טוב אני מרשה לעצמי

just jenny

New member
../images/Emo205.gifטוב אני מרשה לעצמי../images/Emo32.gif

רק כי החלטתי לשפוך את מה שאני מרגישה=\ טוב אז הפורום כבר חוגג שנה, ואני נמצאת בו כבר כל השנה [מאז שהוא נפתח אני פה] היה לי כיף בו. וכשקראתי את ההודעת "מזל טוב" של שחר זה דיי חזר אליי, פעם באמת הרגשתי שזה הבית השני שלי, פעם באמת היה לי כיף להכנס לפה, כל זה היה פעם. אני יודעת שעוד כמה בנות מרגישות כמוני, אבל אני מודה ש- כבר לא כיף לי להכנס לפה. תוך שנה הכל השתנה. אני בקושי מכירה מפה חצי [אני לא אשקר] אני כבר לא מרגישה שייכת לפה [כמו פעם] והמפגש האחרון היה פשוט על הפנים
. אני שונאת את ההתפלגויות ואת כל הקבוצות שנוצרות פה, ואני מרגישה שיש פה שנאה בין הבנות [אני לא ארחיב על זה], אני רק אומר שאני כבר לא מרגישה שאני שייכת לפה וכבר לא כיף לי כמו שהיה פעם [כשהיינו מצומצמים וכשהייתה פחות שנאה] אני דיי מתגעגעת לפורום הישן. אני חייבת לציין ששחר עושה עבודה נהדרת, רואים שבאמת אכפת לה מהפורום, ובאמת כל הכבוד לה
. להיות מנהלת של פורום כזה זה לא קל כמו שנראה לכם. גם שמתי לב שמלא בנות ותיקות כבר לא כותבות פה, ואני דיי מבינה למה=/ אני מתגעגעת לפורום הזה
. זהו זה מה שרציתי לומר. עוד דבר קטן- אל תקחו את זה אישית אני לא מדברת על מישהי ספציפית, זה בכללי ככה, סליחה מראש אם פגעתי במישהי
. ועוד דבר- זה גם נוגע לפורום של באסטד [זה כמעט אותו פורום עם אותם אנשים]. I'm Done.

McflyRule

New member
../images/Emo10.gif

אני לא כל כך מכירה את הפורום הישן בגלל שהצטרפתי בסוף השנה שעברה ככה.

DesertRose7

New member
אני מאוד מסכימה

פעם ההרגשה בפורום הייתה שונה. הרגשנו כל כך בבית וכל כך בנוח עד שאנשים לא היו חושבים פעמיים לפני שהיו שופכים את הלב שלהם בפורום. אני מאוד מתגעגעת לתקופה ההיא. או לפחות למצב של הפורומים בתקופה ההיא. אני מתגעגעת לכל ה"ותיקים" שדי.. נטשו אם אפשר להגיד, מסיבות אלה ואחרות או שפשוט כותבים הודעה אחת בחודש לפעמים גם זה לא. ושלא תבינו אותי לא נכון אני אוהבת את כל החדשים שהצטרפו אלינו, ושמחה מאוד שהם הצטרפו- עבדנו על זה קשה בשביך לאסוף כמות כזאת של מעריצים ולהביא את מקפליי לתודעה בישראל, זה נראהלפעמים שזה בא על חשבון אנשים אחרים שעזבו את הפורום וחבל. לפעמים אני כבר לא בטוחה שנכנסתי לפורום הנכון ואולי בעצם נכנסתי לאיזה צ'אט עם כל השיחות הפרטיות שנעשות על גבי הפורום. אז נכון שפורום לא נועד 100% למקפליי או באסטד או כל דבר אחר אבל יש גבול לכל דבר. בנוסף קשה מאוד להסתיר את ה.."קבוצות" שנוצרו פה שעוד יותר גורמות לפירוד בין הבנות. אני לא יודעת איך להביע את עצמי.. אולי נחכה שמישהי תגיב ותנסח את זה יותר טוב ממני. ולכל מי שעוד לא הבין - זה דיון מאוד רציני אז בבקשה בלי תגובות לא במקום ובטח שלא נצל"שים ודברים שלא קשורים לנושא.

m i c k e y 15

New member
אני לא ממש יודעת

אם יש פה שנאה או משו שדומה לזה..אני הצטרפתי לא ממש מזמן.. וזה באמת כמו בית שני בשבילי! כל בוקר אני נכנסת לראות מה פספסתי ולהגיב לכל דבר שאני רואה.. ואם זה באמת כמו שאת רשמת אז אני מקווה שזה ישתנה..

