It's McWeekend Time

תודה D:

Smosh זה הכינוי ביוטיוב של שני בחורונים חמודים ומשעשעים שמעלים וידאו-ים שלהם ליוטיוב וזה... כל מיני מערכונים מצחיקים שהם מצלמים
והם אפילו מוכרים ברשת בגדים מגניבים כאלה שקשורים לסרטונים שלהם וזה, הם ענקיים! אני ממליצה לך אם יש לך זמן לחפש ביוטיוב Smosh ולראות DDD: חפרתי אבל הם מלכים ואני מתה עליהםםם
XDDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יו וולקאם DD:

כוסונים.
חח אני אכם אחפש בזמני החופשי

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif |מתבייש| נופ, לא מכירה.. ../images/Emo2.gif

just orr

New member
חחחחחחחחח אז כנראה באמת שכחתי כמה ציטוטים XD

"צליל ההודעות במסן" XDDDDDDD 333>

חהחהחהחה זה לא את, זו אני. יש לי אחלה זיכרון

ושלך משובש P: חחחחחחחחח מה, היה שקט ואז הציפו אותי, הביצ'ס האלה.

michalie XD

New member
חזרתי...

הייתי בגיחה והיה ממש ממש ממש ממש ממש ממש מממש ממש ממש כיף ולא ישנתי ב=כ=ל=ל
והיום ואתמול כשחזרתי השלמתי את כל שעות השינה שלי
טוב אז ככה:
מצעד הלהיטים של מקפליי:
חרשתי רק על שיר אחד: ultraviolet
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
אממ...אמ...אמ.. עלה לי מקודם אחד לראש אבל שכחתי
הלהקה המגניבה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=kSIfA_PVrkk&NR=1 דני'ס דיסקו ספיד אפ http://www.youtube.com/watch?v=ji4wz5jLmzo&NR=1
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מלון בבילון
(בוי או די) ארתור לא מדהימה לילה מוטרף במוזיאון דרייק וג'וש
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
בגיחה - הבנים שבכיתה שלי
שהייתי צריכה להיות בבצפר ב-8 בבוקר רק בגלל שאיחרתי
והיו עוד כמה דברים.
משהו ששימח:
הגיחה
שזכינו בערב הווי (כשהופענו) כשעשיתי סולו בריקוד.
משהו שהעציב:
כשהפסדנו בגיחה
היינו אמורים להיות מקום ראשון עם כל ההשקעה שלנו
ציטוטיה:
היו לי מלאמלאמלאמלאמלאמלא אבל שכחתי
... את רובם.... ~~~בגיחה~~~ ילד מהכיתה שלי ישן אצלנו (וחבר שלו ישן באוהל של ילד אחר מהכיתה שלי) באוהל רק בגלל שנכנס לו ולחבר שלו חגב לאוהל XDDD קיצור.. הוא התחיל לספר לנו צ'יסבט על ילד מהכיתה שלי. מאור: רון!!! תיזהר שם שלא תרגיש שם משהו בטעות בתחת! רון יצא מהאוהל שלו שניה ואז מאור צועק לו. "תיזהר שלא תיאבד את הבתולים שלך בתחת" חברה שלי: "כן! תיזהר! שים משולש אזהרה בתחת" אז ככה מתחיל הצ'יסבט: מאור: "היו היה פעם לד הומו בשם **** (צונזר מטעם המערכת) שהיה בגיחה עם כיתתו. והיה ילד בכיתה שלו שסיפר עליו כרגע צ'יסבט, **** ישן באוהל עם רון," וחברה שלי התפרצה ואמרה: "המשולש שווה שוקיים" (יש לו ראש משולש) מאור: "ואם תשמעו צעקות באמצע הלילה תבינו שזה רון מרגיש משהו בתחת" XXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~~~לאחר מכן לפנות בוקר הוא קם להתפנות והיה ח' 5 התחילו לעשות רעש ולרקוד ולצרוח~~~ אני: בואו נלך לרקוד איתם!!!! מאור: "אני הולך להשתין עליהם שם ~~כשהוא חזר מהשירותים~~ צעקו לו: מה אתה עושה בחוץ? אתה אמור לישון! מאור: "מה אתם רוצים?! הלכתי להשתין!!!" ~צועק כמו מסומם~~ ~~~~כשעוד ילד מהכיתה שלי הצטרף~~~ ירין נכנס לאוהל והתחיל לקפץ בתוך האוהל עם השק שינה וניסה להסתדר וכמעט פירק לנו את האוהל
כשהוא נרדם אני וחברה שלי התחלנו להזות כל מיני דברים: אני: "יואו אימלההה!! אני יודעת עכשיו למי ירין דומה!!" חברה שלי: "למי?" אני: "לאוסמה בין לאדן!!!" XDDDD חברה שלי: יואו אימלה הנה כלב!!" (ולא היה שום דבר ><") אני: היי, דובים באים אלינו! והם עם ידיים פפתוחות הם באים לחבק אותנו תסתתרו" (ובאמת הסתתרנו) אני: ורגע! מישהו עומד שם!!! תעשו כאילו אתן ישנות" (ושוב לא היה שם כלום ><") ~~~~~~~~אני וילד מהכיתה שלי התחלנו ל"קלל" אחד את השניה~~~ הוא: י'פיפי!! אני: י'קקי!!! הוא: י'שלשול במחזור אני: יא יא יא יא יא יא מחזור עם גושים!!! ואז הוא הלך כי מישהו קרא לו. וזהו ניראה לי
מתנגן בראש / בפלייליסט:
i caught fire
התמונה הכי חמה:
אני אעלה מתישהו תמונה אבל לא היום כי צריכים לשלוח לי את מהטיול אעאעאע

