../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gif ../images/Emo9.gif
על שמות וזה: מה שמך המלא?ומיפיריה איוונס
סתם, קשת שקד מאיקט
למה קראולך ככה:בהתחלה חיפדשתי שם גותי, ואז אמרתי ש... אה, התכוונת לשם בתעודת זהות
בכל אופן. אמא שלי רצתה שקד, ואחרי שרשמו כבר בפנקס חיסונים, ובתעודת לידה, אבא שלי נזכר בסטי"ל טוטחית שהוא שירת עליה. אחת הסטי"לים הכי הכי יוקרתיות ואיכותיות בזמנו, ואני חושבת שעד היום. שטי"ל בשם קשת. הוא הציע את השם, אמא שלי התלהבה, אבל סבתא שלי [אמא של אמא] מאוד אהבה את השם שקד, אז הם החליטו להשאיר את שניהם, ושקשת יהיה השם המועדף [וסבתא שלי קוראת לי קשת. חברות ממש ממש קרובות שלי קוראות לי שקד.. כי פעם לא אהבתי את השם הזה
לא יודעת איך!!
] הוא על שם מישהוא?סטי"ל
יש לך שם שני?חחח עניתי על הכל כבר הא אם לא.. היית רוצה שיהיה? מהו יהיה? את מרוצה משמך?כיום, כן. מאוד אפילו
אם לא, היית משנה אותו?אולי אני אחיה עם Vampiria Evans כשתהייה לי להקה. אבל אל בטוח
לאיזה שם? שאלות על טעם וזה: להקה אהובה:Xandria, within temptation, nightwish, Guns *N Roses, Aerosmith, HIM, Haggard, Lacuna coil, The Gatering, Alice In Chains, Pink Floyd, The Doors, The beatels, Rolling Stoines אוף יש עוד הרבה את בטוחה שאת רוצה עוד? Epica, After Forever, Edenbridge זהו בינתיים
אם תרצי עוד אני אגיד לך
להקה שנואה:Coldplay, כמעט כל להקה פופ, ועוד המון המון המון חחחח זמר אהוב:כזמר בודד? דניאל... לא זוכרת שם משפחה. ההוא ששר את Bad Day
זמר שנוא:ג'סטין טימברלייק
וכל זמר מזרחית, הו וכמובן- James Blant
זמרת אהובה:מירי מסיקה
זמרת שנואה:כל כך הרבה. פשוט המון. בעיקר- ביונסה וכריסטינה אגילרה חחח סרט אהוב:"התפוז המכני" "סליפי הולו" "לפני הזריחה" "לפני השקיעה" "שודדי הקאריביים" "צ'ארלי בממלכת השוקולד" [חחח כי העירו לי שזה לא מפעל.. מתרגמים מפגרים חחח
] "המספריים של אדוארד" "אלאדין" צבע אהוב:סתם כצבע זה סגול ואדום. בבגדים- בורדו ושחור צבע שנוא:צהוב חיה אהובה:נחש/ אריה
מאכל אהוב:ברוקולי
או מג'דרה
מאכל שנוא:מלח
משקה אהוב:מים משקה שנוא:קולה [כן כן! קראתם נכון!!] עלייך: צבע שיער:המקורי-> חום. שטיני כזה. כיום-> חום ג'ינג'י כזה חחחח צבע שיער שהיית רוצה:שחור או ממש ממש אדום. [כמו של סימון. אבל אני מעדיפה שחור] צבע עיינים:חום דבש צבע עיינים שהיית רוצה:ירוק. אבל אני אוהבת את העיניים כמו שהן
לווא דווקא בגלל הצבע פירסינגים/קעקועים:חלילה!! מידת נעליים:39-40
תכונה שאת אוהבת בעצמך:שאני אידאליסטית תכונה שאת לא אוהבת בעצמך:שאני מתרתחת מהר על ענשים חחח צרפי תמונה -שלך-. צירפתי כבר
תמצאי את זה בשיאלון השבועי....