Bleed for Me

New member
אני מסכימה..

אני פה ממש מסוף יוני,תחילת יולי והמפגש פורום הראשון שלי היה בקיץ, היה ממש אחלה אז,בלי התפלגויות,היה ממש כיף..פשוט נהיה מוזר שכל הבנות שהיו פה,כל הבנות שדיברתי איתן כבר לא פה או בקושי מגיבות..נשארו מעט מאוד שאני מכירה מהמפגש הראשון שלי..

../images/Emo3.gif

אני פה דיי הרבה זמן למרות שהייתה תקופה שנכנסתי בערך פעם בשבועיים.. אני מכירה מכאן בערך 3 בנות.. ואפילו שאני לא ממש יודעת "מי נגד מי" כשאני נכנסת לפורום וקוראת ת'הודעות יש הרגשה קצת של..אממ..אין לי מילה לזה
לא חשוב..קיצר..לדעתי צריך לעשות מש'ו בעניין.. לא 'דעת מה..אבל מש'ו..

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gifמסכימה

אני פה מהחופש הגדול, וחלק גדול מהאנשים שהיו בקושי נכנסים. בקשר לריבים אנלי מושג, אבל לפעמים אני פשוט מוצאת את עצמי קוראת איזה שרשור ולא מזהה 90% מהניקים.

bar jones

New member
בנות...

תראי... אני לא חושבת שיש לי כל כך זכות להגיב כי אחרי הכל אני עצמי נחשבת בעיניכן לחדשה. אני אישית הרגשתי בהתחלה שקיבלתן אותי כל כך בחמימות ונתתן לי להרגיש הכי בבית. כל אחת ואחת מכן נלחה כדי שהפורום הזה יהיה מה שהוא... אני גם מרגישה כבר שונה לגביו.. בשבועיים האחרונים כתבתי פחות.. לא כי יש עומס בלתי נורמלי בחיים שלי- כי שרוצים משו, תמיד מוצאים זמן, אבל זו התחושה הזאת שדיברת עליה... בנות שהיית בטוחה שאת כל כך חשובה בשבילן, לא שם.. בנות שהכי אהבת.. כבר לא פעילות כאן.. ואני לא הכרתי את כל הישנות כמוכן, אבל אני לחלוטין מתגעגעת אליהן ולבנות שהיינו במפגש הראשון שאני הייתי בו, וכן ג'ני זה כולל במיוחד גם אותך. כבר הרבה זמן שהרגשתי שיש כאן "מחנות" אבל איך אפשר להתמודד מול זה שטיאטנו את הכל מתחת לשטיח כי כולנו מפחדות שהמצב לא יחמיר.. אז אין לי פתרון ואין לי גם שום מילת קסם שתשנה את מה שקורה... אבל אם צריך להלחם על זה, אז אני כאן.

sap sapir

New member
אממ

טוב נראלי שאני נחשבת לחדשה ואני לא יודעת מה היה בהתחלה אז אני לא יודעת מי עזבה ומי נשארה ואני לא יודעת על הקבוצות שנוצרו כאן אולי הפורום לא אותו דבר אבל לי כיף פה אני מרגישה בבית כאן ואף אחת לא גורמת לי להרגיש רע או משהו ואם לא כיף לך פה אפשר לשפר את זה

Rowdy Girl

New member
מסכימה מאודמאודמאוד

אפילו שאני פה רק חצי שנה ולא שנה... לפני כמה ימים חשבתי לכתוב הודעת נטישה כי ממש נמאס לי... כבר אפחד לא נחמד פה אחד לשני... כל מי שהכרתי מפעם שכתב הרבה נעלם כלא היה וכל החדשים לוידעת...

