../images/Emo205.gif../images/Emo218.gifהכר את הפורום../images/Emo204.gif
חחח...תודה ליערה שהייתה פעם שעברה ועכשיו זאת Vampiria in a night שזאת בעצם קשת (אשתי) שלנו
תשאלו אתה מה שבא לכם אגב היא שבועיים בערך אני געגע
אני מתנצלת אל שעשיתי את הפינה היום זה ביגלל שיום שלישי ורביעי יש לי בגרויות ןמחר אני לא בבית בעע..
אני שואלת
ממצב? גיל: מין: מזל: תוכנית אהובה? ספר אהוב? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערומה בציבור? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבית כלפי משהו? היית מאושרת? התנצלת על משהו שעשית? היית מכורה למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון? לסיום- שמחה שנגמר השאלון?
חחח...תודה ליערה שהייתה פעם שעברה ועכשיו זאת Vampiria in a night שזאת בעצם קשת (אשתי) שלנו