טוב אני מרשה לעצמי

Hip Hop star

New member
אמרתי אי הבנה?

אני לא צריכה להסביר עכשיו או שכן,שכל מה שהגבת עכשיו,פירשת אותי לא נכון. הבהרותיי:אני אנסה קצת להסביר לך את איך שמי שלא מבינה רואה את זה. מי שלא הייתה כאן בתחושת היחד או ביום שהפורום נפתח,לא יכולה להבין על מה אנחנו מדברות..ובגלל שלא הובהר או שבעצם כן,אבל זה עדיין מבלבל...מי שלא הייתה..ואני מניחה שהכי נכון להגיד ממש ממש מהיום ה-1 שהפורום נפתח...שפשוט לא תכנס לזה,כי היא תפרש את זה לא נכון,ולא תבין אח"כ למה תוקפים אותה..או לפחות בפירוש שלה היא תראה את התגובות של רובן בתור תקיפות ותגובות דיי פוגעות,במקום להסביר והלגיד שעדיף לא להכנס לזה..מקווה שזה יצא ברור... לא אמרתי שמישהו אמר ששחר רמה מעל כולם.ולמה כולם מאשימים אותה?אף אחד לא מאשים אותה..תשימי לב גם את לפירוש שלך... אחרי הכל מה שהכחול אומר על שחר..זה לא גננת ולא שוטרת באמת.. אבל מה שהכחול אומר "אני מנהלת".ואגיד לך מה שאני מניחה שרוב מי שמצטרפת לכאן ואני כשהצטרפתי לבאסטד ציפיתי...איך אסביר? לא משנה..אני לא אכנס לזה יותר מדיי כי אז יהיו יותר אי הבנות. אבל זה מוזר מוזר שכשמישהו נחשב למנהל איפשהו...חלק מהדברים שצפוי שיהיו..שייבואו בתלונות וייגידו את מה שמפריע. וכאן הפירוש שלך לא נכון. לא נאמר ששחר צריכה להיות אחראית על הדברים האישיים שקורים בין אחת לשנייה... אבל משתמע שמי שלא מכירה אישית את שחר,ויודעת רק שהיא מנהלת...אז מי שכן מכירה אישית תבוא עם התגובות האלה:"היא עובדת נורא קשה,ומשקיעה בפורום"... ואת לא תסכימי וגם עוד הרבה...אבל...לא כולן חושבות ככה.... ואף אחת לא רוצה להגיד מה היא באמת חושבת..כי תראי בעצמך מה כבר קרה כשמישהי אמרה משהו שהוא לא "את מנהלת מעולה".....וזה לא רק מעליב..אולי את לא יכולה לראות את זה..אבל מי שלא חושב ככה..רואה את זה בצורה לא כ"כ יפה..ולא יוכל כ"F לחשוב שהמנהלת של הפורום שנמצאים בו באמת כפי שמתארים..כשהוא לא מרגיש כך..והוא לא יכול להגיד את מה שהוא מרגיש מבלי שאנשים אחרים חוץ יבואו וייתנפלו עליו....מבינה?לא בטוחה... בקשר לפורום באסטד...אני אמרתי לך פעם אחת..אני אומרת לך שוב פעם שלא תעזי לפרש אותי ככה.... אל תערבי את זה שאני לא אוהבת את דורק כמוך,אז את משווה לי שאם מקפיי היו באים אז הייתי גם מתלהבת.אמרתי לך כבר שלא....וזה פוגע שאת חושבת שאני סתם אומרת..את אפילו לא טרחת להקשיב לי..אני צריכה להסביר עוד מעבר לזה? ולא דיברתי על מה שמדברים שם....זה לא מפריע לי שיש יותר דברים על דורק מאשר על פייטסטאר או מאט..זה לא היה הרעיון שלי
התכוונתי שזה מוזר לראות שאחרי שנה הם התקדמו,ולמרות שאין באסטד,אנחנו מדברים על כל אחד עליהם בנפרד ולא ביחד..אולי זה מה שמפריע...בלי קשר לשם המאוד אפלייתי שלו...
ואמרת מיותר?אני לא חושבת ששורה שמביעה את הדעה שלי מיותרת?אם אגיד שהתגובה שלך מיותרת,זה יהיה לא נעים..ואני גם לא חושבת ככה... רק חושבת שכל מה שפירשת אותי פירשת לא נכון... ואין קשר?טוב...תחשבי מה שאת רוצה...הבעתי את דעתי כפי שביקשת,את לא יכולה להגיד שמשהו ממה שהבעתי ממיותר..אז...זהו גם...

