Don't turn your back on me I won't be ignored
אחח איזה שיר יפה ... שיר השבוע של מקפליי: יא וואן הולד יו שיר השבוע לא של מקפליי: Linking Park - Faint The Beatles - Honey Pie The Beatles - Drive My Car Beatles - Twist and Shout Beatles - Mrs. Robinson The Beatles - A day in the Life The Beatles - get back The Beatles - Rubber Soul - Michelle
The Beatles - Sexy Sadie Cold Play - In My Place SON OF DORK - Ticket Outta Loserville Beach Boys - Somewhere Over The Rainbow The Beach Boys - Fun, Fun, Fun The Beach Boys - Surfing Usa The Beach Boys - I Get Around The Beach Boys - Wouldn't It Be Nice Crank That (Travis Barker Rock Remix)
אמא זה ממש קשה ! להקת/אומן השבוע: לינקין ביצ' בויז וביטלס אלבום השבוע: XX קליפ השבוע: XX תוכנית/סרט השבוע: אנטומיה D: ~מק-דרימי~ הג"ש
קייל וג'אקס ! XDDDDD משהו ש.... שימח אתכם השבוע: הטיול שנתי D: היה כזה שולט ! ועוד מישהו שמישהו אמר (נו כי אני כאפה, ביצ' רדו ממני) העציב אותכם השבוע: /: משהו ששיר סיפרה לי על חולת סרטן הכעיס אותכם השבוע : יש כמה אנשים שהייתי תולה בשמחה, אוח היא כל כך מעצבנת אותי ! הכל בגלל וזה שהיא מפגרת, היה לה יום שלם, אבל לא היא חייבת להורס ! ציטוטיידה: משהו מושי מושלם : טל
** "Harry and I are going to my house," I paused, putting my head on Harry's chest, "to have more sex," I detailed feeling how Harry's chest rumbled as he laughed, "so try not to contact us in the next forty years or so, we'll be busy." I said and Tom made throw up voices. "I didn't have to know that!! Eurgh!" ** !! My undies are not a gift shop ~~שיעור אנגלית~~ ** המורה : "עם עוד פעם אחת אני מסתכלת עליך אתה בחוץ !" אמיר ~חבר של זה שהיא אמרה לו~ : "תסתכלי" טל ~הילד שהיא צעקה עליו~ : "זה שאני יפה ..." ** אור : "מה היא אמרה ?" אני : "משהו על תרנגולות, פרות ונמגל" -הבטן שלי XD- ** "אני רוצה שקט !!!" "את יכולה להמשיך לרצות" ** "אתן מדברות !" "שמת לב" ** המורה : "אני אוציא אחד אחד !" אני : "יותר פשוט שתצאי לבד, ני יודעת שקשה לך, אבל הדלת בצד ימין שלך" המורה מראה רגע חוכמה : "A KIND OF FLY" = צירעה ** "today I drowned wasp that I Found floating in my wine ,It's life no longer is it's own but neither is it mine" מקסים מה שאנחנו לומדים באנגלית אה ? ** ילד מהכיתה : "אי אפשר ללמוד ככה !" חבר שלו : "למה בלי כל זה אפשר ?" ** היינו בחדר שמחולק ל2 אני ואור היינו בחדר אחד וראם, חן, דר ודרור: ~יש רעשים מהחדר השני וראם פותח את הדלת~ ראם: "סוטות!!!!!!!1" ~טורק את הדלת~ ~אחרי שניה, דרור פותחת את הדלת ונמרחת על הרצפה~ סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]: נחמד מתנגן בראש/פלייליסט: The Beatles - Drive My Car במשך כל היום ! תשאלו את אור ><" Linking Park - Faint תמונת השבוע: יש 2 D: