אני חושבת שקצת נסחפנו..
פתחנו פה דיון. זה אומר שכל צד מביע את מה הדעה שלו/ההרגשות שלו/ המחשבות שלו המטרה מראש הייתה בעצם ליצור פה אווירה יותר חמה ויותר כיפית אבל איכשהו הדרדרנו עד להודעות עזיבה?! כנראה שמישהו פספס את המטרה של הדיון הזה. אז בואו נחשוב כולנו ביחד. כל ה"ותיקות" וה"חדשות". כל ה"כחולים" וכל ה"שחורים", כל ה"נעלאים" וכל ה"נחותים", כל ה"מקובלים" וכל "אלה שלא". אנחנו מתקרבים למטרה הזאת? אנחנו עושים משהו בשביל לקדם את המטרה הזאת? או שאולי דווקא להפך? אני בטוחה שכולנו פה מסכימים ורוצים שהפורום זה יהיה מקום טוב יותר. הרי כולנו בזמן זה או אחר הרגשנו שהוא מין בית שני לנו וכולנו אהבנו את ההרגשה הזאת. אני מציעה שנפסיק להתווכח (וכן.. זה בסדר גמור להתווכח) ונתחיל לעשות במקום לדבר כל כך הרבה. הכל כבר על השולחן ורובנו יודעים מה אחרים חושבים על המצב שנוצר כאן. וזה אומר שכל התוויות שיש בפורום מנסים להכיר את שאר התוויות שנוצרו פה זה אומר שדי לטאטא הכל מתחת לשטיח כי ראינו לאן הגענו עם זה. אני חשובת שהגיע הזמן לשים את הגבול ולהגיד.. מכאן לאן? יש קומונה חברתית ויש את משחק הגמד והענק יש פינות אבל הכי חשוב פה זה ההתנהגות אחת לשניה. אז אם מישהו אמר שהוא עצמו לא מרגיש בנוח פה יותר אז בואו אנחנו , השאר, ננסה לשפר לו את ההרגשה. הכל תלוי בנו בסופו של דבר. זה אומר המון שיתוף פעולה והמון סבלנות קיצר.. אני מתחילה ללכת מסביב לעצמי. אני רק מקווה שכולכן תתפסו בסופו של דבר את הפואנטה והמטרה שהייתה לנו בכל הדיון הזה ולא תקחו כל כך קשה דברים שבעצם לא נאמרו פה.