הכר את הפורום

../images/Emo210.gif../images/Emo7.gif

אל תעזבי אותי לטובת הצבא
(הייתי חייבת לשים את האייקון XD) הו, וכבר שאלתי אותך בקומונה שאלות

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אשתי../images/Emo99.gif

מה שלומך? מתי התחילה האובססיה שלך לערדפים? יש לך מוטו לחיים [מה]? את מהאנשים האלה שלא לוקחים אקמול/דקסמול/אחר שכואב להם משו? אתר מועדף? את אוהבת לקרוא? ספר אחרון שקראת? קונה דיסקים? את שמחה או מבואסת מהגיוס? מתכננת מסיבת גיוס/מתכננים לך? יש לך בלוג? צבע אהוב? חנות אהובה [לא משנה של מה]? ושאלה אחרונה... את אוהבת אותי?
!

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifאשתיייי../images/Emo99.gif

מה שלומך?אני בסדר מה שלומך את? מתי התחילה האובססיה שלך לערדפים?לפני שמונה-תשעה חודשים בערךף. כשהתחלתי עם המטאל ואיכשהו נכנסתי לגות'. יש לך מוטו לחיים [מה]?"אנושות סאקס" מה שאומר- לא להתיחס למה שאחרים אומרטים או חושבים. לחיות את החיים כמו שהם, הרי גם ככה אנשים זה זנות
את מהאנשים האלה שלא לוקחים אקמול/דקסמול/אחר שכואב להם משו?האמת שלא
אלה אם כן הראש ממש ממש כואב אתר מועדף?מדיה קלאב
את אוהבת לקרוא?כן ספר אחרון שקראת?קוראת עכשיו. הגבינה הותולעים. לפניו קראתי את הארי השישי קונה דיסקים?לפעמים כשיוצא את שמחה או מבואסת מהגיוס?לא חושבת על זה
מתכננת מסיבת גיוס/מתכננים לך?בטח שמכננת. יום שישי הזה
יש לך בלוג?חלילה!
צבע אהוב?סגול/אדום כשזה סתם צבע. בבגדים- שחור/בורדו חנות אהובה [לא משנה של מה]?יער הפיות. ו"ג'אנק" -חנות דיסקים. ושאלה אחרונה... את אוהבת אותי?!בטחחחחחחח
[מכועעעעעער]

Plaztyk

New member
../images/Emo210.gifמשתדלת במיוחד בשבילך!

תראי מה את עושה .. P: מה קורה
על שמות וזה:
מה שמך המלא? למה קראולך ככה: הוא על שם מישהוא? יש לך שם שני? אם לא.. היית רוצה שיהיה? מהו יהיה? את מרוצה משמך? אם לא, היית משנה אותו? לאיזה שם?
שאלות על טעם וזה:
להקה אהובה: להקה שנואה: זמר אהוב: זמר שנוא: זמרת אהובה: זמרת שנואה: סרט אהוב: צבע אהוב: צבע שנוא: חיה אהובה: מאכל אהוב: מאכל שנוא: משקה אהוב: משקה שנוא:
עלייך:
צבע שיער: צבע שיער שהיית רוצה: צבע עיינים: צבע עיינים שהיית רוצה: פירסינגים/קעקועים: מידת נעליים: תכונה שאת אוהבת בעצמך: תכונה שאת לא אוהבת בעצמך:
צרפי תמונה -שלך-.
חיחי ^_^

