טוב אני מרשה לעצמי

0 דיש 0

New member
אני בהחלט מסכימה

כשרק הצטרפתי חשבתי לעצמי כמה כייף שיש עוד בנות שאוהבות את מקפליי חוץ ממני, ושבטח יהיה ממש נחמד להכיר אותן ולהתחבר איתן.. ולפי מה שאני רואה, הבנות כאן באמת מתוקות, ואני משתדלת ועוד אמשיך להשתדל להכיר אותן.. ומה אני אגיד, פשוט נקווה שזה יהיה הדדי חח

לושהה

New member
אממ../=

טובב..בגלל שאני חדשה מאוד אז אני יודעת שאין לי הרבה זכות להגיב..אבל בכל מקרה.. אם את מרגישה ככה בגלל החדשים או משו כזה..אז סורי והכל.. אבל זה נחמד לדעת שיש פורום ללהקה [או להקות/=] שאני כלכך אוהבתת.. ואני לא מאוד יודעת מה קורה כאן מבחינת מחנות והכל..אבל אפשר להרגיש דברים.. בכל מקרה.. מקווה שישתפר בשבילכן

inbal287

New member
ברור שיש לך זכות להגיב,

את חלק מהפורום ולא משנה אם הצטרפת לפני שעה, שבוע או חצי שנה.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

Hip Hop star

New member
תגובתי?../images/Emo12.gif

ג'ני,אני עדיין לא יודעת מה להגיב,ואני פוחדת ממה שאכתוב... קראתי את כל התגובות שהיו עד עככשיו,וניסיתי לחשוב מה אגיב. טוב,עצם העובדה שבכיתי עד עכשיו היא לא חשובה,נא להתעלם. מה שבדיוק ג'ני ואנכי מתכתבות,זה גם על הרעיון של השירשור,שכל מי שנמצאת כאן ותקרא את מה שנכתב,שתשתף גם את מה שמפריע לה ומה היא חושבת לגביי האווירה בפורום ולגביי מה שהיא מרגישה כשהיא נמצאת בו. *קריאה חשובה לכל ותיקי הפורום!חיזרווווווווווווווווווווו!בבקשה...!* אני נחשבת לותיקה?טוב,אני גם מהיום ה-1 שהוא נפתח,אז אני כן.
לא מצחיק. אמ...נכון שהפורום השתנה במשך השנה,ולא ניתן לצפות שהוא ישאר מאז אותו דבר.מאז שנפתח נוספו אנשים,אני לא חושבת שהייתה כוונה בתגובות לפגוע בחדשות שפה,אבל אני בתור אחת הותיקות מרגישה כאילו חלק מהשינוי קשור בכך שיש יותר בנות ממה שהיה בהתחלה.כאילו שבהתחלה היו מעט וזה לא היה טוב,ועכשיו שיש יותר זה עדיין לא טוב.למרות שאני לא מאמינה שזאת הייתה הכוונה... בכל מקרה יש חדשות,ויש פחות חדשות. יש כמה דברים שהייתי רוצה לכתוב,אבל פוחדת האמת לכתוב אותם... לכל אחת יש ציפיות מסויימות... אתן מצפות שהפורום יחזור להיות משהו שהיה פעם...לא יודעת עד כמה זה אפשרי..כי פעם היינו הרבה פחות בנות,רוב הבנות שהיו בהתחלה פתאום הפסיקו להגיב,ולכל אחת הייתה סיבה משלה,וחלק מהן כשניסנו לשכנע להישאר הסכימו אבל נעלמו פתאום ותמיד אמרו שלימדוים או סתם יש בעיות,וניתן להבין וזה בסדר..כי למרות שאפשר היה לראות את הפורום כבית 2 לחלקינו,אסור לשכוח שיש חיים מעבר לפורום וירטואלי. חוצמזה,אפשר את מה שהיה לנו עם רוב הוותיקות,לעשות גם עם החדשות שלא היו פה לפני כן,ואתן לא יכולות לצפות מהן להצטרף לפורום,והופ להכיר כל אחת ואחת מכן..תנו להן להשתלב. ואני זוכרת את עצמי כשהצטרפתי לבאסטד ואת המפגש ה-1 שלי שלא היה ממש מפגש,זה היה היום הולדת של ג'ני
..אפילו שהיה כיף,היינו ג'ני,לינה,ליטל,הילה ואנכי...ובקיצור הבעיות שלי לא מה שמעניינות אתכן,וגם לא איך שקיבלו אותי בשני המקרים... אבל אם מה שמפריע לרובכן,תנסו רגע להסתכל על עצמכן ועל מה שאתן יכולתן לעשות ולא עשיתן או מה שכן עשיתן ומה אתן חושבות על כל מה שהיה לכן בפורום... ויש לי משהו אחד להעיר לגבי המפגש האחרון או בכל המפגשים בכלל...יש חדשות שלא מכירות את כולן,ויש בנות שכן מכירות..ואף פעם לא יזיק להגיד שלום..ואני לא מתכוונת אליי... ובמפגש האחרון שבכלל היה את המעגל שכל אחת בשיחה שלה..ועשיתן את הסבב על מה האובססיה של כל דברו אף אחת לא הקשיבה בכלל,כשהגיע התור שלי וכל מי שהייתה לפניי ואף אחת לא הקשיבה..אני לא אמרתי כלום..עשיתי "גחככלחינלהסבחהלכעה"...וזה היה ברור שאף אחת לא שמה לב..חהחהחהחהחה
אז שוב פעם סתכלו בעצמכן אם אתן מקשיבות בכלל..... ולא זוכרת מה עוד רציתי הלגיד..שכחתי לגמרי..ולא משנה....מזכירה עכשיו לא לקררוא כלום

