הכר את הפורום

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gif את הבנת אותי!

למה שיגידו לי שי ואני אחשוב "בת"?
שי, אל תעלבי. יש לי עוד בדיחה פרטית עם מילקשייק שעכשיו הולכת לעשות אייסקפה

pearly1

New member
שי זה שם דו מיני לא?

זה נכון בכלל להגיד שם דו מיני? ._. בכל מקרה אני בת:)

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifדו מיני ../images/Emo6.gif

חחח האמת שלא יודעת. אולי.. אוף לא יודעת
בכל אופן- אני מכירה המון שי בן וכרגע הכרתי שי בת
|חיבוקישן|

שאלוון!../images/Emo189.gif../images/Emo204.gif

ממצב? הכל טוב =]
מזל: שור.
תוכנית אהובה? יש יותר מדי...!
ספר אהוב? שר הטבעות.
יצאת מהמדינה? כן (קניה, בולגריה, אנגליה, צרפת)
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא.
שחית בעירום? לא.
ברחת מהבית? בגיל 6, לחמש דקות בערך.
התחילו איתך? כן.
צפרו לך? כן.
נשארת ער כל הלילה? המון!
לא אכלת יום שלם? לא. (חלילה =S)
דיברת בטלפון כל הלילה? כמות נכבדת ממנו..
הרגת מישהו? לא.
נישקת מישהו מאותו מין? לא.
בגדו בך? לא.
הרגת חיה בטעות? כן.
הרגת חיה בכוונה? כן.
גנבת משהו? מחק או משהו כזה, כשהייתי קטנה.
פגעת בעצמך? פיזית? לא ממש.
רצית למות? לא באמת.
עישנת סיגריות? לא.
עישנת נרגילה? לא.
ניסית סמים? לא.
שתית אלכוהול? כן. (עם המשפחה)
השתכרת? לא.
התנשקת? לא.
עשית או תכננת לעשות פירסינג? כשהייתי ילדה עשו לי עגילים. אין לי עכשיו.
עשית קעקוע? לא.
הסתפרת? מן הסתם..
צללת עם דולפינים? כן.
קפצת כתה? לא.
היית ערומה בציבור? כן, כשהייתי קטנה מכדי להתייחס לזה.
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נופ.
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן, מפגשי פורומים וזה.
התאפרת? כן.
רצית להיות משהו שאתה לא? כן.
רצית להיות בן המין השני? בע, לא.
התקלחת יותר מפעמיים ביום? בטח, דיי הרבה.
עברת יישור שיניים? לא.
היו לך משקפי ראייה? לא.
הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא ממש.
התביישת בהורים שלך? ממש לא.
שיקרת למישהו? כן.
היית מאוהב? כן...
התעלפת? לא חושבת.
נשברה לך שן? לא.
נעצרת? לא.
קיבלת נכשל בתעודה? יאפ..
שברת עצם בגוף? לא.
רכבת על אופניים? כן.
רכבת על סוס? כן.
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כןן!
שיחקת כדורסל? בערך.
שיחקת כדורגל? כן.
הלכת מכות? לא ממש..
שיחקת טאקי? כן.
שיחקת מונופול? כן.
שיחקת שש-בש? כן.
הוצאת מלא כסף על שטויות? אני מניחה..
הברזת מבצפר? המון.
התחרטת על משהו שעשית? כן.
היית אובססיבית כלפי משהו? אובססיבית? לא משהו.
היית מאושרת? כן!
התנצלת על משהו שעשית? בטח.
היית מכורה למשהו? עדיין, קולה.
היית כל הלילה על המחשב? לא ממש.
התקלחת עם מישהו? כשהייתי קטנה, אולי.
קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן.
זכרת חלום? כן.
נרדמת בשיעור? הייתי מאוד קרובה.
העברת פתקים בשיעור? כן.
תפסו אותך? יכול להיות.
התעקשת על משהו מטופש? בטח.
הברזת למישהו בלי להודיע? חס וחלילה.
התחרפנת? חחחחחח. כן.
נכנסת למצב כפית? כל הזמן!
ביקרת אצל פסיכולוג? לא.
חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? אולי.
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? מה?
רקדת בגשם? כן.
צרחת מפחד? כן.
היית 'צומי' במודע? כן.
שנאת את עצמך? כן.
צעקת על מישהו? כן.
קינאת במישהו אחר? כן.
היית גאה בעצמך? כן.
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן.
בכית בגלל מישהו?כן.
בכית בגלל מישהי? כן.
עשית משהו שלא חשבת שתעשה? בטח קרה מתישהו.
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בטח.
הופעת בציבור בפיג'מה? יכול להיות..
בכית בסרט? תמיד.
היית על במה? כן.
היית מחוייב למישהו? ממ?
הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא.
התעלמת ממישהו בכוונה? אולי.
סיננת מישהו בטלפון? לא.
ניתקת למישהו בפרצוף? יכול להיות.
רצית לצרוח ולא עשית את זה? יאפ.
נשבר לך הלב? כן.
שברת לב? אולי.
השם שלך הופיע בעיתון? כן.
לסיום- שמחה שנגמר השאלון? חחח כן.

