It's McWeekend Time

Yu vi

New member
סופשבוע ^_^../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי:
She left me אעאע
שיר השבוע לא של מקפליי:
Kiss Me- New Found Glory But It's Better If You Do- Panic! At The Disco Face Down- RJA Holding on- Simple Plan When I'm Gone ACOUSTIC- Simple Plan No Love- Simple Plan Take My Hand- Simple Plan Stars- Madina Lake Pandora- Madina Lake House of cards- Madina Lake River People- Madina Lake All the way- Busted
להקת/אומן השבוע:
SP ML
אלבום השבוע:
SP- SP
קליפ השבוע:
מערכונים של אסי וגורי XDDDDDDDDDDDDDDD
תוכנית/סרט השבוע:
הכי גאים שיש
#%#%$ סקינס הישרדות
משהו ש....
שימח אתכם השבוע
:
איןלי כוח לענות על השאלות האלה XD
העציב אותכם השבוע
:
כנל
הכעיס אותכם השבוע
:
כנל
ציטוטיידה:
"בוו!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~מתה~
מתנגן בראש/פלייליסט:
פירסומות בערוץ 10 ושי לפט מי לא יוצא לי מהראש ><
תמונת השבוע:
בווו! XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח נכון?!?!?../images/Emo85.gif

הכנתי אני לבדי בעצמי לבדי.
DDD:

Charley XD

New member
Don't turn your back on me I won't be ignored

אחח איזה שיר יפה ... שיר השבוע של מקפליי: יא וואן הולד יו שיר השבוע לא של מקפליי: Linking Park - Faint The Beatles - Honey Pie The Beatles - Drive My Car Beatles - Twist and Shout Beatles - Mrs. Robinson The Beatles - A day in the Life The Beatles - get back The Beatles - Rubber Soul - Michelle
The Beatles - Sexy Sadie Cold Play - In My Place SON OF DORK - Ticket Outta Loserville Beach Boys - Somewhere Over The Rainbow The Beach Boys - Fun, Fun, Fun The Beach Boys - Surfing Usa The Beach Boys - I Get Around The Beach Boys - Wouldn't It Be Nice Crank That (Travis Barker Rock Remix)
אמא זה ממש קשה ! להקת/אומן השבוע: לינקין ביצ' בויז וביטלס אלבום השבוע: XX קליפ השבוע: XX תוכנית/סרט השבוע: אנטומיה D: ~מק-דרימי~ הג"ש
קייל וג'אקס ! XDDDDD משהו ש.... שימח אתכם השבוע: הטיול שנתי D: היה כזה שולט ! ועוד מישהו שמישהו אמר (נו כי אני כאפה, ביצ' רדו ממני) העציב אותכם השבוע: /: משהו ששיר סיפרה לי על חולת סרטן הכעיס אותכם השבוע : יש כמה אנשים שהייתי תולה בשמחה, אוח היא כל כך מעצבנת אותי ! הכל בגלל וזה שהיא מפגרת, היה לה יום שלם, אבל לא היא חייבת להורס ! ציטוטיידה: משהו מושי מושלם : טל
** "Harry and I are going to my house," I paused, putting my head on Harry's chest, "to have more sex," I detailed feeling how Harry's chest rumbled as he laughed, "so try not to contact us in the next forty years or so, we'll be busy." I said and Tom made throw up voices. "I didn't have to know that!! Eurgh!" ** !! My undies are not a gift shop ~~שיעור אנגלית~~ ** המורה : "עם עוד פעם אחת אני מסתכלת עליך אתה בחוץ !" אמיר ~חבר של זה שהיא אמרה לו~ : "תסתכלי" טל ~הילד שהיא צעקה עליו~ : "זה שאני יפה ..." ** אור : "מה היא אמרה ?" אני : "משהו על תרנגולות, פרות ונמגל" -הבטן שלי XD- ** "אני רוצה שקט !!!" "את יכולה להמשיך לרצות" ** "אתן מדברות !" "שמת לב" ** המורה : "אני אוציא אחד אחד !" אני : "יותר פשוט שתצאי לבד, ני יודעת שקשה לך, אבל הדלת בצד ימין שלך" המורה מראה רגע חוכמה : "A KIND OF FLY" = צירעה ** "today I drowned wasp that I Found floating in my wine ,It's life no longer is it's own but neither is it mine" מקסים מה שאנחנו לומדים באנגלית אה ? ** ילד מהכיתה : "אי אפשר ללמוד ככה !" חבר שלו : "למה בלי כל זה אפשר ?" ** היינו בחדר שמחולק ל2 אני ואור היינו בחדר אחד וראם, חן, דר ודרור: ~יש רעשים מהחדר השני וראם פותח את הדלת~ ראם: "סוטות!!!!!!!1" ~טורק את הדלת~ ~אחרי שניה, דרור פותחת את הדלת ונמרחת על הרצפה~ סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]: נחמד מתנגן בראש/פלייליסט: The Beatles - Drive My Car במשך כל היום ! תשאלו את אור ><" Linking Park - Faint תמונת השבוע: יש 2 D:

Charley XD

New member
אווו הוווו עוד תמונה D:

טומסי והארי הולכים לטייל ... XDDD יש לי הרבה יותר מדי אנרגיות ><" התחרפנתי D:

XxLianxX

New member
באיחור..

המחשב שלי הפסיק לעבוד ביום חמישי ורק עכשיו הצליחו לתקן אותו.. לא שלמישהו אכפת..
שיר השבוע של מקפליי:
bubble wrap friday night
שיר השבוע לא של מקפליי:
madina lake-one last kiss madina lake-here i stand madina lake-true love eyes set to kill-this love you breathe a day to remember-monument a day to remember-the plot to bomb the panhandle
להקת/אומן השבוע:
מקפליי, madina lake, a day to remember
אלבום השבוע:
אין..
קליפ השבוע:
אין..
תוכנית/סרט השבוע:
לילה מטורף במוזיאון והמין היפה
משהו ש....
שימח אתכם השבוע
:
קיבלתי 100 בבוחן במתמטיקה
העציב אותכם השבוע
:
שרה טסה בחזרה לגרמניה
הכעיס אותכם השבוע
:
ביום שישי באתי לבית ספר בשמונה (בשבילי זה היה שבע בגלל שלא הזזתי לשעון קיץ) ואז גיליתי שישי לי 4 שעות חופשיות ואני עוד הלכתי ברגל וזה 20 דקות הליכה.. הלכתי, חזרתי והלכתי
ציטוטיידה:
אין.. |רעשן|סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]:|מסכה| מושימושלם
מתנגן בראש/פלייליסט:
I'll Be OK
תמונת השבוע:

XxLianxX

New member
תמונה 2

נסטיה אנ י חייבת לבוא אליך ולראות את כל הסדרה מהתחלה!!

XxLianxX

New member
תמונה 2

נסטיה אנ י חייבת לבוא אליך ולראות את כל הסדרה מהתחלה!!

XxLianxX

New member
תמונה 2

נסטיה אני חייבת לבוא אליך לראות את כל הסדרה מהתחלה!!

sweet shir

New member
אשכרה ד'ה אנבוטונד ג'ינס אוף ג'וי! XDD

ו... וואי ליאן יא מוכשרת, את יודעת לשלוח הודעות בתפוז בצורה נפלאה!

למעלה