טוב אני מרשה לעצמי

loner in love

New member
זה לא משמח אף אחד

ואין שום סיבה שתעזבי. זה דיון. כל אחת אמרה את הדעות שלה. זה אפילו לא ריב אין שום סיבה שתוותרי כלכך בקלות על הפורום... זה בדיוק ההפך ממה שניסינו להשיג

just jenny

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gif

לא ציפיתי שכולן יסכימו איתי, ידעתי שיהיהו חילוקי דעות, אבל מצד כמה אנשים ולא מישהו אחד שמדבר בשם כולם. והדרך של לברוח מזה לא פותר את הבעיה, ואף אחד לא משחה. זה באמת היה דיון, וזה באמת לא מה שנישינו להשיג בזה:\.

bar jones

New member
אלה ומה עם זה שאנחנו נפגעות?

מה עם התגובות של אנשים פה שפגעו כל כך באחרות? זה שאחלק פה לא בוכות או משו לא אומר שלא כואב להן, וזה שחלק פה "איבדו" את הבית השני לא נחשב ? ואני מקווה שאת לא הולכת לכעוס על המשפט הבא.. אבל את לא צריכה לדבר בשם אף אחת, אמרת שדיברת עם הרבה שמרגישות ככה... מי שמרגישה ככה צריכה לדבר בשם עצצמה, את לא צריכה לעשות מלחמות של אחרים.

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

דמעות.. לא דמעות.. כל אחד וההבעת רגשות שלו אבל אי אפשר לבוא ולדבר בשביל אנשים אחרים. איפה האנשים האלה עכשיו כשכולנו פה כן אומרים אחד לאחד מה מפריע לנו איך נוכל לעזור ולתקן ולסדר או לא יודעת מה לעשות אם הם בכלל לא מדברים?! אני גם לא חושבת שיש להם ממה להסתתר פה כי עובדה שאנשים שכתבו פה את דעתם עדיין חיים ועדיין נושמים!! שיפסיקו להסתתר מאחורי אלה ויתחילו לכתוב את מה שהם רוצים

bar jones

New member
אולי די כבר?!?!!?!?!?

אני לעזאזל לא מבינה איך זה הגיע לכאן!!!!! בסה"כ ילדה אחת ניסתה להיות אמיתית 100% ולספר לנו כל מה שעובר עליה ותראו מה נגרם?!?!? אני לא מבינה חלק מכן... אתן רוצות שנהיה צבועות ונשקר ונגיד "כן טוב לי"? אני לא מכונה לזה ואני לא אשקר ואני לא אהיה מי שאני לא. וככה גם אף אחת אחרת פה. ג'ני בסך הכל ניסתה לומר שמשהו חסר לה.. משהו שחסר לא רק לה.. לרובנו.. ועובדה שחלק מהחדשות מסכימות... שמישהו תסביר לי איך זה נהפך כיביכול לקרב של ותיקות נגד חדשות?! יש כאן מישהי שעד לפני זה הרגישה לא מקובלת ע"י הותיקות? לא אהובה?דחויה? .... כולנו מגיעות לאותה התשובה... לא! ותסלחו לי מאד, אבל היו כאן כמה תגובות תוקפניות מדי... להביע דעה כמו שאלה אמרה זה הכי לגיטימי בעולם.. אבל לרדת לרמות של זלזול... מה קורה איתכן?!?! ההודעה של ג'ני הייתה הודעה לגיטימית והיא ניסחה אותה הכי יפה שאפשר.. אז אני חושבת שגם התגובות צריכות להיות בהתאם. אין לותיקות שום דבר נגד החדשות כמו שלחדשות אין שום דבר כנגד הותיקות..כדאי שכולן יבינו את זה. אנחנו אמורות להיות מאוחדות כבר, אז תתחילו להראות גישה הולמת. ואם מישהי נפגעה, אני מצטערת.. אבל אני מאמינה שזה רק כי היא הבינה את הדברים לא נכון.

m i c k e y 15

New member
בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif די כבר! לאף אחד אין

שום דבר נגד האחרת פה!! היא רק אמרה את מה שהיא מרגישה ולא צריך להתחיל לתקוף אותה פה!

just jenny

New member
../images/Emo205.gifתודה תודה!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני באמת מצטערת שאני רוצה להיות אמיתית ולכתוב את מה שלי [ולעוד הרבה מפה] מפריע, אבל זה מה שיש
. תודה מור, באמת, אינלי מה להוסיף כתבת את כל מה שרציתי לכתוב
:]

DesertRose7

New member
אני חושבת שקצת נסחפנו..

