טוב אני מרשה לעצמי

sharon5592

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לדעתי להאשים את החדשות זאת לא סיבה ...! לפני שכתבתן את זה ההיתן צריכות לקחת בחשבון שיהיו כמה בנות שיעלבו ...

DesertRose7

New member
אני לא חושב תשזה בא ממקום של

להאשים את החדשות. היא פשוט מספרת לכן על המצב שהיא נמצאת בו, אין פה מישהי שאשמה בזה.. זה פשוט שנכנסנו למצב הזה איפשהו ואיכשהו ואולי הגיע הזמן לסדר את זה אם זה מפריע לכל כך הרבה

sharon5592

New member
מה את חושבת שגרם למצב הזה?

ונכון לפי מה שכתבת לא התכוונתן להאשים את החדשות אבל אני ממש הרגשתי שכן. כי זה היה נראה שמי שלא הייתה פה מאז הקמת הפורום היא חדשה ושהפורום נהרס בגלל החדשות ...

DesertRose7

New member
זה ממש לא ככה

ואם זה מה שאת הבנת ממה שכתוב למעלה אז אני ממש מצטערת. זה פשוט קרה שככל הפורום התקדם - ובאו עוד חדשים. ה"ותיקים" נעלמו לנו.. עובדה שיש גם חדשים שמרגישים את מה שאנחנו מדברים עליו פה לא מאשימים אף אחד.

just jenny

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

איפה ראית שהאשמתי מישהי? אם הייתי מאשימה מישהיא הייתי פשוט כותבת את זה.. להפך. אני אומרת שפשוט הפורום השתנה, שזה כבר לא אותו פורום. מה גרם למילים שלי לפגוע בכן?? להפך, כולנו שמחות שמצטרפות לפה חדשות ושהלהקה מתפרסמת יותר ויותר, פשוט אמרתי שהפורום השתנה ואני רוצה שכל מי שבפורום ירגיש רצוי וטוב.. כמו ששמת לב באמת הרבה בנות יחסית "חדשות" כתבו ואמרו מה שכל ה"ותיקות" מרגישות. ושחר- תודה:].

just jenny

New member
../images/Emo205.gifטוב אז ככה.

אני רוצה לומר שקראתי את כללל מה שכתבתן [באמת, לא הגבתי כי פשוט רציתי שכל אחת תכתוב את מה שהיא מרגישה]. אני באמת שמחה שפתחתי את השרשור הזה, ושהייתה לכל אחת מהפורום לשפוך את מה שאתן מרגישות. כמו שהבנתי היו גם את הבנות שחשבו שזה נגדם. אז זהו ש- לא. כמו שכתבתי בסוף ההודעה שזה לא היה נגד אף אחת. ולא התכוונתי להעליב אף אחת ובטח ובטח "לרמוז" לכן שאתן לא רצויות. להפך כולנו שמחות כשמצטרפת כל פעם מישהי חדשה, וכולנו שמחות שמקפליי מתפרסמים לאט לאט. אבל, כל הקטע בשרשור הזה היה שכל אחת תכתוב את מה שהיא מרגישה על גבי ולגבי הפורום. כי כמו שראיתי הרבה בנות מרגישות כמוני, ואני שמחה שפתחתי את השרשור הזה. אני לא מתכוונת לחזור בי, כי זה מה שאני מרגישה מצטערת
. הקטע הוא, שכולנו נעשה משהו בקשר לזה. שכולנונתחיל לשפר את הפורום שיהיה הכי כיף להכנס אליו גם לותיקות גם לחדשות [הנוכחיות] וגם אלה שיצטרפו בהמשך.. ראיתי ששחר פתחה קומונה חברתית [כל הכבוד
], וראיתי שדיאל כתבה שלא תמיד יש חדש בקשר לבנים [שוב, בשני הפורומים] אז נכון, לפעמים יבש פה כי אין משהו חדש לכתוב עליהם, אבל תמיד יש פינות או סתם שאלונים שבנות שמות, או לפעמים באמת אפשר לשפוך את הלב [אם ממש קשה].. אבל בואו לא נגזים עם כל השרשורים האישיים והארוכים, כי זה באמת דיי הורס. אני בטוחה שהפורום הזה חשוב לכן לא פחות ממני, אז בואו נתחיל לשפר אותו ונתחיל דף חדש, שכששנה הבאה שחר תפתח שרשור "מזל טוב לפורום הוא בן שנתיים" שזה יעלה חיוך לכל בנות הפורום ושכל אחת תגיד לעצמה "זה באמת הבית השני שלי ואני מקווה שימשיך להיות עוד הרבה זמן". זהו, אם מישהיא רוצה להוסיף משהו, היא מוזמנת להוסיף/ להוסיף עוד דברים לדבריי/ או סתם לשפוך עוד דברים שיושבים לה בלב
ומי שלא הגיבה, מוזמנת להגיב, כל תגובה/דעה אישית תתקבל בברכה. תודה על צומת הלב, גני
.

