It's McWeekend Time

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo31.gifו-../images/Emo45.gifיש לזה כמה פירושים...

חברות שלי [אמריקאיות] כותבות לי:Lots Of Laughter אבל שמתי לב שיש זה גם ת'פירוש של:Laughing Out Laod עפ"י[היסוד]: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060911210227AAEmUuQ תכתבו מה שאתן רוצות, אני לוקחת את זה במובן הראשון כי ככה זה אצלינו.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח התמונה מגניבההה ../images/Emo23.gif

YuvalJones

New member
'סאפ? D:

שיר השבוע של מקפליי: TCFC שיר השבוע לא של מקפליי: שבוע שני! when day turns into night - busted להקת/אומן השבוע: אביב גפן
אבל רק כי המתופף שלו עכשיו אצלי חחח ^,^ אלבום השבוע: שבוע שלישי! אינפיניטי און היי של פו'ב קליפ השבוע: I write sins not tragedies [אם ככה רושמים אתזה] של PATD תוכנית/סרט השבוע: ג'קאסס- פיק אוף דסטיניD: משהו ש.... שימח אתכם השבוע: גיאצ' החתיך ביותר[ידיד שלי] חזר מקנדה אחרי חצי שנה ואני עדיין מתרגשת! רעדו לי הידיים כשראיתי אותו
העציב אותכם השבוע: כואב לי הראש -_- הכעיס אותכם השבוע : חוס צדק. ציטוטיידה: זה לא ממש ציטוט אבל הייתי עכשיו עם ידיד שלי בסנטר וכשירדנו מהאוטובוס עברנו ליד אישה אחת עם שתי הבנות שלה והיא לא הספיקה לעלות לאוטובוס והוא נסע אז היא עושה כזה "למה אתה לא מחכה אבל1!?!?@?@##@$" וזרקה עליו כוס קפה עם כל הקפה XDDD זה היה כלכך מצחיק!! |רעשן|סכמו את פורים במילה אחת [או יותר]:|מסכה| חביבD: מתנגן בראש/פלייליסט: התיפופים של אחי הנהדר והמורה שלו. תמונת השבוע: --

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif המתופף של אביב גפן אצלך? מה?

חחחח כייף לךךך DD: אבל מה הקשר? >< חחח POD
קנדהה
חחח כייף לו

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהיא כתבה אח"כ שמתמגן לה בפלייליסט

התיפופים של אח שלה והמורה שלו אז אני מניחה שהוא המורה><" או האח?
XD

YuvalJones

New member
תשובה נכונה!

זכית ב............. מסרק לשיניים וסכין גילוח לכליות! סתם חס וחלילה חס ושלום!
הוא המורה של אחי הגדול. ואני די טעיתי, הוא היה המתופף שלו.... אז בתקופת התאויוט[ככה?] לפני שהוא העיף אותם לאלף מאה מליון עשרים ואחד נקוה שבע עזאזל!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תעויוט* חחחח וחבל שכך הם היו

טובים ביחד אני לא אוהבת את אביב החדש

גילולית

New member
../images/Emo205.gifנכון! בתעויוט שם הרבה יותר טוב

מבלאקפילד או איך שלא קוראים להם עכשיו.. ויובל, אפשר להחליף את הפרס למסאג' לכליות ודוש לבוהן
*לאמצחיק*

YuvalJones

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דווקא כןן! אפילו צחקתי בקול רם! ועכשיו אבא שלי ישאל אותי בעוד כ-3,2,1 "מה כל כך מצחיק שם?!" איכס תארו לכם באמת סכין לכליות. אוישששש גועל!!!!!!!!!!!!!

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDD גם אבא שלי עושה את זה.

אני רואה חברים לבד בחדר ומתפוצצת מצחוק ואז הוא פשוט נכנס, בוהה בי מלאמלא זמן כי אני לבד, בחדר סגור, צוחקת, ואז הוא יוצא. "איזה סיפור מפגר" במילותיהםשל אסי וגורי.

sweet shir

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo174.gifסופשבוע נעים! D:

