בהשלכות שלה אם זה מקינאה, אני אסביר לגדול שאין ממה לקנאות אם זה ממשהו אחר אני אסביר אחרת אבל אני לא יעניש בכל מקרה אם מישהו רוצה לעשות משהו, הוא יעשה זאת בכל מקרה לא חשוב כמה אני רוצה או חושב אחרת כל אדם למעשיו, העולם לא סובב סביבי לדעתי, עונש לא ילמד כלום ואם העונש כבר ילמד משהו את הילד, זה רק שפעם הבאה הוא צריך להסתיר את המעשים שלו מימך, כדי לא להענש העונש לא מלמד אותו כלום חוץ מאיך לשקר ולהסתיר... הינה דוגמא: אתה יודע כמה גנבים יש בכלא, ואתה יודע שהם מקבלים שנים של מאסר מישום מה העונש הזה לא מפסיק את הגניבה בעולם העונש הזה לא מלמד כלום, ואף אחד לא מטפל בסיבה לגניבה ות'אמת זה לא מזיז לאף אחד במישפט לא משנה מה הסיבה, גנבת משמע אתה אשם משמע עונש אלא אם כן מישהו הכריח אותך, ואז זה כבר באלגן לאף אחד לא אכפת מהי הסיבה שאתה עושה דברים העיקר שתינהג לפי החוקים שלהם ותהיה "מאולף" לילדים שלי כן אכפת לי מהסיבה, ואני אפתור את הבעיה ולא אפחיד אותם עם עונש הם יעשו מה שבראש שלהם בכל מקרה