shaninosh way

New member
אעאעאעאע אני כאן כדי לחשוף את זהותו

האמיתי של **** [צונזר מטעם המערכת] זה הוא.......... ~תופיםתופים~ ‏ מי אם לאאא.... דני2! :-O נכון שאתן מכירות אותו ולא יצאתי מפגרת עכשיו? ברור שכן! לפי איך שאני מכירה את מיכל היא בטוח סיפרה עליו! ‏ ועכשיו לנושא אחר לגמרי~~~ אעאעאעאע! איזה מצחיק וכיף היה בגיחה!!!1 איזה מעבר חד...! רק אני יכולה לעשות מעברים חדים שכאלההה! איך דגדגנו את ירין עם העלים באמצע שהוא ישןXDD היה גדול, רק חבל שלא ניצחנו, היה הכי מגיע לנו.. :-(

YoureMyHeroine

New member
נו טובD: כי משעמם.

שיר השבוע של מקפליי: נה. שיר השבוע לא של מקפליי: Warmness On The Soul- Avenged Sevenfold Remembering Sunday- All Time Low Pigs Is Pigs- Every Time I Die Romeo A Go Go- Every Time I Die 2 Drunk של Brokencyde Get Low- Brokencyde Schizophrenia- Brokencyde Up Against The Ropes- August Burns Red Afterlife- A7X Black Rose Dying- Blessthefall Brail- Bring Me The Horizon Still Dreaming- Silverstein Worlds Apart- Silverstein להקת/אומן השבוע: A7X וברוקנסייד!
אלבום השבוע: A7X האחרון קליפ השבוע: אין. תוכנית/סרט השבוע:
משהו ש.... שימח אתכם השבוע: תל אביב, שחר העציב אותכם השבוע: סתם קטע כלשהו. הכעיס אותכם השבוע : אנשים. ציטוטיידה: "נועם את נראית כמו מרשמלו" "טל נראית כמו מרשמלו שרוף"XDDD מתנגן בראש/פלייליסט: Off The Heezay- BMTH תמונת השבוע: נמ. מתלאביב

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif שקסיניזם ../images/Emo69.gif

שונאת אותך. אין לי זמן למסןןן ג'יז עוד שבוע את חוקית! DD: ביץ' צפי ממני לצלצול בחצות
אם לא נדבר לפני...

למעלה