מדינה זונה מדינה מוצצת מי כמוכן
יודעות כמה אני מזדהה טוטלית עם משפט המפתח הזה שלדעתי מגמד את המצב הקיים. אבל שוב לועסים את מה שנלעס עד אבק מיקרוסקופי ומשפט הנושא מככב על רקע הסכסוך בין ג'קו ללהקה - ג'אמוס - יוצא מכך אין טקסט נוסף זה השיר כולו מתחילה ועד הסוף, זה מה שעשו אצל פינס גם בעבר - סתם מרגיז. ובאשר לסכסוך בין המפיקים - טדי - ג'קו, לבין - ג'אמוס - היינו גיא אליהו...? האם יש עוד משהו...אם להוציא עכשיו תקליט שני שלהם? הרי קודם ג'קו רצה להוציא התקליט בד בבד. מכאן שטדי מתנגדים ולג'קו אין ביררה - או הבין / הסכים עם השיקולים שלהם שלא כדאי להוציא עכשיו תקליט. מה שלא ברור לי כרגע - אם גיא - הוא על הגיטרות בדיסק החדש של ג'קו, שזה אומר אומר שהם ביחד. אם כך איך 'התבשל' הסכסוך הזה אם בכלל...שזה מוביל אותי להשערה נוספת אולי לקחת את כל הפרסום בערבון מוגבל. הרי רווינו פירסומים אנו גם יודעים איך הם עשויים לצוץ פתאום. אולי שווה לחכות ולשמוע ממקורות נוספים אמינים מה באמת קורה בשטח. ממש לא הייתי רוצה שג'קו יכנס לסיטואציה כזו - עבר מספיק. ואני לא רוצה להשמיע דבר נגד אף אחד בגלל אי הוודאות של הידיעה. אבל עד שלא יוכיחו לנו אחרת - קצת לא נעים.! העתק שני לאותו ענין - נפתחו שתי הודעות