DesertRose7

New member
אני לא ממש הבנתי..

אבל בכל מקרה.. המפגש הקודם היה עוד הוכחה למה שאנחנו מנסות להגיד פה אני וג'ני ניסינו לארגן משהו, דווקא בגלל שיש כל כךה רבה חדשות שלא מכירות אותנו ואנחנו לא מכירות אותן ואפילו עשינו מדבקות
אבל משום מה אפילו אז לא היה שיתוף פעולה ואחרי כמה דקות שישבנו ביחד היו כמה בנות שפשוט קמו - והלכו. ואחר כך כשרצינו לעבור מקום שוב איבדנו חלק מהבנות בדרך. זה נכון שאפשר לעשות עם החדשות בדיוק מה שהיה עם הותיקות שעזבו אבל עצם העובדה שהן עזבו כבר מדליקה נורה אדומה וזה מה שמפריע לנו כי כמו שאת יכולה לשים לב פה כבר כמה כתבו שהן היו על סף עזיבה גם הן אבל בסוף ויתרו על הרעיון, לפחות לעוד כמה ימים. זאת האוירה שנוצרה פה. אני לא יודעת מתי ואיך זה קרה אבל אם זה מפריע לכל כך הרבה אז זה לא בסדר וצריך לתקן את זה. ובתכלס לתקן זה רק על ידי שיתוף פעולה של כל הפורום - ותיקים וחדשים ללכת נגד כל מה שהפריע לנו עד עכשיו, לראות איפה אפשר לשנות ואיפה אפשר לאחות וגם לפעמים לוותר ולהתפשר.

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo45.gif

אין לי הרבה מה להגיב.. אמרתן את הרוב, אבל בכל מקרה רציתי להגיד שאני מסכימה

Bleed for Me

New member
עוד נקודה למחשבה..

אנחנו לא היחידות "להאשים",קרו הרבה דברים בשנה האחרונה,אחרי הפירוק של באסטד אפשר לומר שהרווחנו שתי להקות מדהימות וסולן מדהים, מקפליי התבגרו,הם כבר לא תמימים
,וגם לא ממש שומעים עליהם עכשיו..אם תסתכלו בדפים הראשונים של הפורום זה באמת היה "אול אבואוט מקפליי ובאסטד" אבל זה לא רק שאנחנו השתננו והתבגרנו,הם השתנו והתבגרו הרבה יותר..את מתבגרת איתם,וגם המוזיקה שלהם התבגרה והם דיי הגיעו לסוף עידן התמימות..המון השתנה וכבר לא ממש מדברים עליהם כי אין הרבה מה לכתוב כרגע,אולי בגלל זה נהיה קצת יבש פה..זה לא אנחנו,זה הם

Bleed for Me

New member
כאילו..

