התפקדות חודש יוני

dougie10

New member
מתפקדת ^^

-שם: ליהי -תאריך לידה: 30 לאוגוסט -גיל: 14 -מקום מגורים: שפיים -מסנג'ר\איי סי קיו: msn- [email protected] -הדבר הכי טוב שקרה בחודש מאי: ביליתי מלא מלא עם חברות -למה אני מחכה בחודש יוני: לקבלת תעודות ולסיום בצפר -מסר לאומה: מתמטיקהזה חרא דבר.....

גילולית

New member
../images/Emo205.gif%^&^%$#@#$%^&^%$#$%^

איזה מתווווווווווווווווווווווווק!!!!! איך קוראים לו? בן כמה הוא? אפשר לאנוס אותו?

OneStepCloser

New member
חחחחחחח

קוראים לו מייקי [שזה מיכאל בעברית ומישה ברוסית חח] עוד מעט הוא בן 8 חודשים D: לא

Maddie

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo185.gif

שם:נוי ת.לידה:22.7.93 גיל:14 ו-10 חודשים D: מקום מגורים:איפה שהוא כאן
מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] הדבר הכי טוב שקרה בחודש מאי:יום העצמאות למה אני מחכה בחודש יוני:ההופעה של הבלט בעיר, יומולדת למיכ, צימר בצפון D: מסר לאומה:הסינגל של מק מעולה

N e r d y

New member
אני D:

שם: טל
תאריך לידה: 24.12.90
מקום מגורים: עין שריד
מסנג'ר\איי סי קיו:
הדבר הכי טוב שקרה בחודש מאי: בע לאיודעת יום העצמאות?
למה אני מחכה בחודש יוני: חופש? (חחחח או שלא)
מסר לאומה: Queer As Folk.

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifמתפקדת!

שם: מיה תאריך לידה: 10.10.90 גיל: 17 וחצי מקום מגורים: מרכז מסנג'ר\איי סי קיו: מסר הדבר הכי טוב שקרה בחודש מאי: ל"ג בעומר, שעברתי חצי מהבגרויות! למה אני מחכה בחודש יוני: לסיים את הבגרויות לתמיד! מסר לאומה: אה?!

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifאין עוד...

אבל יש עוד תמונות שזה מהתוכנית עצמה באיכות לא טובה כ"כ...

../images/Emo204.gifמתפקדת.

שם: נוגה / נוגס / נוגסי. אני פתוחה להצעות!
תאריך לידה: הרביעי בדצמבר, 1987.
גיל: עשרים וחצי. ועוד שבעה חודשים - עשרים ואחת. [נו, שנה מעוברת, לא אשמתי.
]
מקום מגורים: בני-ברק על קו ירושלים.
מסנ/איסיקיו: מסנ: [email protected]. איסי: 318837304.
הדבר הכי טוב שקרה בחודש מאי: מממ. מוטומיוזיק, שבת בפ"ת, ושסיימתי עם הקריאה בע"פ לפני כל המחלקה לאנגלית ביום רביעי האחרון. ><
למה אני מחכה בחודש יוני: אוה, לשבועות בבית-אל. ולסיים את הסמסטר ואת המבחנים.
מסר לאומה:כירורג זה כואב.
ותראו מה כתבתי על היד שלי! *מרוצהמעצמי* [תרגום למתקשים: LOVE באותיות גותיות.
]

../images/Emo204.gifועוד אחת, כי בא לי ../images/Emo3.gif

בחתונה של אחת החברות שלי. [ביום שלישי של שבועות יש לי עוד אחת, ואז עוד אחת ביום חמישי. איזה כיף! ^^] היה סוף.

YuvalJones

New member
מתפקדת!!../images/Emo6.gif

OMG OMG חודש אחרון לבצפרD: קולטות שעוד שלושה חודשים אני אהיה אהיה בוגרת בית ספר וכולם ייתנו לי כבוד ואפחד לא יגיד לי מה לעשות או איך להתנהג! XD אוקיי הלכתי טו פאר. שם: יובלD: תאריך לידה: 19.11 גיל: 12 ושבעה חודשים נראהליי. מקום מגורים: רמת גן! מסנג'ר\איי סי קיו: 336089742 הדבר הכי טוב שקרה בחודש מאי: ועאעאועואועא היה המון! ועבר כלכך מהר! למה אני מחכה בחודש יוני: תעודות,מסיבת סיום,הופעת סופשנה, בריכהההה מסר לאומה: שימו דאורדורנט.XD

JuSt My LuCk

New member
יאווו ברוך שפתרנו מחודש מאי XD

שם: עדי תאריך לידה: 4.8.92 גיל: 15 ומשהו חודשים מקום מגורים: כפר תבור מסנג'ר\איי סי קיו: [email protected] הדבר הכי טוב שקרה בחודש מאי: יום העצמאות ....? אמממ הופעה של יוני בלוך?... למה אני מחכה בחודש יוני: יאווו לסיים בית ספר !!!
לסיים בגרות במתמטיקה והיסטוריה
מסר לאומה: כולם שומעים את מה שאתה אומר. חברים מקשיבים למה שאתה אומר. חברים טובים מקשיבים למה שאתה לא אומר.

מתפקדת D: החודש יש לי מומולדת D:

שם: נועם תאריך לידה: 17.6.93 גיל: עוד 26 יום יש לי מומולדת 15 D: מקום מגורים: רעות מסנג'ר\אייסיקיו: [email protected] הדבר הכי טוב שקרה בחודש מאי:..אממ לא יודעת למה אני מחכה בחודש יוני: למומולדת שלי,לחתונה של בן דוד שלי,לחברה הכי טובה שלי שבאה לביקור מסר לאומה:..אממ..אל תיסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאעעאע חזרתיי ! ../images/Emo10.gif

אחריי שנים שלא הייתי פהה ..!! התגעגעתייי, אז באתי ! XD שם:סאאפיר :] תאריך לידה:14.6 גיל:13 ו11 חודש .. מקום מגורים:נממ , מסנג'ר\איי סי קיו:[email protected] , הדבר הכי טוב שקרה בחודש מאי: עשיתיי הליקסס ! :] למה אני מחכה בחודש יוני: יומהוולדתת ! מסר לאומה: אל תנטשוו פורומים !

למעלה