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gif ../images/Emo9.gif

על שמות וזה: מה שמך המלא?ומיפיריה איוונס
סתם, קשת שקד מאיקט
למה קראולך ככה:בהתחלה חיפדשתי שם גותי, ואז אמרתי ש... אה, התכוונת לשם בתעודת זהות
בכל אופן. אמא שלי רצתה שקד, ואחרי שרשמו כבר בפנקס חיסונים, ובתעודת לידה, אבא שלי נזכר בסטי"ל טוטחית שהוא שירת עליה. אחת הסטי"לים הכי הכי יוקרתיות ואיכותיות בזמנו, ואני חושבת שעד היום. שטי"ל בשם קשת. הוא הציע את השם, אמא שלי התלהבה, אבל סבתא שלי [אמא של אמא] מאוד אהבה את השם שקד, אז הם החליטו להשאיר את שניהם, ושקשת יהיה השם המועדף [וסבתא שלי קוראת לי קשת. חברות ממש ממש קרובות שלי קוראות לי שקד.. כי פעם לא אהבתי את השם הזה
לא יודעת איך!!
] הוא על שם מישהוא?סטי"ל
יש לך שם שני?חחח עניתי על הכל כבר הא אם לא.. היית רוצה שיהיה? מהו יהיה? את מרוצה משמך?כיום, כן. מאוד אפילו
אם לא, היית משנה אותו?אולי אני אחיה עם Vampiria Evans כשתהייה לי להקה. אבל אל בטוח
לאיזה שם? שאלות על טעם וזה: להקה אהובה:Xandria, within temptation, nightwish, Guns *N Roses, Aerosmith, HIM, Haggard, Lacuna coil, The Gatering, Alice In Chains, Pink Floyd, The Doors, The beatels, Rolling Stoines אוף יש עוד הרבה את בטוחה שאת רוצה עוד? Epica, After Forever, Edenbridge זהו בינתיים
אם תרצי עוד אני אגיד לך
להקה שנואה:Coldplay, כמעט כל להקה פופ, ועוד המון המון המון חחחח זמר אהוב:כזמר בודד? דניאל... לא זוכרת שם משפחה. ההוא ששר את Bad Day
זמר שנוא:ג'סטין טימברלייק
וכל זמר מזרחית, הו וכמובן- James Blant
זמרת אהובה:מירי מסיקה
זמרת שנואה:כל כך הרבה. פשוט המון. בעיקר- ביונסה וכריסטינה אגילרה חחח סרט אהוב:"התפוז המכני" "סליפי הולו" "לפני הזריחה" "לפני השקיעה" "שודדי הקאריביים" "צ'ארלי בממלכת השוקולד" [חחח כי העירו לי שזה לא מפעל.. מתרגמים מפגרים חחח
] "המספריים של אדוארד" "אלאדין" צבע אהוב:סתם כצבע זה סגול ואדום. בבגדים- בורדו ושחור צבע שנוא:צהוב חיה אהובה:נחש/ אריה
מאכל אהוב:ברוקולי
או מג'דרה
מאכל שנוא:מלח
משקה אהוב:מים משקה שנוא:קולה [כן כן! קראתם נכון!!] עלייך: צבע שיער:המקורי-> חום. שטיני כזה. כיום-> חום ג'ינג'י כזה חחחח צבע שיער שהיית רוצה:שחור או ממש ממש אדום. [כמו של סימון. אבל אני מעדיפה שחור] צבע עיינים:חום דבש צבע עיינים שהיית רוצה:ירוק. אבל אני אוהבת את העיניים כמו שהן
לווא דווקא בגלל הצבע פירסינגים/קעקועים:חלילה!! מידת נעליים:39-40
תכונה שאת אוהבת בעצמך:שאני אידאליסטית תכונה שאת לא אוהבת בעצמך:שאני מתרתחת מהר על ענשים חחח צרפי תמונה -שלך-. צירפתי כבר
תמצאי את זה בשיאלון השבועי....

Plaztyk

New member
למה..?

לא יודעת.. כי היא.. איכי.. איך אפשר? מגמת תיאטרון.

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifאני כה מקנאה

בך
הזמרת היחידה שאני אוהבת. ישראלית. ואנ י חושבת בכלל. יענ י זמרת סולו שאין כבוד לנגנים וכאלה. אוף זה לא פייר

pearly1

New member
השאלות שלי:)

אפילו שאני חדשה כאן ובכלל לא מכירה אותך אבל משעמם לי רצח... אני מקווה שלא תתפגרי מהשאלון שגנבתי ושאלה שאני חייבת לשאול לפני השאלון.. נכון שהאייקונים החדשים בתפוז שטניים?!?!?! פרקתי את זה enjoy^^ שיר שעושה לך טוב: שיר שעושה לך רע: שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: שיר עם המון משמעות בעינייך: שיר שמזכיר לך חברה טובה: שיר שמזכיר לך חבר טוב: שיר שמסמל לך דבר טהור: שיר שמסמל לך דבר שחור: שיר שמשמח אותך: שיר שמכניס אותך לדיכאון: שיר שמזכיר לך את הילדות: שיר שמתאים לבית הספר: שיר שתשימי בחתונה: שיר שמתאים להלוויה שלך: שיר שמשחרר לך עצבים: שיר שמזכיר לך משהו עצוב: שיר שמשגע אותך לחלוטין: שיר שמרגיע אותך: שיר שמזכיר לך מישהו שמת: שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: שיר שמסמל לדעתך את מהות החיים: שיר שמסמל את החיים שלך: שיר שנגע לך ללב: שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: שיר שמזכיר לך תקופה רעה בחייך: שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: שיר שאת אוהבת להירדם איתו: השיר האחרון ששמעת: שיר שמתאים לך ברגע זה: שיר שמצמרר אותך: שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: שיר שאם לא תשמעי יותר לעולם יחסר לך:

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifאז הנה- תכירי

אותי
איך קוראים לך תזכירי לי? מאיפה את? אה וואללה... את שואלת אותי
נו טוב
שיר שעושה לך טוב: Deep Silent Comeplete שיר שעושה לך רע: Bittersweet שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: Perfect Harmony, Come Cover Me, Shrink, Linger, Memory, Follow In The Cry, Run For A Fall, Solitary Ground, Falling, Falling Again, Eversleeping שיר עם המון משמעות בעינייך: The Dance שיר שמזכיר לך חברה טובה: I'll Stand By You שיר שמזכיר לך חבר טוב: Bleeding Heart שיר שמסמל לך דבר טהור: Somewhere שיר שמסמל לך דבר שחור: Caged
שיר שמשמח אותך: יש המווון!!! Ravenheart זה הדבר היחיד שעולה לי לראש כרגע. אבל יש ממש ממש המון
שיר שמכניס אותך לדיכאון: Bleeding Heart, Here Without You שיר שמזכיר לך את הילדות: קחי לך תפוחים ותמרים
שיר שמתאים לבית הספר:
אין לי מושג שיר שתשימי בחתונה: Like A Rose On The Grave Of Love, Always, Patiance, Angel שיר שמתאים להלוויה שלך: The Dance
שיר שמשחרר לך עצבים: The Dance, Enter שיר שמזכיר לך משהו עצוב: Swan Song, Pale שיר שמשגע אותך לחלוטין: Wishmaster אני שומעת אותו אני חוטפת שבץ שיר שמרגיע אותך: Neverending Story, Cry For The Moon, Stairway To Heaven, Hey You, Wish You Were Here (גם של פינק פלויד וגם של וית'ין), Comfortabley Numb שיר שמזכיר לך מישהו שמת: Soul Into Hades, Heaven Beside You וכמעט כל שיר שיר של Alice In Chains) שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: טיול לילי שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: אם תלך. שמעתי את זה חודשים שלמים כשאהובי עבר לחו"ל
שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף:
לא זוכרת!! חחחח
שיר שמסמל לדעתך את מהות החיים: The Dance שיר שמסמל את החיים שלך: Away שיר שנגע לך ללב: Away שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: The Kinslayer שיר שמזכיר לך תקופה רעה בחייך: The Promise שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: Come Cover Me חמש שעות טובות בחיי, מספיק?
שיר שאת אוהבת להירדם איתו: Sleepwalker השיר האחרון ששמעת: Somewhere שומעת אותו כרגע אפילו
שיר שמתאים לך ברגע זה: Paradise City שיר שמצמרר אותך: Bleeding Heart, Tallulah, Letter To Dana, Bare Grace Misery, Creek Mary's Blood, 10th Man Down שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: אני כותבת שירים בלי קשר. אבל לא הבנתי למה התכוונת
שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: Goodbye My Lover, Beautiful, מזרחית... ושירים שמדברים על "וואו איזה/ו סקסי/ת אתה למה את/ה לא עושה אותי." "אוי איך אני אובססיבי/ת אליך!!" שיר שאם לא תשמעי יותר לעולם יחסר לך: Caged, The Dance מיוחד

Elpar

New member
יש לי שיר שמתאים לבי"ס P:

Back to School חחחחחחחח ובקליפ דפטונס הורסים את הבצפר *עיניים עם אש* מואההאהאאהאהאה

Elpar

New member
גם לי יש כמה שאלות :)