PunK RocK 1o1

New member
יש משהו שאני לא מבינה

"שאם מקפיי היו באים אז הייתי גם מתלהבת.אמרתי לך כבר שלא...." את אוהבת להקה [והעובדה שאת בפורום שלהם אומר שאת אוהבת אותם במיוחד] ואת לא תתלהבי אם הם יבואו להופעה?

Hip Hop star

New member
../images/Emo2.gif

קשה לך להאמין שלא כל אחד היה קופץ מגג בשביל הופעה של מקפליי או דורק. היית טורחת להכיר אותי,היית יודעת שלא..ותפסיקי לחשוב שאת יודעת עליי דברים כשאת לא.עד כמה שאני יודעת ומודעת אני מכירה את עצמי קצת..אבל קצת יותר טוב ממך..כך שתפסיקי לחשוב שאת כן בבקשה.. והתגובה לא באה במטרה להתווכח או לריב איתך חלילה,את ידועת כמה שאני אוהבת אותך.. אבל זה היה דיי פוגע ומאוד לא קשור העניין של אם הייתי מתלהבת אם הםהיו באים או לא..כי זה באמת לא היה במקום..

just jenny

New member
../images/Emo205.gifאף אחד לא היה קופץ מהגג.

אני רק אומרת שזה נורמלי שאנשים מתרגשים מדברים כאלה. לא תמיד צריכים להיות "מבוגרים" ולעשות את עצמם כאילו זה לא מרגש אותם כי זה יותר מדי ילדותי:\. ולא צריך להכיר את הבנאדם בשביל לדעת שהוא יתלהב וישמח מזה שאחת הלהקות האהובות עליו תגיע לארץ.. זה ידוע שכל אחד ישמח מדבר כזה, אז כך ש.. ואני לא אומרת שאני יודעת עלייך דברים ומכירה אותך, להפך, אני כבר לא יודעת מי את.. השתנית ואני כבר לא מכירה אותך, וחבל
.

loner in love

New member
תני לי להבין אותך שניה...

את אומרת ששחר לא מנהלת טובה? בכל מקום, בין אם זה בפורום או בכל מקום בחיים האמיתיים, יש מנהל. יש מישהו שאחראי על כולם והוא טיפה יותר "למעלה" מהשאר. זה הכי טבעי בעולם. איך את יכולה לשלול את זה? בכל מקום, אפילו בטבעי ביותר כמו משפחה, יש מישהו אחד ש"שולט" על כולם. וזה לוא דוקא רע. זה פשוט המצב. אי אפשר להתקיים כשכולם באותו מעמד [וכשאני אומרת מעמד אני לא מתכוונת ל"נחות" ו"עילאי"]. זה יגרום לחוסר סדר. מנהל פורום נמצא כדי להשגיח, כדי לשמור על הסדר והנוחיות של הגולשים בו. אם הוא שטחי ואכפת לו רק מזה, הוא יעשה סדר, יטאטא פה ושם, וילך. אבל שחר לא כזאת. שחר עושה מעל ומעבר. היא עושה את העבודה הבסיסית של מנהל באופן מעולה, והיא עושה כלכך הרבה מעבר לזה - היא משקיעה את הנשמה שלה בפורום הזה. וזה לא כלכך קל כמו שזה נראה. תראי לי פעם אחת שמישהי מהפורום ביקשה ממנה משהו או פנתה אליה והיא זלזלה בה, שללה את הדעה שלה או פשוט אמרה לה לא. כל אחת ואחת מפה יודעת שאם היא צריכה משהו - שחר תמיד פה בשבילה. אם זה קשור לפורום, ואם זה משהו אישי יותר. וזה לא הופך אותה ליותר טובה מכל השאר בגלל שהיא כחולה, זה פשוט מצב טבעי של מנהל. ואם היא לא היתה, הדברים היו נראים פה אחרת לגמרי. ועם כל הכבוד אני באמת לא יכולה לחשוב על מישהי שיכולה לעשות עבודה טובה כמו שלה. הבהרתי את עצמי לגבי שחר? אני לא רוצה לראות פה ילדה אחת שלא מעריכה את מה שהיא עושה, ושאומרת שהיא לא מנהלת טובה. נראה אתכן מחליפות אותה, אפילו רק ליום. ונראה לאן הפורום הזה יגיע. ואף אחת לא רוצה להגיד מה היא באמת חושבת? כל אחת פה יכולה להביע את הדעות שלה ואף אחת לא תתקוף אותה. ואם יש לנו דעות שמנוגדות לשלה - גם לנו מותר להביע אותן.ג'ני פתחה בפנינו את ההזדמנות להיות אמיתיות ב100000%, וזה מה שאתן אמורות לעשות. אם מישהי לא מנצלת את ההזדמנות הזאת כי היא פוחדת מתגובות של בנות כאן?! תסלחי לי מאוד, אבל זאת בעיה שלה.

bar jones

New member
צודקת 100%!

