הכר את הפורום

Love Bem

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo218.gifהכר את הפורום../images/Emo204.gif

חחח...תודה ליערה שהייתה פעם שעברה ועכשיו זאת Vampiria in a night שזאת בעצם קשת (אשתי) שלנו
תשאלו אתה מה שבא לכם אגב היא שבועיים בערך אני געגע
אני מתנצלת אל שעשיתי את הפינה היום זה ביגלל שיום שלישי ורביעי יש לי בגרויות ןמחר אני לא בבית בעע..
אני שואלת
ממצב? גיל: מין: מזל: תוכנית אהובה? ספר אהוב? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערומה בציבור? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבית כלפי משהו? היית מאושרת? התנצלת על משהו שעשית? היית מכורה למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון? לסיום- שמחה שנגמר השאלון?

shragonit

New member
שאלותי..{= ../images/Emo209.gif

היי! מנשמע? משלומך? אז הכל בסיידר? למה? איזה שיר של הימ את הכי אוהבת? ודיסק? ותמונה? [לצרף עם בא לך] את יודעת איך קוראים לי? קוראים לי רוני[ בתקווה שלא תדעי]: מה את עוד שומעת חוץ מהים? מנגנת על משהו? אם כן, כמה זמן? אם לא, על מה היית רוצה לנגן? אפשר חיבוק? וזייהו..^^

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gifינשוף| ../images/Emo9.gif

היי! אהלן
מנשמע? הכל מצויין, מה שלומך? משלומך? שלומי מצויין. קצת קר. איך את מרגישה בחורף הזה?
אז הכל בסיידר? כן
למה? כי אםא ני אגיד אחרת יהיו חקירות
סתם ^^ איזה שיר של הימ את הכי אוהבת? Join Me/For You ואני חושבת שאמרתי את זה לפחות 86439532149593254 פעמים
אבל זה בסדר. בשביל זה אני כאן
ודיסק?לא יודעת
נראה לי love metal. זה מה ששמעתי הכי טוב, ואני גם אוהתב יותר שירים משם. אני פשוט לא מכירה לשמים
ותמונה? [לצרף עם בא לך] את יודעת איך קוראים לי? רונה/שרגא קוראים לי רוני[ בתקווה שלא תדעי]: חחח עניתי עוד לפני שראיתי את זה!! מה את עוד שומעת חוץ מהים? רוק ישן, גנז, ארוסמית', בון ג'ובי, גות', ומטאל על רוב סוגים [בעיקר גות' ופאוור] מנגנת על משהו?
לא אם כן, כמה זמן? אם לא, על מה היית רוצה לנגן?כינור/ צ'ול
אפשר חיבוק?
אבל הם מכוערים... אבל בכל זאת- קחי עוד
ומפיריה איוונס

milkshakit

New member
קשת אישתי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

טוב, אחרי שהבעתי את רגשותיי..
(ולמה אותי עדיין לא שאלו? אני רוצה פעם הבאה
) את אוהבת אותי
? יש לך שם מאוד מיוחד, את יודעת את זה? מאיפה יש לך מבטא אמריקאי? מהו הגיל הערפדי שלך? יש לך בבית משהו של HIM? מהו המחיר הכי גבוה שתוציאי על מתנה למישהו/מישהי שאת אוהבת? אוהבת מסיבות הפתעה או שלא? מהו גבר בחלומות שלך? והפנטזיה הנוכחית שלך? איזה סלבריטי את אוהבת? ולמה? שומעת עוד דברים חוץ מרוק ומטאל? אוהבת אותך אישתי

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gif אשתי!!../images/Emo99.gif

את אוהבת אותי? בטח!!! המונים המונים!!
יש לך שם מאוד מיוחד, את יודעת את זה?קשת או ומפיריה? חחח סתם... כן שמעתי על זה
מאיפה יש לך מבטא אמריקאי? אני לא יודעת!!
אני פשוט יודעת טוב טוב אנגלית, והייתי מדברת כל הזמן. וזה מוזר, כי לאף אחד מהוריי אין, ורק לדוד שלי יש. אבל דוד לשי גר 18 שנה באמריקה...
מהו הגיל הערפדי שלך?666
יש לך בבית משהו של HIM?שירים על המחשב נחשב?
מהו המחיר הכי גבוה שתוציאי על מתנה למישהו/מישהי שאת אוהבת?350 שקל. כבר הוצאתי
אוהבת מסיבות הפתעה או שלא?מאוד!!! יומולדת ב18.8!!!
מהו גבר בחלומות שלך? לא יפה. ושיאהב אותי. ושיהיה טבעוני/צמחוני. ועם שיער ארוך, ומעל 1.8! מארגנת לי אחד כזה?
והפנטזיה הנוכחית שלך? באייס קפה
איזה סלבריטי את אוהבת? ולמה? ג'וני דפ! הוא ג-א-ו-ן!!!
שומעת עוד דברים חוץ מרוק ומטאל? גות'.
[לא גות' מטאל. גות' טהור..]
היה כיף

milkshakit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif

מהו גבר החלומות שלך? לא יפה.
אני אנסה לסדר לך משהו
את היחידה שאני מכירה שרוצה מישהו לא יפה
חחח גות' זה עדיין רוק!
וגם אני נהניתי לשאול אותך