לקשת החביבה והמתוקה: 1. מה קורה? 2. יש לך אחים/אחיות? אם כן גילאים 3. בת כמה את? מהיכן? (נמאס לי למספר) יומולדת יש חבר? אם אין יש מישהו שאת רוצה? היית בTV פעם? מה את שומעת כרגע? מעשנת? (תגידי שלא... בבקשה) צבעת פעם את החדר בטיפקס? אממ... בקשר לשם שלך, אף פעם לא ראיתי מישהי עם השם קשת... חוץ מקשת החתולה המשובטת... יש משמעות כלשהי לשם שלך? ומי בחר אותו? איך החיים בכללי? אפשר תמונה שלך? יש לך מסנג'ר? (ואם כן אפשר אותו? או שיש לי ואני לא יודע... :/ ) ראית את הסרטים 8 מייל, קוראים לי סם, גשם סגול ומיסטיק ריבר?
??? אממ...... נראה לי שזהו לעת עתה P: נ.ב. לעוד כמה אנשים יש לעשות "הכר את הפורום" חוץ ממני? :-\ וכל כמה זמן עושים את ה"הכר" הזה? כל שבוע מישהו אחר?

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifאלפר שמסרב

להתחתן איתי
לקשת החביבה והמתוקה: 1. מה קורה?הכל טוב
2. יש לך אחים/אחיות? אם כן גילאיםאחות. בת 20 3. בת כמה את?18 וחצי מהיכן? (נמאס לי למספר)חחח
קרית אתא יומולדת18.8 יש חבר? אם אין יש מישהו שאת רוצה?אין חבר. אבל יש מישהו שאני רוצה, אכן
היית בTV פעם?לא
מה את שומעת כרגע?כלום. סגרתי מוזיקה לפני חצי שעה כי ראיתי חברים ועכשיו נגמר :) מעשנת? (תגידי שלא... בבקשה)אני לא מעשנת!! ונרתעת ממעשנים צבעת פעם את החדר בטיפקס?חחח לא
אתה מכיר מישהו שכן?
אממ... בקשר לשם שלך, אף פעם לא ראיתי מישהי עם השם קשת... חוץ מקשת החתולה המשובטת... יש משמעות כלשהי לשם שלך? ומי בחר אותו?עניתי כבר על זה. שני אנשים לפניך. איך החיים בכללי?מצויינים
אפשר תמונה שלך?תמצא בשאלון שבועי של השבוע... יש לך מסנג'ר? (ואם כן אפשר אותו? או שיש לי ואני לא יודע... :/ )הוא לא עובד כל כך
ראית את הסרטים 8 מייל, קוראים לי סם, גשם סגול ומיסטיק ריבר? ??? קוראים לי סם
אחד הטובים. הו ונזכרתי בעוד סרט מצויין שאני ממש ממש אוהבת-> סיכון מחושב אממ...... נראה לי שזהו לעת עתה P: נ.ב. לעוד כמה אנשים יש לעשות "הכר את הפורום" חוץ ממני? :-\ וכל כמה זמן עושים את ה"הכר" הזה? כל שבוע מישהו אחר? כל שבוע. כל שבוע משהו אחר. אפילו כל יושבי הקומונה לא היו עדיין.. שבוע הבא ראקין. אם אתה רוצה להיות אחריה, שולחים לאיימי/ענבלירון מסר. ככה זה עובד בד"כ נדמה לי

Elpar

New member
אווווווו

קודם כל, אני רווק שלא יתחתן בקלות
שנית כל, שמח שלא מעשנת :) שלישית כל, אני רוצה לצבוע את החדר בטיפקס... אבל לא ידוע אם אני אספיק לפני שאני אמות.... רביעית כל, סיכון מחושב לא ראיתי
עכשיו אני חייב לראות!!! אוף... ותראי את האחרים :) סרטים מעולים!!! (איזה שחקן שון פן הזה!) קראתי על השם גם :) תודה :) ואם את על המחשב איך את בלי מוזיקה?!?!??!?! אחרון כל, תודה על המידע בסוף :)

YaAr0nEt

New member
../images/Emo119.gif מה שוב?!

אתה שוב מתכחש לעובדה שהסכמת להיות בעלי?!

pearly1

New member
נולדת ב18.8?

איזה שולטטטט עוד בת אדם שנולד ב18.8! אני לא לבד!! וד"א על מה ששלאת קואים לי שי ואני מראש העין והתאריך יום הולדת שלך עדיין כ"כ שולט!!!!!

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifאני מבינה שגם

את נולדת ב18.8? יופי (:) אוטוטו יומולדת חצי
ורגע, את או אתה? אמרת "חדשה כאן....מכירה אותך" איך קוראים לך שי?
*רק התעוררתי קחו את הכל בערבון מוגבל
*

milkshakit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif

את יודעת ששי זה גם שם של בת, נכון? (באתי לכתוב בית
)

למעלה