גם בקשר לשחר- שהיא מנהלת מדהימה לדעתי, ואני מאד מעריכה אותה. וגם בנוגע להבעת הדעה, אם מישהי לא מנצלת את ההזדמנות לעשות זאת כאן ועכשיו, היא באמת לא יכולה להאשים מישהו.

Hip Hop star

New member
להגיב לך?

בכל הנאום שלי לא היה זכור לי ששחר לא מנהלת טובה וכל מה שאמרת.רק אמרתי לך שלא כולן מכירות את שחר אישית,ולא כולן פה הכירו אותה תמיד בתור מנהלת..לכן זה מוזר להן שבאים אליהן עם כל זה. בלי קשר בעיקר למי שלא מכירה...שחר יכולה בשם עצמה,ועם כל התגובות שלכן זה די גורם להיראות מן שירשור סגידה שכזה...וזה לא שלא מעריכים את שחר.. זה..את לא תביני כי את לא יכגולה לראות את הזווית ראיה של מי שלא חבר שלה,ואת חברה מאוד טובה שלה. אבל בעצם מה נהיה כאן כל הדיון הזה? *מנסה לחזור לריכוז* סיכום קצר-לא כולן חושבות ככה. רק חבל שאת חצי מהערכה שאת מראה כלפיה את לא מראה לשאר חברות הפורום(ושוב פעם איני מתכוונת אליי
) איזה קטע...סתכלי רגע על מה שקרה פה כשמישהי הבעיה דעה סותרת לרוב... נכון שהדיון הזה חשוב..אבל אין לו משמעות למי שלא יודע פשוט על מה מדובר.כי כן..מאז הצטרפו בנות,אתן לא מאשימות אותן..אבל בואו נגיד שמה שקרה קרה...ויש הרבה בנות שנפגעו יותר ממה שנדמה לכן.הן לא מגיבות..כי מה ייגידו להן? "בעיה שלכן"...או..."איך אתן מעזות להגיד ככה וכהה.."... איאפשר לצפות שמי שלא יודעת מה הייתה ההרגשה כאן פעם,כשהיא לא הייתה ואין לה מושגמה חצי מהדיון פה מדבר ולצפות שהיא תגיב..וברגע שהיא תגיב יגידו לה מה לחשוב. וגם אם הכוונה של הדיון באמת חשובה ומפריעה לחלק...לא ניתן לפות מכולן להשתתף מאחר ולא ייבינו על מה מדובר...

loner in love

New member
....