DesertRose7

New member
../images/Emo24.gif

על זה בדיוק אנחנו מדברות כאן. זה לא עניים של אם הייתם פה שנה שלמה או רק חצי ממנה.. זה העניין של ההרגשה שלכן לגבי הפורום.

loner in love

New member
לצערי אני מאוד מסכימה

אני מרגישה כאילו כל דבר שאני אכתוב לא יתאר את מה שאני באמת מרגישה, אבל אני אנסה... אני פה בערך מהיום שהפורום נפתח, ופעם הייתי מכירה פה פשוט את כולן!! אולי לא הייתי בקשר טוב עם כולן, אבל בטח שעם הרוב, ובטח שהכרתי אנשים וקישרתי שמות לכינויים. היום אפילו את הכינויים אני לא מזהה. היום למשל בעזריאלי ראינו 2 בנות מSOD וכשהן אמרו לי את הכינויים שלהן חשבתי לעצמי "יש כאלה אנשים בפורום?!" שזה די עצוב אם תשאלו אותי [וסליחה לבנות האלה שלא זיהיתי אתכן] פעם ממש הייתי נכנסת לפה ומרגישה כאילו זה פורום של חברות יותר מאשר פורום של להקה... היום אם אני כבר טורחת לקרוא משהו זה רק את החדשות וגם זה בקושי כי בכל שרשור נוצרים דיונים אישיים שלכן שעם כל הכבוד.. לא מעניינים אותי ואני אשמח אם תשמרו אותן למסרים/מסנג'ר/אייסיקיו/טלפון.. וכן, זה כולל הודעות של "למה את לא מחוברת?" שאני מצטערת אבל אני לא צריכה לראות את זה באמצע שרשור תמונות או דיון. אני גם מרגישה שאנחנו די מחולקים לקבוצות של "הבנות הישנות" שבקושי כותבות [ואני מביניהם] ושל ה"בנות החדשות" שגם לדעתי מתחלקים להם לכל מיני תת קבוצות... מכל שטות מתפתח פה ריב ואני באמת מרגישה שיש פה שנאה בין חלק מהבנות. מפגשים זה בכלל סיוט.. אנחנו מתפרקים לקבוצות של 4-5 פשוט כי אנחנו לא מכירות אחת את השניה. גמני כבר כמה פעמים חשבתי על לכתוב הודעה שאני עוזבת... אבל במילא אף אחד לא ירגיש בחסרוני כי אני בקושי כותבת כי פשוט אין לי למה להגיב, וגם חלק מהסיבות שאני עדין מציצה פה מידי פעם זה החדשות [ששוב, מלוות בהרבה הפרעות בגלל דיונים אישיים שמיותרים על גבי הפורום], בגלל הבנות הישנות שעדין פה ובגלל בנות שעדין נשארו חברות ממש טובות שלי, וכמובן בגלל שחר, שאני כלכך סוגדת לה על זה שהיא עדין פה למרות הכל
שוב, זה לא הכל, אבל די לחפירות.

inbal287

New member
סוף סוף אפשר לדבר על זה :$

כן, אני אחת מהותיקות, אני כאן מהיום הראשון של הפורום... אבל זה לא מה שחשוב. אני לא יכולה להצביע בדיוק על הנקודה שבה דברים התחילו להסתבך כאן, ואני לא יודעת מה בדיוק קרה כי אני לא מעורבת בזה, אני רק יודעת שזה משפיע ומעכיר את כל האווירה בפורום וחבל לי. פעם היה לי כיף להכנס לכאן, היה לי כיף לעשות את המצעד או את אחד המשחקים האחרים שאני עושה [או שבעצם כבר מזמן לא], היום זה סיוט בשבילי להכנס לכאן, וגם ככה אף אחת לא שמה על שרשורים/משחקים שמישהי אחרת משקיעה בהם [לפחות זאת ההרגשה שלי]. לא נוח בעיניים, יש פה יותר מדי שרשורי אוף ענקיים וחסרי תוכן, ומילא אם הם היו באמת מונחים במקומם, בשרשור אוף שבועי/יומי/וואטאבר, אבל הם נמצאים בכל שרשור ענייני ופוגעים ברמה של הפורום לדעתי. הפורום נוצר כדי שנוכל ליצור קשר עם אנשים בעלי אותם תחומי עניין, אבל הפורום הוא לא המקום לנהל את כל השיחות האישיות שלכן ואני חושבת שזה משהו שחשוב להבהיר. ממישהי שהייתה אחת הפעילות בפורום הפכתי למישהי שכותבת אולי 4-5 הודעות בחודש, פשוט כי מעיק להיות פה, רואים שיש לחלק מהבנות עניינים שהן צריכות לסגור בפרטיות, רואים שיש בו קבוצות והתפלגות כללית של הפורום, וזה פשוט לא הופך אותו למקום שנעים לגלוש או אפילו סתם לקרוא בו. בשלושת החודשים האחרונים כתבתי כבר מספר פעמים הודעת פרישה מהפורום הזה, ובכל פעם שעמדתי ללחוץ על "שלח" נזכרתי בימים היותר טובים של הפורום הזה, נזכרתי שיש פה בנות שאני כ"כ אוהבת וזוכרת לטובה, נזכרתי בשחר שהיא אחת המנהלות היותר טובות שיצא לי לפגוש; ואמרתי לעצמי, אוקיי חכי עם זה עוד טיפה, אולי מחר יהיה פה קצת שונה. זה אף פעם לא קרה, אבל למזלי עוד אנשים מרגישים את אותם הדברים כמוני. אז בואו פשוט ניקח את עצמנו בידיים ונהפוך את הפורום למקום נחמד יותר, כמו שהיה פעם. [חשוב כמובן לציין שההודעה לא נכתבה על אף אחת ספציפית, לא הייתה כוונה לפגוע במישהי ואני מצטערת אם זה קרה]. ג'ני, תודה.