Elpar

New member
חחחח לא הבנת משהו P:

אלה שאלות ששאלו את קשת :) אבל לא נורא....

Elpar

New member
חחחחח אל תשתקי

מטעויות לומדים :) ויערה אנ לא הסכמתי להיות בעלך!!!! נו מה יהיה????

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gif ../images/Emo214.gif

זה בסדר
תשאלי שאלות אותי במקום
למרות שהוא מכוער

carnage16

New member
../images/Emo115.gifממממ

מה את הכי שונאת? ואוהבת? ו...רוצה חביתיות?

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gif ../images/Emo9.gif

חביתיות עשויות עם ביצים
אני טבעונית
אפילו שזה היה ציני
נראה לי (:) ואני הכי שונאת אנשים לא אידאליסטים, ועוד בעיקר כאלו שמזלזלים באידיאלוגיות. ושלא נשכח!! כאלו שאומרים "טעות" על דיעה
זה באנשיםץ. אני לא חושבת שאני שונאת משהו שהוא סוג של אנשים. כאילו תבינו שאני לא גזענית ושונאת גזענים!! מאוד מאוד.. אבל אני שונאת אחרים לא בהכללות.. ככה שזה אל אותו דבר
ושלא יגידו אחרת :) ומה אני אוהבת? שמצחיקים אותי. כל כך אוהבת לצחוק... ואני גם אוהתב לשמוע מוזיקה
אבל זה תלוי מה. אני מאוד נהנית ממוזיקה גות'ית אפלה עם סופראן חזק... אבל כל אחד והוא עצמו עידן
אל תתיחסו
עידן