אבל משתמע שמי שלא מכירה אישית את שחר,ויודעת רק שהיא מנהלת...אז מי שכן מכירה אישית תבוא עם התגובות האלה:"היא עובדת נורא קשה,ומשקיעה בפורום"... ואת לא תסכימי וגם עוד הרבה...אבל...לא כולן חושבות ככה.... ואף אחת לא רוצה להגיד מה היא באמת חושבת..כי תראי בעצמך מה כבר קרה כשמישהי אמרה משהו שהוא לא "את מנהלת מעולה"..... מכל מה שכתבת פה הדבר היחיד שאני הבנתי זה שמי שלא מכירה את שחר אישית לא חושבת שהיא מנהלת טובה. גם שחר בנאדם, וכמו שאת לא רוצה שאנחנו נפגע ב"חדשות", למה את אומרת דברים כאלה שיכולים לפגוע בשחר? שיכולים לגרום לה לחשוב שרק מי שמכיר אותה אישית "משוחד" כביכול ורק בגלל זה אומר שהיא מנהלת טובה? אם מישהו חושב שמשהו לא בסדר בניהול של שחר - שיבוא ויגיד. את לא יכולה לדבר בשם אף אחד. לא צריך להכיר את שחר אישית בשביל לראות איזה מנהלת טובה היא. ולא, אני לא באה במטרה לסגוד לשחר. באותה מידה היא יכולה לבוא ולהגיד לך את כל הדברים האלה. אני אומרת את הדברים האלה כי לי אישית זה מפריע. ולא בתור חברה של שחר, אלא בתור חברת פורום שמפריע לה שמזלזלים במנהלת בלי שום סיבה מוצדקת. אני מעריכה פה כל אחת ואחת מהבנות, ואני בטוחה שכל אחת פה מדהימה. העניין הוא שאת חלק אני מכירה יותר וחלק פחות, וזה טבעי שאני אראה הערכה למי שאני באמת מכירה. ופה שוב נכנס לתמונה חלק מהנושא של השרשור - שהרבה חברי פורום לא מכירים אחד את השני. מה קרה כשמישהי הביעה דעה סותרת לרוב? הרבצנו לה? הרגנו אותה? העפנו אותה מהפורום? לא. פשוט הדגשנו בפניה את העמדה שלנו, ואם חשבנו שהיא לא צודקת הסברנו במילים הכי יפות שאפשר איפה לדעתנו היא טועה. ותסלחי לי מאוד, אבל מי שהשתמש פה בביטוי "זיבולי שכל" זה לא אנחנו. את כן צודקת בזה שהבנות החדשות לא ממש יודעות על מה אנחנו מדברים כי הן לא יודעות מה היה פה קודם. השרשור הזה בא במטרה לפתוח להן את העיניים, ולהראות להן שהמצב היה הרבה יותר טוב ושאנחנו רוצות לחזור למצב הזה. אנחנו לא אמרנו להן "בעיה שלכן". הפעם היחידה שאמרתי את זה היה בהודעה הקודמת בהקשר אחר לגמרי- שאם הן לא אומרות את מה שיש להן להגיד זו בעיה שלהן, כי זה נכון, ניתנת להן ההזדמנות ואם הן לא מנצלות אותה זה שיקולים שלהן והן לא יכולות לבוא אחר כך בטענות.

Hip Hop star

New member
...............?

אני באמת לא יודעת מה להגיד לך... אני מבינה שהדיון נפתח בשביל שכל אחת תגיד מה שהיא מרגישה. וזה נהפך למלא רגשות ומחשבות...ועד עכשיו זה לא ממש הגיע למצב שציפו שהדיון יגיע בסופו של דבר.... וגם אם הכוונה שייגידו מה שמרגישים..כל מה שאני אומרת אני לא כותבת סתם..ואני לא הייתי משתמשת בשם מישהו ארח אם לא הייתה לי סיבה..אני מדברת לא בשם מישהי אחת..בשם המון שדיברתי איתן... לא שנפגעו ממך..נפגעו המון אנשים,ואני גם לא אומרת סתם שנפגעו יותר ממה שאת או כל מי שהגיב פה מתאר לעצמו... היו הרבה דמעות,והרבה דברים לא נעימים מכל זה... וזה נורא חבל ועצוב שככה זה יצא. כל אחת עסוקה בעמדה שלהףבלהיות צודקת בלהסביר את עצמה ולצפות שכל מה שהיא אומרת יהיה הדבר הנכון ולא מה שהשנייה אומרת. עובדה שלא כולן מסתדרות עם כולן,עובדה שמה שהיה לא ניתן כ"כ נראה לי להחזיר בדיוק כפי שהיה... ולא ניתן המון דברים... יש כאן המון חילוקי דעות,אי הבנות..ובעיקר את אי ההבנה. כל אחת כאן מסבירה את זווית הראייה שלה לגביי הדברים,ולא את מה שהאחרת רואה. כל הדיון הזה הפך למן שרשור שנראה כאילו..עם תגובות כאלה של..."תגובה פרפקט.."..."הוצאת לי את המילים מהפה,לא יכולת להסביר בצורה יותר מושלמת".. תתפלאי..תגובות כאלה פוגעות באנשים..וגם מלא תגובות אחרות. הרבצתן?לא קיללתן?לא אבל עדיין פגעתן בהרבה מאוד אנשים פה..וזה לא כ"כ הוגן לצפות שהפורום יצליח להיות מגובש כשיש פה אי הבנה..ואי כנות.. אני אגיד גם צביעות..כי חלק רוצות להגיד את מה שהן רוצות אבל לא אומרות כי אין להן אומץ..אפילו חלק ממי שכבר הגיבה...אני יכולה להגיד שחלק מהתגובות היו די צבועות..לא אגיד גם של מי..כי לא רק שזה יצור סיכסוך ואי נעימות..חבל שאומרים דברים כאן מאחורי גב של אנשים אחרים.. ואיאפשר להגיד שמאז שהדיון נפתח וגם לפניו היו כאן דיבורים על שאר האנשים מאחורי הגב שלהם... ועוד מהון המון דברים..שדי קשה למצוא יציאה מזה ולנסות לצפות לפחות כרגע..למשהו שייראה כמו גיבוש..הלא כן? או שגם עכשיו לא תביני?

loner in love

New member
אני לא מבינה?