פעם היינו מעלות פה כל יום סירטונים חדשים והיינו צוחקות עליהם ומדברות על השירים ומשחקות משחקים..היום כבר הכל חרוש "Been there done that" עשינו כבר הכל..היום יש לנו נוסטלגיות..אין הרבה מה לעשות (עד שנשמע שוב ממקפליי,יגיעו דברים מעניינים מצד SOD ופייטסטאר ונשמע עוד שירים ממאט) ..אולי עכשיו בקומונה של שחר וקורל נראה נוכחות גדולה יותר והתעניינות רבה יותר.. זהו..לילה טוב:)

DesertRose7

New member
תמיד יש תקופות יובש מבחינת הלהקה

אבל תגיד גם הצלחנו לעבור אותם.. במיוחד בציפיה לחומר חדש משחקים עדין אפשר לשקח.. ויש את הפינות שנועדו כדי לשמור על הפורום חי שירים וקליפים.. נצטרך לחכות עוד קצת אבל בנתיים, בכל הקשור ללהקה, אנחנו משתדלים להסתדר עם מה שיש. אם זה להביא כתבות ותמונות חדשות, נקווה שדאגי ישנה את השיער שלו בקרוב שיהיה על מה עוד לדבר ולצחוק מסתדרים עם מה שיש - לפחות עד מאי

DesertRose7

New member
this is the begining of the end

|מזילהדמעה| אבל זה לא רק זה.. על יובש של מקפליי/באסטד אפשר להתגבר. יש פול פינות ויש עוד כמה דברים שאני עוד מתכוונת לשלוף מהשרוול. ובתכלס - זאת לא פעם ראשונה שאנחנו במצב של יובש מבחינת הלהקה כי זה קורה להם בין אלבומים ולפני או אחרי סיבובי הופעות. ונכון - התבגרנו וגם הם אבל זה לא אורמ שאנחנו מסתדרים פחות עם אנשים אחרים או מסתדרים איתם יותר וזה בדיוק העניין פה. זה לא כלפי הלהקה, זה כלפי הפורום עצמו - האנשים שנמצאים פה, ההרגשה שיש לנו כשאנחנו נכנסים לפה.

bustedit

New member
אויי ג'נע../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo47.gif

אני מזה מזדהה איתך. זה כ"כ נכון! הייתה גם תקופה שנעלמתי מהפורום לגמרי כי פשוט עצבן אותי ולא רציתי לחזור לפה [לא שזה הפריע למישו] ואז פשוט הבנתי שזה המצב, זה לא ישתנה, ומאז אני כותבת פה פעם ב.. הודעה פה, הודעה שם. פעם הייתי מפציצה, הייתי הראשונה או השניה בדירוגים של מי-כותב-הכי-הרבה-בפורום. עכשיו אני אפילו לא נכנסת ל-10 הראשונים. הייתי מתבאסת ונפגעת אפילו מהפורום עד שהבנתי- שזה מה יש.

DesertRose7

New member
חבל שזה ככה

מה זה - זה מה שיש?! לא מתאים לך? תנסי לשנות וזה בדיוק מה שאנחנו מנסות לעשות פה להגיד -ש מעו המצב לא מתאים לי, איך אפשר לפתור את זה הכי קל היה להרים ידיים ולכתוב הודעות פרישה או אפילו זה לא ופשוט לעזוב אבל הנה אנחנו כאן מנסים כן לשנות וכן לתקן ולעשות את כל זה ביחד כי לבד.. זה לא הכי הולך כשיש כזאת כמות כ"נגד".

bustedit

New member
לא קשור נגד פשוט

איך אפשר לשנות את זה? להגיד לבנות "בנות! תתגבשו!
"? זה צריך לבוא מהן. וחוצמזה הפורום לא יכול לחזור למה שהוא היה. פשוט.. לא. תראי, כבר לא כיף לבוא למפגשים, לא כיף לעשות פה פינות.. אם יש לך דרך לסדר את זה- בבקשה.

DesertRose7

New member
אני דווקא חושבת שכן

ברור שלא נחזור בדיוק למצב שהיינו בו אבל אני כן חושבת שיש מקום לשיפור ויש מקום ללמוד מהעבר על איך שהיינו ביננו שכן היה אכפת לנו אחת מהשניה וכן נהננו כל כך אחת מהשניה ומהפורום. לפחות יותר מכיום. ובין היתר זה כולל גם אותך. אני מסכימה לגמרי - זה צריך לבוא מכל אחת פה ולי שיתוף פעולה של הבנות כלום לא יצליח וזה בעצם מתייחס לכל דבר וזאת אחת הבעיות - לא תמיד יש שיתוף פעולה מצד הבנות בפורום בכל מיני דברים שקוריאם פה בפורום. נכון שהיה לך כיף במפגש הראשון שלך?! זה בדיוק מה שאנחנו רוצים להחזיר את הכיף הזה שהלך לנו איפשהו לאיבוד. אנחנו מנסים לסדר.. מחפשים דרכים - תעזרי לנו

למעלה