DesertRose7

New member
פתרון א' - קומונה חברתית../images/Emo70.gif

כל השיחות האלה שביננו - לא קשורות לכולם פה אבל מה לעשות.. זה נחמד לעשות את זה על גבי פורום כלשהו למה שנעמוד בדרך שלכם - מעכשיו יש לנו קומוה חברתית שבתכלס זה אחלה דבר כי זה רק מראה שכן נוצרות חברויות על גבי הפורום.

bar jones

New member
אמממ....

מה הכוונה בעצם בקומונה חברתית? מה יהיה התפקיד שלה לעומת תפקיד הפורום? איזה נושאי off יככללו כחלק משגרת הפורום ולהפך? איך אני אדע מתי להיות כאן ומתי שם?

DesertRose7

New member
תמיד פה

ותמיד שם
הקומונה היא יותר לצורכי שטויות שלנו.. שם זה
לגמרי. פה זה..
אבל אופיון יחסית לקומונה כנסי לשם תראי מה הולך שם אולי תביני יותר

0 דיש 0

New member
אוך. אוקיי,

אני באמת הגעתי לפה ממש לא מזמן אז אולי אין לי ממש זכות לדבר, אחרי הכל, לא הייתי בהתחלה ולא יודעת איך זה היה אז, אבל בכל זאת אני רוצה לפרוק מה שאני מרגישה. גם אני דיי הרגשתי את התחושה הזו למרות שבאמת רק הגעתי לא מזמן, אבל הייתה את ההרגשה המוזרה הזו.. אישית לא שמתי לב לקבוצות ולשנאה, אבל בהחלט טיפה אי נעימות. אבל לעומת זאת הרגשתי קצת שאני מגיבה בעצם רק לעצמי, שאף אחד לא ממש מקשיב לי ואני סתם יושבת וכותבת, כמו פוסטמה בלי סיבה. אני לא יודעת, אולי זה סתם. חייבים לעשות משו אם הרבה בנות מרגישות ככה כי באמת נורא חבל, הרי יש פה בנות מקסימות.

0 דיש 0

New member
ועוד משהו שלדעתי חשוב

יש כמה שאומרות שהן לא מזהות את הניקים ומה אני אגיד, אישית אני הצטרפתי חדשה בשביל שהבנות פה ינסו להכיר אותי ויזכרו את הניק שלי. וקצת נעלבתי מהאמירה הזו אולי באמת לא הייתי צריכה להעלב.. וזה לא משהו נגדכן אבל אולי תנסו להכיר את החדשות ואז תזכרו את הניק. ואולי גם באמת גם אנחנו החדשות יותר לא עשינו שום דבר בשביל להתחבר עם הבנות שכבר היו פה.. זה בא ביחד. עכשיו כשאני חושבת על זה, זה באמת אשמתי גם ובכל זאת אני כותבת את זה.. ואני באמת באמת לא רוצה לריב עם אף אחת..

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

ממש צודקת אני חושב תשה"ותיקות" צריכות להתאמץ קצת יותר כדי להכיר את החדשות יותר, אי אפשר לדעת מה הן מפספסות פה וה"חדשות" מצידן גם להן שווה לנסות להכיר את ה"ותיקות", כי חוץ מזה שהן גם מאוד ותיקות עם מקפליי ומכירות אותם ויודעות עליהם המון הן גם בני אדם ששוה להכיר.

למעלה