גם אם את באמת מדברת בשם אחרות, ואת אומרת מה שאחרות אמרו לך שהן מרגישות- למה הן לא באות ועושות את זה? אני אמרתי את זה 1000 פעם ואני אגיד את זה שוב עד שזה יקלט תפסיקו לפחד להגיד את מה שאתן חושבות זה הזמן שלכן להוריד את המסיכות, להפסיק להיות צבועות ולהגיד בדיוק את מה שמפריע לכן זאת הדרך היחידה לנסות לשפר את מה שקורה פה אם גם בהזדמנות הזו אתן ממשיכות להסתתר מאחורי מישהי מייצגת אחת או מאחורי הודעות צבועות - לא נגיע לשום מקום. ברור שאי אפשר לחזור למה שהיה. המון דברים השתנו מאז, יותר מידי. אבל אפשר לנסות ולשנות את המצב ולנסות שהוא יגיע כמה שיותר קרוב למה שאנחנו רוצים. הפער בין הרצוי למצוי תמיד ישאר גדול, אבל אפשר לנסות ולצמצם אותו. אם לא ננסה ונמשיך להיות בפורום הזה בצביעות איך נצליח לשפר את המצב? ואני מדגישה, לא להחזיר אותו לקדמותו לחלוטין, רק לשפר תגובות כמו "הוצאת לי את המילים מהפה" עדיפות על ילדה אחת שמדברת כביכול בשם כמה, כי לפחות "הוצאת לי את המילים מהפה" מראה לנו את הדעה של כל ילדה, ומי חושב מה, בלי כל האנונימיות הזאת שמסתתרת מאחוריך.

just jenny

New member
../images/Emo205.gifמסכימה עם כל התגובות שלך עד

עכשיו. ובאמת עדיף תגובות עם הסכמה כמו "תגובה פרפק" או "מסכימה לחלוטין" מאשר להסתתר מאחורי ילדה שכביכול תייצג אותה [או אותן]. אלה תדברי רק בשם עצמך ולא בשם אחרות. מי שרוצה לומר משו, או לחלוק דעה היא מוזמנת, אנחנו באמת לא קיללנו אף אחת ובאמת לא הרבצנו או סילקנו אף אחת.. פשוט באמת ניסו להסביר להן את העמדה שלנו וכמובן את הדעות של כל אחת מאיתנו. אז באמת דברי בשם עמך ושאנשים אחרים לא ישלחו אותך כזאתי שמגנה עליהם.

Hip Hop star

New member
מהמהמהמהמהמהמהמהמה?!

לא דיברתי על מה עדיף ומה לא לעזעזל.... מה הופך את התגובות שלך ל-"אמיתית" ואת התגובות שלי או של בנות אחרות ללא אמיתיות?! בגלל שאת פתחת את הדיון? או שמה שברגע שזאת הדעה שלך אז זה "אמיתי" באמת.....אפשר להתכווח פה בנינו עד...עד...סוף העולם וזה פשוט לא ייגמר... התגובות שלך...תגובות שלי.... בסוף באמת המצב יהיה יותר לא נעים משל עכשיו.... ו.....ותתפלאי..לא כולם חושבים כמוך שהיה נכון לפתוח את הדיון,למרות שאת רצית להגיד מה שאת רוצה,אבל מצד שני זה השאיר המון אנשים מבולבלים..ו...תראי קצת איכפתיות בבקשה גם לצד הזה..תודה...

loner in love

New member
מי אמר

שהתגובה שלה אמיתית ושלך לא? היא מביעה את דעתה, ואת מביעה את דעתך. זה הכל.