שיר השבוע של מקפליי: Bubble Wrap She Falls Asleep שיר השבוע לא של מקפליי: Bohemian Rhapsody - Queen Killer Queen - Queen Wannabe - Spice Girls Crush - Cute Is What We Aim For להקת/אומן השבוע: מקפליי, קיוט איז וואט ווי איים פור, וקווין. אלבום השבוע: -- קליפ השבוע: -- תוכנית/סרט השבוע: סרט: משהו על צנזורה בעולם המוזיקה בשנות ה-80. סדרה: בובות, קייל XY, טב"ע. משהו ש.... שימח אתכם השבוע: עשיתי פן, האוס חוזר, וחברה שלי שגרה בארה"ב מגיעה ב-10 לאפריל D: העציב אותכם השבוע: אמא של חבר של אח שלי (בן 8) חולה בסרטן.
הכעיס אותכם השבוע : הורים. ציטוטיידה: ממ, משעשע ותו לא.
(R) U.V says: איזה מוזר במקום אחד היה כתוב שרנדי נולד ב79 ובאחר היה כתוב ב77 כן, משעמם לי. *naf(8)(D)שירD: says: שמתי לבXDDDD (R) U.V says: היי הוא נולד ב2.11! יום אחריי אבאשלי סקטע מטורף *naf(8)(D)שירD: says: מה זה מטורף *naf(8)(D)שירD: says: יותר מטורף מפדופיליםXD *naf(8)(D)שירD: says: נעם והשובי דובי קטנים ליד זה *naf(pi)שירD: says: חחחחחחחחח וואי אני ונסטיה היום היינו במצב מה זה עצוב *naf(pi)שירD: says: כל היום דיברנו באנגלית שגוייה (R) U.V says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf(pi)שירD: says: you to be ugly (R) U.V says: הכי כיף D: *naf(pi)שירD: says: i to be ugly (R) U.V says: יס יס רייט *naf(pi)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחח היינו ממש סתומותXDDDDD (R) U.V says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *naf(pi)שירD: says: נסטיה לאמבר ~ילדה בכיתה~: "יו טו בי אה הומוסקסואל מן" ~כעבור כמה זמן~ אני לנסטיה: "יו טו בי ביטצ'. יו טו בי דוג!" נסטיה: "איי טו בי אה הומוסקשואל דוג!" *naf(pi)שירD: says: XDDDDDDDDDDDD לא מצחיק נסטיה: "איפה המשקפיים שלי?!" ~מחפשת~ ~כעבור מס' שניות~ נסטיה: "אה אופס, הן על העיניים שלי." XDDDD מתוך "רוקדת בתחתונים": (מה?! משעמם בשיעורים בביצפר ונסטיה הביאה ת'ספרXDD) * 'בהתחשב במספר הפעמים שאמרו לי להיות בשקט - חבל באמת שבזבזתי את הזמן ולמדתי לדבר. יכולתי להיות פנטומימאית.' * 'קצת התעודדתי כי סבא בא לבקר והצית את עצמו.' * '... אולי פשוט איאלץ לשאול את בושם "פלומה" של אמא. לא יהיה לה אכפת. אלא אם כן היא תגלה, כמובן, ובמקרה כזה היא תהרוג אותי.' * "טום נתן לי נשיכת אהבה." "נו." "ווי." "לא ראיתי אותה." "אני יודעת." "איפה היא?" "על בהן כף הרגל שלי." נסטיה: "עשית שיעורים בספרות?" אני: "~היו~ שיעורים בספרות?" נסטיה: "אולי." שירD: אומר/ת (21:56): רגע מה מחליפים לשעון קיץ? לא החלפנו לפני שנה כבר?! O: ღ...שרמי...ღ אומר/ת (21:56): חחחחח, החלפנו מותק. -לפני שנה!- XDDDD *naf(pi)שירD: says: אני סתומהXDDDDDD ღ...שרמי...ღ says: כה, לגמרי. *naf(pi)שירD: says: יו, את לא אמורה להסכים!! ღ...שרמי...ღ says: חחח אה. אופסXD *naf(pi)שירD: says: זונה!!!! ליאן מספרת שהיא חושבת שהיא אלרגית למשהו, כי היא לא הפסיקה להתעטש שהיא הייתה בבית, בחוץ זה הפסיק ובבית ספר זה חזר. אני: "אולי את אלרגית לדייזי (הכלבה שלה)?" ליאן: "אז למה אני גם מתעטשת בבית ספר?" אני: "נו, את אלרגית לכלבות... אופיר פה!"
מתנגן בראש/פלייליסט: Easier To Run - Linkin Park My December - Linkin Park The (After) Life Of The Party - FOB Jump - SP תמונת השבוע: ממ יש 3. BJ.

../images/Emo58.gif מושלם ../images/Emo99.gif ראיתי לפני כמה ימים

את הסרט "רקוויאם לחלום" איזה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםם
אבל הסרט קשה כלכך D X

למעלה