../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ממש לא מסכימה.
ואני חושבת שזה ממש לא בסדר שאת באה עם טענות כלפי שחר, נכון שהיא המנהלת פה אבל היא לא יכולה לשלוט בכל דבר, בטח שלא בדרך שבה חברות הפורום בוחרות להתבטא או להתנהג. "הקבוצות שנוצרו פה לא באו מכך שבנות אחרות הצטרפו אלא שפשוט לאפ'חת לא היה איכפת מהשניה ... וזה היה ככה וזה תמיד יהיה..." - תקשיבי, זה פשוט לא נכון. בתור מישהי ותיקה אני יכולה להגיד לך כמה היינו כמו משפחה, בתור מכורה לתפוז אני יכולה להגיד לך כמה אכפת לי מהבנות שגולשות פה ומהאנשים האחרים שיצרתי איתם קשר בשאר הפורומים שאני כותבת בהם. "וג'ני יש צורה אחרת להגיד דברים ..." - כן, וזאת הצורה שבה נהגנו במשך החודשים האחרונים, פשוט לטאטא את הכל מתחת לשטיח ואנחנו רואות את התוצאות של זה. אני לא חושבת שאת צריכה לבוא בטענות אל ג'ני, צריך המון אומץ כדי לפתוח הודעה כזאת. אני יודעת שנפגעת בגלל שאת "חדשה" [יחסית נו. ושוב, בלי כוונה לפגוע], ונראה לך שאנחנו מדברות נגדך, אבל כמו שכמעט כולן אמרו פה, זה שומדבר ספציפי נגד החדשות. את הצטרפת כשהמצב הנוכחי כבר היה קיים, הותיקות פה מכירות את הפורום שונה לגמרי ולכן זה כ"כ מפריע להן. חבל שנעלבת, ההודעה רק נועדה לעזור לנו להתגבר על כל המכשולים האלה, לא ליצור עוד ריבים.