MayLuvsDoug

New member
אז ככה-

אני לא מתכוונת לכתוב מגילה, כיאני לא רוצה לחזור על כל מה שאמרו פה. בכל מקרה, אני מסכימה עם רוב הדעות שהצגתן. גמני בין ה"וותיקות" שנוטשות, ואני חייבת להגיד שמבחינתי זה לא בזמן ה"אחרון", זה כבר המון זמן ככה. באמת שהמון, מבחינתי לפחות, בסביבות החצי שנה. גם אני לא יכולה לשים את האצבע בדיוק על מתי זה התחיל או משהו בסגנון, אבל אני זוכרת נקודות זמן שכבר לא היה לי כיף להכנס. אני לא יכולה להגיד שזה בגלל אנשים מסוימים, בגלל שזה "באשמת" כולנו. לדעתי אי אפשר וגם לא נכון להצביע על משהו מסוים ולהגיד שזה באשמתו, כי האווירה של כל הפורום ביחד. מבחינה אישית אני הבחנתי באווירה מאז מקרה מסוים שהיה לי עם ילדה אחת, שמאז התחלתי לפקק ב"אווירה המשפחתית" שהייתה בפורום. פתאום שחשבתי על הפורום, במקום לחשוב על כיף ועל מקום שבו אני מדברת עם בנות שיש לי איתן מכנה משותף, חשבתי על מקום שאני נכנסת והאווירה מחורבנת [תסלחו לי], ובמקום לדבר על מה שבאנו לדבר עליו אנחנו מכניסות צדדים אישיים [בהגזמה, לא במידת הצורך]. בכל מקרה, תודה ג'ני ששמת את הדברים על השולחן, הגיע באמת הזמן
ולשחר כמובן, כולנו יודעים שזה לא קל

../images/Emo45.gif

את יודעת שאני מסכימה איתך ג'ן,לא פעם ולא פעמיים דיברנו על המצב הזה.. ובכללי,מסכימה עם רוב הדעות פה.. ושוב,אף אחד לא בא לתקוף את החדשות..ממש ממש לא. זה נורא משמח שלמקפליי מצטרפים המוני מעריצים והפורום מתרחב. מה שעצוב לי זה הקבוצות שנוצרות פה. חבל לי שאני בקושי בקשר עם בנות,ויש כאלה שבכלל לא מכירה. ונכון,חלקית זו גם אשמתי,אני מודה.. אני באמת אשתדל לכתוב יותר. מבטיחה.
ג'נע.. כל הכבוד

sharon5592

New member
טוב אז דעתי היא ...

למה אתן חושבות שזה המצב שנוצר ? ולמה הגעתן אליו?... ולמה אתן חושבות שהפורום מתפלג ? ואיך בכלל הגעתן לזה שאתן חושבות שיש שנאה בין הבנות ?! למה אתן חושבות שהותיקות עזבו ? אני לא חושבת שיש לי מה לצפות לתשובות אבל עדיין כל מה שנאמר פה בעיני היה לא נחמד ולא לעינין... כשאני הצטרפתי לפורום עד עכשיו היה לי ממש כיף בו ועדיין אני לא מבינה מה היה הבעיה ... הקבוצות שנוצרו פה לא באו מכך שבנות אחרות הצטרפו אלא שפשוט לאפ'חת לא היה איכפת מהשניה ... וזה היה ככה וזה תמיד יהיה... גם אם תנסו לשנות את זה ,לא תוכלו ... תמיד יהיו חברויות וקבוצות. הישנות לא טרחו להכיר את החדשות ואם צפיתן שהחדשות יבוא ויכירו את הישנות זה לא לעינין כי בכל זאת הן הצטרפו ועדיין כל המצב הזה חדש להן אז אני לא מבינה למה ציפיתן... ושוב אני יגיד שאני נעלבתי מההודעה ואני לא חושבת שאני היחידה ... שחר בתור מנהלת איך יכולת לגרום למצב הזה אם לכל כך הרבה בנות זה הפריע ? אני לא מזלזלת בך! אבל זה הפריע לי שבזמן הזה לא אמרת את משהו בתור מנהלת אם כבר... וג'ני יש צורה אחרת להגיד דברים ... לדעתי ההודעה הזו לא תרמה בהרבה,אולי לחלק כן אבל בשבילי לא...

bar jones

New member
אני לא חושבת שזה ככה...

