It's McWeekend Time

sweet shir

New member
דווקא הפרקים האחרונים בבובות היו מגניבים D:

חחחחחחחחחחחחח הציטוט

talosh1234

New member
../images/Emo41.gifעונה :|../images/Emo41.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
לא שמעתי X=
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
The Underdog Project - Summer jam 2003 רז שלח לי
הלהקה המגניבה של השבוע:
All Time Low
אלבום שחרשתן עליו:
-
קליפ שעשה לכן את זה:
-
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
דרייק וג'וש
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שרז התייחס אלי מגעיל אחרי שניפרדתי ממנו o_O
משהו ששימח:
כלום בערך
משהו שהעציב:
שניפרדתי ממנו
היה לי שבוע עצוב
ציטוטיה:
-
מתנגן בראש / בפלייליסט:
The Underdog Project - Summer jam 2003
התמונה הכי חמה:
התמונה שאתם עומדים לראות היא תמונה ממש ממש ממש מכוערת. אבל צילמתי אותה כי רציתי לראות איך אני נראת כשאני בוכה, וזה כמוער :| ובכיתי בגלל שניפרדתי מרז
אז אממ.. הינה .. אולי אני אשים עוד אחת נורמאלית XD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifפשוששששששששששששששיזם!../images/Emo201.gif

דיי חמממודי שללללללי
אל תבכי בגללו, זה יעבור- מבטיחה
התמונה המהממת שלך עושה אותי עצובה
תמיד פה בשבילך

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif@$@#%הם ענו לייייייייי@#~!#~!#

אעאעאעאעעא איזה חמודיםםםםםםםםםם 4!#$@#%!~!#^*&%^ בואו לארץץץ ואואואואוואוא XDDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאמרתי להם שיש../images/Emo6.gif

הם להקה מאזה טובהה יש קישוריםם לשירים שלהם במקוויקנד שלי
חמודים כאלהההההה you me at six השם שלהם

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח רואים שם אותי!כאילו ת'מיספייס שליXDDD

LOL

חצמבוש

New member
../images/Emo111.gifהמקוויקנד שלי:)

שיר השבוע של מקפליי:
חרישות מטורפות על טרנסילבניה
שיר השבוע לא של מקפליי:
Three Days Grace - Animal I Have Become
להקת/אומן השבוע:
פוו פייטרס
אלבום השבוע:
דה גרייטסט היטס-מקפליי
קליפ השבוע:
-אין-
תוכנית/סרט השבוע:
סימפסונס אני פשוט חולה על הסרט הזהD:
משהו ש....
שימח אתכם השבוע
:
כלום
העציב אותכם השבוע
:
כלום
הכעיס אותכם השבוע
:
שלסטפאני יש את הDVD לפני! כלבה
ציטוטיידה:
אתמול בשיעור אנגלית: המורה:"מי פה יודע איפה זה סידני?" אני:"ארה"ב!" המורה:"סידני זה באוסטרליה><" ------ היה מבדק על איזה סיפור באנגלית על שחיינית שהיא נחה.. המורה:[באנגלית]"אלמוג תגיד לי איך היא שחתה?" אלמוג:"עם הרגליים!" XD ----- המורה:"מה זה משנה? יש לנו את אותו השמאל וימין"[היא ישבה ממולנו] ילד אחד:"מה פתאום! הימין שלך זה השמאל שלנו והימין שלנו זה השמאל שלך"[והוא מדגים לה] ילד שישב לידי:"רואים שהיא בלונדינית" XDD ---- המורה למדעים:"נו אבל הבאתי לך ביד! ביד!!!" XDDDDDDDD ---- שיעור פיסיקה: המורה:"ועכשיו אנחנו נשער את עומק החדירה" אני:"זה לא נשמע טוב" ילדה שישבה מאחורי:"אוי פאני את באמת סוטה!" ילדה שישבה לידי:"מעניין מתי היא תגמור" XDDDDDDDDDDDDDDDDD |רעשן|סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]:|מסכה|חרא
מתנגן בראש/פלייליסט:
Three Days Grace - Animal I Have Become
תמונת השבוע:
בנים מהשכבה שליXDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDD בנות הפאוורפאף קורעע ../images/Emo6.gif

אבל למה קרוקס למה, אלוהים??

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifמק.מק.מק.מקוויקנד.../images/Emo109.gif

שיר השבוע של מקפליי: Friday Night Broccoli במיוחד בגירסאות של GH
שיר השבוע לא של מקפליי: Busted- Everything I Knew Fergie- Clumsy Kelis- Bossy Useless ID- Crush מלאמלא שירים של מכ"ר XD להקת/אומן השבוע: מקפליי+מכ"ר+מיקה אלבום השבוע: My Chemical Romance- The Black Parade קליפ השבוע: אסי וגורי;; רולז. תוכנית/סרט השבוע: סאות'פארק משהו ש... שימח אתכם השבוע
חזרתי מהקניון וקניתי אולסטאר שחור, ג'ינס, וטבעות
העציב אותכם השבוע
אבא של המחנכת שלי נפטר
יהיה לנו שבוע מוזר... הכעיס אותכם השבוע
לא מצאתי ארנק נורמלי ובושם נורמלי!@#$% ציטוטיידה:
´*•הדס•*´ אומר/ת (17:54): אבל את יודעת מה הצחיק אותי הפעם בטאוור רקורדס? Rockin'Roni אומר/ת (17:54): מה? ´*•הדס•*´ אומר/ת (17:54): DVD של יניב המגניב XDDDD Rockin'Roni אומר/ת (17:54): מיזה יניב המגניב? חחחחחחחחחח ´*•הדס•*´ אומר/ת (17:55): חחחחחח אויבו המושבע של יובל המבולבל XD
*unicef Vansi™ ('.') ;; One love, one life , that’s enough to get you through the night אומר/ת: טומי התחנן שבוע ורק אז נתתי לו! Rockin'Roni אומר/ת: |: *unicef Vansi™ ('.') ;; One love, one life , that’s enough to get you through the night אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Rockin'Roni אומר/ת: זה פאקינג לא נשמע טוב Rockin'Robin אומר/ת: את זונה XDDDDDDDDDDDD *unicef Vansi™ ('.') ;; One love, one life , that’s enough to get you through the night אומר/ת: אני לא זונההההההה Rockin'Roni אומר/ת: ללאאא
Rockin'Roni אומר/ת (19:29): תביאי מישו אחר D: *unicef Vansi™ ('.') ;; One love, one life , that’s enough to get you through the night אומר/ת (19:29): אינלי מישו אחד
*unicef Vansi™ ('.') ;; One love, one life , that’s enough to get you through the night אומר/ת (19:30): אחר*
*unicef Vansi™ ('.') ;; One love, one life , that’s enough to get you through the night אומר/ת (19:30): שוב יצאתי זונה XDDDDD Rockin'Roni אומר/ת (19:30): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
אסי וגורי
: "אני לא שומעתת!!!!!!!1111 יש פה חלון!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111" "אני אנגח בך!" "אתה לא יכול, יש פה חלון!" "אמא כוסססססית!"
אחח כמה שצחקנו <: מתנגן בראש/פלייליסט: McFly- Hypnotised תמונת השבוע: אעעאעא

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח יצאתי כמו דיונון שחולה במחלת יםXDDDDD

LMAO

just orr

New member
יניב המגניב חחחחחחחח

זה הכינוי של המורה למוזיקה אצלנו XDDDDDD

למעלה