pureK

New member
היי! חדשדשה ^_^

את הים התחלתי לשמוע לפני 5 בערך. ראיתי אותם לראשונה באיזה ערוץ גרמני. והשאלון פה הוא אוסף של שאלונים שפורסמו בפורום... מה השעה: 13:51 שם: קטי מין: תלוי עם מי גיל: 21 תאריך לידה: 02/12/84 מסטיק:לא אוהבת מסטיקים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: תלוי בפסיכומטרי מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לשמחתי יש הרבה יותר מאחד. מה היית משנה בעצמך? את האגן מה עושה לך טוב? עננים, שמיים בגוונים יפים, לסיים ספר ולהישאר עם תחושה של עוד, אלכוהול, עוד כמה דברים לא חוקיים, נסיעות ארוכות, סקס טוב, דניס ואלי, נופים, שינה... טוב, יש עוד המוון. מה מעצבן אותך? ברגע זה? הגזה בפה איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שיהיה כבר משהו מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר מבחינה כספית או יקר מבחינה ריגשית? או אולי ערכית? אה.. הזיכרון שלי הכי יקר לי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה צהובה מה היית לוקח לאי בודד? מישהו שלא ישעמם אותי אף פעם. הגיוני, נכון? המלצה לסרט: לא זוכרת את השם, סורי... תוכנית טלוויזיה? משחק מכור, למרות שאני לא באמת עוקבת מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?אוו...... זה פשוט אישי מיד איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון או לכבשה איפה היית רוצה לבקר בעולם? בואו נראה... קודם כל לחזור לביקור רציני יותר בגרמניה, אחר כך ספרד, איטליה, קמבודיה, יפן, ארה"ב לאחרונה (פשוט חבר שלי הראה לי כמה דברים..), מדגסקר... אוקיי... בכל העולם מבחינתי. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם המשפחה שלי, מזמן לא עשיתי את זה איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? לג בעומר האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: אם היו בודקים אז היו מופעים שכן האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: בערך חיית מחמד: ליידי, יפה שלי, איפה את? כמה אחים יש לך? אין מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הצחקתם לי את הצ'ופצ'יק הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? בקטע רומנטי? לא נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא במיוחד, כי אז מה עושים העיוורים? מהי אהבה בשבילך? אבדון את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? נראה לי מקומות בילוי מועדפים: פאבים, פסטיבלים, הופעות, קולנוע, טבע. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא במיוחד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא!! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי כמה הדבר חשוב לי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, אנסה להבין אותך את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא, הייתי קנאית רק לאדם אחד. האם את/ה מאמינ/ה בה´? חד משמעית לא. החיים טובים לדעתך: כמובן, אם אתה עושה אותם כאלה. לבוש: בדרך כלל. איפור: מסקרה בעיקר. מאכל אהוב: אוכל סיני. שתייה אהובה: בלאדי מארי. להקה אהובה: pink floyd, the 69 eyes, nirvana, nick cave, נו... גם הים כמובן. סרט אהוב: The never ending story ברגעים אלו לובש/ת: ג'ינס וסוודר ירוק עם פסים צהובים וכתומים של טי אנ טי חושב/ת על: האמת? שום דבר מיוחד מתגעגע/ת ל: דנה הדבר האחרון ש... קניתי: ממ.. המצלמה שלי עשיתי: עקרתי שן קראתי: מעריב אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? בטוח שחית בעירום? כן ברחת מהבית? כן התחילו איתך? מסתבר צפרו לך? אני שונאת את זה נשארת ער כל הלילה? איזו מופרעת אני! לא אכלת יום שלם? בהחלט, שכחתי פשוט =/ דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? בטוח בלי לשים לב נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא נראה לי הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? ג'וקים נחשב? נמלים? להעלות דבורים באש? גנבת משהו? כמובן פגעת בעצמך? לצערי רצית למות? לא היום עישנת סיגריות? בשמחה הייתי מדליקה אחת עכשיו עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? נו ו? שתית אלכוהול? הגיוני השתכרת? אכן התנשקת? נו באמת עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן, עשיתי, בלשון, היה תקוע שם 4 שנים, נמאס היית 'צומי' במודע? בטח שנאת את עצמך? יצא לי.. זהו נמאס לי.

pureK

New member
עכשיו כשקראתי את השרשור נראה לי

שלא תקעתי את עצמי במקום הנכון. אז אני משאירה למנהלת להעביר אותו למקום/שרשרור הנכון.

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifקטי ../images/Emo99.gif

את השנייה שהתבלבלה
לא נורא... ברוכית לך |חיבוקישן| אני קשת.

pureK

New member
תודה....

חשבתי אולי שהמנהלת תרצה לסדר את כל החדשים בשרשור אחד מסודר.. טוב, החלטות שלה.

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifיש *שני* שרשור

ים כאלו בעמוד הזה!!! אחד של המנהלת ואחד שלי. של המנהלת יותר עדכני כמובן כי הוא נפתח אחרי....

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif למנהלת יש שם../images/Emo3.gif

ענבלירון, נעים מאוד
. וכמו שקשת אמרה, יש שני שרשורי "חדשים" בעמוד הזה [שלי יותר עדכני]. אז להסתכל לפני.

pureK

New member
*לפני 5 שנים. נראה כאילו התחלתי

לשמוע אותם לפני 5 דקות.

למעלה