Hip Hop star

New member
אוח../images/Emo122.gif

אפתח עם אותה שורה מהתגובה הקודמת שלי=>אין לי מה להגיד לך... בעצם יש..אבל זה לא ממש משנה... אני נואמת ונואמת...מגיבים מגיבים..... את חושבת שמה שאני עושה זאת צביעות?חושבת שאם אני מדברת בשם אחרות כי הן מפחדות מהתגובות וכי פשוט לא נעים להן בפורום אז זאת צביעות? וזה לא שאני לא רוצה שהמצב יהיה יותר טוב,תאמיני לי שאני רוצה לא פחות ממך שהמצב יהיה טוב..אבל תסתכלי רגע על מה שהיה עד עכשיו... אתן אמיתיות אני לא...זה משהו שמה אני אגיד לך?מאוד נעים לי לקרוא... זה יהיה רלוונטי אם אגיד שלא הבנת כ"כ את מה שהגבתי בתגובות הקודמות,וסביר להניח שאני לא הבנתי את רוב התגובות... אני...כאילו..באמת לא יודעת מה להגיד.. אם אגיד,אז מה תהיה התשובה שלך?שאני פסימית? אז אני פסימית במקרה הזה.... באמת קשה לי לראות את המצב משתפר עם הצורה שהדיון שהיה עד עכשיו התנהל.. זאת עובדה שאנשים נפגעו..ואם לא שמת לב,אדגיש זאת שוב פעם.. ה-רר-ב-ה א-נ-ש-י-ם נ-פ-ג-ע-ו י-ו-ת-ר מ-מ-ה ש-נ-ד-מ-ה ל-ך..... והמשתמע..שנראה לי חצי מהבנות שהגיבו פה לא טרחו אפילו לקרוא את הדעה שלי..אז...זה בכלל מעניין מישהו מה אני חושבת? גם אם אני מדברת בשם בנות אחרות שנפגעו מאוד ולא רוצות להגיב... זה לא שאני מצפה שגם יאמינו לי... אני גם לא יודעת אם חלק מהדברים שהייתי רוצה להגיד אני רוצה להגיד כרגע. ברגע שמרתי דברים שאני חוזרת....התגובות שקיבלתי לא ממש עודדו אותי להגיד דברים מסויימים בהמשך.. והשינוי צריך יהיה להתחיל ברגע שאנשים פה יפסיקו להתנהג כאילו הם יותר טובים מארחים רק בגלל שהם גדולים יותר או בגלל שהם פה יותר זמםן או לא יודעת... וזה כנראה משהו שנראה לי אף אחת לא תרצה להודות בזה או שבכלל לא שמה לב... אבל המצב שנוצר הוא מצב באמת מורכב יותר ממה שנדמה.... ואם זה קשור אליי,אני לא רואה מישהי מפעם שכ"כ הייתה רוצה לפתוח אתי דף חדש מסיבות כאלה ואחרות בגלל שאני השתנתי הן השתנו או לא יודעת.. בקיצור יש שינוי...ואני לא יודעת אם השינוי שהן כ"F רוצות...יכול לפחות כרגע להצליח במצב כעת.... כי הדיון הפך למעין..משהו שנראה כמו דיון פוליטי שאין לו סוף

loner in love

New member
אוח גם לך

אני לא אמרתי שמה שאת עושה זו צביעות. אני אומרת, שאם יש בנות שמסתמכות עליך שתדברי בשמן, או לחילופין לא מנצלות את ההזמדנות הזאת כדי להגיד מה שהן באמת רוצות, זו סוג של צביעות. אני לא הצבועה פה, ג'ני לא הצבועה פה, שחר לא הצבועה פה. לא אנחנו ולא אף אחת מהבנות ששפכה את הלב שלה פה. אנחנו אומרות את מה שיש לנו. אף אחד לא אמר שאני אמיתית ואת לא או להפך. זה דעה מול דעה וזה לגיטימי לחלוטין. אין פה נכון או לא נכון. אף אחד לא חושב שהוא יותר שווה מהאחר. מאיפה הבאת את זה? אני לא רואה את עצמי כיותר טובה מאף אחת פה רק בגלל שאני פה מהיום הראשון. מי שנפגעה - אני מצטערת. אבל אם נפגעתן תגידו, מה זה עוזר לי שאת מדברת בשם כולם כשאין לי מושג אפילו על מי את מדברת

Hip Hop star

New member
../images/Emo12.gif

טוב..אפתח בהודעה משמחת לרוב....
אני ע-ו-ז-ב-ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ופותרת אתכן מהכאב ראש שלי ומכאב הראש שאוסיף אח"כ
הלכתי לאיבוד בכל הפוליטיקה של הדיון הזה.......... ונמאס לי כבר......מאוד מקווה שהכל יסתדר לכן,וסליחה על עוגמת הנפש שגרמתי. ובהצלחה לכולן בחזרה מחר בבית הספר..........

למעלה