פתחנו פה דיון. זה אומר שכל צד מביע את מה הדעה שלו/ההרגשות שלו/ המחשבות שלו המטרה מראש הייתה בעצם ליצור פה אווירה יותר חמה ויותר כיפית אבל איכשהו הדרדרנו עד להודעות עזיבה?! כנראה שמישהו פספס את המטרה של הדיון הזה. אז בואו נחשוב כולנו ביחד. כל ה"ותיקות" וה"חדשות". כל ה"כחולים" וכל ה"שחורים", כל ה"נעלאים" וכל ה"נחותים", כל ה"מקובלים" וכל "אלה שלא". אנחנו מתקרבים למטרה הזאת? אנחנו עושים משהו בשביל לקדם את המטרה הזאת? או שאולי דווקא להפך? אני בטוחה שכולנו פה מסכימים ורוצים שהפורום זה יהיה מקום טוב יותר. הרי כולנו בזמן זה או אחר הרגשנו שהוא מין בית שני לנו וכולנו אהבנו את ההרגשה הזאת. אני מציעה שנפסיק להתווכח (וכן.. זה בסדר גמור להתווכח) ונתחיל לעשות במקום לדבר כל כך הרבה. הכל כבר על השולחן ורובנו יודעים מה אחרים חושבים על המצב שנוצר כאן. וזה אומר שכל התוויות שיש בפורום מנסים להכיר את שאר התוויות שנוצרו פה זה אומר שדי לטאטא הכל מתחת לשטיח כי ראינו לאן הגענו עם זה. אני חשובת שהגיע הזמן לשים את הגבול ולהגיד.. מכאן לאן? יש קומונה חברתית ויש את משחק הגמד והענק יש פינות אבל הכי חשוב פה זה ההתנהגות אחת לשניה. אז אם מישהו אמר שהוא עצמו לא מרגיש בנוח פה יותר אז בואו אנחנו , השאר, ננסה לשפר לו את ההרגשה. הכל תלוי בנו בסופו של דבר. זה אומר המון שיתוף פעולה והמון סבלנות קיצר.. אני מתחילה ללכת מסביב לעצמי. אני רק מקווה שכולכן תתפסו בסופו של דבר את הפואנטה והמטרה שהייתה לנו בכל הדיון הזה ולא תקחו כל כך קשה דברים שבעצם לא נאמרו פה.

m i c k e y 15

New member
בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

באמת לא לקחת כל כך קשה..זה פשוט שכל אחת הביעה את הדעה שלך..ומותר..ולא לתקוף אף אחת על מה שאמרה..כל אחת אומרת משו אחר..וזה די מבלבל..ואפילו דברים שלא אמרו.. ואני מוכנה להתאמץ ולתת לכל אחת פה להרגיש נוח

bar jones

New member
../images/Emo45.gif

באמת שהשורה התחתונה היא מה הלאה.. אז אנחנו כולנו יחד מוכנות לנסות?

reutc1

New member
...

בתור מישהי שצופה פה הרבה ובקושי כותבת עכשיו אני נאלצת להגיב. וואו בנות!!! לאן הגעתן? אולי אין לי זכות להגיד את מה שאני אומרת עכשיו ואני לא באה ממקום של לצדד צד מסויים. אני קראתי פה כל תגובה ותגובה והגזמתן. יש כאן כמה בנות שטענו שבגלל שהבנות הישנות לא רוצות להכיר את החדשות המצב נוצר. אני לא חושבת שזה בגלל זה. למה בכלל לבוא בגישה כזאתי? ולזלזל ישר? למה אתן חושבות שלא רוצים להכיר אתכן? ולהגיד ששחר אשמה בזה?!?!? כאילו פאק באיזה קטע?! זה הכי לא קשור שבעולם. בתור מישהי מהצד אני באמת יכולה להגיד ששחר עושה עבודה נפלאה
הידד שחר חח! וגם כל הבנות החדשות ממש לקחו "טרמפ" על מה ששג'ני רשמה ועוד כמה וזה שהן מרגישות שהן לא רצויות פה שיבואו ויגידו ולא לזלזל או להאשים אנשים אחרים. ובנוגע למה ששחר אמרה, מה שבאמת צריך לעשות זה להתחיל לנסות לשפר את המצב הקיים ולא רק להחמיר אותו מה שדיי יצר הדיון הזה =/

DesertRose7

New member
מה שאולי הוא יצר..

ומה שהמטרה שלו הייתה בדיוק להפך.
על כל מה שאמרת. ואת באמת צריכה להתחיל לכתוב קצת יותר

reutc1

New member
ברור שהיא הייתה להפך.חבל

שלא מבינים את זה... =/ אני בתהליכים :$ :$ :$

bar jones

New member
חחחח יאללה...

תתחילי לכתוב חבובה. ואני חושבת שיש משו במה שאמרת.. אבל לא משנה לי כרב מה היה, יותר מעניין אותי מה יהיה.

למעלה