../images/Emo141.gif../images/Emo174.gifסופשבוע נעים! D:
שיר השבוע של מקפליי: Bubble Wrap She Falls Asleep
שיר השבוע לא של מקפליי: Bohemian Rhapsody - Queen Killer Queen - Queen Wannabe - Spice Girls Crush - Cute Is What We Aim For
להקת/אומן השבוע: מקפליי, קיוט איז וואט ווי איים פור, וקווין.
אלבום השבוע: --
קליפ השבוע: --
תוכנית/סרט השבוע: סרט: משהו על צנזורה בעולם המוזיקה בשנות ה-80. סדרה: בובות, קייל XY, טב"ע.
משהו ש.... שימח אתכם השבוע: עשיתי פן, האוס חוזר, וחברה שלי שגרה בארה"ב מגיעה ב-10 לאפריל D:
העציב אותכם השבוע: אמא של חבר של אח שלי (בן 8) חולה בסרטן.
הכעיס אותכם השבוע : הורים.
ציטוטיידה: ממ, משעשע ותו לא.
(R) U.V says: איזה מוזר במקום אחד היה כתוב שרנדי נולד ב79 ובאחר היה כתוב ב77 כן, משעמם לי. *naf(8)(D)שירD: says: שמתי לבXDDDD (R) U.V says: היי הוא נולד ב2.11! יום אחריי אבאשלי סקטע מטורף *naf(8)(D)שירD: says: מה זה מטורף *naf(8)(D)שירD: says: יותר מטורף מפדופיליםXD *naf(8)(D)שירD: says: נעם והשובי דובי קטנים ליד זה *naf(pi)שירD: says: חחחחחחחחח וואי אני ונסטיה היום היינו במצב מה זה עצוב *naf(pi)שירD: says: כל היום דיברנו באנגלית שגוייה (R) U.V says: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf(pi)שירD: says: you to be ugly (R) U.V says: הכי כיף D: *naf(pi)שירD: says: i to be ugly (R) U.V says: יס יס רייט *naf(pi)שירD: says: חחחחחחחחחחחחחחח היינו ממש סתומותXDDDDD (R) U.V says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *naf(pi)שירD: says: נסטיה לאמבר ~ילדה בכיתה~: "יו טו בי אה הומוסקסואל מן" ~כעבור כמה זמן~ אני לנסטיה: "יו טו בי ביטצ'. יו טו בי דוג!" נסטיה: "איי טו בי אה הומוסקשואל דוג!" *naf(pi)שירD: says: XDDDDDDDDDDDD לא מצחיק נסטיה: "איפה המשקפיים שלי?!" ~מחפשת~ ~כעבור מס' שניות~ נסטיה: "אה אופס, הן על העיניים שלי." XDDDD מתוך "רוקדת בתחתונים": (מה?! משעמם בשיעורים בביצפר ונסטיה הביאה ת'ספרXDD) * 'בהתחשב במספר הפעמים שאמרו לי להיות בשקט - חבל באמת שבזבזתי את הזמן ולמדתי לדבר. יכולתי להיות פנטומימאית.' * 'קצת התעודדתי כי סבא בא לבקר והצית את עצמו.' * '... אולי פשוט איאלץ לשאול את בושם "פלומה" של אמא. לא יהיה לה אכפת. אלא אם כן היא תגלה, כמובן, ובמקרה כזה היא תהרוג אותי.' * "טום נתן לי נשיכת אהבה." "נו." "ווי." "לא ראיתי אותה." "אני יודעת." "איפה היא?" "על בהן כף הרגל שלי." נסטיה: "עשית שיעורים בספרות?" אני: "~היו~ שיעורים בספרות?" נסטיה: "אולי." שירD: אומר/ת (21:56): רגע מה מחליפים לשעון קיץ? לא החלפנו לפני שנה כבר?! O: ღ...שרמי...ღ אומר/ת (21:56): חחחחח, החלפנו מותק. -לפני שנה!- XDDDD *naf(pi)שירD: says: אני סתומהXDDDDDD ღ...שרמי...ღ says: כה, לגמרי. *naf(pi)שירD: says: יו, את לא אמורה להסכים!! ღ...שרמי...ღ says: חחח אה. אופסXD *naf(pi)שירD: says: זונה!!!! ליאן מספרת שהיא חושבת שהיא אלרגית למשהו, כי היא לא הפסיקה להתעטש שהיא הייתה בבית, בחוץ זה הפסיק ובבית ספר זה חזר. אני: "אולי את אלרגית לדייזי (הכלבה שלה)?" ליאן: "אז למה אני גם מתעטשת בבית ספר?" אני: "נו, את אלרגית לכלבות... אופיר פה!"
מתנגן בראש/פלייליסט: Easier To Run - Linkin Park My December - Linkin Park The (After) Life Of The Party - FOB Jump - SP
תמונת השבוע: ממ יש 3. BJ.