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifגות' זה סקשן

נפרד כמו מטאל! לחלוטין שונה מרוק. נכון שאפשר להכליל הכל תחת קטגוריית רוק, בכלל הכלים.. אבל זה עדיין שונה
ואני לא שטחית. אני לא אוהבת אותם יפים. מה לעשות

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif קשת ../images/Emo99.gif

מנשמע? את יודעת שיש לך שם מיוחד ויפה
? תמליצי על סרט
שחקן מועדף: באיזו יד את כותבת?
נכון שה
ממש ממש ממש מזוויע וצריך לעשות הפגנה למען החזרת החיבוק הישן
? המ.. זהו נראה לי :X

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifשני ../images/Emo99.gif

עוד אשתי
מנשמע?הכל טוב. את? את יודעת שיש לך שם מיוחד ויפה ?מממ שמעתי על זה איפשהו
תמליצי על סרט "לפני הזריחה", "לפני השקיעה", "שודדי הקאריביים", "סליפי הולו", "המספריים של אדוארד", "התפוז המכני", "צ'ארלי ומפעל השוקולד" שחקן מועדף:ג'וני דפ
באיזו יד את כותבת? ימין
נכון שה
ממש ממש ממש מזוויע וצריך לעשות הפגנה למען החזרת החיבוק הישן ?כןןןןן אני כל הזמן אומרת את זה

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif זה בכלל נקרא

"צ'ארלי והשוקולדה", זה השם של הספר

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifסיימתי לקרוא

את הספר לא מזמן. הוא נקרא "צ'ארלי וממלכת השוקולד" בעצם זה על שם הסרט אז לא יודעת

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifאשתי שלנו ../images/Emo6.gif

ממצב?מצויין ביותר גיל:18 מין:לא סגורה על העניין מזל:אריה תוכנית אהובה? סיינפילד, מכושפות, חברים ספר אהוב?הארי פוטר/הגבינה והתולעים יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? ראיתי את השאלון הזה!! פתרתי אותו לפני יומיים
ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? בטח נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? חלילה!! גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? האמת שבטעות
רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? לא ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן צללת עם דולפינים? לא
קפצת כתה? לא היית ערומה בציבור? בחלום אחד חחחחח
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? חחחח לא! חחח סתם בטח רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא עברת יישור שיניים? חלילה!!! היו לך משקפי ראייה? לא
הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? חחחחח כן שיקרת למישהו? כן
היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? כן נעצרת? לא
קיבלת נכשל בתעודה? כן
שברת עצם בגוף? לא
רכבת על אופניים? כן
רכבת על סוס? לא!! רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? בטחחחחחח עד היום שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? ניסיתי... הוצאת מלא כסף על שטויות? חחח כן!! הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? לא חושבת... היית אובססיבית כלפי משהו?
כן היית מאושרת? לשעתיים בדיוק. האח תחושה נפלאה!!!!
התנצלת על משהו שעשית? בטח היית מכורה למשהו? חחח כן
היית כל הלילה על המחשב? כן
התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום?בטח נרדמת בשיעור?חחחח כן
העברת פתקים בשיעור? בטח תפסו אותך? פעם או פעמיים... התעקשת על משהו מטופש?
כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן
אבל רק פעם אחת... נראה לי.. אולי הודעתי בסוף? לא יודעת בעצם
התחרפנת? חח כן נכנסת למצב כפית?
ביקרת אצל פסיכולוג?
כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? חחח לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן
רקדת בגשם? כןןןןןןןןןן
צרחת מפחד?
כן!!!
היית 'צומי' במודע? וואו כן! שנאת את עצמך? כן
צעקת על מישהו? כן
קינאת במישהו אחר? בטח היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן
בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן חחח עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? חחחחחח כן!!!!
בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא יודעת חחח הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? לא נראה לי סיננת מישהו בטלפון? פעם או פעמיים... בעצם יותר
קיצר- כן
ניתקת למישהו בפרצוף? חחח כן.. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן
נשבר לך הלב? כן שברת לב?עשרות פעמים
חחח סתם.. כן
השם שלך הופיע בעיתון?כן לסיום- שמחה שנגמר השאלון? את לא יודעת כמה!!!
חחח סתם היה ממש נחמד ואגב, לא. לא עשיתי את אותו שאלון, רק חלקים ממנו
אשתי

I am Cornholio

New member
../images/Emo24.gifחמותי!!!

את מקבלת אותי ככלתך?! בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה!!!

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gif את גם פה? ../images/Emo2.gif

טוב נו... רק כי אני אוהבת את בני ויודעת כמה את חשובה לו יש לך תקופת נסיון לשבוע, אם את מעצבנת אותי אני לוקחת אתכם לרבנות

למעלה