כי את לוקחת את זה לכיוון הלא נכון. אני לעומת חלק מהבנות פה חדשה ועובדה שאני ישר התחברתי איתן- הן היו ותיקות ואני חדשה ולא היה לי שום קןשי עם זה , כי עובדה שהצטרפת כן קיבלתו אותך בשמחה. ובנוגע לקבוצות ולחברויות... אם את אומרת שהכל אבוד מראש- למה מזה אלפי שנים בני אדם רק מנסים ומשפרים את התקשורת? ועובדה שכן היה פה מצב של איחוד מוחלט, היה פה איזה קשר מיוחד בין הבנות ואולי לך כרגע טוב פה.. אבל לי לא.. ואני לא היחידה... ואם משו מפריע, אין שום סיבה להעלים אותו.. כי אחרת בשביל מה אנחנו כאן? אני מאמינה שאם הבנות כאן באמת חברות אמת כמו שאני חושבת- אז הפורום יעמוד במשברון הזה, כי עובדה... תשימי לב מי הכותבות פה לאחרונה... ממש כמה בנות פשוט כותבות הרבה... רוב הבנות נעלמות..

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ממש לא מסכימה.

ואני חושבת שזה ממש לא בסדר שאת באה עם טענות כלפי שחר, נכון שהיא המנהלת פה אבל היא לא יכולה לשלוט בכל דבר, בטח שלא בדרך שבה חברות הפורום בוחרות להתבטא או להתנהג. "הקבוצות שנוצרו פה לא באו מכך שבנות אחרות הצטרפו אלא שפשוט לאפ'חת לא היה איכפת מהשניה ... וזה היה ככה וזה תמיד יהיה..." - תקשיבי, זה פשוט לא נכון. בתור מישהי ותיקה אני יכולה להגיד לך כמה היינו כמו משפחה, בתור מכורה לתפוז אני יכולה להגיד לך כמה אכפת לי מהבנות שגולשות פה ומהאנשים האחרים שיצרתי איתם קשר בשאר הפורומים שאני כותבת בהם. "וג'ני יש צורה אחרת להגיד דברים ..." - כן, וזאת הצורה שבה נהגנו במשך החודשים האחרונים, פשוט לטאטא את הכל מתחת לשטיח ואנחנו רואות את התוצאות של זה. אני לא חושבת שאת צריכה לבוא בטענות אל ג'ני, צריך המון אומץ כדי לפתוח הודעה כזאת. אני יודעת שנפגעת בגלל שאת "חדשה" [יחסית נו. ושוב, בלי כוונה לפגוע], ונראה לך שאנחנו מדברות נגדך, אבל כמו שכמעט כולן אמרו פה, זה שומדבר ספציפי נגד החדשות. את הצטרפת כשהמצב הנוכחי כבר היה קיים, הותיקות פה מכירות את הפורום שונה לגמרי ולכן זה כ"כ מפריע להן. חבל שנעלבת, ההודעה רק נועדה לעזור לנו להתגבר על כל המכשולים האלה, לא ליצור עוד ריבים.

MayLuvsDoug

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ובאמת שכל מילה נוספת מיותרת.

just jenny

New member
../images/Emo205.gifתבורכי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!

תודה ענבל. באמת
. אינלי כ"כ מה להוסיף על הניסוח הזה [ממש הוצאת לי את המילים מהפה] אבל באמת שלא התכוונתי לפגוע באף אחת, ואף אחת לא אשמה פה בכלום רק כולנו ביחד. ובאמת מצטערת, לא היה לי לומר את הדברים האלה אחרת.. המילים שאמרתי אלה הן המילים המדויקות שהיה אפשר לומר את מה שאני [ורוב הבנות פה] מרגישות. סורי.

למעלה