התפקדות חודש יוני

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo172.gif מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: אלכס.
תאריך לידה: 7.8.90.
מקום מגורים: בת-ים.
מסנג'ר\איי סי קיו: מסרים.
הדבר הכי טוב שקרה בחודש מאי: - ל"ג בעומר. - חזרות לטקסיום. - סיימתי עם ערבית+ביוטופ+מעבדה לכל חיי! DDDDD: - דודה שלי הגיעה מקנדה. - חגגתי שנה בפורום ;>
למה אני מחכה בחודש יוני: - טקס סיום שהיה אתמול!@#$% DDD: - סיום בגרויות במת'+אנגלית+ביו'. - מסיבת-בריכה-יומולדת לידיד שתהיה גם מן מסיבת סיום. ואני מוסיפה מעצמי כי זה היה אמור להיות:
השיר שעשה לי את החודש:
Dima Bilan - Kak Hotel Ya/ Дима Билан - Как хотел я כןכן, אני שומעת שירים ברוסית Dima Bilan - Not That Simple Duffy - Warwick Avenue Duffy - Stepping Stone The All-American Rejects - Can't Take It Busted - When Day Turns Into Night NFG - Oxygen אביב גפן - אמש אביב גפן - קבעתי עם האושר
מסר לאומה: תחוו כמה שיותר, תהנו, תבלו ותנצלו את זמנכם בהיותכם צעירים כדי שלא תתבגרו ותחשבו לעצמכם שכל נעורים שלכם היו בזבוז אחד גדול. ותמונה מהסצנה שלי בטקס סיום XDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חבל שיצא מטושטש

זה היה נראה כ"כ טוב אני חייבת לראות את זה כסרטון

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ידעתי ששכחתי משהו.. ../images/Emo11.gif

עוד בדברים הטובים של חודש מאי זה כמובן רוק עצמאותתת@#$% DD: הגילוי המחודש של דימה בילאן XDDD והחזרה של "הקניון"! 3: ><" היה חודש חביב.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אכןןן! הייתי בשוק! ג'ודדד../images/Emo99.gif

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifבלובננד יא סקס אחת../images/Emo70.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif

את עוד צריכה להעביר לי שיעורים פרטיים באיך להיות כוסית! XDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח הערסיאדה שלי עשתה לך את זה?

;> מה סגרנו על הסכום הסמלי..?

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifיו נואו איט../images/Emo98.gif

סכום סמלי..... נמנמנמנממ.....אני אתן לך שק אחד לשיעור! ->

חצמבוש

New member
../images/Emo111.gifעוד 18 יום חוופשD:

טנא|שם: פאני
תאריך לידה: 2.10.93
מקום מגורים: ראשל"צ
מסנג'ר\איי סי קיו: [email protected]
הדבר הכי טוב שקרה בחודש מאי: חודש לי ולחבר שלי3>
למה אני מחכה בחודש יוני: 20.6 ליייק דההה!
מסר לאומה: אל תשתתפו במסיבות סיום. זה חרא.

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifיא סור!

hשם:דוריית:]].. תאריך לידה19.7 גיל:עוד מעט 15:]].. מקום מגורים: ראאששוןןן... מסנג'ר\איי סי קיו:275780309 [email protected] אל תשאלו מה פירוש הכתובתXD. הדבר הכי טוב שקרה בחודש מאי:האממ... הטיול השנתי:]].. וזהו נראלי=\. למה אני מחכה בחודש יוני:חווופפשש... מסר לאומה: וויצ'יץ' בעלי יהיה חסר
... תמונה מהטיול השנתי ^^...|לינק|http://www.zix.co.il/images/z-563746343.JPG|סלינק| עוד אחת יותר חמודה ^^..http://www.zix.co.il/images/z-942994066.JPG

ZivMusic

New member
מתפקדת ^^

שם:זיו תאריך לידה: 14.4.94 גיל: 14 מקום מגורים: חור ליד חיפה
מסנג'ר\איי סי קיו: [email protected] הדבר הכי טוב שקרה בחודש מאי: אמממ לאדעת XD למה אני מחכה בחודש יוני:שייגמר. ואז סופסוף יהיה חופש XDD חח סתם לאדעת |: מסר לאומה:~.~ ~יצאתי מסטולה~

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אהמכוסית |שורקומגלגלעיניים|

למעלה