ג'קו היום בגיא פינס!!!

../images/Emo206.gif ג'קו היום בגיא פינס!!!

עכשיו ראיתי בכותרת שרצה על המסך : היום בגיא פינס "ג'קו איזנברג מסרב.." מעניין.. מסרב ל-מה??? היום ב7:30 וב-11 שידור חוזר!

אין בעד מה! סוף סוף קצת מידע ../images/Emo13.gif

ופה ראיתי בעצמי (אחרי שחיכינו אתמול לשווא) אז חסר לגיא פינס לעבוד עליי..

rootteem1

New member
באמת חסר לו.... שיעשה קצת נחת

לכל מי שיש הוט..... אם הוא מכבד את עצמו הוא חייב להכניס קצת ג'קו לתוכנית!

rootteem1

New member
ואי באמת? איזה כיפוש!!!

אני בקושי רואה.. מזל שכתבת... טנקס

rootteem1

New member
יואו איזה קקוש

עד שיש כתבה בגיא פינס כל שנייה שמים את מדינה זונה... זה ממש לא יעזור לשונאים... להפך זה יתן להם מוטיבציה להמשיך עם ההכפשות.. יואו איזה עצבים..... והם הקריאו בדיוק את מה שהיה כתוב בוואלה... טוב נקווה שהכתבות הבאות יהיו יותר מפרגנות....

kapit5

New member
ראיתי את גיא פינס-תמוה לגמרי!!!

סופר שחברי הלהקה של ג'אמוס רוצים לירכב על ההצלחה של ג'קו ולהוציא שוב את הדיסק.ג'קו מיתנגד בגלל שכבר ניגרם לו נזק בגלל השיר מדינה זונה מדינה מוצצת. מי זה חברי הלהקה??-מדובר אך ורק בגיא אליהו??? מה הוא פועל בניגוד למי שאמור להיות החבר שלו?? לא ברור כל הענין. מישהי יכולה לנדב קצת מידע פנימי?

kapit5

New member
דבר נוסף-בקשר לתוכנית

המנהלים של ג'קו מיתנגדים בתוקף כי לדבריהם לא נהוג שיוצר מוציא במקביל לתקליט סולו וגם תקליט במיסגרת להקה ועדיין אנשי ג'אמוס מיתנגדים. מה קורה פה???!!! יכול להיות שזה תרגיל ביחסי ציבור או משהו?? סיפור הזוי לחלוטין!!!

ומה גם שג'קו אמר בעצמו שהוא מתכוון

להוציא תקליט משלו במקביל עם להקת ג'אמוס..

מגושקה

New member
יחסי ציבור, דפנטלי!

כי הרי ג'קו אמר שדווקא הם כן מתכננים להוציא את התקליטים יחד. טוב, אבל פה צריך להיזהר במה שאומרים כי יש עיניים שרואות ואין להם את האג'נדה שלנו.

מה המצב? long time no seen ../images/Emo8.gif

מה העניינים איתך? לגבי מה שכתבת, כשג'קו אמר שהוא רוצה להוציא את התקליטים יחד זה היה עד כמה שאני זוכרת, לפני כל הבאלגנים ולפני שהיו לו מנהלים שהוא חייב לתת להם דין וחשבון .. וגם זה אמרו שאי אפשר שיוצר יהיה גם בלהקה , גם זה לא ממש מובן ..
מה חסר מקרים כאלו: אביב כיוצר ובהרכב בלאקפילד, משינה ויובל בנאי כזמר בנפרד, מוניקה סקס ויהלי שר גם בנפרד ובהרכבים אחרים והרשימה ארוכה.. מוזר מאוד..

אני הבנתי שמדובר על הדיסק החדש..

לא אמרו שרוצים להוציא שוב את הדיסק אלא "להוציא שירים שנכתבו ב4 שנים האחרונות.." ומן הסתם לא התכוונו לדיסק הישן שוב אלא החדש- זה שג'קו תכנן להוציא אבל נעצר באמצע התהליך בגלל 'כוכב נולד', וגם אני לא הבנתי מה הסיפור של "חברי הלהקה שג'קו סולנה" ?? זה הרכב של שני אנשים ועשו מזה להקה
אבל גם אותי קצת מפתיעה העקשנות של גיא להוציא בכוח את הדיסק ,אם זה מסבך את ג'קו הוא צריך לוותר לדעתי למרות הקושי בדבר .. ואני כן מבינה שזה באלגן שלם כי כבר השקיעו בדיסק הזה הרבה כסף מאמץ ויזע, בקיצור זהיצר חתיכת סיבוך לשניהם .. לא נעים

shongold

New member
מדינה זונה מדינה מוצצת מי כמוכן

יודעות כמה אני מזדהה טוטלית עם משפט המפתח הזה שלדעתי מגמד את המצב הקיים. אבל שוב לועסים את מה שנלעס עד אבק מיקרוסקופי ומשפט הנושא מככב על רקע הסכסוך בין ג'קו ללהקה - ג'אמוס - יוצא מכך אין טקסט נוסף זה השיר כולו מתחילה ועד הסוף, זה מה שעשו אצל פינס גם בעבר - סתם מרגיז. ובאשר לסכסוך בין המפיקים - טדי - ג'קו, לבין - ג'אמוס - היינו גיא אליהו...? האם יש עוד משהו...אם להוציא עכשיו תקליט שני שלהם? הרי קודם ג'קו רצה להוציא התקליט בד בבד. מכאן שטדי מתנגדים ולג'קו אין ביררה - או הבין / הסכים עם השיקולים שלהם שלא כדאי להוציא עכשיו תקליט. מה שלא ברור לי כרגע - אם גיא - הוא על הגיטרות בדיסק החדש של ג'קו, שזה אומר אומר שהם ביחד. אם כך איך 'התבשל' הסכסוך הזה אם בכלל...שזה מוביל אותי להשערה נוספת אולי לקחת את כל הפרסום בערבון מוגבל. הרי רווינו פירסומים אנו גם יודעים איך הם עשויים לצוץ פתאום. אולי שווה לחכות ולשמוע ממקורות נוספים אמינים מה באמת קורה בשטח. ממש לא הייתי רוצה שג'קו יכנס לסיטואציה כזו - עבר מספיק. ואני לא רוצה להשמיע דבר נגד אף אחד בגלל אי הוודאות של הידיעה. אבל עד שלא יוכיחו לנו אחרת - קצת לא נעים.! העתק שני לאותו ענין - נפתחו שתי הודעות

onfire1

New member
שון הי תקראי בבקשה את ההודעה

שלי תשרשרתי למקום הלא נכון.מסתבר שאין מה להתרגש מכל הפרסומים יש הרבה אנשים שאוהבים את ג'קו היום גיליתי אנשים בחדשים במשםחה שליץ(שונית)

onfire1

New member
סליחה אבל התרגשתי .הופתעתי לגלות

אצלי במשפחה אוהבי ג'eu jsaho ujaucho kh

למעלה